Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whakii

quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Hocam benim olay şöyle. 12. sınıftayım, haliyle lise bitmek üzere. Sınıftan bi kız var, daha bu sene bizim sınıfa geldi sayısaldan.Bütün sene boyunca pek muhabbetimiz olmadı. 1 ay önce falan Facebook'tan yazmaya başladı bana. Öyle öyle muhabbeti ilerlettik. Yeri geldi ilk ben yazdım, yeri geldi o. Daha sonra benden telefon numaramı istedi. Mesajlaşmaya başladık. Yine yeri geldi ilk o mesaj attı, yeri geldi ilk ben. Şimdi lise bitmek üzere, artık devamsızlık hakkını kullanıp okula gelmeyecekmiş. Açılma zamanının geldiğini düşünüyorum. Nasıl bir ortamda açılayım tavsiyeleriniz neler?

bak kardesim sunu ilk once soliyim bu konuda en iyi karari sen verirsin cunku kizi taniyan sensin, hangi ortamlardan hoslanir bilirsin. Fakat kizi test cozme bahanesiyle falan bi cafeye gotur o ara soyle derim ben. Zaten kizla muhabbetin varmis o konuda sorun yok, ama kizin karsisinada birden bi teklifle cikma, hafif biseyler belli et, yani kiz neyle karsilasabilcegini onceden tahmin edecek duruma gelsin, bu senin icin daha iyi olur.

Hocam ben LYS'ye hayatta çalışmam bunu o da bilir. Onun için test değil de, normal bi buluşma ayarlayıp işte yemek yedikten sonra sinemada film izledikten sonra falan söyleyeyim diyorum. Zaten kız az buçuk bişeyler çakmıştır ve ben biliyorum ki onun da niyeti var. Ama bu konularda hiç cesaretim olmadığı için hep tereddüt ediyorum.

• Sinemayi unut, sinemaya ilerde gidersin simdi kizla yuzyuze konusacagin bi ortamda ol, kizi ayarladiktan sonra goturursun sinemaya
    Test cozmek zaten bi bahaneydi cafeye gitmek icin, baska bahanelerle kizi bi cafeye gotur, yemegi de bosver derim, daha ilk asamalarda oyle yerlere goturme kizi. Bak sana sunu soliyim kiz milleti cok farklidir, suan sana yuz veriyo gibi gozukur, tamam yaa bu kizi ayarladim dersin, sonra teklifte bi bulunursun, avcunu yalayip geri donersin, az basima gelmedi degil. Senden hoslaniyorum diyipte reddeden kisi cok oldu beni
    Ama o zmnlar biraz kucuktuk, 12 ye gidiyosun, kizda olgundur oyle seyler yapmaz buyuk ihtimal. Sen bi cafeye cagir, orda muhabbet arasinda kizin gozlerine kilitlen, gozlerine biraz iltifat et, neden bu kadar guzeller kendimi bakmaktan alikoyamiyorum gibisinden, kizin hosuna gidicektir. Keske her zaman bakabilsem ve sende bana baksan diceksin, kiz kofteyi cakacak, ondan sonrasi kiza kalmis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Sinemayi unut, sinemaya ilerde gidersin simdi kizla yuzyuze konusacagin bi ortamda ol, kizi ayarladiktan sonra goturursun sinemaya
    Test cozmek zaten bi bahaneydi cafeye gitmek icin, baska bahanelerle kizi bi cafeye gotur, yemegi de bosver derim, daha ilk asamalarda oyle yerlere goturme kizi. Bak sana sunu soliyim kiz milleti cok farklidir, suan sana yuz veriyo gibi gozukur, tamam yaa bu kizi ayarladim dersin, sonra teklifte bi bulunursun, avcunu yalayip geri donersin, az basima gelmedi degil. Senden hoslaniyorum diyipte reddeden kisi cok oldu beni
    Ama o zmnlar biraz kucuktuk, 12 ye gidiyosun, kizda olgundur oyle seyler yapmaz buyuk ihtimal. Sen bi cafeye cagir, orda muhabbet arasinda kizin gozlerine kilitlen, gozlerine biraz iltifat et, neden bu kadar guzeller kendimi bakmaktan alikoyamiyorum gibisinden, kizin hosuna gidicektir. Keske her zaman bakabilsem ve sende bana baksan diceksin, kiz kofteyi cakacak, ondan sonrasi kiza kalmis :)

Olgun hocam ne yalan söyleyeyim benden daha olgun sayılır. Direk kafeye götür diyorsun yani. Öyle bişeyler yaparız o zaman. Zaten kızın bende eşyası var bahane de onu vermek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 13 Mayıs 2011; 11:53:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Beyler banada biraz ilaç lazım , varmı hazırlayabilecek olan ?

Kursta bir kız var.2-3 aydır kursa geliyor sürekli kesiyorum.Çok ciddi duruyorum kursta.Pek fazla konuşmuyorum , öğretmen soru sorarsa cevabı yapıştırıyorum direk.(cool gibiyim yani)
    Herneyse , 2-3 aydır kursa gidip geliyorum taki geçen hafta muhabbeti kurabildim (biraz utangacım)
    Eksiklerim vardı defter istedim verdi.Bende muhabbet uzasın diye haftaya sınav vardı eğer çalışacaksan almayayım defterini dedim.Olurmu öyle şey dedi.Teşekkür ettim ve gittim.Yarın defteri götürücem , şunları demeyi planlıyorum fakat utangaç olduğumdan korkuyorum biraz.

Defter için teşekkürler bir kaç yeri yazdım fakat şu konuda takıldım (burası yalan tabi) burda neden bu oluyor zahmet olmazsa anlatabilirmisin.(anlatır büyük bir ihtimalle) ve ardından teşekkür edip ayrılırım.

Bir kaç sorun varki kız kurs çıkışında direk abisinin arabasına binip gidiyor.Kızın yaşıt kardeşi var sürekli yan yanalar kızı hiç tek görmedim.Birisi bana yardım etsin yav ne yapacağım

Bu işin ilk formulü PAS atmaktır.. Fakat pası ver kaç taktiği ile atıcaksın.. (Taha gibi değil kaç dediysekde.. )
    Defteri verdikten sonra sor o seni almaya gelen kim? Kız bi düşünür ve çözümleme yapar:
    (hmmm onu sorduğuna göre beni izlemiş.. Beni izlediyse hoşlanıyo. Du bi bakim aslında yakışıklı olmasada pehhh fena değil.. )
    Ondan sonra Cevabı neden sordun? olucaktır.. Burda vermen gereken cevap tedirgin veya anlamlı olmamalı söyleyeceğin sadece şu:
    Hiiç sordum öyle(hafif tebessüm et..) Hemen konuyu değiştir...
    (Sen konuyu değiştirdikten sonra kız seni dinlemeyecek ve düşünmeye başlayacaktır; Onu sorduysa kesin hoşlanıyo sanırım? evet evet kesin)
    Şimdi sıradaki mevzun beklemek ve git gide yakınlaşmak... Eğerki kız sana eskisinden daha yakın davranıyo ve sana bakıp durduk yere gülüyosa.. Anlaki kız kıvama gelmiş.. Ondan sonra tekrar gel taktiği gömeyim...
    Dediklerimi yapmadan gelme ümüğünü sıkarım..

Ben bir kız katiliyilim Allahta benim belamı versin.

Uyanamadım a...k... gidemedim kursa falan.Defterde bende kaldı.Kız dicekki "ulan defteri verdik getirmedi pez.." ufff.Kızın gözünde itibarım 5 paralık oldu

• duygusal davranmayın ağır olun sert davranın ama fazla sert değil aynı zamanda yüz verseniz de fazla yüz vermeyin bakın ne oluyor sonra...

neyse konu güzelmiş yanlız bazı şeylere çok güldüm bazı kişilerin mesajlarına da sesli güldüm...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Kartları doğru oynadan kastın şimdi, nasıl bir taktik uygulayayım ben??

Ya dediklerimin hiç birini aklında tutmuyomusun sen?
    Sor bi kız arkadaşına durumu anlat halini anlat.. Ama havalı havalı yavşak tavırla değil harbiden için burkulmuş gibi anlat kız bi yoklasın durumu sana geri bildirim yapsın bakalım çaresine..

Ya morphinz, kız sınıftaki hiç bir kızla samimi değil nerdeyse, konuşmaz öyle konuları... O sınıfta olan aşık mısın konusu da, kızlar muhtemelen biliyor onu sevdiğimi, yani en azından tahmin ediyorlar ki böyle bir şey yaptılar...

Bugün acaba kıza desem, müsaitsen gel bugün dünki sinemanın telafisi yapalım felan deyip götürüp konuşsam mı???

++++++++++++ edit ++++++++++

bizim eleman kızın profil resmine çok güzel çıkmışsın demişti.

kız da:

tşk api:)

demiş....

Bunlar sevgiliyse eğer nasıl sevgili bilmyiorum. Canımlı cicimli bi konuşma yok hiç.. kız da zaten kankası gibi yazmış elemanın ismini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 14 Mayıs 2011; 14:08:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy1

duygusal davranmayın ağır olun sert davranın ama fazla sert değil aynı zamanda yüz verseniz de fazla yüz vermeyin bakın ne oluyor sonra...

neyse konu güzelmiş yanlız bazı şeylere çok güldüm bazı kişilerin mesajlarına da sesli güldüm...

Aynen yeni tanıştıgım bi kız var dün akşam bana baya trip yapıyordu ofluyordu pofluyordu yaf sinirlendim artık yeter çek git uyu dinlenmeye ihtiyacın var sonra ii geceler yazdı sadece gitti ertesi gün neşeli bi kaç mesaj geldi geçrekten bu doğru bazı kızlar hırpalanmaktan hoşlanıyor bu bi gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy1

duygusal davranmayın ağır olun sert davranın ama fazla sert değil aynı zamanda yüz verseniz de fazla yüz vermeyin bakın ne oluyor sonra...

Aynen yeni tanıştıgım bi kız var dün akşam bana baya trip yapıyordu ofluyordu pofluyordu yaf sinirlendim artık yeter çek git uyu dinlenmeye ihtiyacın var sonra ii geceler yazdı sadece gitti ertesi gün neşeli bi kaç mesaj geldi geçrekten bu doğru bazı kızlar hırpalanmaktan hoşlanıyor bu bi gerçek

malesef öyle dostum bazıları sert erkeklerden hoşlanıyor çok sert davranırsan çok sertsin diyor gidiyor yada biraz sevgi dolu ve duygusal davranınca fazla duygusalsın diyor tersliyor seni gidiyor ama biraz kendinden emin hafif sert ve ağır birisi olarak takılırsan kızada çok az olmak şartıyla küçük iltifatlar yapınca hoşlarına gidiyor...

• quote:

quote:

quote:

Kartları doğru oynadan kastın şimdi, nasıl bir taktik uygulayayım ben??

Ya dediklerimin hiç birini aklında tutmuyomusun sen?
    Sor bi kız arkadaşına durumu anlat halini anlat.. Ama havalı havalı yavşak tavırla değil harbiden için burkulmuş gibi anlat kız bi yoklasın durumu sana geri bildirim yapsın bakalım çaresine..

Ya morphinz, kız sınıftaki hiç bir kızla samimi değil nerdeyse, konuşmaz öyle konuları... O sınıfta olan aşık mısın konusu da, kızlar muhtemelen biliyor onu sevdiğimi, yani en azından tahmin ediyorlar ki böyle bir şey yaptılar...

Bugün acaba kıza desem, müsaitsen gel bugün dünki sinemanın telafisi yapalım felan deyip götürüp konuşsam mı???

++++++++++++ edit ++++++++++

bizim eleman kızın profil resmine çok güzel çıkmışsın demişti.

kız da:

tşk api:)

demiş....

Bunlar sevgiliyse eğer nasıl sevgili bilmyiorum. Canımlı cicimli bi konuşma yok hiç.. kız da zaten kankası gibi yazmış elemanın ismini.

hocam kendince bir yorum çıkarmak istiyorsan böyle küçük şeylere takılma. Api yazmış, canım yokmuş, vb vb hepsi hikaye kalır. Seni yanıltır haberin olsun. Genel duruma ve gidişata bak. Sana davranışları nasıl, ve de sevgilisi var mı öğren ama böyle belli belirsiz ipuçlarıyla değil

• quote:

quote:

quote:

Beyler banada biraz ilaç lazım , varmı hazırlayabilecek olan ?

Kursta bir kız var.2-3 aydır kursa geliyor sürekli kesiyorum.Çok ciddi duruyorum kursta.Pek fazla konuşmuyorum , öğretmen soru sorarsa cevabı yapıştırıyorum direk.(cool gibiyim yani)
    Herneyse , 2-3 aydır kursa gidip geliyorum taki geçen hafta muhabbeti kurabildim (biraz utangacım)
    Eksiklerim vardı defter istedim verdi.Bende muhabbet uzasın diye haftaya sınav vardı eğer çalışacaksan almayayım defterini dedim.Olurmu öyle şey dedi.Teşekkür ettim ve gittim.Yarın defteri götürücem , şunları demeyi planlıyorum fakat utangaç olduğumdan korkuyorum biraz.

Defter için teşekkürler bir kaç yeri yazdım fakat şu konuda takıldım (burası yalan tabi) burda neden bu oluyor zahmet olmazsa anlatabilirmisin.(anlatır büyük bir ihtimalle) ve ardından teşekkür edip ayrılırım.

Bir kaç sorun varki kız kurs çıkışında direk abisinin arabasına binip gidiyor.Kızın yaşıt kardeşi var sürekli yan yanalar kızı hiç tek görmedim.Birisi bana yardım etsin yav ne yapacağım

Bu işin ilk formulü PAS atmaktır.. Fakat pası ver kaç taktiği ile atıcaksın.. (Taha gibi değil kaç dediysekde.. )
    Defteri verdikten sonra sor o seni almaya gelen kim? Kız bi düşünür ve çözümleme yapar:
    (hmmm onu sorduğuna göre beni izlemiş.. Beni izlediyse hoşlanıyo. Du bi bakim aslında yakışıklı olmasada pehhh fena değil.. )
    Ondan sonra Cevabı neden sordun? olucaktır.. Burda vermen gereken cevap tedirgin veya anlamlı olmamalı söyleyeceğin sadece şu:
    Hiiç sordum öyle(hafif tebessüm et..) Hemen konuyu değiştir...
    (Sen konuyu değiştirdikten sonra kız seni dinlemeyecek ve düşünmeye başlayacaktır; Onu sorduysa kesin hoşlanıyo sanırım? evet evet kesin)
    Şimdi sıradaki mevzun beklemek ve git gide yakınlaşmak... Eğerki kız sana eskisinden daha yakın davranıyo ve sana bakıp durduk yere gülüyosa.. Anlaki kız kıvama gelmiş.. Ondan sonra tekrar gel taktiği gömeyim...
    Dediklerimi yapmadan gelme ümüğünü sıkarım..

Ben bir kız katiliyilim Allahta benim belamı versin.

Uyanamadım a...k... gidemedim kursa falan.Defterde bende kaldı.Kız dicekki "ulan defteri verdik getirmedi pez.." ufff.Kızın gözünde itibarım 5 paralık oldu

Kızın eğer numarası veya face'i varsa gir direk msj falan at.. YA lı yu lu konuşma..
    Bu gün uyanamadım k.bakma defterinde bende kaldı sana karşı mahçup oldum.. Eğer işin yoksa bu gün veya yarın verebilirim?

şeklinde gir muhabbete sonra çağır bi cafeye takıl işte.. Eğer numarası yoksa bi arkadaşından falan bul bi şekilde.. Gelmeme ihtimalide var bu moralini bozmasın

Ahmet sürekli söylüyorum bak korkanın çocuğu olmaz diye..
    Çağır bu gün çok güzel bi gün geçirin.. Elinden geldiğince güzel bi gün olsun sürekli gül falan.. Sonra çek bi cafeye söyle derdini bu cool story de bitsin burda yaw

Bu arada sert erkek demişken beton şaban geldi aklıma

• quote:

Hocam benim olay şöyle. 12. sınıftayım, haliyle lise bitmek üzere. Sınıftan bi kız var, daha bu sene bizim sınıfa geldi sayısaldan.Bütün sene boyunca pek muhabbetimiz olmadı. 1 ay önce falan Facebook'tan yazmaya başladı bana. Öyle öyle muhabbeti ilerlettik. Yeri geldi ilk ben yazdım, yeri geldi o. Daha sonra benden telefon numaramı istedi. Mesajlaşmaya başladık. Yine yeri geldi ilk o mesaj attı, yeri geldi ilk ben. Şimdi lise bitmek üzere, artık devamsızlık hakkını kullanıp okula gelmeyecekmiş. Açılma zamanının geldiğini düşünüyorum. Nasıl bir ortamda açılayım tavsiyeleriniz neler?
    Düzeltme: Kız çok düzgün ve ciddi bir ilişki yaşanacak biri.

Yarın işin yoksa bişeyler yapalım diye çak mesajı.. Gelirse senindir gelmezse biraz uğraşırsın.. Kız herşeyi kendi istemiş bu yönden iyi yapmışsın.. Merak etme duruma bakılırsa olan olmuş kaçırma fırsatı..Sende kartları doğru oyna yeter

Ah ulan ah eskisi gibi sosyal çevre kalmadığında kafanızı duvarlara vurucaksınız ama iş işten geçmiş olucak

• quote:

quote:

Düzeltme: Kız çok düzgün ve ciddi bir ilişki yaşanacak biri.

Yarın işin yoksa bişeyler yapalım diye çak mesajı.. Gelirse senindir gelmezse biraz uğraşırsın.. Kız herşeyi kendi istemiş bu yönden iyi yapmışsın.. Merak etme duruma bakılırsa olan olmuş kaçırma fırsatı..Sende kartları doğru oyna yeter

Ah ulan ah eskisi gibi sosyal çevre kalmadığında kafanızı duvarlara vurucaksınız ama iş işten geçmiş olucak

Hocam telefonum şu an okul müdüründe. Onun için Facebook'tan yazdım. Önce klasik ajandama bakmam lazım lafları falan yaptı. Daha sonra bakarız dedi. Ben bastırdım olur yada olmaz de dedim. Tamam olur dedi sonra ve çıktı, dersaneye gidecekmiş. Pazartesi telefonumu alacağım. Ondan sonra buluşma tarihini falan ayarlarız.

• Bu kadar işte niye kasıyosunuz kendinizi anlayamıyorum ya..
  • Ben cevap alamadım.
  • quote:

Bu kadar işte niye kasıyosunuz kendinizi anlayamıyorum ya..

Ben çok stres yaparım ya, dışarda ya uygunsuz bi hareket yapar da rezil olursam falan, ya giydiğim şeyleri kız beğenmezse falan diye. Hala da öyleyim ama umuyorum kötü birşeyler olmaz buluşma anında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Ben cevap alamadım.

Sana cevap yok o hatuna yapabileceğin çok şey var ama kendin söylemişsin olay gerçeğini bulmak diye..
    Gerçeği ve en iyisi o olsaydı böyle olmazdı..
    Boşver onu önündeki maçlara bakmanı tavsiye ediyorum

Ve bu adam şimdi MAMA'yı kovalamaya gider... Utkuhan yine c.tesi yine aynı saat fena şeyler yapıcam niHAhaha- nihihahaha

• Keyfim kaçtı aq
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Ben cevap alamadım.

Sana cevap yok o hatuna yapabileceğin çok şey var ama kendin söylemişsin olay gerçeğini bulmak diye..
    Gerçeği ve en iyisi o olsaydı böyle olmazdı..
    Boşver onu önündeki maçlara bakmanı tavsiye ediyorum

Ve bu adam şimdi MAMA'yı kovalamaya gider... Utkuhan yine c.tesi yine aynı saat fena şeyler yapıcam niHAhaha- nihihahaha

Sağol @Morphinz abi.

• Morphinz,

bugün yurtta yatağımdan yemekler hariç hiç çıkmadım... Moral yerlerde...

Kızla da pazartesi günü konuşmayı düşünüyorum ama inan hiç umudum yok...

Sırf kendimi rahatlatmak için konuşacam.

Reddedicekse de reddetsin artık da kafam rahatlasın...
  • Merhaba arkadaşlar aslında böyle kız buluşmalarında,ilk buluşmada o an neşenizle kendine olan güveninizi gösterek ortama biraz hava katmanız lazım ve bu durumlarda kız acaba beni beğenirmi diye düşünmemek lazım,olumsuz düşüneceksin hiç yokmul gibi eğer olursada o an sevinirsiniz zaten meseka bi yazılı gibi düşünün sıfır almayı bekler gibi ama yüksek not gelincede sevinirsiniz ben bi kızla tanıştım bi kaç gün önce ve bugün kızla buluştum bi mekanda yanında arkadaşıda vardı tahmin etmiştim zaten ve gittim oturdum rahattım yani sohbet ettim benim kız baya utangaçtı ama kızın arkadaşı çok fenaydı bana bir sürü soru sordu falan filan işte ama baya güldük eğlendik cidden güzel geçti o anlar kız beni beğenirmi bişeye başlarmıyız diye düşünmedim çok açık ve net hislerimi söyledim.

Hatta kızın arkadaşı bi ara bana baya bi baktı inceledi yaf sanki onla buluşmaya gelmişim diğer kızla gözgöze gelince gözünü kaçırıyordu ama kızın gözlerine bakarak net bi şekilde bi karar vereceksen eğer net bi karar ver şey mey olmasın ya evet ya hayır,sonra işte ayrıldık şimdide mesajlaşıyoruz durum daha belirsiz ama olmamış gibi düşünüyorum olursada devam ederim olmassada önümüze bakarız morphizin dediği gibi ama bi erkek ne istediğini bilmeli ben değil o benim karşımda heycanlanmalı o ne istediğini bilmiyor ama ben biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.