Şimdi Ara

Kızın benden hoşlandığını nerden anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 1.5 yıldır aynı sınıftayız birbirimizle muhabbetimiz var birlikte güleriz vs. Ama daha önce hiç mesajlaşmadık 2 3 kere mesajlaştık oda bayağı sürmüştü 3 4 saat

Rüyalarıma fln giriyor yatmadan önce hayal fln kuruyorum değişik yani tüm günü onu izleyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kızı dışarı davet et, gezin dolaşın, duruma göre bakarsın.

gerçi kadın milleti hoşlanıyor olsa elbet belli eder, yani hayal kırıklığına hazır ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

kızı dışarı davet et, gezin dolaşın, duruma göre bakarsın.

gerçi kadın milleti hoşlanıyor olsa elbet belli eder, yani hayal kırıklığına hazır ol.

Arkadaşlığımızda bitsin istemiyorum ama hani sarılasın gelir ya arasıra yapamazsın garip birşey davet etsem benle geleceğini düşünmüyorum ailesi biraz baskıcıda

• Uppppppp

• Yanina git ve moonwalk yap begenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim friend zonedasin gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayamazsın,aynı durumu çok kez yaşadım sonra meğerse ben her şeyi o tarafa yoruyormuşum.Fazla umutlanma ama umudunu da kaybetme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senden gözlerini kaçırıyorsa senle muhabbet etmiyorsa hoşlanıyordur

• Kız sana karşı bişey hissetmiyor hocam ne yazıkki zaten 1.5 yıldır aynı sınıftaymışsınız 1.5 yıl az bi zaman değil sana karşı bişey hissetse şimdiye kadar sevgili bile olmuştunuz, kız milleti erkekler gibi değil çoğumuz utangacız içimizde tutuyoruz çoğu şeyi 4-5 yıl aynı kızı sevip açılamayanlar var kızlar öyle değil illaki söylüyolar utangaç değiller bizim kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Kız sana karşı bişey hissetmiyor hocam ne yazıkki zaten 1.5 yıldır aynı sınıftaymışsınız 1.5 yıl az bi zaman değil sana karşı bişey hissetse şimdiye kadar sevgili bile olmuştunuz, kız milleti erkekler gibi değil çoğumuz utangacız içimizde tutuyoruz çoğu şeyi 4-5 yıl aynı kızı sevip açılamayanlar var kızlar öyle değil illaki söylüyolar utangaç değiller bizim kadar

Hocam ben alttan alttan versemmi mesajı bayağı aklımda hep

• quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

Kız sana karşı bişey hissetmiyor hocam ne yazıkki zaten 1.5 yıldır aynı sınıftaymışsınız 1.5 yıl az bi zaman değil sana karşı bişey hissetse şimdiye kadar sevgili bile olmuştunuz, kız milleti erkekler gibi değil çoğumuz utangacız içimizde tutuyoruz çoğu şeyi 4-5 yıl aynı kızı sevip açılamayanlar var kızlar öyle değil illaki söylüyolar utangaç değiller bizim kadar

E yani bir zahmet ver hocam 1.5 yıl olmuş.Etrafımda öyle çiftler var uzun süre yakın arkadaş olup sonradan çıkanlar.Genelde çok romantik olamıyorlar ama yinede çokta mutsuz değiller yani(tabi çabuk sıkar).

Bir kere kesinlikle mesaj at kıza konuşun yani arayı soğutma.Gerisi gelir zaten

• İnsan yapısı gereği çok çelişkli bir varlık olduğu için kolay kolay anlayamazsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

E yani bir zahmet ver hocam 1.5 yıl olmuş.Etrafımda öyle çiftler var uzun süre yakın arkadaş olup sonradan çıkanlar.Genelde çok romantik olamıyorlar ama yinede çokta mutsuz değiller yani(tabi çabuk sıkar).

Bir kere kesinlikle mesaj at kıza konuşun yani arayı soğutma.Gerisi gelir zaten

Bu arada yaşlar 17

• Upppp

• Em onu eğer kızmazsa hoşlanıyordur

• Uppp

• Verilen mi diye sor verirse hoşlanıyordur

• Millet cevabı vermiş bizim mucize yaratmamızı bekleme. Ayrıca insanlar iyi rol yapar,bunu bilmek hiçbir zaman mümkün değil. Özellikle söz konusu kadınlarsa.

• Moonwalk yaparak yanına git ve çıkartıp masaya vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Moonwalk yaparak yanına git ve çıkartıp masaya vur

Herzaman aynı espriler sıktı artık

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.