Şimdi Ara

Kızın Ne Yaptığı Belli Değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler başka bir bölümden kızla tanıştık .- 1.5 hafta falan oluyor.- Ben buna ders çalıştırdım bir defa vs. sonra da bir sınavda yardımcı oldum hatta baya oldum ama tamamen beklentisiz yani. Beklentim sınavdan sınava ders çalışırız herkes işine bakar gibiydi ama bu baya gün aşırı aramaya başladı. Ders vs. hakkında boş sorular sormaya başladı hatta geçen gün başka bir kızın yanına oturdum diye trip falan attı, iki - üç kere dile getirdi bunu.

Az önce de aradı 40 dakika falan konuştuk bununla işte normal şekilde bir yerlere davet etti kahve ısmarlıyım falan diye ben de bakarız dedim fazla üstünde durmadım. Yani buraya kadar hoşlanma belirtisi gibi geldi bana az önce mesajda da " kanka " demiş. Ben de belki shit testtir diye hiç alınmadım " Eyv kankam :D " falan tipi cevap verdim. Bu seferde de hafif trip attı.

Anlamadım ki ne yapmaya çalışıyor?

• eve at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

eve at
    Yurttayım , yurda atsam parçalarlar.
  • Topu sadece kaleye vurman kalmış.Hayırlı Olsun.Mutluluklar hocam.
  • ver tel noyu arayım sorayım neymiş
  • kalktı la okurken
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Kızın Ne Yaptığı Belli Değil?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm bune lan herkes sevgili kari avrat buluyo uniye gider gitmez benim hoslandigimda benim yanimdan gecmiyo CILDIRCAM ZULÜM AAAaaaaaa

• Gol pası atmış ama boş kaleye meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamamışsın. "kanka" demesini görmezden gelip tepki vermeseydin hayırlı olsundu. Şimdi o da çok büyük kuşkulara düştü hangi gözle baktığına ilişkin.

• Bazı kadınlar anlaşılamıyor. Bu aralar var bir hatun çözemediğim agresif haraketler sergileyen

• Hocam olmuş bu iş hayırlı olsun

• zero fear kullanıcısına yanıt
    La yok ilk benimde aklıma bu geldi de kız elemanı elde tutmaya çalışıyor. Yoksa kanka falan demezdi o topa hiç girmez işi riske atmazdı.

Eleman ne kankası deseydi kız sigarasını yakar bunuda kafesledim derdi.

Ama arkadaş farklı tepki verdiği için kız trip atmış neden çünkü arkadaşın aklına fikri sokmaya çalışıyor. Başarmışta gelip buraya konu açtığına göre.

Kız kullanıyor yani, kaçmaması içinde yem atıyor. Ben olsam ev ayarlar kızı davet ederdim gelirse haksız çıkmış olurum ama geleceğini sanmıyorum.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dikkat et kaçırma bu güzelim fırsatı

• Shit test.Konuşmaya devam et ama bırak o yazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Topu sadece kaleye vurman kalmış.Hayırlı Olsun.Mutluluklar hocam.
    Yok be hocam benlik bir kız değil fazla süslü püslü. Benim ne zamanım ne param var zaten.

@zibidi gonzales
    O kadar da değil be hocam.

@Kas adam
    Ben bulmadım aga o beni buldu. Dersten sonar giderken bana ders çalıştırır mısın ayağı yaptı tamam dedim ama aklımda böyle bir fikir yoktu. Git tanış hocam merhaba falan de gir muhabbete bir konuşma geçsin aranda.

@zero fear
    Hocam tamam da zaten ben kız arkadaş istemiyorum o yüzden kanka ayağı yaptım. Yani ben kendime zor bakıyorum bir de milletle uğraşamam.

@OrQuN
    Yaz hocam yardımcı olalım.

@BahceHortumu
    Eyvallah hocam ama umarım arkadaşlıkta kalır.

@742793
    Hocam peki nasıl bir cevap verseydim? Yani o kanka dedikten sonra "kanka " ayağı yapmasam " Hmm ben kanka dedim ama kanka ayağı ile yaklaşmadı " diye düşünebilirdi ben de direk kanka dedim ki görsün hiçbir tereddütüm olmadığını diye o şekil yazdım.

@Chaveez
    Eyvallah hocam ama arkadaşlıkta kalır umarım. :D

@Wizarrd
    Eyvallah hocam. Hep o yazıyor genelde zaten ya da o arıyor. Ben yazmadım şu ana kadar.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman niye konu açtınız? Bırakın ne yaparsa yapsın kız Sen yine de kanka minvalinde yaklaşma tepki verme o tür testlerine. Seni gözüne kestirmişse yani birlikte olmak gibi bir düşüncesi varsa yarın bir gün ciddi ciddi söylerse ve belli ederse sen de uygun bir dille ilişki istemediğini belirtirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Olm bune lan herkes sevgili kari avrat buluyo uniye gider gitmez benim hoslandigimda benim yanimdan gecmiyo CILDIRCAM ZULÜM AAAaaaaaa
    Nerdr okuyon la sen shsjdjdjd
    Her yerde konunu görüyorum

• standart turk kizi iste hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipim nasıl diye konu açarmısın?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.