Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu gün benimde moralim çok bozuk.. Çok berbat bi gündü..

Ahmet sana gelirsek bu kafayla tekif ediceksen hiç etme daha iyi!
    Harbiden ben bıktım artık kendi kendine sorun yaratıyosun.. Ver numarasını ben arıyıp anlatıcam herşeyi yeter lan

#T.kaya Sokarım kıyafetine.. Adam dediğin üzerindeki elbiseyi önemsemez! Sen yolda t-shirt'ünü çıkarmayada utanırsın..
    Bir insanın en iyi giysisi kendi derisi ve vücududur.. Kıyafetine dikkat ediceğine biraz body çalış vücut yap..
    Ben hep yazısız çizgisiz t-shirtler giyerim.. Herşeyim renksizdir.. Eskimeyen moda sadece ana renklerdir

#Utkuhan;
    Savaştan niye kaçıyosun? Delikanlı bilirdim niye böyle oldu şimdi? Dinlediğin o şarkılarıda hemen bırak hasta etme adamı..
    Söylediğine göre arkadaşını etkilemişsin.. Zaten arkadaşı senden hoşlandıysa o kızın seninle birlikte olmama gibi bi lüksü yok!
    Kızları tanımıyomusun sen? Arkadaşı eğer seninle birlikte olmasını söyler ve ısrar ederse kız mutlaka seninle birlikte olucaktır bu kadar basit bi durumdan niye tırstın şimdi?
    Kafandan kötü düşünceleri at.. Mesajlaşmayıda bırak! Hani sen mesaj atmayı sevmiyodun benim gibi ne oldu?
    Dönmeyin davanızdan kalıbınızın adamı olun dağılın ulen!

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Mama'yı bulamadım utkuhan!
    Bu gün benimde moralim çok bozuk.. Çok berbat bi gündü..

Ahmet sana gelirsek bu kafayla tekif ediceksen hiç etme daha iyi!
    Harbiden ben bıktım artık kendi kendine sorun yaratıyosun.. Ver numarasını ben arıyıp anlatıcam herşeyi yeter lan

#T.kaya Sokarım kıyafetine.. Adam dediğin üzerindeki elbiseyi önemsemez! Sen yolda t-shirt'ünü çıkarmayada utanırsın..
    Bir insanın en iyi giysisi kendi derisi ve vücududur.. Kıyafetine dikkat ediceğine biraz body çalış vücut yap..
    Ben hep yazısız çizgisiz t-shirtler giyerim.. Herşeyim renksizdir.. Eskimeyen moda sadece ana renklerdir

#Utkuhan;
    Savaştan niye kaçıyosun? Delikanlı bilirdim niye böyle oldu şimdi? Dinlediğin o şarkılarıda hemen bırak hasta etme adamı..
    Söylediğine göre arkadaşını etkilemişsin.. Zaten arkadaşı senden hoşlandıysa o kızın seninle birlikte olmama gibi bi lüksü yok!
    Kızları tanımıyomusun sen? Arkadaşı eğer seninle birlikte olmasını söyler ve ısrar ederse kız mutlaka seninle birlikte olucaktır bu kadar basit bi durumdan niye tırstın şimdi?
    Kafandan kötü düşünceleri at.. Mesajlaşmayıda bırak! Hani sen mesaj atmayı sevmiyodun benim gibi ne oldu?
    Dönmeyin davanızdan kalıbınızın adamı olun dağılın ulen!

mamalar ölmez vatan bölünmez,mama olunmaz mama doğulur,hepimiz mamayız mama türü kadınlara kendini sevdirsen var ya ne ortamın olur be morpheus
    ben davamdan çekilmem asla kaçmamda korkmuyorum kızları tanıyorum tabi o kız benimdir artık biliyorum ama genelde herkes der ya ya kabul etmesse ya böyle olursa onun için diyiyorum olumsuzu düşünecen olumluyu isteyecen morphiz panpa olalımmı

• Ben mama'yla panpa olucam o kısım rezeve edildi kendine yeni bi yer bul
  • off arkadaslar yaa kizla 4-5 haftadir iliskimiz var fakat henuz telefonla hic konusmadik bugun bi ariyim dedim, aradim acmadi 5 dk sonra mesaj atti, sana direk yaziyorum

-noldu ?
    -sesini duymak istemistim, ariyabilir miyim ?
    -suan musait degilim ama
    -tamam kusura bakma
    -o. degil
    (10 dk sonra )
    -eee napiyosun ? ( kiz yazdi )
    -oturuyorum
    ( 10 dk sonra )
    -musait degildm yalan sylemiyorm
    -tamam k. bakma
    -trip yapiyosun ama ?
    -yapmiyorm
    -iyi
    (20 dk sonra tekar kiz yazdi)
    -bnm naptigim senin umrunda degil heralde ?
    - Napiosun ?

konusma aynen boyle, simdi napiyim veya ne yaziyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 14 Mayıs 2011; 21:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

off arkadaslar yaa kizla 4-5 haftadir iliskimiz var fakat henuz telefonla hic konusmadik bugun bi ariyim dedim, aradim acmadi 5 dk sonra mesaj atti, sana direk yaziyorum

-noldu ?
    -sesini duymak istemistim, ariyabilir miyim ?
    -suan musait degilim ama
    -tamam kusura bakma
    -o. degil
    (10 dk sonra )
    -eee napiyosun ? ( kiz yazdi )
    -oturuyorum
    ( 10 dk sonra )
    -musait degildm yalan sylemiyorm
    -tamam k. bakma
    -trip yapiyosun ama ?
    -yapmiyorm
    -iyi

konusma aynen boyle, simdi napiyim veya ne yaziyim ?

2 defa ilk o mesaj atmış.Kız seni istiyo panpa yalanda söylemiyo.Cidden müsait değildir yani.Farklı bi konudan gir.Ve sakın bir daha arama, kız istemediği sürece.

Ahmet reyiz günlerdir konuya bi göz atıp çıkıyorum.Her baktığımda mutlaka bi sorun buluyorsun kendine.Bak olacağı varsada olmayacak.Kız zaten sana yanık.Niye bu kadar çekiniyosunuz abi içinizi dökmeye.Tanrı değilki bu kızlar.Bildiğimiz 2 kollu 2 bacaklı varlıklar.Onlarında sümükleri var onlarda zıçıyorlar.Bu kadar büyütmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 14 Mayıs 2011; 21:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

quote:

Bu kadar işte niye kasıyosunuz kendinizi anlayamıyorum ya..

Ben çok stres yaparım ya, dışarda ya uygunsuz bi hareket yapar da rezil olursam falan, ya giydiğim şeyleri kız beğenmezse falan diye. Hala da öyleyim ama umuyorum kötü birşeyler olmaz buluşma anında.

Özgüven eksikliği,kızlarla buluşa buluşa geçecektir

• Tam 1,5 ay olmuş hiç hayatında bişeyler değişen var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Beyler banada biraz ilaç lazım , varmı hazırlayabilecek olan ?

Kursta bir kız var.2-3 aydır kursa geliyor sürekli kesiyorum.Çok ciddi duruyorum kursta.Pek fazla konuşmuyorum , öğretmen soru sorarsa cevabı yapıştırıyorum direk.(cool gibiyim yani)
    Herneyse , 2-3 aydır kursa gidip geliyorum taki geçen hafta muhabbeti kurabildim (biraz utangacım)
    Eksiklerim vardı defter istedim verdi.Bende muhabbet uzasın diye haftaya sınav vardı eğer çalışacaksan almayayım defterini dedim.Olurmu öyle şey dedi.Teşekkür ettim ve gittim.Yarın defteri götürücem , şunları demeyi planlıyorum fakat utangaç olduğumdan korkuyorum biraz.

Defter için teşekkürler bir kaç yeri yazdım fakat şu konuda takıldım (burası yalan tabi) burda neden bu oluyor zahmet olmazsa anlatabilirmisin.(anlatır büyük bir ihtimalle) ve ardından teşekkür edip ayrılırım.

Bir kaç sorun varki kız kurs çıkışında direk abisinin arabasına binip gidiyor.Kızın yaşıt kardeşi var sürekli yan yanalar kızı hiç tek görmedim.Birisi bana yardım etsin yav ne yapacağım

Bu işin ilk formulü PAS atmaktır.. Fakat pası ver kaç taktiği ile atıcaksın.. (Taha gibi değil kaç dediysekde.. )
    Defteri verdikten sonra sor o seni almaya gelen kim? Kız bi düşünür ve çözümleme yapar:
    (hmmm onu sorduğuna göre beni izlemiş.. Beni izlediyse hoşlanıyo. Du bi bakim aslında yakışıklı olmasada pehhh fena değil.. )
    Ondan sonra Cevabı neden sordun? olucaktır.. Burda vermen gereken cevap tedirgin veya anlamlı olmamalı söyleyeceğin sadece şu:
    Hiiç sordum öyle(hafif tebessüm et..) Hemen konuyu değiştir...
    (Sen konuyu değiştirdikten sonra kız seni dinlemeyecek ve düşünmeye başlayacaktır; Onu sorduysa kesin hoşlanıyo sanırım? evet evet kesin)
    Şimdi sıradaki mevzun beklemek ve git gide yakınlaşmak... Eğerki kız sana eskisinden daha yakın davranıyo ve sana bakıp durduk yere gülüyosa.. Anlaki kız kıvama gelmiş.. Ondan sonra tekrar gel taktiği gömeyim...
    Dediklerimi yapmadan gelme ümüğünü sıkarım..

Ben bir kız katiliyilim Allahta benim belamı versin.

Uyanamadım a...k... gidemedim kursa falan.Defterde bende kaldı.Kız dicekki "ulan defteri verdik getirmedi pez.." ufff.Kızın gözünde itibarım 5 paralık oldu

Kızın eğer numarası veya face'i varsa gir direk msj falan at.. YA lı yu lu konuşma..
    Bu gün uyanamadım k.bakma defterinde bende kaldı sana karşı mahçup oldum.. Eğer işin yoksa bu gün veya yarın verebilirim?

şeklinde gir muhabbete sonra çağır bi cafeye takıl işte.. Eğer numarası yoksa bi arkadaşından falan bul bi şekilde.. Gelmeme ihtimalide var bu moralini bozmasın

Ahmet sürekli söylüyorum bak korkanın çocuğu olmaz diye..
    Çağır bu gün çok güzel bi gün geçirin.. Elinden geldiğince güzel bi gün olsun sürekli gül falan.. Sonra çek bi cafeye söyle derdini bu cool story de bitsin burda yaw

Bu arada sert erkek demişken beton şaban geldi aklıma

Hocam bir şekilde halledicez kurs zaten 2 gün.Cumartesi ve pazar ve pazar günü sınavı var.Çalışamadım diye trip atamaz çünkü ikiz kardeşide kursa geliyor.Oh iyi ordan yırttım.Tamam ya lı yu lu konuşmak yok.Facesi ve teli yok çünkü yukarda dediğim gibi muhabbeti daha yeni kurdum.

Onları nasıl alabilirim , hazır el atmışken.Daha muhabbeti yeni kurdum ve kız galiba biraz şımarık.O yüzden olayı karıştırmadan halledelim şu işi.

• Ya arkadaşlar ben bu kızı anlayamıyorum :/

Kız az önce mesaj attı dersle ilgili. Sonra ben de tamam şöyle böyle dedim.

şimdi yine ben 'x', kız 'y' diyelim..

y: yeni mi kalktın sen?
    x: yok ta baya uyudum bugün 14-15 saat.
    y: yuh:)
    x: ama gece 5 te yattım.
    y: hani 3 te yattıydın ya
    y: bi daha sana mesaj yazmayacam
    x: niye ne oldu
    y: bana uykum geldi diyo beyfendi sonra beşte yatıyo kısaca git başımdan de giderim yani:)
    x: haha:) yok ya olur mu öyle şey, arkadaş uyanmış onla sohbet ettik biraz.
    y: bizimle hiç konuşmuyosun ama arkadaşlarla ne konuşuyosan nasıl muhabbetse sabahlara kadar sürüyo:-)
    .....
    ...
    ..
    .

kız bildiğin niye benle konuşmuyosun diye trip attı.

Doğru anı bekliyorum şu an yarın sinemaya gitme teklifi ediyim diyorum.

ed1t: lan aklıma sinema bilet fiyatı geldi. 13 tl. iki bilet 26 tl ediyo. vay arkadaş ya :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 14 Mayıs 2011; 23:31:04 >

• Yav aklıma geldi de, ben kızı hiç telden aramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoy

Tam 1,5 ay olmuş hiç hayatında bişeyler değişen var mı?

değişen bişey yok
  • bugün ne yaptın dedim kıza, öyle yattım anca dedi, rahatsızım biraz dedi.

yarın ne yapıyon yine mi aynı dedim?

birazdan basıyorum sinema teklifini.
  • yorum yapmasamda takip ediyom seni, beklemekteyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

bugün ne yaptın dedim kıza, öyle yattım anca dedi, rahatsızım biraz dedi.

yarın ne yapıyon yine mi aynı dedim?

birazdan basıyorum sinema teklifini.

Bi önceki mesajını okudum kızdan gelen tepkiler olumlu, bu yola devam et demek, bas teklifi gerçekten işi yoksa kabul eder
  • bastım sinema teklifini cevap bekliyorum...
  • quote:

bastım sinema teklifini cevap bekliyorum...

Ne oldu moralinmi düzeldi?
    Boşuna uğraşma ahmet hiç bişey yapamazsın sen..
    Yarında gidiceksin sinemaya sonra öyle dedi böyle dedi.. Telefon geldi mesaj attı.. Ah dedi uff dedi..
    Harbiden buna ayırdığın zamanı derslerine ayır okul 1.si olursun..
    Hem paran cebinde kalır..
    Ben umudu kestim sende kesmelisin
  • naptn Morphinz bitirdin cocugu 2 dk de :D
    bak Ahmet bndn sana bi tavsiye, kizlarin her soylediklerini ve yaptiklarini takma, onlar cok garip canlilar, yani onlari anlamak imkansiz, her hayvanin belgeselini bulursun, onlar hakkinda herseyi ogrenrsin ( erkeklerde dahil ) ama kizlarnki yok iste..
  • x: yarın ne yapıyosun, yine yurttamısın tüm gün?
    y: bilmiyorum, çarşıya çıkabilirim.
    x: eğer işin olmazsa, istersen, dünki sinema borcumu verebilirim:d ben de en sıkıcı hafta sonunu geçiriyorum:/
    y: yarın dayımla buluşabilirim ama
    y: yani sadece sıkıldığın için mi istiyorsun sinemaya gitmek:)
    x: tam olarak o sebebten değil tabiki:)olduki dayınla buluşmadın?:d
    y: o olmaz işte, çok özledim dayımı:)
    x: iyi yav iyi:d:d ama sinema borcum var bak unutmam!:)
    y: tamam tamam gideriz:)

.... Yarın gitmemek için bahane uyduruyor olabilir mi diye düşündüm fakat burda tek akrabası kızın dayısı ve pazar günleri buluşabiliyorlar dayısının işi dolayısıyla...
  • sorun yok, kiz gayet samimi bi sekilde isi oldugunu soylems, haftaya 4 gun tatil var , o zmn icin cikarirsin, kiz cagircaginida biliyo artik gelirr :)
  • quote:

x: yarın ne yapıyosun, yine yurttamısın tüm gün?
    y: bilmiyorum, çarşıya çıkabilirim.
    x: eğer işin olmazsa, istersen, dünki sinema borcumu verebilirim:d ben de en sıkıcı hafta sonunu geçiriyorum:/
    y: yarın dayımla buluşabilirim ama
    y: yani sadece sıkıldığın için mi istiyorsun sinemaya gitmek:)
    x: tam olarak o sebebten değil tabiki:)olduki dayınla buluşmadın?:d
    y: o olmaz işte, çok özledim dayımı:)
    x: iyi yav iyi:d:d ama sinema borcum var bak unutmam!:)
    y: tamam tamam gideriz:)

.... Yarın gitmemek için bahane uyduruyor olabilir mi diye düşündüm fakat burda tek akrabası kızın dayısı ve pazar günleri buluşabiliyorlar dayısının işi dolayısıyla...

Ne oldu tekrarmı moralin bozuldu?
    Boşuna uğraşma ahmet hiç bişey yapamazsın sen..
    Yarında gidiceksin sinemaya sonra öyle dedi böyle dedi.. Telefon geldi mesaj attı.. Ah dedi uff dedi..
    Harbiden buna ayırdığın zamanı derslerine ayır okul 1.si olursun..
    Hem paran cebinde kalır..
    Ben umudu kestim sende kesmelisin

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.