Kızın biri yeni katıldı aramıza sırayla öpüyorduk.Sıra bana geldi bende kirli sakal var tanışırken yanak yanağa öpüştük.Yanağı benim sakalıma değince kız hafif titredi.Sonra diğer yanağımdan öperken daha şiddetli öptü bu sefer:D.Zaten konuşurken de sürekli beni kesiyordu Sonra internette açtım baktım.Sakallı bir erkek tarafından öpülmek kızların içini gıdıklıyormuş.Daha önce sevgilim olmuştu ama hiç böyle bir durum olmamıştı.Hayatımda ilk kez bir kızı azdırdım :D Bu sakalda ne keramet varmış arkadaş hiç bilmiyordum sakalın böyle bir işe yaradığını < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 19 Ağustos 2021; 19:37:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızı öptüm orgazm oldu

-
-
Boşuna kirli sakal takılmıyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bendeki şansa köseyim dicektim ama üzülmeye gerek bile yok kim gelcek de öpcek benim pis suratımı
-
Benide rastgele öptü zaten herkesle sırayla öpüşüyordu mecbur benide öptü:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 19 Ağustos 2021; 19:50:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırayla öpüşmek ne, yanlışlıkla grup toplantısına mı gittin?
-
Kandaharlı olan Molla Ömer, bir süre Pakistan'da ardından da Kandahar'ın kuzeyindeki Meyvend ilçesinde medrese eğitimi aldı. Sovyet işgaline karşı savaştı.
Gelenekçi bir yapıya sahip Afgan toplumu içerisinde hızla taraftar toplayan ve yükselen grup, amacını, Sovyet savaşı ve akabinde patlak veren iç savaşlar sırasında ortaya
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clipbendeki şansa köseyim dicektim ama üzülmeye gerek bile yok kim gelcek de öpcek benim pis suratımı
Sana kızlar niye baksın. Cebinde 2 lira paran yok. Sahi elektrik faturası bu ay ne geldi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Micro_ProcessorSana kızlar niye baksın. Cebinde 2 lira paran yok. Sahi elektrik faturası bu ay ne geldi ?
Alıntıları Gösterhahahah 10tl geldi
-
Zuahhaha bu iyiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Korona zamanı neyin öbüşmesi lan bu? Sex mi burası? Adres ver ihbar edecem sizi.
Kalktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şans yok sakalım yok olan saçımda kel bir mudur yuzunden kesecem gibi 🚬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kadınların cinsel tepkilerinin fizyolojisi hakkındaki bilgisizlik kadınların cinsellikten aldıkları zevkin doğrudan erkeğin penisinin boyuyla orantılı olduğu fantazisini doğurur. böylelikle buluğa erdiğinde babasından kendisini dünyanın en büyük penisli adamıyla evlendirmesini isteyen prensesinki gibi hikayelerle karşılaşırız. babanın casusları ve elçileri aradıkları adayı sonunda uzak memleketlerden birinin kralının* üç oğlunda bulurlar. en büyük oğlanın penisi o kadar büyükmüş ki tuna genişliğinde bir nehrin üzerinde köprü diye kullandırırmış. ortanca oğlan kendisininkini klisenin kocaman çanına tokmak edermiş. büyük oğlan cemaate sunduğu hayır işinden feragat etmek istememiş; ortanca oğlan da kendininkini zaten klisenin vakfına vermişmiş. böylece penisi hepsinden büyük olan en küçük oğlan bu evliliğe razı gelmiş ve nişanlısına gitmek üzere organını bin deveye yüklemiş. oğlanın gücü kuvveti o kadarmış ki müstakbel karısının güzelliğini duyunca ereksiyonu bin devenin hepsini yerden kaldırmış. yine de düğün gecesinin ardından sultan kızına damadı nasıl bulduğunu sormuş. kız şöyle yanıtlamış:
devletinde* yaramaz değil, amma ne olaydı ol suya köprü ideni, kilisaya çan tokmağı eyleyeni dahi getüreler idi, bir kez anları da göreydük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Millet grup yapıyor biz 1v1 :(
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim770
kadınların cinsel tepkilerinin fizyolojisi hakkındaki bilgisizlik kadınların cinsellikten aldıkları zevkin doğrudan erkeğin penisinin boyuyla orantılı olduğu fantazisini doğurur. böylelikle buluğa erdiğinde babasından kendisini dünyanın en büyük penisli adamıyla evlendirmesini isteyen prensesinki gibi hikayelerle karşılaşırız. babanın casusları ve elçileri aradıkları adayı sonunda uzak memleketlerden birinin kralının* üç oğlunda bulurlar. en büyük oğlanın penisi o kadar büyükmüş ki tuna genişliğinde bir nehrin üzerinde köprü diye kullandırırmış. ortanca oğlan kendisininkini klisenin kocaman çanına tokmak edermiş. büyük oğlan cemaate sunduğu hayır işinden feragat etmek istememiş; ortanca oğlan da kendininkini zaten klisenin vakfına vermişmiş. böylece penisi hepsinden büyük olan en küçük oğlan bu evliliğe razı gelmiş ve nişanlısına gitmek üzere organını bin deveye yüklemiş. oğlanın gücü kuvveti o kadarmış ki müstakbel karısının güzelliğini duyunca ereksiyonu bin devenin hepsini yerden kaldırmış. yine de düğün gecesinin ardından sultan kızına damadı nasıl bulduğunu sormuş. kız şöyle yanıtlamış:
devletinde* yaramaz değil, amma ne olaydı ol suya köprü ideni, kilisaya çan tokmağı eyleyeni dahi getüreler idi, bir kez anları da göreydük.şive sağolsun son cümleden gram bişe anlamadımboşuna okudum
-
Devletinde derken yaptığı işteki başarısını, memnun kaldığını sonunda da diğerlerini de merak ettiğini onları da görmek istediğini belirtiyor. Merak böyle bir şey
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim770Devletinde derken yaptığı işteki başarısını, memnun kaldığını sonunda da diğerlerini de merak ettiğini onları da görmek istediğini belirtiyor. Merak böyle bir şey
mimiğim dahi oynamadı
-
Gülmek için değildi zaten kıssadan hisseydi
bir de mesneviden şehvetin sonu hikayesi var ama o uzun
ekstrembilgi
Mevlana'nın Mesnevideki Müstehcen Hikayelerihttps://www.google.com.tr/url?q=https://ekstrembilgi.com/tarih/mevlananin-mesnevideki-mustehcen-hikayeleri/amp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sırayla öpüşmek ne, yanlışlıkla grup toplantısına mı gittin? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X