Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hero4262321

Ahmet kardeşim dert etme :)
    Morphinz'i dinle sen. Kızın kankalarına falan sordur var mı yok mu sevgilisi iyice öğren. Belki senin hakkında mesaj yazıyordu başka bir arkadaşına :)

Bi teklif edicek 4 ay bekliyo.. 4 ayda nikah olur düğün olur.. Beklemiyiceksin birader.. 4 yılda beklesen farketmiyo ki benim 4 yılda beklediğim kız oldu.. Sor bakalım o kızı hala seviyomusun? Evet kardeşim aradan 5 yıl geçti şuanda hala seviyorum.. Red etmesi falan bozmadı bu durumu..
    Sanıyosunuzki kızlar gerçekten seven birini bulunca kollarını açar... Nah açar! 2-3 tekliften 4 yıl geçtikten sonra çıktım karşısına.. Dedim hala seviyorum seni.. Birşeyler bekliyosun bu durumda ne bilim Madalya falan takmıyıcak tabiki ama bi ilgilenmesini hoşuna gitmesini bekliyosun..
    Sen kızın karşısında duygulu bi şekilde okadar dolusunki.. Her Allah'ın günü ona söylemek istediğin şeyleri biriktirmişsin içinde 1460 gün boyunca!
    Peki sonuç ne biliyomusun? Ufacık bir söz... Sonra diyosun kendi kendine kafamı s2m!

Konuyla bi alakası olsun olmasın azcıkda olsa gaz vermesi ümidiyle yazdım eğer istersen bende anı çok

• quote:

Orijinalden alıntı: taha644

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Merhaba gençler kolay gelsin, herkese yardımcı oluyor musunuz

sana olmuyoruz, ilk sayfayi okumadin galiba yardimci olamicamiz kisilerin adini kara listeye aldik.

Hocam peki napmamız lazım o karalisteden çıkmak için?
  • quote:

quote:

quote:

sana olmuyoruz, ilk sayfayi okumadin galiba yardimci olamicamiz kisilerin adini kara listeye aldik.

saka yaptim, soyle bakalim sorunun nedir elimizden geldigince yardimci olalim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

saka yaptim, soyle bakalim sorunun nedir elimizden geldigince yardimci olalim :)

yok hocam dalga geçiyorum ben de Sorunum yok yardımcı olabiliceğim bişey var mı diye baktım ama soru yok meydanda

• Şu anlarda boş bir durumdaym. İlerleyen zamanlarda neler göreceğim hepsini yazarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

evett burda üniversitede okuyan bi kızla tanıştım telini aldım ve konuştuk,daha çok mesajlaştık 2 gündür bugün bana iyiki tanıdım seni çok iyi ve kaliteli bi insan gibisn umarım yanılmam dedi ama daha görüşüp uzun uzun konuşamadık,ilk görüşmeye kaldı şimdi herşey morphizzzzzzz reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. ahmet nolacak senin bu halin allah seni alsın geri vermesin öyle uzay boşluğunda sallan dur

Hayırlısı olsun..
    Bende bu gün bi HORSE ile tanıştım.. Harbi yakıyo yani fantazilerimi süsledi 2 dk da!
    Askere gideceğimi söylemedim söylersem anında biter.. Gitmeden bi düşürebilsem onuda varya üff sabahlar olmasın

• ya arkadaşlar anlamıyorum. 3-4 gün önce dvd vermiştim kıza, şimdi mesaj geldi kızdan... "cd çalışıyo:)" bende iyi seyirler o zaman dedim. "izledim canım birinci sezon bitti bile" dedi... ilk defa "canım" kullanıyor... Bugün arkadaşla kızları yurduna bıraktık. Ayrılınca arkadaşla sinemaya gittik biraz kafamız dağılsın dedik, (arkadaşın durumuda aynı benim gibi.. sevdiği kızın sevgilisi var ama kız buna ilgi gösteriyor. aşırı ama... bazen sevgilisine söylemediğini bizim arkadaşa söylemiş kız. Neyse kız sevgilisinden ayrılıyor. İlk benim arkadaşa geliyor teselli için... şuraya gidelim şöyle yapalım böyle yapalım diyor arkadaşa... Bizimki de artık bişeyler var sanıyor, teklif ediyor. Bu teklif 1 ay önce oldu. Şu an ikisi de birbirinin yüzüne bakmıyor) fast & furious 5 e gittik, film süperdi tavsiye ederim herkese... film bitti, atraksiyon olsun dedik, biletsiz bir filme daha girdik filmin ismi gişe memuruydu. psikolojikti bu biraz... her neyse nerden nereye geldik..... Bilmiyorum neyapsam.... He bir de kıza dedim biz de sinemaya gittik arkadaşla.. kız "ooo siz gidin, bizi atlattınız tek başınıza gittiniz, öyle olsun:(:(" dedi. ben de bi dahakine sizle artık dedim...

Şenlikler yaklaşıyor. Kıza aslında dahada yaklaşabilirim, bilmiyorum.

Kızı seviyor muyum? Evet hakkatten seviyorum. Görünüş açısından, huy olarak, davranışları, karakteri, konuşması... Her şeyini seviyorum....

@taha644

güldürdün lan

• #Ahmet
    Gel içelim anasını satim diyesim varda MAMA'yı bulamadım (utkuhan bilir fena espri oldu ama ha )
    Senin mevzuyu çözebilmem için 2 şeye ihtiyacım var.. Bu 2 sini yap anında sana olur veya olmaz diyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz
    #Ahmet
    Gel içelim anasını satim diyesim varda MAMA'yı bulamadım (utkuhan bilir fena espri oldu ama ha )
    Senin mevzuyu çözebilmem için 2 şeye ihtiyacım var.. Bu 2 sini yap anında sana olur veya olmaz diyim..

Dinliyorum üstâdım
  • kolay gelsin gencler
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

kolay gelsin gencler

Mevzuluk durum dahi yok o derece batığım diyosun?
    Üni'de yokmu bişiler diyicem Edirnede olsa olsa ya şopar ya çingene olur sende haklısın
  • morphiz alemsin mama büyük mama ya mamaya canımıfeda ulemmmmmmm
  • beylr aklima bisy geldi sizede soruyum dedim

simdi bnmkinin 10 senelik samimi bi arkadasi var, bu arkadasida okuldaki bi cocukla
    cikiyor iste, cocukta baya populer okulda, yagusuklu hemde :) bnmkide bu cocukla cok samimi, hergun mesajlasiyolarmis o derece yani :/ bu bni rahatsiz ediyo baya, kiza da brlli ettim o bnm kardesim gibi dedi, tmm o zmn dedim bende. simdi bnmki yasadigimz herseyi bu cocuga anlatiyo sanirim, cocukta arasira slm fln vermeye basladi bana bu siralar. bn simdi diom ki, bu cocuk kizla samimi, ben bu cocukla arkadaslik kuruyum sonra diyim ona sen bnmkini iyi taniyon bana tuyo versene derim, kizin gerck dusuncelerini fln ogrenirim bu cocuk sayesinde. kimseye bahsetme fln da derim ama buyuk ihtimal kiza soler diye dusunuyorum ama ben yinede karli cikarim
    sizce boyle bisey yapiyim mi?
  • quote:

beylr aklima bisy geldi sizede soruyum dedim

simdi bnmkinin 10 senelik samimi bi arkadasi var, bu arkadasida okuldaki bi cocukla
    cikiyor iste, cocukta baya populer okulda, yagusuklu hemde :) bnmkide bu cocukla cok samimi, hergun mesajlasiyolarmis o derece yani :/ bu bni rahatsiz ediyo baya, kiza da brlli ettim o bnm kardesim gibi dedi, tmm o zmn dedim bende. simdi bnmki yasadigimz herseyi bu cocuga anlatiyo sanirim, cocukta arasira slm fln vermeye basladi bana bu siralar. bn simdi diom ki, bu cocuk kizla samimi, ben bu cocukla arkadaslik kuruyum sonra diyim ona sen bnmkini iyi taniyon bana tuyo versene derim, kizin gerck dusuncelerini fln ogrenirim bu cocuk sayesinde. kimseye bahsetme fln da derim ama buyuk ihtimal kiza soler diye dusunuyorum ama ben yinede karli cikarim
    sizce boyle bisey yapiyim mi?

kızı etkilemeye giden her yol mübahtır ama benim bi huyum var kız konularında hiç bi erkeğe güvenmem hele popüler olan tiplere bu benşim kendi kişisel düşüncem bilmiyırum nedense hep hainlik sezmişimdir.

• cocuk ciktigi kizi cok seviyo, yani bnmkine o gozle bakmaz, bnmkide ona o gozle bakmiyodur ins, kardesim gibi fln dedi bana dogrudur ama ins :)

bn o zmn pazartesi gidiyim bi selam veriyim durumu anlatiyim cocuga yardimci olsun bana :)
  • Beyler banada biraz ilaç lazım , varmı hazırlayabilecek olan ?

Kursta bir kız var.2-3 aydır kursa geliyor sürekli kesiyorum.Çok ciddi duruyorum kursta.Pek fazla konuşmuyorum , öğretmen soru sorarsa cevabı yapıştırıyorum direk.(cool gibiyim yani)
    Herneyse , 2-3 aydır kursa gidip geliyorum taki geçen hafta muhabbeti kurabildim (biraz utangacım)
    Eksiklerim vardı defter istedim verdi.Bende muhabbet uzasın diye haftaya sınav vardı eğer çalışacaksan almayayım defterini dedim.Olurmu öyle şey dedi.Teşekkür ettim ve gittim.Yarın defteri götürücem , şunları demeyi planlıyorum fakat utangaç olduğumdan korkuyorum biraz.

Defter için teşekkürler bir kaç yeri yazdım fakat şu konuda takıldım (burası yalan tabi) burda neden bu oluyor zahmet olmazsa anlatabilirmisin.(anlatır büyük bir ihtimalle) ve ardından teşekkür edip ayrılırım.

Bir kaç sorun varki kız kurs çıkışında direk abisinin arabasına binip gidiyor.Kızın yaşıt kardeşi var sürekli yan yanalar kızı hiç tek görmedim.Birisi bana yardım etsin yav ne yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 14 Mayıs 2011; 1:22:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

kolay gelsin gencler

Mevzuluk durum dahi yok o derece batığım diyosun?
    Üni'de yokmu bişiler diyicem Edirnede olsa olsa ya şopar ya çingene olur sende haklısın

okul dönemi bitti zaten,sınavları vereyim yeter
    şopar ve çingeneden daha fazlası var burda,tabi biraz p.ç olmak lazım sanırım
    en sonki girişimimde baltayı taşa vurmuştum,ben de üff yeter dedim
    haftaya da ablamın düğünü var napsam diye düşünüyorum orda

• kızla yaklaşık 4 saattir mesajlaşıyoruz, konu akıl almaz yerlere geldi.
  • Gözlerin gözlerime değince
    Felaketim olurdu, ağlardım
    Beni sevmiyordun, bilirdim
    Bir sevdiğin vardı, duyardım
    Çöp gibi bir oğlan, ipince
    Hayırsızın biriydi fikrimce
    Ne vakit karşımda görsem
    Öldüreceğimden korkardım
    Ne vakit Maçka'dan geçsem
    Limanda hep gemiler olurdu
    Ağaçlar kuş gibi gülerdi
    Sessizce bir cigara yakardın
    Parmaklarımın ucunu yakardın
    Kirpiklerini eğerdin, bakardın
    Üşürdüm, içim ürperirdi
    Akşamlar bir roman gibi biterdi
    Jezabel kan içinde yatardı
    Limandan bir gemi giderdi
    Sen kalkıp ona giderdin
    Benzin mum gibi giderdin
    Sabaha kadar kalırdın
    Güldü mü cenazeye benzerdi
    Hele seni kollarına aldı mı

"üçüncü şahsın şiiri" attila ilhan...

beyler en son ben kıza dedimki, tak kulaklıklarını şiir dinleyerek yat. ben de bağımlısı oldum bu şiirlerin dedim.

attila ilhan mı dedi.

evet dedim.

en iyisi üçüncü şahsın şiiri dedi.

ben de " aaah ah, bence de dedim"

o da: senin bi derdin mi var dedi.

he dedim.

o: sana o güveni vermişsem bana anlatabilirsin, dinlerim dedi.

ben: fazlasıyla verdin zaten, sorun orda dedim.

o: anlamadım.

ben :(

o: ahmet inan birşey anlamıyorum. dedi.

+edittttttt

biraz zaman geçti:

o: uyudun mu? :)

ben: pff:/ anlatamam, en azından mesajla anlatamam. uyumadım ama uyucam herhalde.. dedimm....

KIZ HALA ONU SEVDİĞİMİ ANLAMADIYSA AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM.

şu an ne yazcam bilmyiorum elim ayağım titriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 14 Mayıs 2011; 2:39:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Gözlerin gözlerime değince
    Beni sevmiyordun, bilirdim
    Bir sevdiğin vardı, duyardım
    Çöp gibi bir oğlan, ipince
    Ne vakit karşımda görsem
    Öldüreceğimden korkardım
    Ne vakit Maçka'dan geçsem
    Limanda hep gemiler olurdu
    Ağaçlar kuş gibi gülerdi
    Sessizce bir cigara yakardın
    Parmaklarımın ucunu yakardın
    Kirpiklerini eğerdin, bakardın
    Üşürdüm, içim ürperirdi
    Akşamlar bir roman gibi biterdi
    Jezabel kan içinde yatardı
    Limandan bir gemi giderdi
    Sen kalkıp ona giderdin
    Benzin mum gibi giderdin
    Sabaha kadar kalırdın
    Güldü mü cenazeye benzerdi
    Hele seni kollarına aldı mı

"üçüncü şahsın şiiri" attila ilhan...

beyler en son ben kıza dedimki, tak kulaklıklarını şiir dinleyerek yat. ben de bağımlısı oldum bu şiirlerin dedim.

attila ilhan mı dedi.

evet dedim.

en iyisi üçüncü şahsın şiiri dedi.

ben de " aaah ah, bence de dedim"

o da: senin bi derdin mi var dedi.

he dedim.

o: sana o güveni vermişsem bana anlatabilirsin, dinlerim dedi.

ben: fazlasıyla verdin zaten, sorun orda dedim.

o: anlamadım.

ben :(

o: ahmet inan birşey anlamıyorum. dedi.

şu an ne yazcam bilmyiorum elim ayağım titriyor.

"Sen diyorum,sen aşk nedir bilir misin ?" yaz kesin tavlarsın.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.