Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet elini attı yerden Rus,Bulgar,Moldovya artık Allah ne verdiyse çıkarıyo.. Ben elimi atınca ya kürt ya hanzo çıkıyo ne ayak
    Asosyallikten şikayet eden arkadaşlara sabah koşusu öneriyorum.. Pazar günü koşuda 4-5 kişiyle tanıştığım oldu.. Hem o saatlerde hanzo'larda olmadığı için elit bi ortam oluşuyo..

Ama bi taraftanda kadınlardan nefret ediyorum..
    Lise son öğrencisi bi kızla tanıştım sahilde.. Mevzu çok bayat
    Sahilde tek başına ağlak sulak bir gözle kağıda bişeyler karalayıp attı... Sonra yürümeye başladı bende o ara gittim kağıdı kontrol ettim..
    Kağıtta yazanları okuyun harbiden dersiniz bu kız delikanlı gibi sevmiş..
    Gittim kızın yanına muhabbete girdim falan.. 2 dk sonra kız gülmeye başladı muhabbet açıldı falan.. Sıkıldım kendi telefonumu çaldırdım konuşuyomuş gibi yapıp benim gitmem lazım dedim.. Görüşürüz falan derken kız numaramı istedi vermiyicekmisin dedi.. (kaçmaya çalışıyorum)
    Dedim numaramı versem buluşmak istesek her zaman telefona güveniceksin.. Eğer ciddiysen yarın saat 10'da buraya gel tekrar burda buluşalım..
    Tamam dedi bende direk uzaklaştım...

Adama sormazlarmı ulan az önce kağıtta seni seviyorum ölmek istiyorum hayat boş falan yazıyodu..
    Ne oldu niye döndün hemen.. Kadınların aşkı falan bu kadar işte birader.. 2 dk önce ölen 2 dk sonra pompala çoş kıvamında ne ayak ?

Bu arada sabah koşusundan sonra farkettimki sahilde ağlayan insan sayısı epey fazla

• Evet sabah koşusu iyidir katılıyorum ona

Miamili bi' kızla tanıştım bu vesile ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 13 Mayıs 2011; 11:34:54 >
  • @morphinz

Kizlar dengesiz iste bi kere daha kanitlamis oldun. Zaten duygusal bosluktaki hangi kiza yazarsan yaz her turlu olumlu sonuc aliniyor.

Bu arada o kiz benim yengemin yigeni. Yengem yabanci. Allahtan bide bana yakin oturuyorlar. Kiz zaten kac kere geldi buraya o ayri bi hikaye. Baya takildik gezdik eglendik dugunlere gittik. Mesela ne tesadufturki Twilight serisinin butun filmlerini sinemada beraber izledik. Ve her geldiginde yeni girmisti vizyona. O film ikimiz icinde ozeldir. O sinemada basini omzuma koyup filmi izledigimdeki aldigim keyifi, mutlulugu hic biseye degismem.
  • Özkan,
    Aga sen istanbul'un neresindesin Yanına uğrayayım bir ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Sahilde tek başına ağlak sulak bir gözle kağıda bişeyler karalayıp attı... Sonra yürümeye başladı bende o ara gittim kağıdı kontrol ettim..
    Gittim kızın yanına muhabbete girdim falan.. 2 dk sonra kız gülmeye başladı muhabbet açıldı falan.. Sıkıldım kendi telefonumu çaldırdım konuşuyomuş gibi yapıp benim gitmem lazım dedim.. Görüşürüz falan derken kız numaramı istedi vermiyicekmisin dedi.. (kaçmaya çalışıyorum)
    Dedim numaramı versem buluşmak istesek her zaman telefona güveniceksin.. Eğer ciddiysen yarın saat 10'da buraya gel tekrar burda buluşalım..

• quote:

Millet elini attı yerden Rus,Bulgar,Moldovya artık Allah ne verdiyse çıkarıyo.. Ben elimi atınca ya kürt ya hanzo çıkıyo ne ayak
    Asosyallikten şikayet eden arkadaşlara sabah koşusu öneriyorum.. Pazar günü koşuda 4-5 kişiyle tanıştığım oldu.. Hem o saatlerde hanzo'larda olmadığı için elit bi ortam oluşuyo..

Ama bi taraftanda kadınlardan nefret ediyorum..

Adama sormazlarmı ulan az önce kağıtta seni seviyorum ölmek istiyorum hayat boş falan yazıyodu..
    Ne oldu niye döndün hemen.. Kadınların aşkı falan bu kadar işte birader.. 2 dk önce ölen 2 dk sonra pompala çoş kıvamında ne ayak ?

Bu arada sabah koşusundan sonra farkettimki sahilde ağlayan insan sayısı epey fazla

ha ha haklısın morphiz reyiz bende öyle kızlarla tanştım kız ağlıyor onun için ölürüm diyiyor ertesi gün bana aşkım diyiyor hangi kızı eğlendirirsen o senle olur o ağlamalar bence sosyal bi sorun hani kız ayrılmış ağlama ihtiyacı ghissediyor bilinç altında var bu kızların ayrılmışım ağlamam lazım diye düşünüyorlar halbuki tınladıkları bile yok o yüzden acımayacan kimseye,bu bi gerçek ilişkilerde kesinlikle yıpranan taraf erkek oluyor ve inanın çevreye bakarsanız efendi erkeklerin sayısı kızlardan daha fazla,gerçekten ilginç ama öyle o yüzden kiömse ayrıldımı üzülmesin kendinizi motive edecek şeyler bulun tınlamayın çok kız var 1 kişi için üzülmeye ne gerek var bu kuralın adını morphiz kuralı olarak koydum

geçen bi ortamda kızlar konuşurken duydum,kızlar konuşuyor kendi aralarında 4 kız 3 ü kapalı biri ise açık ama güzel kızlardı kızlar diyiyor aa sen nişanlı olan erkekten hoşlanıyormusun diye açık olan kızda evet ya çok tatlı diyiyor bunları duyunca içimden bu ne terbiyesizlik dedim biri bana dese utku bu kız nişanlı sana yapallımmı yada hoşlanırmısın falan dese biri bana ben ona sert bi tpki veririm gururum şerefim var nişanlı olan bi kıza bakmam diye tepki veririim ama bazı kızlar açısından bu ne kadar raaht bi olay anlamış değilim sonra konuşuncada namustan,şereften bahsederler bu kadar üç kağıtçı olamaz ya bi toplumda kızlar ben ana babalara acıyorum.

Ama bu çok süper bi taktik parmağınıza bi nişan yüzüğü takın götüremeyeceğiniz bi tane kız olmaz emin olun o süsü verin yeter,ben bunu şuna bağlıyorum ülkede sex bi tabu oldugu için insanlar ilişkiye girmek yerne daha doğrusu kızlar kendi kendilerine böyle tatmin oluyorlar aslında evli yada nişanlı bi erkeğe sulanömakta cinsel bi olgudur kızlaarda onun hayalini kurarlar o yüzden ben avrupalı kızları her zaman daha dürüst bulmuşumdur yabancı kızlar harbiler açık açık bekaretim yok yada var diyiyorlar olayı bitiriyorlar ama benim korktuğım şey bizim kızların çoğunun ne oldugunu bilmemek çünkü kimle konuşsam elime erkek eli değmedi diyiyor

• Nick'i bi kerede doğru yazsan ölürmüsün
    Ayrıca kapalılara ben artık güvenmiyorum.. Geçen cafe'ye gittik PUB tarzı biyer. 3 kız 1 i kapalı ve bira içiyolar.. Üstüne birde kız soluksuz beni kesiyodu.. Arkadaşların bu kadar güldüğünü hiç görmemiştim.. Hala dalgası geçer.. Öyle böyle değil ama nefes dahi alamıyolardı o derece komik bi durumdu.. Bunun sebebi o gün nereye gitsem kapalı kızların beni kesmesi.. Büfeye gidip Yemek yiyiyoruz tuz istiyorum garsondan yan masadaki kapalı kız tuz uzatıyo arkası dönük olan dahi dönüp beni kesiyo.. Lanet bi gündü #(Kirli sakalın kapalı kızlar üzerinde etkisi var sanırım)

Nişanlı olayına gelirsek 20 yaşını aşmış çoğu kız artık sıradan ilişkilerden sıkılmıştır ve nişan takabilecek cesarette ciddi düşünen erkek bulamadığından dolayı her nişanlı erkeği görünce dayanamaz kıskanır..
    Garip yaratıklar ve her zaman ne söylüyolarsa tersini istiyolardır..
    Örn: Lütfen gidermisin başımdan.. (Ne olur kal yalvar lütfen götüm kalksın) İşim olmaz (kedi mundar ikilisi) vs vs vs...
    Hadi ben cumaya kaçar
    Cuma'nız mübarek olsun arkadaşlar..

• @Utkuhan
    Oğlum kızın eline erkek eli değmiyor,, doğru söylüyor. Başka şeyler değmiş olabilir.

@Morphinz
    Allah kabul etsin panpa
  • ya kendimi ......... yaa, bu kdr mal biri olamam yaa ! kiz tekti ve tam yanimdan gecti ben ise
    sadece gulumsedim, ortamda musaitti, basimi duvarlara vurdm ztn ama hala pismanim, nie konusmadiysam !!
    kiz sadece bakip gulumsuyo sonra yuzunu ceviriyo belki ondandir :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644

ya kendimi ......... yaa, bu kdr mal biri olamam yaa ! kiz tekti ve tam yanimdan gecti ben ise
    sadece gulumsedim, ortamda musaitti, basimi duvarlara vurdm ztn ama hala pismanim, nie konusmadiysam !!
    kiz sadece bakip gulumsuyo sonra yuzunu ceviriyo belki ondandir :/

http://forum.donanimhaber.com/m_49015078/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49015078

#Üşenmedim sana özel konu açtım mutlaka okumalısın..

• konu onaylanmistr :)
  • ben yazsam roman olur hikayemi
  • Öncelikle.... konuşamamadım... ya da konuşmadım diyelim...

Bugün tam göremesem de kızın telefonundan sevgilisiyle mesajlaştığını gördüm. Facebookta da kız yeni profil resmi koymuş. Bizim eleman da yorum yazmış.

"Çok güzel çıkmışsın:)))"

altına tekrar:

"etek yakışmış:)))))"

Bakalım kız cevap olarak ne yazcak oraya...

Bundan sonra kıza açılmayı da düşünmüyorum, yavaş yavaş arayı soğutacam sonra unutup giderim heralde, yaz tatili de yaklaştı zaten... Son kez sınıftan ağzı iyi laf yapan bir arkadaş var, ona, kıza sevgilisiyle arasını sordurcam...

Ama kendimi kandırmışım.. boş bir hevesmiş... kız sanırım beni gayet yakın bi dost olarak gördü ne biliyim.... Belki de ufaktan bi yalnızlık çekiyordu, kızın oyuncağı olduk...

Bugün 2 kız 2 erkek gittik kafeye, tabu felan oynadık, oturduk sohbet ettik felan... benim kız karşımda oturuyordu. Parmağında yüzüğü, 3-4 dk da bir mesaj yazıyordu. Uzaktan seçebildiğim kadarıyla elemanın ismi gibi duruyordu...

Her neyse buraya kadarmış..

• Ahmet senin kadar korkağını görmedim yemin ediyorum!!!!
    Ya beni dinle git bi kız arkadaşına sordur.. Eğerki oluru varsa öğrenirsin yoksada öğrenirsin...
    Seven adam vazgeçmez!
    Vazgeçen bizden değildir!
    Sonra geçersin karşısına Bizde niye yok Morphin baba bana neden almıyorsun dersin...
  • @4hm3t

suanki davranislarin cok dogal, bende senin yerinde olsam senin gibi davranirdim ama bisey diyim mi sana eger gercekten seviyorsan pesini birakma derim. otur adam gibi dusun sen bu kizi gercekten seviyor musun ? yoksa kizin sana karsi olan hal ve hareketlerini mi ? herseyi iyice olc ve tart. Eger en sonunda kizi sevdigine karar verirsen kizla cocugun arasini bozmaya calisicaksin, yada ayrilmalarini bekliceksin, sonrasini sonra konusuruz. Ama sevdigini sanipta sevmiyosan bosuna hic ugrasma birak gitsin.
    Neden mi diye soracaksan ben bi aralar bi kizi cok sevdigimi dusunuyodum, 3-4 ay onun askiyla yandim tutustum sonra teklif ettim ve reddedildim, cok pisman olmustum, ondan sonraki 1 haftam cok berbat gecmisti kendimi cok kotu hissediyodum, sonra oturdum dusundum ben bu kizi niye sevdim diye ve baktim ki sadece kizin bana karsi olan samimi hareketlerinden dolayiydi, bunu farkettikten sonra kendime geldim. hatta eskisinden de iyi oldum diyebilirim, ondan sonra suan ciktigim kizla tanistim ve gercekten sevmek neymis, neler hissettirirmis ogrendim :) bi dene derim sanada

• Ahmet kardeşim dert etme :)
    Morphinz'i dinle sen. Kızın kankalarına falan sordur var mı yok mu sevgilisi iyice öğren. Belki senin hakkında mesaj yazıyordu başka bir arkadaşına :)
  • quote:

Ahmet senin kadar korkağını görmedim yemin ediyorum!!!!
    Ya beni dinle git bi kız arkadaşına sordur.. Eğerki oluru varsa öğrenirsin yoksada öğrenirsin...
    Seven adam vazgeçmez!
    Vazgeçen bizden değildir!
    Sonra geçersin karşısına Bizde niye yok Morphin baba bana neden almıyorsun dersin...

sokaklarda gencler kollarinda kizla opusuyolar, egleniyorlar, sakalasiyorlar
    bunu goren 4hm3t demiyor mu, benim neden sevgilim yok ? bana niye ayarlamiyosun Morphinz !!
  • Merhaba gençler kolay gelsin, herkese yardımcı oluyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Merhaba gençler kolay gelsin, herkese yardımcı oluyor musunuz

sana olmuyoruz, ilk sayfayi okumadin galiba yardimci olamicamiz kisilerin adini kara listeye aldik.
  • evett burda üniversitede okuyan bi kızla tanıştım telini aldım ve konuştuk,daha çok mesajlaştık 2 gündür bugün bana iyiki tanıdım seni çok iyi ve kaliteli bi insan gibisn umarım yanılmam dedi ama daha görüşüp uzun uzun konuşamadık,ilk görüşmeye kaldı şimdi herşey morphizzzzzzz reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. ahmet nolacak senin bu halin allah seni alsın geri vermesin öyle uzay boşluğunda sallan dur
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.