Şimdi Ara

Kızın erkekten 1 yaş büyük olması sorun olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
39.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kızın erkekten 1 yaş büyük olması sorun olur mu

(En Son Oy Tarihi: 16.5.2025)
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru açık lütfen cevaplayın.

Edit: Ben 24 yaşındayım, kız 25 yaşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 14 Şubat 2012; 16:27:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızın Erkekten 1 Yaş Büyük Olması

Kızın erkekten 1 yaş büyük olması, bazı kişiler için endişe verici bir konu olabilirken, diğerleri için önemsiz bir durumdur. Bu konudaki algı, kültürel normlar, kişisel tercihler ve bireylerin olgunluk seviyeleri gibi faktörlere göre değişmektedir.

Kadının Erkekten 1 Yaş Büyük Olursa

Çoğunlukla, toplumda kadının erkekten 1 yaş büyük olması pek sorun olarak görülmez. Ancak, bazı kültürlerde yaş farkının bir problem olarak algılanabileceği unutulmamalıdır.

Kızın 1 Yaş Büyük Olması

Bir kızın kendinden 1 yaş büyük bir erkekle sevgili olması, genellikle kabul edilebilir bir durum olarak değerlendirilir. Ancak, yaş farkının daha fazla olması durumunda, bazı kişiler bu ilişkiyi uygunsuz bulabilir.

1 Yaş Büyük Kızla Sevgili Olmak

Erkekler için, 1 yaş büyük bir kızla sevgili olmak, genellikle bir avantaj olarak görülebilir. Çünkü kızlar genellikle erkeklerden daha olgun olurlar ve bu da ilişkide uyumu kolaylaştırabilir.

Erkeğin 1 Yaş Küçük Olması

Kadınların 1 yaş küçük erkeklerle çıkması söz konusu olduğunda, bazı endişeler ortaya çıkabilir. Çünkü erkekler genellikle kızlardan daha geç olgunlaşırlar ve bu da ilişkide uyum sorunlarına yol açabilir.

Bir Kızın Kendinden 1 Yaş Küçük Biriyle Çıkması

Genel olarak, bir kızın kendinden 1 yaş küçük bir erkekle çıkması, eğer her iki taraf da olgun ve uyumluysa, sorun yaratmayacaktır. Ancak, yaş farkının daha fazla olması durumunda, bu ilişkinin geleceği için riskler taşıyabileceğini unutmamak gerekir.

Sonuç olarak, kızın erkekten 1 yaş büyük olması, her bireyin kişisel görüşlerine ve kültürel normlarına göre değişen bir konudur. Bu tür bir ilişkiye girip girmeme kararı, bireylerin kendi değerlendirmelerine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim kız benden 10 ay büyük. Sadece ilk gün sorun olur mu vs. dedi ben hayır niye olsun ki dedim. 17 aydır birlikteyiz hiçbi sorun yok aramızda , sadece yaşımızı söylerken biraz utanıyo dışarıya karşı Boy olarakta ondan 30 cm uzunum , gerçekten sevince bunların bi önemi kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: @lperen

Benim kız benden 10 ay büyük. Sadece ilk gün sorun olur mu vs. dedi ben hayır niye olsun ki dedim. 17 aydır birlikteyiz hiçbi sorun yok aramızda , sadece yaşımızı söylerken biraz utanıyo dışarıya karşı Boy olarakta ondan 30 cm uzunum , gerçekten sevince bunların bi önemi kalmıyor

Hocam yaşı bilmem de boy farkı bayağı varmış yalnız, tabi sevdikten sonra önemli değil.
  • Su anlik problem olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Su anlik problem olmaz.
    akıl yaşları bir olsun yeter
  • quote:

Su anlik problem olmaz.
    olmaz
  • Çiftler arasında çok absürt yaş farkı olmadığı sürece bence sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Su anlik problem olmaz.

Şu anlık derken hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Çiftler arasında çok absürt yaş farkı olmadığı sürece bence sorun yok.
    Benden 1 yaş büyük olan bir kız bunun onun için önemli olduğunu söylemişti.
    Ancak benim açımdan 1 yaş problem olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Benden 1 yaş büyük olan bir kız bunun onun için önemli olduğunu söylemişti.
    Ancak benim açımdan 1 yaş problem olmaz

Alıntıları Göster
    Kişiye ve aile yapısına göre değişir. Ama benim yorumum, 1 yaştan bir şey olmaz. Hem aklen birbirinize uyuşuyor iseniz problem yok. Aklıma gelmişken bi sevgilim vardı. Benim yaşımın kaç olduğunu biliyor musun dedim? 18 değil mi dedi? Hayır 17 dedim. Kız o andan itibaren muhabbeti kesti attı.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Kişiye ve aile yapısına göre değişir. Ama benim yorumum, 1 yaştan bir şey olmaz. Hem aklen birbirinize uyuşuyor iseniz problem yok. Aklıma gelmişken bi sevgilim vardı. Benim yaşımın kaç olduğunu biliyor musun dedim? 18 değil mi dedi? Hayır 17 dedim. Kız o andan itibaren muhabbeti kesti attı.

Alıntıları Göster
    Kendindem 20 ay büyük kızla çıkmıştım bir sorun olmadı bir arkadaşımda 34 ay büyük kızla çıkmıştı onda da sorun olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Alıntıları Göster
    Birini gerçekten sevdin mi,
    yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu
    sadece lanet birer sayıdır.

• kizdan kiza fark var. 1 yas buyugum diye salak salak sakalar yaparsa sasirma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Su anlik problem olmaz.

Şu anlık derken hocam.

Aslında hiçbirsey olmaz hocam da hani olur da evlilik falan düşünürseniz bayanların erkeklere göre daha cabuk yıpranma durumu var. Ama bu o kadar da önemli bir durum değil. Allah mutluluk versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Su anlik problem olmaz.

Şu anlık derken hocam.

Aslında hiçbirsey olmaz hocam da hani olur da evlilik falan düşünürseniz bayanların erkeklere göre daha cabuk yıpranma durumu var. Ama bu o kadar da önemli bir durum değil. Allah mutluluk versin

Yıpranma durumu da düşündürmüyor değil beni sağolasın Hocam güzel temennilerin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurk_1907

Birini gerçekten sevdin mi,
    yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu
    sadece lanet birer sayıdır.

Alıntıları Göster
    Kendi yaşın 20 falansa, asla kendinden küçüklerle çıkma. Kendimden 1.5 yaş büyük kızla birlikte oldum. Hayat böyle güzel. Ne dert, ne tasa, ne afra tafra.. Gayet olgun bir ilişki oldu.1-1.5 sene kadar. Yok efendim nerdeydin, neden telefonuma bakmadın tarzı saçma sapan cümleler yok.. O zaman 20 yaşındaydım, kız 22sine girecekti. Üniversite öğrencisiyiz 2miz de. Şimdi 22'me girdim. 5-6 ay önce kendimden 3 yaş küçük bir kızla beraber oldum. yani 19 yaşında. Allah korusun arkadaş. Bundan sonraki yaş sınırım 20 olacak. Allah'tan yaşım giderek büyüyor.. Sakına kendinizden küçük kızlarla beraber olmayın. Olgunluk herşeyden önemli bence. Olacaksanız da Olgunluğuna bakın ilk başta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Kendi yaşın 20 falansa, asla kendinden küçüklerle çıkma. Kendimden 1.5 yaş büyük kızla birlikte oldum. Hayat böyle güzel. Ne dert, ne tasa, ne afra tafra.. Gayet olgun bir ilişki oldu.1-1.5 sene kadar. Yok efendim nerdeydin, neden telefonuma bakmadın tarzı saçma sapan cümleler yok.. O zaman 20 yaşındaydım, kız 22sine girecekti. Üniversite öğrencisiyiz 2miz de. Şimdi 22'me girdim. 5-6 ay önce kendimden 3 yaş küçük bir kızla beraber oldum. yani 19 yaşında. Allah korusun arkadaş. Bundan sonraki yaş sınırım 20 olacak. Allah'tan yaşım giderek büyüyor.. Sakına kendinizden küçük kızlarla beraber olmayın. Olgunluk herşeyden önemli bence. Olacaksanız da Olgunluğuna bakın ilk başta.

Alıntıları Göster
    Ne kadar doğru bilemem ama evli çiftler arasında kadın daha büyük olursa zengin olursunuz derler

• quote:

Hocam yaşım 24 kızınki de 25 işin açığı, kızla daha samimiyeti ilerletmedik yeni tanıştık bu beni korkutuyor açıkçası, yapacağım bir hatayı bir ömür boyu çekmek istemiyorum.

• quote:

quote:

Hocam yaşım 24 kızınki de 25 işin açığı, kızla daha samimiyeti ilerletmedik yeni tanıştık bu beni korkutuyor açıkçası, yapacağım bir hatayı bir ömür boyu çekmek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    sevgililer gununde 1 yaşı problem edemezsin bu kadar kişi yalnız otururken

• quote:

quote:

Yaşlar çok uygun hocam. Benim annem babamdan 2.5 yaş büyük. Yaş problem değil bence. Dediğim gibi olgunluk çok önemli. Olaylara bakış açısı saçma sapan olmayan, çocuksu hareketleri olmayan, Sürekli tepende bitmeyen bir kız nimettir bence. Kızla samimiyeti ilerletmeye bak, zaten anlarsın zamanla ne olduğunu. Kafana da yatıyorsa, 2niz de olgunsanız zaten aranız da kolay kolay bozulmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.