Şimdi Ara

Kızı Face de Okey Oynarken yakaladım. Ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce mesaj çetim cepten face deyim dedi bende okey demisin dedim. cevap yazmadı. ben face e girip sordum nye cevap yazmıyosun diye. arkadaşımla konuşuyorum dedi. okey mi oynuyon deyince evet dedi . hayır dese anasayfada görülüyo oynadığı uyanık tabi. bide daha önce girme demiştim tamam demişti

neyse ben karşıyım facede okeyde felan takılmasına. buda bana nolcak canım benim niyetim önemli konuşmuyorum kimseyle diyor. ben nerden bileyim. bende evlensek demekki ben işteyken akşama kadar okey oynıcan dedim. oda sözde bozuldu buna. haksızmıyım beyler. nişan evlilik muahbbeti yapan kızın abazanların dolu olduğu yerlere takılması ne derece doğru sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 28 Nisan 2013; 22:49:18 >

• E o kadar rahatsızsan vede ciddi düşünüyorsan faceni komple kapattır gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %70 kız haklı,abazanlar ile muhabbete girmiyorsa problem olmaz.

• Haklısın. Söz verdiği halde yapmaya devam ettiği için haklısın.
    Ama okey oynaması bu kadar problem olmamalı. Abazalarla muhabetti olmadığı sürece sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 28 Nisan 2013; 22:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

%70 kız haklı,abazanlar ile muhabbete girmiyorsa problem olmaz.

olsun ama genede girmemesi daha doğru değilmi. belki biri laf atcak vs.
  • Bugun okeyde tas gibi bir kiz vardi , sohbet ettik baya , kiz sevgilim beni rahatsiz ediyor cikmam lazim demisti . Kizin telefonunu falan aldim . Meraktan soruyorum adi neydi seninkinin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

quote:

Hocam bakkala falan da çıkmasın o zaman,haklısın seviyorsun kıskanıyorsun ama sevgilin sadece oyun oynuyorsa bundan eminsen biraz esnek davranabilirsin.Niyeti bozuk bir insansa istediğin kadar yasakla yine istediğini yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 28 Nisan 2013; 22:57:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başkalarıyla konuşup konuşmadığını takip edebilirsen fazla sıkma kızı hocam
  • Ağzına kürekle vur. Fazla sert vurma dişler kırılır filan sonra daha kızın yüzüne bakmazsın.

Neyse şaka bir yana facebook okey oyunları abaza yuvası o kız oralara takılmayı acilen bırakmalı bırakmıyorsa sen kızı bırak.. Yada Kürekle vurabilrisin tabi
  • kardes o facebookda okeyden az kız düşürmedim. ordaki kızlar 2 muhabbete tav olur genelde, ortam güzel çünkü

kız arkadaşının faceini komple kapattır derim.
  • hatun usturuplu oynamayı biliyorsa laflara cevap vermemesi gerektiğini biliyorsa ya da baktı iş kötüye gidiyo anında çıkıp gitmeyi biliyorsa hiç sıkıntı olmaz bence
  • Aynı şey başıma gelse bende kızardım ama kızın tarafından düşünürsek kızda haklı can sıkıntısı yani eğer güveniyorsan iyi niyetli biriyse oynasın boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: Wos

Bugun okeyde tas gibi bir kiz vardi , sohbet ettik baya , kiz sevgilim beni rahatsiz ediyor cikmam lazim demisti . Kizin telefonunu falan aldim . Meraktan soruyorum adi neydi seninkinin ?

sen söyle önce

quote:

quote:

quote:

Hocam bakkala falan da çıkmasın o zaman,haklısın seviyorsun kıskanıyorsun ama sevgilin sadece oyun oynuyorsa bundan eminsen biraz esnek davranabilirsin.Niyeti bozuk bir insansa istediğin kadar yasakla yine istediğini yapar.

ne alaka abi bakkalla. sonuçta erkeklerin amacı belli. orda bulunmaması gerekir. liseli ergen değil ki

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

kardes o facebookda okeyden az kız düşürmedim. ordaki kızlar 2 muhabbete tav olur genelde, ortam güzel çünkü

kız arkadaşının faceini komple kapattır derim.

ben hiç girmedim ortamı bilmem ama arkadaşalar anlatıyor kız düşürdüm felan diye . bizde netten zamanında çok düşürdük ama madem ciddi ilişkimiz. oda dikkat edecek

• quote:

az önce mesaj çetim cepten face deyim dedi bende okey demisin dedim. cevap yazmadı. ben face e girip sordum nye cevap yazmıyosun diye. arkadaşımla konuşuyorum dedi. okey mi oynuyon deyince evet dedi . hayır dese anasayfada görülüyo oynadığı uyanık tabi. bide daha önce girme demiştim tamam demişti

neyse ben karşıyım facede okeyde felan takılmasına. buda bana nolcak canım benim niyetim önemli konuşmuyorum kimseyle diyor. ben nerden bileyim. bende evlensek demekki ben işteyken akşama kadar okey oynıcan dedim. oda sözde bozuldu buna. haksızmıyım beyler. nişan evlilik muahbbeti yapan kızın abazanların dolu olduğu yerlere takılması ne derece doğru sizce

bence sonuna kadar haklısın al karşına ciddi ciddi konuş

• quote:

az önce mesaj çetim cepten face deyim dedi bende okey demisin dedim. cevap yazmadı. ben face e girip sordum nye cevap yazmıyosun diye. arkadaşımla konuşuyorum dedi. okey mi oynuyon deyince evet dedi . hayır dese anasayfada görülüyo oynadığı uyanık tabi. bide daha önce girme demiştim tamam demişti

Seni destekliyorum. Face okey ortamı bir kız için uygun bir ortam değil.
  • quote:

Bugun okeyde tas gibi bir kiz vardi , sohbet ettik baya , kiz sevgilim beni rahatsiz ediyor cikmam lazim demisti . Kizin telefonunu falan aldim . Meraktan soruyorum adi neydi seninkinin ?

Yüreğine inecek adamın
  • Allah uçak kazası vermesin kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iustinianus

quote:

Yüreğine inecek adamın

• al karşına akşama kadar okey oynayın birbirinize taş atın
  • kıskanmamak elde değil bu olayda senin kıza güvenmediğini gösteriyor bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.