Şimdi Ara

Kızdan tokat yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7. Ders resim atolyesindeydik hoca adet olmuş heralde hunharca çığlık atıp bağırıyodu ters cevap verenleride dışarı atıyodu 3 kişiyi atmıştı zaten sıra bana geldi niye boş boş oturuyosun vs saydırdı telde takılıyodum onu görmedide sabotaj ediyosun dersimi diyor daha kullandığı kelimenin anlamını bilmiyor kendi halimde oturmuşum kimseye zararım yok bende cevap vermedim özür dilerim hocam dedim haksız yere bağırdı belki haklıydı ilgilenmiyordum ders ile onlarda suya böyle boya karıştırınca renkleri değişiyor ya o zımbırtıdan yapıyordu ama bağırmasına hakkı yoktu karşısındaki insan lise öğrencisi gelişim çağında farklı psikolojisi var bu insanları öğretmen diye alıyolar ya anlayış göstermeleri lazım cihancım sende bize katılsana yada oğlum neden orda oturuyosun diyebilirdi bağırmaya hakkı yoktu bende haksızlığa gelemem ağzının payını vericektim uzatmak istemedim ama fena sinirimi bozdu her neyse ders bitti sınıfa girdik kantindeydim geç gittim sınıfa manyağın teki su şişesine delik açmış oda kız bize atıyo şımarıyor lise 3 öğrencisi olacak bide yaptığı işe bak belliki kaşınıyor ama bende kaşıdım haliyle zaten sinirliyim siz diyebilirsinizki hoca bağırdı diyemi triplere girdin ama ortam fenaydı millet dersten atılıyor falan hoca hunharca bağırıyor bende yediremedim bişeyde yapamayınca o sinirle gittik işte sınıfa su atan kızın elinden şişeyi kaptım çeyrek vardı açtım şişeyi üstüne döktüm bu çığlık atıyo arkadanda kızlar çığlık atıyor neymiş defterine gelmiş bi tanesi geldi sen ne zannediyosun kendini diye tokat attı bana sert bi tokat sınıfta herkes bana baktı şimdi o an zaman durdu gibi oldu ama yani ben hızlı karar verdim kıza bi tokatta ben atıp dudağını patlatıcaktım yada özür dileyip yürüyecektim bende 2.sini seçince hep alttan almış oldum durumları ama sinir oldum çok fena köpürüyodum kızın orda dudağını patlatmadığıma pişmanım sizce doğru birşeymi yaptım?

Özet: 1. Hoca haklı sebeple ama gereksiz yere hunharca bağırıp çağırarak sınıfta beni azarladı.
    2. O sinirle sınıfa gidince bana su atan bir kız oldu, o kızın elinden şişeyi alıp ona attım.
    3. Su arka sıradakilere geldi ve kızlardan biri gelip bana tokat attı ve ben yinede özür diledim.
    4. Sorum ise iyimi yaptım tüm olayları alttan alarak ve haklımıyım haksızmıyım? Kızın dudağını patlatmalımıydım? Kız diye uzatmak istemedim öyle pısırıkta birisi değilim. Erkek yapsaydı aynısını ordan müdüre kadar giderdik yaka paça yırtık.
    5. Okuyanlara teşekkürler.

• Adam bir nokta bir soru işareti kullanmış yılın tasarruf ödülünü hakediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ingilizce hocası haklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kendini sakinleştirecek şeyler yap ve o millete su atan kızla ve sana tokat atan kızla hiçbir şekilde konuşma ve görmezden gel alttan almakta çok iyi yapmışın

• Orada iyi bi saydirsaydin ama kiza vurmak yakismazdi, zaten degmezdi de

• Bence pet şişe suçlu.Ne diye duruyormuş ki orada içinde su dolu olarak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    sevgilimin künefesini yedim :D
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver takam kafana, hem kıza vursan bile dudağının patlayacağının garantisi yok ki. Ayrıca dudağa niye taktın bu kadar, dudak fetişisti misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 24 Mart 2015; 17:42:55 >
  • Hocam böyle bir sebepten dolayı sana vurmaya hakkı yok o vuruyorsa sende vurursun, ben olsam kızı ittirirdim ama iyi dayanmışsın Okula gidince görmezden gel polemiğe girme
  • Bir kıza en çok yaklaştığın an olarak düşün. Anın tadını çıkar.

• ''Kızlara vurulmaz'' olayı o kadar abartıldı ki artık şiddet gören taraf resmen erkekler olmuş durumda. Keşke ağzını patlatsaydında ağlaya ağlaya gitseydi.
  • Kıza vurmamakla çok doğru yapmışsınız.Kızlara el kaldırılmaz hocam.Kızın size tokat atması da çok yanlış bir davranış.
  • Sen atölyeyi boşver Türkçe derslerine gir biraz.
  • Biri şu yazıyı noktalama işaretlerini kullanarak düzenlesin de okuyalım.
  • Alıp elindekini fırlatsaydın daha mantıklı birşey yapmış olurdun dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Biri şu yazıyı noktalama işaretlerini kullanarak düzenlesin de okuyalım.

Ben yapıyorum müsaadenizle .

7. Ders resim atolyesindeydik.Hoca adet olmuş herhalde,hunharca çığlık atıp bağırıyordu,ters cevap verenleri de dışarı atıyodu.3 kişiyi atmıştı zaten,sıra bana geldi."Niye boş boş oturuyorsun?" vesaire vesaire saydırdı.Telde takılıyordum onu görmedi de sabotaj ediyorsun dersimi diyor,daha kullandığı kelimenin anlamını bilmiyor.Kendi halimde oturmuşum,kimseye zararım yok!Bende cevap vermedim,özür dilerim hocam,dedim.Haksız yere bağırdı,belki haklıydı,ilgilenmiyordum ders ile onlar da suya böyle boya karıştırınca renkleri değişiyor ya o zımbırtıdan yapıyordu.Ama bağırmasına hakkı yoktu,karşısındaki insan lise öğrencisi,gelişim çağında,farklı psikolojisi var bu insanları öğretmen diye alıyorlar ya...Anlayış göstermeleri lazım."Cihancığım sende bize katılsana!" ya da "Oğlum,neden orda oturuyorsun?" diyebilirdi.Bağırmaya hakkı yoktu,ben de haksızlığa gelemem.Ağzının payını verecektim uzatmak istemedim,ama fena sinirimi bozdu.Her neyse,ders bitti sınıfa girdik.Kantindeydim,geç gittim sınıfa.Manyağın teki su şişesine delik açmış hem de kız!Bize atıyor,şımarıyor.Lise 3 öğrencisi olacak bir de, yaptığı işe bak!Belli ki kaşınıyor ama ben de kaşıdım haliyle,zaten sinirliyim siz diyebilirsiniz ki "Hoca bağırdı diye mi triplere girdin?" Ama ortam fenaydı,millet dersten atılıyor falan,hoca hunharca bağırıyor...Ben de yediremedim birşey de yapamayınca sinirle gittik işte.Sınıfa su atan kızın elinden şişeyi kaptım,çeyrek vardı.Açtım şişeyi,üstüne döktüm.Bu çığlık atıyor,arkadan da kızlar çığlık atıyor.Neymiş, defterine gelmiş.Bir tanesi geldi,sen ne zannediyorsun kendini,diye tokat attı bana.Sert bi tokat.Sınıfta herkes bana baktı.Şimdi o an zaman durdu gibi oldu ama yani ben hızlı karar verdim,kıza bi tokat da ben atıp dudağını patlatıcaktım,ya da özür dileyip yürüyecektim.Ben de 2.sini seçince hep alttan almış oldum.Durumları ama sinir oldum,çok fena köpürüyordum,kızın orda dudağını patlatmadığıma pişmanım.Sizce doğru birşey mi yaptım?

Özet: 1. Hoca haklı sebeple,ama gereksiz yere hunharca bağırıp çağırarak sınıfta beni azarladı.
    2. O sinirle sınıfa gidince bana su atan bir kız oldu, o kızın elinden şişeyi alıp ona attım.
    3. Su arka sıradakilere geldi ve kızlardan biri gelip bana tokat attı ve ben yine de özür diledim.
    4. Sorum ise iyi mi yaptım tüm olayları alttan alarak ve haklı mıyım haksız mıyım? Kızın dudağını patlatmalı mıydım? Kız diye uzatmak istemedim öyle pısırık da birisi değilim. Erkek yapsaydı aynısını ordan müdüre kadar giderdik yaka paça yırttık.
    5. Okuyanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 26 Mart 2015; 17:35:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.