Şimdi Ara

Kızılayda Dershaneye gitmek mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keçiörenden (Aktepe) Kızılay Sınav,Final dershanesine gitmek mi,yoksa Etlik Sınav,Final dershanesine gitmek mi daha avantajlı

Oturduğum yerden Kızılay 40-45 dk,Etlik 25-30 dk,Kızılay Sınavda 3 sınıf var(sınıflar 18 kişilik),Kızılay Finalde 8 sınıf var(Sınıflar 20 kişilik),Etlik Sınavda 3 sınıf var (Sınıflar 18 kişilik),Etlik Finalde 3 sınıf var (16 kişilik sınıflar).

EDİT:Tm'ciyim mezun grubundayım,ilk sene sıralamam pek iyi değildi,fazla temel yok.

• up up up
  • Up... Beyler bilenler adama yardımcı olsun. Ablam Kızılay Final'den geçen yıl KTÜ Tıp kazandı. Gayet memnundu dershaneden. Hafta içi 5 gün de dershane vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Ama ablamın temeli sağlamdı. Mezunken de evde kastı, eksiklerini tamamladı fln. Ben de bu yıl Final'deyim, 1 ay fln. oldu, memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend066

Up... Beyler bilenler adama yardımcı olsun. Ablam Kızılay Final'den geçen yıl KTÜ Tıp kazandı. Gayet memnundu dershaneden. Hafta içi 5 gün de dershane vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Ama ablamın temeli sağlamdı. Mezunken de evde kastı, eksiklerini tamamladı fln. Ben de bu yıl Final'deyim, 1 ay fln. oldu, memnunum.

Kardeş bende fazla bir temel yok malesef,Kızılayda yok olmak yerine,Etlik Final'e mi gitsem diyorum
  • Kızılay daha mntıklı bence, bende aktepedeyim tanışıyoruzdur belkide
  • Cevap Dershaneye Gitme! 2013 de dershaneden eser kalmayacak bence en doğru karar boşa kaç milyar para alıyorlar kendin çalış hem paran cebinde kalır onla istediğini alırsın.
  • trafiği sorun etmeyeceksen ki bi noktadan sonra baya bayıyor kızılaya git. bende keçiörendeyim bugün bi trafik vardı 1 km yolu 15 -20 dakikada gittik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kızılay daha mntıklı bence, bende aktepedeyim tanışıyoruzdur belkide

Görmüş olabilirim belki :D Peki niye Etlik değil, Kızılay Sınav mı Final mi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kızılay daha mntıklı bence, bende aktepedeyim tanışıyoruzdur belkide

Görmüş olabilirim belki :D Peki niye Etlik değil, Kızılay Sınav mı Final mi peki ?

yani temelle pek ilgisi yok diye düşünüyorum ondan, isim neydi? keçiören spor tesisini bilir misin? orda çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

trafiği sorun etmeyeceksen ki bi noktadan sonra baya bayıyor kızılaya git. bende keçiörendeyim bugün bi trafik vardı 1 km yolu 15 -20 dakikada gittik

Evet bugün 411 le paralı otobüsle bile 08:08 de bindiğim halde,09:07 te Kızılaydaydım 7-8 dk derse geç kaldım ve Etliği düşündüm bu yüzden hergün böyle olursa çekilmez diye,kararmı çabuk verip kaydımı aldırmam gerekiyor.
  • quote:

quote:

Up... Beyler bilenler adama yardımcı olsun. Ablam Kızılay Final'den geçen yıl KTÜ Tıp kazandı. Gayet memnundu dershaneden. Hafta içi 5 gün de dershane vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Ama ablamın temeli sağlamdı. Mezunken de evde kastı, eksiklerini tamamladı fln. Ben de bu yıl Final'deyim, 1 ay fln. oldu, memnunum.

Kardeş bende fazla bir temel yok malesef,Kızılayda yok olmak yerine,Etlik Final'e mi gitsem diyorum

Senin çalışman, azmin dershaneden çok daha önemli. Sıfırdan başlayıp kazanan çok kişi var. Çalışmayan, soru sormayan öğrenciyle ilgilenilmiyor. Kızılay şu yönden iyi, kitap yazan hocalar ve biraz daha iyi hocaların çoğu Kızılay şubelerinde olur.(Yani merkezlerde, büyük şubelerde) Bence git konuş ayrıntılıca. Aklındaki soru işaretlerini yok et. Ama her şey sen de bitiyor, ortam yapmaya fln. uğraşma, derslerine çalış, çünkü bu sınav senin geleceğini, yaşantını her şeyini değiştirecek. Hayatın mesleğine göre şekillenecek . İnşallah, istediğin yeri kazanırsın.

Not: Yukarıda biri dershaneler kaldırılacak demiş ama o plan daha çok 6. ve 7. sınıflar için dershaneyi kaldırmayı planlıyor. Adam cemaatle görüş ayrılığı yaşadı diye bazı dershaneleri canevinden vurmayı planlıyor ama olmaz, çok büyük paralar dönüyor. Diyelim ki oldu, bu seferde etüt merkezi, özel ders derler yine devam ederler, takma kafana sen, alabildiğin kadar bilgi almaya çalış.

Not2: Biraz arkadaşımmış gibi yazmışım, üslubumdan hoşlanmadıysan affet, gençliğime ver. (Yaşım 16)

• quote:

quote:

quote:

Senin çalışman, azmin dershaneden çok daha önemli. Sıfırdan başlayıp kazanan çok kişi var. Çalışmayan, soru sormayan öğrenciyle ilgilenilmiyor. Kızılay şu yönden iyi, kitap yazan hocalar ve biraz daha iyi hocaların çoğu Kızılay şubelerinde olur.(Yani merkezlerde, büyük şubelerde) Bence git konuş ayrıntılıca. Aklındaki soru işaretlerini yok et. Ama her şey sen de bitiyor, ortam yapmaya fln. uğraşma, derslerine çalış, çünkü bu sınav senin geleceğini, yaşantını her şeyini değiştirecek. Hayatın mesleğine göre şekillenecek . İnşallah, istediğin yeri kazanırsın.

Not: Yukarıda biri dershaneler kaldırılacak demiş ama o plan daha çok 6. ve 7. sınıflar için dershaneyi kaldırmayı planlıyor. Adam cemaatle görüş ayrılığı yaşadı diye bazı dershaneleri canevinden vurmayı planlıyor ama olmaz, çok büyük paralar dönüyor. Diyelim ki oldu, bu seferde etüt merkezi, özel ders derler yine devam ederler, takma kafana sen, alabildiğin kadar bilgi almaya çalış.

Not2: Biraz arkadaşımmış gibi yazmışım, üslubumdan hoşlanmadıysan affet, gençliğime ver. (Yaşım 16)

Akıl yaşta değil baştadır dostum.

• up up up
  • 1. Bu sene yazılacaksan çok geç kaldın.
    2. Isim yapmış, markalaşmış dersanelerden bie nane olmaz.
    3. Dersane ataştırırken o şubeden kazananlara bak. Adam Istanbul'daki şubede kazanıyor her şubesine yazıyor bu bizden çıktı diye..
    4. Kızılay'da Beşgen diye bir dersane var bayağı iyi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çayyolundan Nesibeye gidiyorum gidiş 40 45 dakika da dönüş en az 1 saat.Lise3deyim zaten ümitköyde pek nesibe kıvamında dersane yok.4 sınıftan beri firesiz dersaneye gidiyorum 6 sene mtfd 1 sene de orijin diye bir yer.Şimdi de nesibe neyse üniv. olmak için sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

1. Bu sene yazılacaksan çok geç kaldın.
    2. Isim yapmış, markalaşmış dersanelerden bie nane olmaz.
    3. Dersane ataştırırken o şubeden kazananlara bak. Adam Istanbul'daki şubede kazanıyor her şubesine yazıyor bu bizden çıktı diye..
    4. Kızılay'da Beşgen diye bir dersane var bayağı iyi tavsiye ederim.

Şu an Kızılay Sınavdayım ve kaydımı aldırabilirim.Yarın belli olucak gidip kaydığımı Etlik Sınav'a yada Kızılay Final'e aldıracağım.Benim için yol sıkıntı olduğu için her gün 1 saat 10 dk yol çekiyo ve Etlik Sınav 30 dk çekiyo arada baya fark var.
  • Ben Sınav, Final gibi dersaneler hakkında olumlu düşünmüyorum. Arkadaşım Yıldız daki Sınava gitmişti hayatımı zehir etti diyor . Ne kadar şımarık, serseri varsa buraya dolusmus ders mers islenmiyor diyordu. Çoğu markalaşmış dersane böyle sadece adı var. Trabzon da bile bilmem Türkiye kacincisi bizden çıktı diyor ama Istanbul şubesinden.. 50 tane şubesi var zaten cikaramasa garip olurdu. Bu yukarıda örnek verdiğim dersane 20 tane tıp çıkarmış hiçbiri de dandik üniversite değil çoğu hacettepe ama her yerde bangır bangır reklam yapmıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 26 Eylül 2012; 23:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Ben çayyolundan Nesibeye gidiyorum gidiş 40 45 dakika da dönüş en az 1 saat.Lise3deyim zaten ümitköyde pek nesibe kıvamında dersane yok.4 sınıftan beri firesiz dersaneye gidiyorum 6 sene mtfd 1 sene de orijin diye bir yer.Şimdi de nesibe neyse üniv. olmak için sabırsızlanıyorum

yuh küçük yaşta dershaneye başlanır mı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Ben Sınav, Final gibi dersaneler hakkında olumlu düşünmüyorum. Arkadaşım Yıldız daki Sınava gitmişti hayatımı zehir etti diyor . Ne kadar şımarık, serseri varsa buraya dolusmus ders mers islenmiyor diyordu. Çoğu markalaşmış dersane böyle sadece adı var. Trabzon da bile bilmem Türkiye kacincisi bizden çıktı diyor ama Istanbul şubesinden.. 50 tane şubesi var zaten cikaramasa garip olurdu. Bu yukarıda örnek verdiğim dersane 20 tane tıp çıkarmış hiçbiri de dandik üniversite değil çoğu hacettepe ama her yerde bangır bangır reklam yapmıyorlar..

Kızılay farklı öyle değil
  • Kizilay sinavda zumre hocalari oluyor. Ve sinav dershanelerinin vitrini bu dershanedir. Burada basariyi yuksek tutmak icin her turlu olanagi sagliyorlar. Bence 1 saat cok bisey degil. Hatta sabah erken kalk 30*40 coz ve otobuse bin. Sabah erken vakitlerde trafik olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.