Şimdi Ara

Kızın numarasını buldum ne yapmalıyım yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler yine ben önceki 2 konum:
    1-http://forum.donanimhaber.com/m_111416536/f_//tm.htm#111416536
    2-http://forum.donanimhaber.com/m_111623211/f_//tm.htm

Beyler şimdi bu kız sınıfa 2 kere gelmiş ben konuşamamıştım neyse beyler arkadaşım kızın numarasını verdi bana ama mesaj atmaya korkuyorum ne yapayım ? ne tür mesaj atabilirim ? kız cevap verirmi sizce ? kız zaten onu sevdiğimi biliyor ama gidip yüzüne söyleyemedim o kadar

• SENİ SEVİYORUM yaz. %100 çalışır.

not: denenmiştir.
  • selam yaz bişey kaybetmezsin
  • Whatsapptan sapiklik yapma sahsen kizin biri bana yapti dahada sinirlendirdi beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla hiç konuşmamışsın. Numarasını da kendisi vermemiş. Sen şimdi kıza mesaj atarsan bu kız demez mi, "sen benim numaramı nereden buldun patates?".

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Kızla hiç konuşmamışsın. Numarasını da kendisi vermemiş. Sen şimdi kıza mesaj atarsan bu kız demez mi, "sen benim numaramı nereden buldun patates?".

Hocam aklımdaki sorunda bu benim o yüzdende mesaj atamıyorum. Kız nerden buldun derse ne dicem
  • Tek derdin kız meselesi olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kardeşim kaç kere tavsiye verdim sana bilmiyorum ama mesaj atmayı unut. Pazartesi gidip konuşacaksın o kızla bu kadar basit. Ya sen 16 yaşındasın o 14 sen erkeksin o kız ne bu korkaklık arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Ya kardeşim kaç kere tavsiye verdim sana bilmiyorum ama mesaj atmayı unut. Pazartesi gidip konuşacaksın o kızla bu kadar basit. Ya sen 16 yaşındasın o 14 sen erkeksin o kız ne bu korkaklık arkadaş

korku+utangaçlık hocam ben delircem artık savaş gibi birşey oldu bu artık benim için
  • Bi kahve içseks mi yaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen unut o numarayı. yüzyüze etkileyemediysen kızı mesaj atınca da mucize olmaz, hatta iyice ezik durumuna düşersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölüozanmarlon

hemen unut o numarayı. yüzyüze etkileyemediysen kızı mesaj atınca da mucize olmaz, hatta iyice ezik durumuna düşersin.

haklısınız hocam pazartesi yüz yüze konuşmadan bu iş olmaz
  • hocam yüzüne söyleyemediysen çıkar karşısında ve masaya vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarissManc0

hocam yüzüne söyleyemediysen çıkar karşısında ve masaya vur

bi konuşamadım şu lanet 2001li ile ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: BarissManc0

hocam yüzüne söyleyemediysen çıkar karşısında ve masaya vur

bi konuşamadım şu lanet 2001li ile ya

Hocam dedim birde. Bence o mesajı hemen değiştir - vurgunu başlıcak şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ölüozanmarlon

hemen unut o numarayı. yüzyüze etkileyemediysen kızı mesaj atınca da mucize olmaz, hatta iyice ezik durumuna düşersin.

haklısınız hocam pazartesi yüz yüze konuşmadan bu iş olmaz

öyle de olmaz dostum eğer pat diye açılmayı düşünüyorsan önce kızın arkadaşlarıyla arkadaş ol, çevresine girmeye çalış. güzel, eğlenceli bi hayatın olsun ki kızın ilgisini çek... sonra bir bakmışsın o sana mesaj atıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Kızla hiç konuşmamışsın. Numarasını da kendisi vermemiş. Sen şimdi kıza mesaj atarsan bu kız demez mi, "sen benim numaramı nereden buldun patates?".

katılıyorum ben sizin dediğiniz gibi yapmıştım 2 ay okulda adım sapığa çıkmıştı. Söyliyimde burda tecrübe var ki ben sizin gibi hiç konuşmamış değildim benim ayrı bi samimiyetim vardı. Heyt be ne günlerdi kantin sırasındayken çocuğun teki yanıma gelip sen merveye telefon sapıklığı yapmışsın demişti

• Ya bro Allah uçak kazası vermesin. Bu nasıl dert la iki yaş küçük ya neyin kafasindasin git kendine güven kız zaten buyugu etkilemisim diye sevinir egosucyuzunden yuzde doksan kabul eder zaten ama direk seni seviyorum deme biraz takil onda da arkadas gibi davranma. Bak benim hic sevgilim olmadi ama iyi gozlemciyim 2 3 haftadir konuştuğu bi kiza acildi bir arkadas reddedildi normal yani duzgun tanimadan da atlamayin. Dedigim gibi dostum golunu ferah tut kucuk kizlar kendilerinden buyuk kisilere ilgi duyarlar. Olur bu is. Senin is kolay ben kendimden iki yas buyuk kiza asiktim. Unuttum sayilir biraz.

• quote:

Merhaba beyler yine ben önceki 2 konum:
    1-http://forum.donanimhaber.com/m_111416536/f_//tm.htm#111416536
    2-http://forum.donanimhaber.com/m_111623211/f_//tm.htm

Beyler şimdi bu kız sınıfa 2 kere gelmiş ben konuşamamıştım neyse beyler arkadaşım kızın numarasını verdi bana ama mesaj atmaya korkuyorum ne yapayım ? ne tür mesaj atabilirim ? kız cevap verirmi sizce ? kız zaten onu sevdiğimi biliyor ama gidip yüzüne söyleyemedim o kadar

bak dostum schopenhaur üstat der ki; kadınlar bir erkeğin tipli olup olmadığına o kadar da bakmaz,kadın güçsüz olduğundan cesaretli ve kendini koruyacak erkeklerden hoşlanır yani biraz cesaretli ol dominantlığını hissettir

• Okulun adresini ver ulan pazartesi ben gelicem konusucam kızla. Soranlara boğaziçinden kankam geldi dersin statün yükselir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.