Şimdi Ara

Kıza laf atıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 21:15 gibi kız arkadaşımı evie bırakıyordum evleride tam araç sanayi bölgesine yakın evleride biraz karanlık bi yerde kalıyor. Tam sarıldık vedalaşıyoruz sanayiden çıkmış bisikletle eve giden çocuğun biri bağırdı yoldan "heyt bee" gibisinden bende şaşırdım cevap veremedim normalde kavgadan korkmam yumruktan korkmam ama o sırada afalladım bi an cevap veremedim kız evine gitti, gittiğinden beri düşünüyorum neden cevap vermedim diye. Bıçak yesem umrumda değil o tür korkularım yok ama neden cevap vermedim. çocuğun gittiği yolun devamında ot satılan mahalle var büyük ihtimal orada yaşıyo karşılık versem bu sefer orduyla gelirdi herhalde. Sizce ne yapmalıydım o durumda bi akıl verin kafamı yedi düşünceler. Kıza bi bahane buldum görmedim çocuğu gibisinden. Özellikle konuyu özele açıyorum ki ciddi cevaplar gelsin bende beynimi rahatlatayım.

• hocam iyi yapmışın it kopukla kavga edilmez gerek yok abartı bir durum olursa ancak o zaman Allah ne verdiyse girersin. öyle bir durum olursa da tavsiyem sırtını duvara vermen. en azından kimse arkadan saldıramaz. ve sana 4-5 kişi dalacak olursa adamları bir süz. en zayıf halkayı gözüne kestir ve ilk saldıran sen ol ama sağlam çakman lazım diğerleri korkup çekineceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zamanlama Manidar

hocam iyi yapmışın it kopukla kavga edilmez gerek yok abartı bir durum olursa ancak o zaman Allah ne verdiyse girersin. öyle bir durum olursa da tavsiyem sırtını duvara vermen. en azından kimse arkadan saldıramaz. ve sana 4-5 kişi dalacak olursa adamları bir süz. en zayıf halkayı gözüne kestir ve ilk saldıran sen ol ama sağlam çakman lazım diğerleri korkup çekineceklerdir.

eyvallah hocam ama yinede insan düşünüyo çelişkide kalıyo
  • Bu memlekette insan hayatı cok ucuz.. Insanlar trafikte yol verme meselesi yüzünden birbirlerini öldürüyorlar.. Son ana kadar kavga etmemek lazım diye düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam iyi yapmışın it kopukla kavga edilmez gerek yok abartı bir durum olursa ancak o zaman Allah ne verdiyse girersin. öyle bir durum olursa da tavsiyem sırtını duvara vermen. en azından kimse arkadan saldıramaz. ve sana 4-5 kişi dalacak olursa adamları bir süz. en zayıf halkayı gözüne kestir ve ilk saldıran sen ol ama sağlam çakman lazım diğerleri korkup çekineceklerdir.

erkeklikten bahsedene bak hele hahaha.

insan namusu için yaşar biradeer. erkeksen ölümüne gireceksin kekomançi. yoksa alırlar sevgilini elinden . sonra erkeğim diye dolaşırsin dışarıda

• hocam yorumlar doğru güzel ama tepki vermen gerekliydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain 0bvious

quote:

insan namusu için yaşar biradeer. erkeksen ölümüne gireceksin kekomançi. yoksa alırlar sevgilini elinden . sonra erkeğim diye dolaşırsin dışarıda

senin mağara hangi dağa denk düşüyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanımadığın kıza ilk mesaj
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buyur diyarbakira gel , gösterim sana dağı

• Bu tür durumlarda gerekirse erkekliğe bok sürdüreceksin. Gerek yok bela aramaya.
  • Hiç bir şey yapmana gerek yok zaten. heyt be demiş kötü bir şey dememiş ki?

Muhtemelen güzel bir dayak yememişsin hayatında ondan böyle hem çekingen hem atılgansın. Gerek yok zaten kavga etmene uğraşma. Biri küfür mü etti taviz mi etti işte o zaman yapman gerekeni yaparsın.

Düşünüp kafa patlatmaya bile gerek yok
  • Burada kimsenin ne dediği çok önemli değil, kiz arkadasin ne düşünüyor o önemli

• quote:

quote:

Kes traşı

• korkakmısın :(
  • Captain 0bvious C kullanıcısına yanıt
    sen önce erkek olda fake üyeliğinin arkasına saklanma.
    can dediğin pazarda satlmıyor. arkadaş en doğru olanı yapmış. aksi bir durumda çok çıkars bıçağını saplasa anası babası ne hale gelir bunu düşünebiliyor musun ? büyük ihtimal o kızda başka biriyle evlenir çoluk çocuğa karışır bu olayı unutur bile. Ee ne oldu gereksiz bir sinirlenme sonucu giden cana ? olan anneye babaya kardeşe giden cana olacak.
  • Kalbinle dusunursen her zaman kaybedersin dostum. Aklinla dusunup gereksiz atilimlarda bulunmaman gayet guzel olmus bence. Hem arkadaslarin dedigi gibi taciz gibisinden bisey yok. Olsa tabiki akil makil yalan :)

Erkeklik konusunda parantez icine almak gerekirse:Erkeklik;aptallik edip her seyi bilek gucuyle halletmek degildir. Her sey kavgada degildir. Hep bunlar Kurtlar Vadisi tarzindaki Delikanlilik =Kavga temasindan kaynakli.Bir anlasaniz adamligin sadece kavgayla olmadigini :) iyi gunler

• gelip sataşsa dal amenna ama uzaktan uzaktan hiç bulaşma.
  • quote:

quote:

Bi düşün bakıyım orda laf atsa olay çıksa n'olacak! O adam çekse silahı veya bıçağı allah korusun öldürse daha mı iyi olacak insan canı bu kadar ucuz mu? (Gerçi bu ülkede ucuz da) Kardeşim sen doğru olanı yapmışsın kendin de diyorsun tekin değildi diye ya orda sana bişey olsa anan baban ne yapacak.

• doğrusunu yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

sen önce erkek olda fake üyeliğinin arkasına saklanma.
    can dediğin pazarda satlmıyor. arkadaş en doğru olanı yapmış. aksi bir durumda çok çıkars bıçağını saplasa anası babası ne hale gelir bunu düşünebiliyor musun ? büyük ihtimal o kızda başka biriyle evlenir çoluk çocuğa karışır bu olayı unutur bile. Ee ne oldu gereksiz bir sinirlenme sonucu giden cana ? olan anneye babaya kardeşe giden cana olacak.

HE BIRADER HE.

• KISACASI korkmuşsun şimdi kardeş korkmam falan ayakları yapma adamın poposundan fişne suyu alırlar valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.