Şimdi Ara

Kıza açılacağım!!! Çok önemli +Ergen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversite 2. sınıftayım üni açılalı 3 hafta oluyor geçen yıldan tanştığım bir kız vardı kızla çok samimi oldum sürekli smsleşiyoruz cnmlı cicimli konuşmalar mesaj atmadığım zamanlar beni önemsemiyor musun beni neden ihmal ediyorsun dediği zamanlar bile oldu ama çıkmıyoruz kanka da değiliz kanka lafına tövbeliyim zaten.kızla durumlar çok iyi ama iş kanka muhabbetine kaymaması için erkenden açılmayı düşünüyorum aklımdan geçen şu kızı yemeğe götürcem götürceğim yere 1 gün önceden gidip yemek menüsünün içine seni seviyorum,gel seninle bir karpuzun iki yarısı olalım gbisinden bişeler yazıp yemek menüsünün içine koycam.Kız geldiği zaman da garson kıza bunu vercek arkada da tvden romantik müzik açıcak öyle teklif edicem kıza sizce bu iş olur mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece İnsan -- 28 Eylül 2012; 23:11:16 >

• sadece insan
  • karpuz değilde elmanın iki yarısı diye biliyordum onu
    Bence olur dene şansını
  • evlenme teklifimi mi lan bu. Sakin ol abartmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karpuz
  • Gerek yok bence ztn öğrencisiniz. Daha normal bir yerde konuş duygularını ilet,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

sadece insan

lütfen biraz daha ciddi yorumlar.kızla sürekli kesişiyoruz hocaya da bakabilir ama bana bakıyor eminim kıza derste el sallamıştım hatta emin olabilmek için ama bana bakıyor yani çok hoşlaştm ona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karpuz da nerden çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtDem07

Gerek yok bence ztn öğrencisiniz. Daha normal bir yerde konuş duygularını ilet,

neden böyle düşünüyrsnuz kız mı şımarır yoksa çok aşırı abartı mı olur diye
  • Seninle bir muzun iki yarısı olalım de ve göster ona
  • Karpuz ağır kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormCloak

Seninle bir muzun iki yarısı olalım de ve göster ona

kızla sevişmek amaçlı takılmıyorum daha ciddi duygusal ciddi ilişki istiyorum yoksa kıza şey derdm olucak olan çift kişilik yatağımızın iki yarısı olalım ya da sucuk tost kaşar geyiğine girerdim ama girmedm girmemde ciddi düşünüyorum çünkü
  • karpuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

sadece insan

lütfen biraz daha ciddi yorumlar.kızla sürekli kesişiyoruz hocaya da bakabilir ama bana bakıyor eminim kıza derste el sallamıştım hatta emin olabilmek için ama bana bakıyor yani çok hoşlaştm ona

Ciddiyetten bahseden sen misin? Bir karpuzun iki yarısı yaz sonra ciddi yorum iste. TVden romantik müzik filan. Kafa bulmayın ya.
  • Adam çok hoşlaşmış.

Davul zurna eşliğinde benimle girer misin çıkar mısın diye teklif et. Kucağına atlayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormCloak

Seninle bir muzun iki yarısı olalım de ve göster ona

• tvden müzik olayına laf edenlere söyliyim. para vardı da kemancı mı çağırmadm para yok işte tekliften önce dvdye gzl şarkılar atp vercem adama
  • Karpuz ne la
  • karpuzun çekirdeğini çıkarmamda bana yardımcı ol bu daha manalı bi cümle oldu
  • beyler kızla önceden konuşuyordum hiç sevgilisi olmamış öpüşmemiş üzerimde erkek parfüm kokusu bile alamazsn dedi ( doğru m söyledi bilemem bnm koku alma sorunum varda) 1-2 belalısı da olmuş ama konuşup anlaşmşlar çok seviyorum bu kızı tam hayalimdeki bir kız ara sıra ağzını aradm ama kesn bişe duyamadm yoksa amfide bile teklif etcem nerdeyse
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.