Şimdi Ara

Onu unutamıyorum Napmam lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle mrb kısaca özetlemek gerekirse ben bir kızı çok seviyordum gerçekten seviyordum arkadaştık ama birbirimize de boş deildik tavırlarından öyle de hissediyorurdum belki bana öyle geliyodu ve açıldım ona ve kız düşünücem dedi ve daha sonra reddettiğini söyledi hiç bi gerekçe sunmadan ben biraz sinirli mesajlar atınca seni arkadaş olarak görüyorum asıl sebep bu deyip kestirip attı ve hür türlü sosyal medya (facebook whatsapp) ben bu kızsız yaşayamam aynı zaman ygs lys hazırlanıyorum bi kaç soru çözüyorum daha sonra o aklıma geliyo ve ağlamaya başlıyorum.Ne yapmam lazım onu kazanmak için.Telefonunu arıyım desem bunları yapan kız telefonumu da açmazsak büyük bi ihtimal numaramıda engeller en mantıklısı evine gidip konuşmak gibi geliyo bana .Şimdiden tşk

• evine git ve ona kimin patron olduğunu göster
  • Sana bir video atarım ne dert kalır ne tasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

evine git ve ona kimin patron olduğunu göster

hocam lütfen ciddi mesajlar ama güldürdün
  • Samsung 4S kuralı
  • dostum öncelikle saçma sapan bir yazım tarzın var, ciddi cevap vermek için geldim ama ne kadar ciddi olabilirim bu tablo karşısında bilemiyorum.

en azından şunu diyeyim, unutmak zorunda değilsin. peşinden koş, ama şu an yaptığın gibi köpek olma anlamında koşma, insan gibi koş. karşındakinin de insan olduğunu bilerek koş, pes edersen kaybedersin.
  • Yapcak cok sey var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

dostum öncelikle saçma sapan bir yazım tarzın var, ciddi cevap vermek için geldim ama ne kadar ciddi olabilirim bu tablo karşısında bilemiyorum.

en azından şunu diyeyim, unutmak zorunda değilsin. peşinden koş, ama şu an yaptığın gibi köpek olma anlamında koşma, insan gibi koş. karşındakinin de insan olduğunu bilerek koş, pes edersen kaybedersin.

yazım tarzımdaki garipliği anlamadım ama bir daha dikkatli olmaya çalışırım önerin için tşk
  • Otur dersini calis

• quote:

Orijinalden alıntı: Peczwol

Yapcak cok sey var

mesela
  • Perwolle yıka ve t-shirtü ona ver mandarincede seni seviyorum dedin kız anlamaz boşver o cahili

• Dostum aralara nokta işareti de koyabilirsin, yasak değil forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Dostum aralara nokta işareti de koyabilirsin, yasak değil forumda.

tm hocam bi daha dikkat ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

dostum öncelikle saçma sapan bir yazım tarzın var, ciddi cevap vermek için geldim ama ne kadar ciddi olabilirim bu tablo karşısında bilemiyorum.

yazım tarzımdaki garipliği anlamadım ama bir daha dikkatli olmaya çalışırım önerin için tşk

elbette peşinde koşulacak insan olup olmadığına bağlı koşup koşmaman, değer mi bir de o var. uzan yatağına uzun uzun düşün, sakince düşün. düşün koskoca dünyada bulabilir misin o kişi gibi birini daha diye, öyle karar ver tamam mı devam mı. değmeyecek biri olduğunu düşünüyorsan elbette koşma, boşuna efor sarf etme.

mesela siz çok iyi arkadaşken bir anda sana karşı bu kadar acımasız davranması kız hakkında hiç de iyi izlenimler vermedi açıkçası bana, bunları hepsini hesaba katıp etraflıca düşünmen gerek.

• Arkadaşlar benim yaptığım imla hatalarını bırakalımda ciddi olarak bana önerisi olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum gerçekten çaresizim kendimi boşluktaymışım gibi hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Samsung 4S kuralı

Seni seveni sende sev
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

elbette peşinde koşulacak insan olup olmadığına bağlı koşup koşmaman, değer mi bir de o var. uzan yatağına uzun uzun düşün, sakince düşün. düşün koskoca dünyada bulabilir misin o kişi gibi birini daha diye, öyle karar ver tamam mı devam mı. değmeyecek biri olduğunu düşünüyorsan elbette koşma, boşuna efor sarf etme.

mesela siz çok iyi arkadaşken bir anda sana karşı bu kadar acımasız davranması kız hakkında hiç de iyi izlenimler vermedi açıkçası bana, bunları hepsini hesaba katıp etraflıca düşünmen gerek.

o kızı ilk gördüğüm zaman 6 yaşındaydım . Onu gördüğümde ilk olarak kendime bu kız bir melekmi demiştim. Onla evlenmeyi vs yani hayatımdaki herşeyi ona göre planlamıştım hayallerimi,geleceğimi anlıyormusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Samsung 4S kuralı

Seni seveni sende sev

Beni seveni ben sevmiyorum qamqi İsmail YK gibiyim
  • Kimse de dememis montla ziç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.