Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gdizdar

aynı sınıftayız.iyi arkadaşız.biraz daha dikkatini çekmek istiyorum.belli etmek istiyorum bi takım şeyleri.ne yapmalıyım?

sınıfa moonwalk yaparak gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

hocam bide şöyle bir sorun var ki çoğu kişinin başına geliyordur herhalde.benim kız arkadaşım kanka yani baya yakınız.ben bu kızdan hoşlanmaya başladım sanırım onu düşünüyorum durduk yere rüyamda görmeye başladım,dedim herhalde bilinçaltına işledi bu kız.ama genelde boşta kaldığım zamanlarda aklıma hep o geliyor bende duygularım kabarmasın diye uzak davranmaya çalışıyorum.yan yana konuşmamaya gayret ediyorum normalde hızlı bir şekilde heyecanla konuşurduk bir olay anlatırken anı yaşıyormuş gibi anlatırızda.açıkçası ne yapıcağımı bilmiyorum bu durumda.ilk başlardaki gibi tam bir dost gibi görmüyorum galiba artık.böyle bir durumda çözüm yeni kız bulup düşünceleri ona yöneltmektir herhalde ama işte olmuyor.

edit:kız tavlama rehberinde yazınca garip oldu ama yeni konu açmakta istemedim.ayrıca birde utkuhan a sorun diye bir konu açmak lazım aslında:P:D

Sakın duygularını belli etme alacağın cevap şu olucak;
    1- seni arkadaş olarak görüyorum
    2- sen iyi bi çocuksun seni kaybetmek istemiyorum

ondan adım bekle zaten seven kız belli ediyor az çok hareketlerden

• çevremden 7-8 kişiye yaptım, 5 tanesi hedefine ulaştı. diğerleri salaklık yapıp kızın sahte hesaba yolladığı mesaja kendi hesabından cevap verince iş b.ka sardı.

yerdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx
    terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya yarın onun örneğini içeren bir metin ekleyeceğim elimden geldiğince kısa tutmaya çalışıyorum ama detaylar önemli olay açısından o yüzden uzunluğundan dolayı özür diliyorum ve yardımı dokunacak herkese teşekkür ediyorum.

kısa tutacağım dedim ama şu an 7. a4 teyim :|
  • quote:

quote:

terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya yarın onun örneğini içeren bir metin ekleyeceğim elimden geldiğince kısa tutmaya çalışıyorum ama detaylar önemli olay açısından o yüzden uzunluğundan dolayı özür diliyorum ve yardımı dokunacak herkese teşekkür ediyorum.

kısa tutacağım dedim ama şu an 7. a4 teyim :|

takipteyim
  • @theturx ....arada yazdiklarini biryerlere kaydetki elektirik felan kesilirse bosa gitmesin emeklerin.
  • @hanım keleşi getir hiçbir şeyi bilgisayarda yazamıyorum. css yazarken bile önce kağıda sonra bilgisayara geçiyorum. niye böyle yapıyorsam artık. hikaye bitti bitecek. buradaki üstatlara yol gösterme açısından çok güveniyorum. kimseye anlatmadığım bi' olay zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 14 Nisan 2011; 20:08:36 >
  • Umarım okuduğumuzu anlayacağımız bir şekilde yazmışsındır. Bazı arkadaşlar hiç noktalama işareti kullanmadan bi sayfa yazı yazıyo da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beidou

arkadaslar lütfen okuyup cevap yazın

1 sene once bir kıza baya iyi vurulmustum.(onu düsünmek uyuyamiyacak kadar) her derste kesiyodum. ama bana hiç pas vermiyodu.

neyse geçen sene o 2 kez aynı kisiyle çıkıp ayrıldı. bende bu kızdan soğudum. kızı her gorduğum yerde onun farkedeceği bir sekilde izlerken son 1 senedir bir kere bile bakmadım.

1-2 ay once arkadasla o kızın on sırasına oturduk (duvar kenarı). bende dersi dinlerken hocayı takip ediyomus misali yan oturup hocaya bakıyomus gibi yapıyordum. ben hocaya bakarken kızda acaba banamı bakıyor tripleriyle farkettirmeden bakıyodu ve ben arkaya donup arkadaslar konusurken sürekli baktığını farkediyodum.bu olaylar 1-2 ay kadar devam etti bırkaç küçüçük beni umutlandırıcak olaylar yasandı. benim aklım gene kıza gitti. gene onu düsünüyorum. eskisi gibi olmasada yatarken tek düsündüğüm o. galiba bu kızı çok seviyorum. 1-2 gün önce eski sırama geçtim baya uzaklastık. en azından unuturum diyorum

NOT= ön sırada oturduğum vakitlerde kızla konusmalar hariç hiçbir göz temasında bulunmadım8zaten çok az konustuk). kız yokmus gibi davrandım. bazende duymamazlıktan geldim.
    arkadasada soyledim kızların içine düsme bırak onlar senle konusmaya çalıssınlar sürekli espri yapmaya çalısma dedim. sagolsun arkadasla geçen seneki ezik irtibamı düzeltmis oldum.

sadece içimi doktum arkadaslar yazımda olaydan çok durum var kusura bakmayın.

küçük bir soru= bugün arkadasla koridordan yürürken kız karsıdan geliyodu ben onu gorunce hemen arkadasla konusuyomus gibi yaptım gözucuyla baktım gözünü kapatmıs gibi yere bakarak ilerliyordu yanındada arkadası vardı. bu olaya bir yorum yapılabilirmi _? (

Not 2 = kızın kendine güveni %100 gördüğünüz en egoist insandır kendileri

• @RideMyRocket o konuda sıkıntı yok, olabildiğince hikaye tadında yazıyorum, başlayacaksınız bir solukta bitecek. Noktalam işaretlerine, anlatım bozukluklarına dikkat ediyorum elimden geldiğince.
  • quote:

quote:

1 sene once bir kıza baya iyi vurulmustum.(onu düsünmek uyuyamiyacak kadar) her derste kesiyodum. ama bana hiç pas vermiyodu.

neyse geçen sene o 2 kez aynı kisiyle çıkıp ayrıldı. bende bu kızdan soğudum. kızı her gorduğum yerde onun farkedeceği bir sekilde izlerken son 1 senedir bir kere bile bakmadım.

1-2 ay once arkadasla o kızın on sırasına oturduk (duvar kenarı). bende dersi dinlerken hocayı takip ediyomus misali yan oturup hocaya bakıyomus gibi yapıyordum. ben hocaya bakarken kızda acaba banamı bakıyor tripleriyle farkettirmeden bakıyodu ve ben arkaya donup arkadaslar konusurken sürekli baktığını farkediyodum.bu olaylar 1-2 ay kadar devam etti bırkaç küçüçük beni umutlandırıcak olaylar yasandı. benim aklım gene kıza gitti. gene onu düsünüyorum. eskisi gibi olmasada yatarken tek düsündüğüm o. galiba bu kızı çok seviyorum. 1-2 gün önce eski sırama geçtim baya uzaklastık. en azından unuturum diyorum

NOT= ön sırada oturduğum vakitlerde kızla konusmalar hariç hiçbir göz temasında bulunmadım8zaten çok az konustuk). kız yokmus gibi davrandım. bazende duymamazlıktan geldim.
    arkadasada soyledim kızların içine düsme bırak onlar senle konusmaya çalıssınlar sürekli espri yapmaya çalısma dedim. sagolsun arkadasla geçen seneki ezik irtibamı düzeltmis oldum.

küçük bir soru= bugün arkadasla koridordan yürürken kız karsıdan geliyodu ben onu gorunce hemen arkadasla konusuyomus gibi yaptım gözucuyla baktım gözünü kapatmıs gibi yere bakarak ilerliyordu yanındada arkadası vardı. bu olaya bir yorum yapılabilirmi _? (

Dostum son cümlen için yorum yapayım kızların hangi davranışta neyi kastetmek istediğini asla çözemezsin bunları kafaya takma somut şeyler bulmaya çalış sadece.Önerime gelirse;

Egoist bir insan seni üzer, eğer sağlam davranmazsan kontrol edemezsen bir süre sonra bakmışsın o seni parmağında oynatıyor olur.Küçük bir adım atabilirsin tabiki ilk adımı erkek atmak zorundadır duruma göre adımlarını şekillendirebilirsin.Baktın olmuyr koyver gitsinki benim önerim aynı sınıfta olduğun bir kızla asla ilişkiye başlamayın!Çünkü otunuz bokunuz herşeyiniz onla beraber sınıfta çok zorluk yaşarsınız denedim ve gördüm :)

• quote:

quote:

Okuyunca ben yazdım zannettim hacı ya kelimesi kelimesine mi benzer bişey ?

• bir adet mesaj bulunmalı
  • Çok yararlı bir rehber.Klavyene sağlık.
  • Arkadaşlar bir de sınıf arkadaşına karşı bir şeyler hissetme konusunda yardım etseniz? Sınıf arkadaşıyla olur mu? Olursa nasıl olur? Sağlıklı bir ilişki midir? Falan filan
    Bu da benim bir önceki sayfada paylaştığım durumum.

quote:

Orijinalden alıntı: RideMyRocket

Sınıfımda bir kız var. Hani normalde bir erkeğin hayır diyemeyeceği tipten bir kız. Ama concon bir kız değil. Saf güzellik yani.
    Fakat farklı biri değil. Sıradan bir liseli kız işte. O da yaşıtları gibi şiir yazar, pop müzik dinler, kız arkadaşlarıyla sevgililerinden bahseder ve dertlenir.
    Kısacası benim hiç hoşlanmadığım, muhabbet bile etmediğim bir kız tipi. Fakat, ne bileyim. Bu kızı görmeden önce hep kızların dış görünüşüne değil de,
    ne tür müzik dinlediğine, zevklerine, ilgi alanlarına, okuduğu kitaplara falan bakardım. Bu kızda hiçbiri yok evet ama öyle bir karakteri var ki...
    Yani nasıl anlatsam, annelik içgüdüsü ön planda gibi sanki. Çok kez ''bundan çok iyi anne olur lan.'' diye düşünüyorum. Hani hiçbir kız arkadaşımla, sevdiğim kişilerle
    evlilik hayali kattiyen kurmadım. Bu kıza karşı ne hissettiğimden bile emin olmama rağmen o kızla evlensem n'olurdu onu hayal etmeye başladım defalarca.
    Ama asla kıza bu hissettiklerimden bahsetmek istemiyorum, kendim de emin değilim duygularımdan. Zaten bir sevgilisi vardı, çocuk bu kızı aldatmış falan filan. Kız hala ona deli gibi aşık. Erkek ise onu umursamıyo.
    Ayrıca o durum olmasa bile dönüp bakacağı bir erkek modeli değilim. Ona göre ''Slayer'' dinleyen, ''Sürekli mizah dergisi ve çizgi roman gibi gereksiz saçma sapan(!)''şeyler okuyan, ''TV dizilerini izlemeyen'', ''Anormal'' ve ''Garip'' bir çocuğum... Normalde kimse bilmiyordu uzun süredir yaşadığım bu karmaşayı. Ama ne bileyim Yann Tiersen dinlerken hüzün bastı yazayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RideMyRocket -- 14 Nisan 2011; 21:44:24 >

• turkiye sinirlarinda gecerli ilk sayfada yazmaya calistigi seyler
  • Utkuhan reiss??? Hocam banlanmış :S pff.

Neyse beyler. Şimdi bi hatun var 4 senedir tanışıyoruz merhaba merhaba kısa muhabbetler vs. Bu aralar bi ilgisi arttı bana ama muhabbet falan yok yani çözemedim. Ksk çarşıda karşılaştık sohbet ettik falan arkadaşlarda vardı. Dün'de fotoraf çekilelim falan demişti bana yine afallamıştım. Neyse bugün çekildik öyle ama yarın yine çekilelim saçlarımız kötü falan dedi yağmur yağdı bugün ondan . Herneyse az öncede bi ara takırmıyız ya karşılaşma dışında dedi. Bu hatunun amacını yemin ediyorum anlamadım . Hani +18 yapıcak bi kız da değil olsa duyumunu alırdık Yorumunuz ne acaba nasıl anlıyabilirim amacını çaktırmadan. Yoksa illa buluşalım mı napalım ? Hatun giderli bu arada

• Aynı sınıftan kızla ilişki için şunu diyebilirim, lisedeyseniz kaçarak bu fikirden uzaklaşın. Üniversite ise pek sorun olacağını sanmıyorum.
  • Okulda tanımadığım bir kız var kızla bir kac gun deli gibi kesiştik sonra birinden bunun adını ogrendim face de ekledim, kabul etti.sonra aradan 1 hafta gecti ben hala konusamadım kızla, baktım silmis beni arkadas listesinden.kızla konusup tanısmam lazım kac gundur kafam bozuk bu olaya yardım edin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 15 Nisan 2011; 13:40:19 >
  • offf be utkuhan yaptın yine yapacağını sonu mutsuz biten ilişkileri hiç sevmiyorum

inşallah bizede nasip olur senin gibi aşık olmak
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.