Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Beyler banada biraz ilaç lazım , varmı hazırlayabilecek olan ?

Kursta bir kız var.2-3 aydır kursa geliyor sürekli kesiyorum.Çok ciddi duruyorum kursta.Pek fazla konuşmuyorum , öğretmen soru sorarsa cevabı yapıştırıyorum direk.(cool gibiyim yani)
    Herneyse , 2-3 aydır kursa gidip geliyorum taki geçen hafta muhabbeti kurabildim (biraz utangacım)
    Eksiklerim vardı defter istedim verdi.Bende muhabbet uzasın diye haftaya sınav vardı eğer çalışacaksan almayayım defterini dedim.Olurmu öyle şey dedi.Teşekkür ettim ve gittim.Yarın defteri götürücem , şunları demeyi planlıyorum fakat utangaç olduğumdan korkuyorum biraz.

Defter için teşekkürler bir kaç yeri yazdım fakat şu konuda takıldım (burası yalan tabi) burda neden bu oluyor zahmet olmazsa anlatabilirmisin.(anlatır büyük bir ihtimalle) ve ardından teşekkür edip ayrılırım.

Bir kaç sorun varki kız kurs çıkışında direk abisinin arabasına binip gidiyor.Kızın yaşıt kardeşi var sürekli yan yanalar kızı hiç tek görmedim.Birisi bana yardım etsin yav ne yapacağım

Bu işin ilk formulü PAS atmaktır.. Fakat pası ver kaç taktiği ile atıcaksın.. (Taha gibi değil kaç dediysekde.. )
    Defteri verdikten sonra sor o seni almaya gelen kim? Kız bi düşünür ve çözümleme yapar:
    (hmmm onu sorduğuna göre beni izlemiş.. Beni izlediyse hoşlanıyo. Du bi bakim aslında yakışıklı olmasada pehhh fena değil.. )
    Ondan sonra Cevabı neden sordun? olucaktır.. Burda vermen gereken cevap tedirgin veya anlamlı olmamalı söyleyeceğin sadece şu:
    Hiiç sordum öyle(hafif tebessüm et..) Hemen konuyu değiştir...
    (Sen konuyu değiştirdikten sonra kız seni dinlemeyecek ve düşünmeye başlayacaktır; Onu sorduysa kesin hoşlanıyo sanırım? evet evet kesin)
    Şimdi sıradaki mevzun beklemek ve git gide yakınlaşmak... Eğerki kız sana eskisinden daha yakın davranıyo ve sana bakıp durduk yere gülüyosa.. Anlaki kız kıvama gelmiş.. Ondan sonra tekrar gel taktiği gömeyim...
    Dediklerimi yapmadan gelme ümüğünü sıkarım..

• AHMET SAKIN ÖYLE BİRŞEY YAPMA SAKIN!!!!
    Bilmiyorum kafam çok karışık bu aralar ben yatıyorum müsadenle yaz...

Kız hemen düşünmeye başlar aptal değil olm o zaten biliyo senin onu sevdiğini.. DEDİĞİMİ YAP ULEN!

Ardındanda verirsin şarkıyı... Because i love you!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 14 Mayıs 2011; 2:42:53 >
  • Son mesajımdan sonra kız:

Tamam sen bilirsin uyu sen.

ben: (kız ben gece 4 e kadar uyumam demişti) Peki, şimdi sana iyi uykular mı desem, iyi geceler mi desem bilemedim. Her ikisi de diyorum. Yatıyorum. dedim

Kız: :)sana iyi geceler tatlı uykular:)

dedi. Attığı mesajı noktasına virgülüne aynen yazdım.
  • Üstâd zaten sizin burda yazdıklarınız aklıma geldi. Mesajla sakın öyle bir şey söylemeyin diye okumuştum. O yüzden "Anlatamam, en azından mesajla anlatamam" dedim. üstte yazdığım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Son mesajımdan sonra kız:

ben: (kız ben gece 4 e kadar uyumam demişti) Peki, şimdi sana iyi uykular mı desem, iyi geceler mi desem bilemedim. Her ikisi de diyorum. Yatıyorum. dedim

Son mesajın neydi?

Cevap olarakda şunu yaz.
    Senin en çok bu huyunu seviyorum işte..
    Cevap olarak hangi huyumu diyicektir..
    İşte bende onu bulamadım :) şeklinde yaz yolla şuanki durumu anca bu kurtarır...
    prof.doç.dok. Morphinz'den onaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Son mesajın neydi?

Cevap olarakda şunu yaz.
    İşte bende onu bulamadım :) şeklinde yaz yolla şuanki durumu anca bu kurtarır...

uff bunu 5 dk önce desen söylerdim de, artık bugünlük vedalaştık.

Ama kız onu sevdiğimi biliyor şu an ve hala bana karşı bi triplere girmiyor. Gülücük felan koyuyor gördüğünüz gibi.

Bu neye işaret şimdi?
    ---edit

acaba onu sevdiğimi söylememi mi istiyor????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 14 Mayıs 2011; 2:55:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Son mesajın neydi?

Cevap olarakda şunu yaz.

uff bunu 5 dk önce desen söylerdim de, artık bugünlük vedalaştık.

Ama kız onu sevdiğimi biliyor şu an ve hala bana karşı bi triplere girmiyor. Gülücük felan koyuyor gördüğünüz gibi.

Bu neye işaret şimdi?

Ya bırak zaman geç değil...
    Adımı anıp durma kulağım çınlıyo uyutmadın... Diye çak mesajı sonra bunu yaz..

Şimdi moralini bozim senin.. Sevseydi asıl üstüne düşerdi demekki umursamıyo? Olm bu kadar takılmayın bu işlere..
    Bence çocuk değil olgun üstelemiyo.. Yinede şirinlik yapıyo ben çok sevdim bu kızı sen bana güven

• yani sonuç olarak umut var mı yok mu onu söyle. Şu an mesaj atamam heralde kıza, bahane üretmicem, EVET KORKUYORUM :///

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 14 Mayıs 2011; 3:03:22 >
  • quote:

yani sonuç olarak umut var mı yok mu onu söyle. Şu an mesaj atamam heralde kıza bahane üretmicem, EVET KORKUYORUM :///

Umut fakirin ekmeği has.. Nası söz lan bu resmen gacırt tarzında..
    Dediğim gibi %50 görünüyo şuanda.. Kart'ları doğru oynaman ile alakalı.. İpin üzerinde biraz yüriyiceksin ve terliyiceksin..
    Birini sevmeye koyulmak başlı başına bir iş, bir girişimdir. Güç ister, yürek ister, körlük ister. Hatta başlangıçta öyle bir an vardır ki uçurumun üstünden sıçramak ister; düşünmeye kalkarsan aşamazsın onu.

Dediğimi yap kartları doğru oyna.. Tek şansın var onu sakın batırma!
  • Konuyu bölmiyim ama, yazsam banada derman olur musunuz?
  • Kartları doğru oynadan kastın şimdi, nasıl bir taktik uygulayayım ben??
  • quote:

Kartları doğru oynadan kastın şimdi, nasıl bir taktik uygulayayım ben??

Ya dediklerimin hiç birini aklında tutmuyomusun sen?
    Sor bi kız arkadaşına durumu anlat halini anlat.. Ama havalı havalı yavşak tavırla değil harbiden için burkulmuş gibi anlat kız bi yoklasın durumu sana geri bildirim yapsın bakalım çaresine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Konuyu bölmiyim ama, yazsam banada derman olur musunuz?

Yakında fal bakmayı bile düşünüyorum.. O derece durumdayım şuanda!
    3-4 gün sonra tatile çıkıp askere gidiyorum fırsatın varken yaz

Kurallar:
    1-Hikaye anlatma özet geç! renklerin mekanların ismi bizi ilgilendirmez!
    2-Olayı kendi yönüne çekme gerçek neyse onu anlat..
    3-Eğitim durumu
    4-Yaş
  • Öncelikle teşekkürler. Yaşım 17, lise 3'e gidiyorum. Eski kız arkadaşımda lise 4'e gidiyor, 18 yaşında. Yaklaşık 5 ay çıktık. 14 şubat günü benden sebepsiz yere ayrıldı. E tabi unutamadım, sürekli koştum peşinden. Ama bir seni seviyorum dedi, bir biz arkadaşız dedi. En son kafam attı küfrettim, saydım, sövdüm. Neyse 1 aylık bir zaman geçti bu yaptıklarımdan sonra. Tabi bende bir ruh sıkıntısı var bu yüzden. Eski fake hesabımdan mesaj atmaya başladım. Hiçbirşey olmamış gibi benle konuşuyor. Ne yapabilirim barışmak için. Soracağınız ayrıntı varsa anlatırım.
  • quote:

Öncelikle teşekkürler. Yaşım 17, lise 3'e gidiyorum. Eski kız arkadaşımda lise 4'e gidiyor, 18 yaşında. Yaklaşık 5 ay çıktık. 14 şubat günü benden sebepsiz yere ayrıldı. E tabi unutamadım, sürekli koştum peşinden. Ama bir seni seviyorum dedi, bir biz arkadaşız dedi. En son kafam attı küfrettim, saydım, sövdüm. Neyse 1 aylık bir zaman geçti bu yaptıklarımdan sonra. Tabi bende bir ruh sıkıntısı var bu yüzden. Eski fake hesabımdan mesaj atmaya başladım. Hiçbirşey olmamış gibi benle konuşuyor. Ne yapabilirim barışmak için. Soracağınız ayrıntı varsa anlatırım.

Sövmek derken nasıl sövmek? Tam olarak içerik nedir?
    Birlikte olduğu biri varmı? aynı lisedemisiniz?
    En son yüzyüze ne zaman konuştunuz ve diyalog neydi?

Bu işi çözmenin tek 1 yolu ve uzun vadeli bir yolu var..
    Ama sana şöyle söyliyim eğer kız güzel değilse beni hiç uğraştırma zaten tekmeyi yemişsin olan olmuş.. 30 yaşına geldiğinde ben baya bi kadın ile birlikte oldum demek var bide 2-3 kadın demek var.. Yaz gelmiş önünde kumsal plaj açıl derim enginlere?
    He yoh illede püskevit dersen tamam onu hallederiz..

• Zi.tir çektim hocam. Yeter ulan yaptıkların gibisinden. Birlikte olduğu biri yok, aynı lisede değiliz, daha doğrusu o elazığda ben istanbuldayım. En son yaz tatilinde konuştum. Yav hocam önemli olan bayağı bir kadınla beraber olmam değil, doğrusunu bulmam. Önemsediğim bu. Ama beni çok yıprattı buda var.
  • quote:

Zi.tir çektim hocam. Yeter ulan yaptıkların gibisinden. Birlikte olduğu biri yok, aynı lisede değiliz, daha doğrusu o elazığda ben istanbuldayım. En son yaz tatilinde konuştum. Yav hocam önemli olan bayağı bir kadınla beraber olmam değil, doğrusunu bulmam. Önemsediğim bu. Ama beni çok yıprattı buda var.

günaydın kardeşim ne elazığdamı bende Elazığda yaşıyprum ya buraya gelme durumun olursa o kız senindir kardeş süper bi imkan ne taktikler gideriz valla elazığı duyunca şaşırdım dh de pek buradan kimse yokta

• Günaydın, Tamam hocam ayıpsın gideriz. Zaten şu okul bitsin direk oradayım. Neyse. Şuan zaten oluruna bıraktım, fazla üstüne gitmiyorum. Gitsemde faydası olmaz. Yüzyüze konuşursam daha faydalı olacağını düşünüyorum.
  • Hocam benim olay şöyle. 12. sınıftayım, haliyle lise bitmek üzere. Sınıftan bi kız var, daha bu sene bizim sınıfa geldi sayısaldan.Bütün sene boyunca pek muhabbetimiz olmadı. 1 ay önce falan Facebook'tan yazmaya başladı bana. Öyle öyle muhabbeti ilerlettik. Yeri geldi ilk ben yazdım, yeri geldi o. Daha sonra benden telefon numaramı istedi. Mesajlaşmaya başladık. Yine yeri geldi ilk o mesaj attı, yeri geldi ilk ben. Şimdi lise bitmek üzere, artık devamsızlık hakkını kullanıp okula gelmeyecekmiş. Açılma zamanının geldiğini düşünüyorum. Nasıl bir ortamda açılayım tavsiyeleriniz neler?
    Düzeltme: Kız çok düzgün ve ciddi bir ilişki yaşanacak biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 13 Mayıs 2011; 11:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Hocam benim olay şöyle. 12. sınıftayım, haliyle lise bitmek üzere. Sınıftan bi kız var, daha bu sene bizim sınıfa geldi sayısaldan.Bütün sene boyunca pek muhabbetimiz olmadı. 1 ay önce falan Facebook'tan yazmaya başladı bana. Öyle öyle muhabbeti ilerlettik. Yeri geldi ilk ben yazdım, yeri geldi o. Daha sonra benden telefon numaramı istedi. Mesajlaşmaya başladık. Yine yeri geldi ilk o mesaj attı, yeri geldi ilk ben. Şimdi lise bitmek üzere, artık devamsızlık hakkını kullanıp okula gelmeyecekmiş. Açılma zamanının geldiğini düşünüyorum. Nasıl bir ortamda açılayım tavsiyeleriniz neler?

bak kardesim sunu ilk once soliyim bu konuda en iyi karari sen verirsin cunku kizi taniyan sensin, hangi ortamlardan hoslanir bilirsin. Fakat kizi test cozme bahanesiyle falan bi cafeye gotur o ara soyle derim ben. Zaten kizla muhabbetin varmis o konuda sorun yok, ama kizin karsisinada birden bi teklifle cikma, hafif biseyler belli et, yani kiz neyle karsilasabilcegini onceden tahmin edecek duruma gelsin, bu senin icin daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.