Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeşim sen normal bi insan gibi davranmışsın o anormal bizim kızlar nasıl yetiştiriliyor gçemişte çokmu ezildiler böyle psikojileri bozuldu anlamadım canım cicim yada güzel bi dille hitap ettinmi seninde yazdıgın gibi ne çabuk samimi odluk gibi lafları duyunca insan deliriyor ailenemi tecavüz ediyorum nedir tatlı bi dille yorumlanıyor işte Amerika uzaya gitti biz halen kızları mutlu etme uğruna kendimizi harcıyoruz ukraynanın nüfusu 10 milyon herkes mutlu mesut bizim nüfusumuz 72.5 milyon halen kız ayarlayamayan insanlarımız var.

Türk kızı nasıl bi yapıda biliyormusun seni deli gibi sevse bile onun belli aşamaları var,blli bi zaman var nasıl bi bilinç altıysa artı bi oyun gibi düşün o levellri atlayıp,sabredip o anı bekleyene kadar kıza asla cicim diyemessin mesela 30 gün bi süre var ancak o süre geldiği zaman kıza öyle diyebilirsin 29.gün desen kız ya noluyor ne çabuk samimi olduk der bnce ciddi söylüyorum bunu bu ülkedeki kızların kesinlikle psikologa gitmeleri lazım inanırmısın benle köpek gibi sevişen bi kız vardı 3 4 kere ilişkiye girdik ama bana sonra Utkuhan sana güvenmiyorum demezmi,yahu ilişkiye girmeden o laf söylenir ilişkiye girmişiz her yerini görmüşüm kız bana sana güvenmiyorum diyiyor böyle bi saçmalık olurmu.

Faceden geçen bi kız ekledi beni dedi tanışalım bende tamam dedim öyle biraz konuştuk,sonra dedimki faceden konuşmak çok saçma tanıyacaksan numaramı vereyim öyle konuşalım dedim kız başladı yok öyle böyle demeye falan bende tamam o zaman hoşçakal yazdım kız bana bir sürü şey saydı tamammı ve konuşalım dedi bende tamam peki madem o kadar istiyosun konuşalım sonra kız bana bak nasıl döndün cin olmadan adammı çarpacan,hiç bi zaman bi bayana güvenme bak bunu bana yazanda bi bayan öyle saçma şeyler yazdı falan bende ağzıma geleni söyledim sonra faceden engelledim arkadaş siktir ederiz gitmezler gel deriz gelmezler.

27 yaşındayım hayatımda yüzlerce kız oldu ama sadece 1 kez yabancı bi kızla bişey yaşadım inanın bana o bi yabancı kız hayatımda gördüğüm tüm türk kızlarına bedeldir,yabancıların bekaretimi yok namussuzmu o hallerine rağmen yine bizim kızlara tercih ediyorum hiç değilse ne olduklarını biliyorum.

Allah düşmanımı bi yahudiye düşürsün ama Türk kızına düşürmesin bunu cidid yazıyorum.

aileden mı kaynaklanıyo artık neyse ne biçim bir şeyse standartların altında bir kız bile kendini prenses sanıyo yani, topluca hasta bunlar ama arada insana benziyenlerde çıkmıyo değil

• Arkadaşlar merhaba,
    Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Ancak dh'de uyeliğim yok.Bu arkadasımın üyeliği sagolsun kullanmama izin verdi.Neyse konuya gelirsek;
    3 senedir cıktığım bir kız arkadasım vardı.Son günlerde aramız bozuktu ama konusuyorduk.Sonra ben bunu denemek için facebooktan bir adrese ekledim ve kabul etti.Kendisi tanımadığım insanı eklemem der hep.Ben kendim olarak msj attim ve kim bu cocuk dedim.Bana tanıdığını soyledi.Durumdan kıllanıp facebooktan msj attım.Bir yandan da telefondan konusmayı surduruyordum.Facebooktaki bana ( ) sevdigi birinin olmadığını biriyle cıkıp 2 sene once ayrıldığını soyledi.Ona asık oldugumu sanmstım ama olmamısım dedi.Bu msjın hemen peşine benim telefonuma seni cok seviyorum diye msj gonderdi.Bu tarz konusmalar devam etti.En son cocukla bulusma noktasına kadar geldiler.Planım su.Facebooktakinden bulusma ayarlayıp bulusma yerine ben gitcem.Ben kendim suratına saglam bir yapıstırmayı dusunuyorum.Siz ne yapardınız ve sizce ne soyleyeyim? İlginize şimdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: crocodile_92

Arkadaşlar merhaba,
    Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Ancak dh'de uyeliğim yok.Bu arkadasımın üyeliği sagolsun kullanmama izin verdi.Neyse konuya gelirsek;
    3 senedir cıktığım bir kız arkadasım vardı.Son günlerde aramız bozuktu ama konusuyorduk.Sonra ben bunu denemek için facebooktan bir adrese ekledim ve kabul etti.Kendisi tanımadığım insanı eklemem der hep.Ben kendim olarak msj attim ve kim bu cocuk dedim.Bana tanıdığını soyledi.Durumdan kıllanıp facebooktan msj attım.Bir yandan da telefondan konusmayı surduruyordum.Facebooktaki bana ( ) sevdigi birinin olmadığını biriyle cıkıp 2 sene once ayrıldığını soyledi.Ona asık oldugumu sanmstım ama olmamısım dedi.Bu msjın hemen peşine benim telefonuma seni cok seviyorum diye msj gonderdi.Bu tarz konusmalar devam etti.En son cocukla bulusma noktasına kadar geldiler.Planım su.Facebooktakinden bulusma ayarlayıp bulusma yerine ben gitcem.Ben kendim suratına saglam bir yapıstırmayı dusunuyorum.Siz ne yapardınız ve sizce ne soyleyeyim? İlginize şimdiden tesekkurler

öğrenmen gerekenleri öğrenmişsin işte. ama şiddet kullanma derim. kullanacağın kelimelerle tokattan daha fazla acıtabilirsin.

• Yav ben kızı sevdiğim kız olarak görürken çok yaklaştım kıza.. Her bir mokunu biliyorum kız kanka diyor napacam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Arkadaşlar merhaba,

öğrenmen gerekenleri öğrenmişsin işte. ama şiddet kullanma derim. kullanacağın kelimelerle tokattan daha fazla acıtabilirsin.

Tokattan daha fazla acıtacak kelimeler ne olabilir mesela?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Arkadaşlar merhaba,

bırak lafı falan ortak arkadaşlarınız ağırlıklı olduğu bi yere çağır yapıştır tokatı, neredeyse ayni olayı arkadaşım yaşadı. laf seni yeterince tatmin etmeyecektir emin ol.

• quote:

quote:

bırak lafı falan ortak arkadaşlarınız ağırlıklı olduğu bi yere çağır yapıştır tokatı, neredeyse ayni olayı arkadaşım yaşadı. laf seni yeterince tatmin etmeyecektir emin ol.

Ben de oyle dusunuyorum.Okulum olmasa suan gidip yapıstıracam.Rahatlamak için atmam lazım daha sonra içimde kalır da atamazsam yanmak istemiyorum.Elimde fırsatı varken ŞLAKK!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crocodile_92 -- 15 Nisan 2011; 15:42:15 >
  • uyku bastırdı sonra okuyacagım ne var ne yok
  • Orijinalden alıntı: crocodile_92

Ben de oyle dusunuyorum.Okulum olmasa suan gidip yapıstıracam.Rahatlamak için atmam lazım daha sonra içimde kalır da atamazsam yanmak istemiyorum.Elimde fırsatı varken ŞLAKK!!

Hocam bence çağır . Söyle nasıl yani de facebookta sevdiğin biri olmadıgını söyledikten 2 dk sonra bana sevdiğini söyledin bu nasıl oluyor de .. Bırak açıklamaya calışssın konuşurken patlat suratına bi tane . En ağır kelimeyi söyle ona ve uzaklaş. Bırak ağlasın zırlasın kendi kişiliğini görüp rezil olsun. Başkasının görmesine gerek yok anlatman yeterli. Asıl ona koyucak olan ben harbiden kaşarın tekiyim demesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Hocam bence çağır . Söyle nasıl yani de facebookta sevdiğin biri olmadıgını söyledikten 2 dk sonra bana sevdiğini söyledin bu nasıl oluyor de .. Bırak açıklamaya calışssın konuşurken patlat suratına bi tane . En ağır kelimeyi söyle ona ve uzaklaş. Bırak ağlasın zırlasın kendi kişiliğini görüp rezil olsun. Başkasının görmesine gerek yok anlatman yeterli. Asıl ona koyucak olan ben harbiden kaşarın tekiyim demesidir.

Evet acıklamaya calısırken patlatmak da olabilir.Bir kac cumle soylemeyi dusunuyorum zaten patlattıktan sonra.Facebooktan konustugu kişinin ben olduğumdan emin olmasi için diğer fake kişi olarak ona özel isim bile koydum.Patlatmadan önce onu soylemeyi dusunuyorum bir de.
  • facebookta uygulama yazabilen bi arkadaş olsa benin aklımda bi proje var da ...
  • @crocodile_92 çağır bir yere sonra tesadüfen onu göre ne yapıyorsun falan filan de aa sana göstermem gereken bi' şey var de aç telefonu sahte hesaba attığı mesajı göster tam ekrandan gözlerini kaldırıp sana baktığı anda yapıştır tokatı arkanı dön çık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

@crocodile_92 çağır bir yere sonra tesadüfen onu göre ne yapıyorsun falan filan de aa sana göstermem gereken bi' şey var de aç telefonu sahte hesaba attığı mesajı göster tam ekrandan gözlerini kaldırıp sana baktığı anda yapıştır tokatı arkanı dön çık.

Telefon elinden fln duser gerek yok masrafa girmeye hocam :) degmez.Ben ona sahte hesaptan taktigim isimle seslenince ayni soku yasar bence zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theturx

@crocodile_92 çağır bir yere sonra tesadüfen onu göre ne yapıyorsun falan filan de aa sana göstermem gereken bi' şey var de aç telefonu sahte hesaba attığı mesajı göster tam ekrandan gözlerini kaldırıp sana baktığı anda yapıştır tokatı arkanı dön çık.

Telefon elinden fln duser gerek yok masrafa girmeye hocam :) degmez.Ben ona sahte hesaptan taktigim isimle seslenince ayni soku yasar bence zaten

aga nerdesin sen istanbulda falansan gelicem izlemeye

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

Istanbuldayim da mevzu baska sehirde olcak ya :D 3 arkadas gelcekler zaten kameraya fln cekcekler nete koyarim :)

Orijinal fikirler cikarsa uygulicam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crocodile_92 -- 15 Nisan 2011; 19:42:51 >
  • quote:

quote:

Istanbuldayim da mevzu baska sehirde olcak ya :D 3 arkadas gelcekler zaten kameraya fln cekcekler nete koyarim :)

Kızın abisi, babası fln görürse kan cıkar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Kızın abisi, babası fln görürse kan cıkar :D

Kizin abisi yok babasi ben tokatlarken gormez.Sonradan kiz da soyleyemez foyasi ortaya cikar elimde delilleri var zaten tokadi yedigiyle kalir yani :)
  • quote:

quote:

eskişehirde mi nerde..kaçmaz bu yaeskişehirse bana uyar yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 15 Nisan 2011; 19:58:16 >

• quote:

eskişehirde mi nerde..kaçmaz bu yaeskişehirse bana uyar yine

Hocam cok ayrinti vermim diyorum sonra mevzu elimde patlamasin ama bati karadeniz taraflari :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crocodile_92 -- 15 Nisan 2011; 20:08:33 >
  • mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.