Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviturk

Mesajım bulunsun iyi şeyler var. Detaya inmek lazım
  • utkuhan abi çok fena oldum ya, geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim şimdi :(
  • Gerçekten güzel öneriler var ve ciddiyet hiç bozulmamış, bence üst konu olup bütün ilişki sorunları tek konudan gidilmeli hem konu karmaşıklığı olmaz hemde bir sorun olduğu zaman başvuracağı konu belli olur
  • Black ops kardeşim araştırdım ben olayı ama ne yazıkki doğru arkadaşalr teşekkürler aradan nerdeyse 10 11 yıl geçti şu an çok iyiym ilk yıllarda çok kötüydüm,onu hiç unutmayacam ama yapacak bişey yok insanoğlu nelere dayanıyor ne zorluklar görüyor,kader yapacak bişey yok allah kimseye vermesin böyle bişey öüm çok garip bişey bidaha onu göremiyorsun,dokunamıyorsun,aslında yazı daha ayrıntılıydı ama çok abartmak istedim bu kısaltılmış hali.

İrock yazdıklarını okudum ve çok haklısın,mesela ben bi işte çalışıyorum ve o ortamda çok kızla tanışuıyorum dünyanın en yakışıklısı ol okul,iş yada geniş bi çevren yoksa hiç bi kız gelmiyor hatta bazen ortamın süper olsada zor gelen oluyor Türkiyede çok zor gidipte bi kızın bi erkeğe yapışması bak öyle bi durum var belli bi yaşa geldiysen işin gücün varsa zamanında çok havalı olan güzel kızlar 20 yaşından sonra sana gelmeye başlıyor evlenme niyetiyle çok başıma geldi benim Utku seni ailemle tanıştıracam vs. gibi şeyler söyleyen çok kız oldu,bizim kızlardada erkekler gibi hayatımı yaşıyayım sonra efendi birini bulur evlenirim mantığı var.Yada kıvanç Tatlıtuğ gibi hem çok yakışıklı hemde zengin olacan öylede kızlar gelebilir ama tabi herkes onun gibi olamaz oda allah vergisi o vergi olmayınca mecbur bizim gibi aciz vatandaşalr başka yeteneklerini ortaya koymalı

• Bu konuyu gördüm biraz içimi dökesim geldi.Yazımı kısa tutmaya çalışıcam umarım okursunuz.

İyi bir adamım efendi , olgun , esprili,rahat öyle kızların her dediğine evet demiyen,sadık,fedakar, kendi mutluluğunu karşıdaki için unutmayan bir insanım.Gerçek sevgiye inanırım öyle kızları yatağa atma derdim yoktur yani bir insanla cinsellik için birlikte olmam.Hep kız arkadaşımın mutlu olmasını isterim gerekli fedakarlıkları yaparım anlayışı gösteririm sadığımdır ama gel görelimki ben lanetlenmişim.Şimdi neden diyeceksiniz en başından başlamam gerekirse;

Lise sonda en yakın arkadaşıma aşıktım onun dertlerini dinlerdim iyi bir kızdı gezerdik eğlenirdik hayatımdaki doğru kişi oydu benim için.Lise bitene kadar içimde tuttum sevgimi tabi mezun olduk ikimizde kazanamadık universiteyi yada istediğimiz bölüm gelmeyince 1 sene daha hazırlanmaya karar verdik diyelim.Bu saşk benim içime dert olunca ve sınavımı etkilemesin diye bende söylemeye karar verdim.Fakat kendisi hiç kimseyi sevemediğini bu konuda sorunları olduğunu söyledi zaten o yaşına kadarda kimseyle çıkmamıştı.Bunun yanında klasik kızların lafı beni arkadaş olarka gördüğünü kaybetmek istemediğini vs vs söyledi.Anlayışla karşıladım üstelemedim zaten sınava hazırlanıyordum bıraktım öylece.Neyse günler geçti össye girdik tekrar farklı illeri kazandık.Görüşmeye devam ettik ve telefonda tekrar söyledim gene aynı lafları işittim ve artık dünyada sadece bu kızın olmadığını bir sürü kızın olduğuna kanaat getirerek farklı kişilere yönelmeye karar verdim.(Burdan çıkardığım sonuç sevgini çok içinde tutmamak ve dert dinlememek)

İkinci sevdiğim unide sınıfımdan bir kızdı.Ailesi muhafazakar ve okul harici dışarı çıkamayan biriydi böyle olduğunu bilmiyordum tabi sonradan öğrendim.2 haftada konuştuk ettik çıkmaya başladık zaten 2 yıl boynca bir kızı sevdim bundada olay uzamasın istedim.Ben başta kendim kabullendim bunun özel durumlarını ailesini zaten okulda beraber olmamız benim için yeterliydi.Daha 2. haftamızda benimle ilgilenmemeye başladı düşünsenize aynı sınıftasınız o sizi umursamıyor bile!.Mesajlarda soğukluk zaten dışarda görüşemiyor okulda böyle olunca bi kötü oldum.Yani ona her türlü anlayışı sağlamama rağmen böyle davranması, yanında olmak istemem, onu mutlu olması için elimden geleni yapmam sanki ona fazla gelmiş olacakki benden sıkıldığını ayrılmak istediğini söyledi.Aptal oldum napcağımı bilemedim ben nerde hata yaptım diye sorguladım durdum.Sınavlarım kötü geçti 1 ay kendime gelemedim.Çünkü safım ya seviyorum ya kötü düşünmüyorum ya..Napalım dedim madem böyle şans dedim kötü bir insan çıkardı karşımıza hep böyle olcak değildi ya..(sonuç : tanımadan ilişkiye başlamamak,bağlanmamak)

Üçüncü sevdiğim dans kursundan bi kızdı çabuk kaynaştık zaten sınıf arkadaşım onun oda arkadaşıydı ordanda baya güzel oldu.Bu sefer temkinli davranayım dedim iyice tanıyayım kızda benden hoşlanıyodu iyi güzel dedim.2 ay tanışma süreci oldu artık söylemeye karar verdim ve iyice hislerimi belli etmeye başladım oda başta karışılık verdi ama 1 hafta sonra bana soğuk davranıp sonunda beni arkadaş olarka gördüğünü söyledi.Gene afalladım gene nerde hata yapmıştım?Sanırım olayı çok uzattım dedim kendi kendime.. kız baktı bundan hayır yok kendisine bişeyler hissetmediğimi düşündü sanırım.Ama neden 3-4 günde bir geceleri saatlerce onla olayımki?ben kendi arkadaşlarımla bile o kadar uzun vakit geçirmiyorum anlayamamıştım kafam karışmıştı..(sonuç : tanıcam diyede bokunu çıkarmamak)

Sonra işlerin böyle yürümediğini anladım farklı bir yol denemeye karar verdim.Gözüme kestirdiğim bi kızla kendim gidip tanışacaktım ısrar edecektim peşinden koşacaktım önceden yapmadıklarımı yapıcaktım birde böyle deniyeyim dedim.

Dördüncü ve son sevdiğim kız bizim bölümün alt sınıflarından biriydi etrafa karşı soğuk vs vs.Kızın evini öğrenip okul çıkışı evinin önünde onu bekledim geldi ve yanına gittim konuştum hayır dedi istemediğini söyledi kovaladı beni.Facebooktan mesajlar attım.Sadece 1 saat konuşalım sonra ne istersen yap dedim.Evinin ordaki parkta her gün sen gelene 1 saat bekleyeceğim dedim.En sonunda feysten mesaj attı şurda şu saatte buluşalım dedi.Oturduk konuştuk ettik 1 saatte herşeyi açıkladım muhabbet ettim tabi susmadım çünkü konuşması gereken bendim.Sonra benim niyetim bu dedim görüşmek istersen görüşelim, istemezsen bir daha rahatsız etmeyeceğim dedim tamam edelim dedi.Tamda sınavlardan bir hafta önce oldu bu olay.Neyse görüştük ettik hoşlandık sevdik sınavların bitmesini bekliyorum artık resmiyet kazandıralım ama..Kız bana geldi dediki seni çok seviyorum ama ben böyle şeylerden çabuk sıkılıyorum senide ilerde üzücem kendimi biliyorum görüşmeyelim dedi.Gitme dedim yapma dedim ama olmadı..Sonra yılların acısını çıkarırcasına ağladım evet ağladım..(sonuç : kızı şımartmamak)

Ben lanetlenmişim dostlar nerde arızalı kız var onları buluyorum.Hepsinden ders çıkarıyorum ama artık bıktım yoruldum sanırım hep adam gibi davranmamdan oluyor bunlar biraz piçlik yapmam gerek yada umarsamamak.Ben pes ettim artık sanırım kızlar bunlardan anlıyor.Derler ya iyi kızlar hep kötü adamları sever iyilerle arkadaş olur.O iyi adam benim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kizaru

Bu konuyu gördüm biraz içimi dökesim geldi.Yazımı kısa tutmaya çalışıcam umarım okursunuz.

İyi bir adamım efendi , olgun , esprili,rahat öyle kızların her dediğine evet demiyen,sadık,fedakar, kendi mutluluğunu karşıdaki için unutmayan bir insanım.Gerçek sevgiye inanırım öyle kızları yatağa atma derdim yoktur yani bir insanla cinsellik için birlikte olmam.Hep kız arkadaşımın mutlu olmasını isterim gerekli fedakarlıkları yaparım anlayışı gösteririm sadığımdır ama gel görelimki ben lanetlenmişim.Şimdi neden diyeceksiniz en başından başlamam gerekirse;

Lise sonda en yakın arkadaşıma aşıktım onun dertlerini dinlerdim iyi bir kızdı gezerdik eğlenirdik hayatımdaki doğru kişi oydu benim için.Lise bitene kadar içimde tuttum sevgimi tabi mezun olduk ikimizde kazanamadık universiteyi yada istediğimiz bölüm gelmeyince 1 sene daha hazırlanmaya karar verdik diyelim.Bu saşk benim içime dert olunca ve sınavımı etkilemesin diye bende söylemeye karar verdim.Fakat kendisi hiç kimseyi sevemediğini bu konuda sorunları olduğunu söyledi zaten o yaşına kadarda kimseyle çıkmamıştı.Bunun yanında klasik kızların lafı beni arkadaş olarka gördüğünü kaybetmek istemediğini vs vs söyledi.Anlayışla karşıladım üstelemedim zaten sınava hazırlanıyordum bıraktım öylece.Neyse günler geçti össye girdik tekrar farklı illeri kazandık.Görüşmeye devam ettik ve telefonda tekrar söyledim gene aynı lafları işittim ve artık dünyada sadece bu kızın olmadığını bir sürü kızın olduğuna kanaat getirerek farklı kişilere yönelmeye karar verdim.(Burdan çıkardığım sonuç sevgini çok içinde tutmamak ve dert dinlememek)

İkinci sevdiğim unide sınıfımdan bir kızdı.Ailesi muhafazakar ve okul harici dışarı çıkamayan biriydi böyle olduğunu bilmiyordum tabi sonradan öğrendim.2 haftada konuştuk ettik çıkmaya başladık zaten 2 yıl boynca bir kızı sevdim bundada olay uzamasın istedim.Ben başta kendim kabullendim bunun özel durumlarını ailesini zaten okulda beraber olmamız benim için yeterliydi.Daha 2. haftamızda benimle ilgilenmemeye başladı düşünsenize aynı sınıftasınız o sizi umursamıyor bile!.Mesajlarda soğukluk zaten dışarda görüşemiyor okulda böyle olunca bi kötü oldum.Yani ona her türlü anlayışı sağlamama rağmen böyle davranması, yanında olmak istemem, onu mutlu olması için elimden geleni yapmam sanki ona fazla gelmiş olacakki benden sıkıldığını ayrılmak istediğini söyledi.Aptal oldum napcağımı bilemedim ben nerde hata yaptım diye sorguladım durdum.Sınavlarım kötü geçti 1 ay kendime gelemedim.Çünkü safım ya seviyorum ya kötü düşünmüyorum ya..Napalım dedim madem böyle şans dedim kötü bir insan çıkardı karşımıza hep böyle olcak değildi ya..(sonuç : tanımadan ilişkiye başlamamak,bağlanmamak)

Üçüncü sevdiğim dans kursundan bi kızdı çabuk kaynaştık zaten sınıf arkadaşım onun oda arkadaşıydı ordanda baya güzel oldu.Bu sefer temkinli davranayım dedim iyice tanıyayım kızda benden hoşlanıyodu iyi güzel dedim.2 ay tanışma süreci oldu artık söylemeye karar verdim ve iyice hislerimi belli etmeye başladım oda başta karışılık verdi ama 1 hafta sonra bana soğuk davranıp sonunda beni arkadaş olarka gördüğünü söyledi.Gene afalladım gene nerde hata yapmıştım?Sanırım olayı çok uzattım dedim kendi kendime.. kız baktı bundan hayır yok kendisine bişeyler hissetmediğimi düşündü sanırım.Ama neden 3-4 günde bir geceleri saatlerce onla olayımki?ben kendi arkadaşlarımla bile o kadar uzun vakit geçirmiyorum anlayamamıştım kafam karışmıştı..(sonuç : tanıcam diyede bokunu çıkarmamak)

Sonra işlerin böyle yürümediğini anladım farklı bir yol denemeye karar verdim.Gözüme kestirdiğim bi kızla kendim gidip tanışacaktım ısrar edecektim peşinden koşacaktım önceden yapmadıklarımı yapıcaktım birde böyle deniyeyim dedim.

Dördüncü ve son sevdiğim kız bizim bölümün alt sınıflarından biriydi etrafa karşı soğuk vs vs.Kızın evini öğrenip okul çıkışı evinin önünde onu bekledim geldi ve yanına gittim konuştum hayır dedi istemediğini söyledi kovaladı beni.Facebooktan mesajlar attım.Sadece 1 saat konuşalım sonra ne istersen yap dedim.Evinin ordaki parkta her gün sen gelene 1 saat bekleyeceğim dedim.En sonunda feysten mesaj attı şurda şu saatte buluşalım dedi.Oturduk konuştuk ettik 1 saatte herşeyi açıkladım muhabbet ettim tabi susmadım çünkü konuşması gereken bendim.Sonra benim niyetim bu dedim görüşmek istersen görüşelim, istemezsen bir daha rahatsız etmeyeceğim dedim tamam edelim dedi.Tamda sınavlardan bir hafta önce oldu bu olay.Neyse görüştük ettik hoşlandık sevdik sınavların bitmesini bekliyorum artık resmiyet kazandıralım ama..Kız bana geldi dediki seni çok seviyorum ama ben böyle şeylerden çabuk sıkılıyorum senide ilerde üzücem kendimi biliyorum görüşmeyelim dedi.Gitme dedim yapma dedim ama olmadı..Sonra yılların acısını çıkarırcasına ağladım evet ağladım..(sonuç : kızı şımartmamak)

Ben lanetlenmişim dostlar nerde arızalı kız var onları buluyorum.Hepsinden ders çıkarıyorum ama artık bıktım yoruldum sanırım hep adam gibi davranmamdan oluyor bunlar biraz piçlik yapmam gerek yada umarsamamak.Ben pes ettim artık sanırım kızlar bunlardan anlıyor.Derler ya iyi kızlar hep kötü adamları sever iyilerle arkadaş olur.O iyi adam benim..

Dostum hepsini okudum bütün kelimelerine katılıyorum hele son kısma tamamen katılıyorum. Bu devirde iyi kalpli efendi olmayacaksın onu öğrendim. Nerede p.çlik yapan erkek var kızlar orada. O kadar düşünüyorum anlam veremiyorum.

Bizim mahallede bir kız var o kadar güzel ki mankenlere taş çıkartır gitti geceleri sokak köşelerinde bekleyen, elinde tesbih sallayan, ağzında sigara, giyimi kuşamı normal erkek gibi olmayan, ağzında küfür eksik olmayan çocukla çıktı 4 yıldır beraberler nişanlanacaklarını bile duydum. Gerçekten yazık. Çocukta bir tip var serseri olduğunu giyiminden anlarsın.

• Editlemeyi nasıl yapıyoruz yahu pek öyle şeylerle ilgilenmem daha önce hiç yağmadım bide neden banlasınlarki net ve özgürce yazmaktamı yasak
  • arkadaş çok dertli var burda yaw ama sanki herkesin yaşacaklarından yaşadıklarından kesit. benimde başıma da geliyo bunlar ama kafaya takmamaya çalışıyom olcak gibi değil çünkü
  • @Kizaru

Yaşadığın olaylardan güzel sonuçlar çıkarmışsın.Çoğu kimse bunlardan ders çıkaramıyor ve aynı hataları tekrarlıyor.Sen lanetlenmedin,sadece fazla iyisin.Babacan bi adamsın.P*ç olmalısın dostum.Cool takıl.

@Utkuhan

Selam reyiz.anlattığın hikayeyle yabancı kızlara sempatim iyice arttı.ayrıca bazen banlanacaksın diye korkuyorum
  • off offf anlamiyorum ya, bugun kizla hersey cok guzeldi, hatta okulda fln da gorustuk yuzyuze, aksam cikista konusurken kiza senacim dedim, ne ara senacim olduk demez mi :s dunyam basima yikildi, ? yolladim ona, en yazdigini gormedin heralde dedi, ben de dedimki ben birbirimize yakin oldugumuzu hissetmistim... tmm yok bisey dedi oda. 3 saat sonra falan napiosun dedi, ark larla pesteydik, mac yapiorm dedim, sen napiosun diede sormadim, tmm dedi oda. ama benim moral 0 ztn, cok uzgunum, arkadaslar teselli etmeye calisiolar falan. aksam eve geldim, mahalleden arkadasa anlattm olaylari, dedi bunlari bana degil kiza solesen pismanliktan geberir dedi, tmm dedim bende yazdim kiza; sena bu solicklerimde cok ciddiyim zaten moralimde acayip bozuk, ben sana ne kadar yaklassam sen o kdr uzaklasiosun, bugun sirf sen mutlu ol die senacim dedim ama anladimki hata yapmisim, herneyse iyi geceler. yazdim biraktm. sonra kiz dediki, hata yapmadin zamanlama kotuydu, moralim bozuktu k.b dedi, neyse iyi geceler yazdim, oda iyi geceler dedi, 20 dk sonrada ozur dilerim .. yazdi, ama cvp vermedim, yarin yazcam uyuyodm falan die. iyi yapmismiyim ? nedn bole davranio bu kiz anlamiyorm, ben ona senacim diyince bisey kazanmiyorumki, mutlu olsun , sevinsin die soledim, pisman etti, gunumde berbat gcti sirf bu yuzden

• Buradaki yazıyı bir sonraki sayfaya taşıdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RideMyRocket -- 14 Nisan 2011; 21:41:36 >
  • terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya yarın onun örneğini içeren bir metin ekleyeceğim elimden geldiğince kısa tutmaya çalışıyorum ama detaylar önemli olay açısından o yüzden uzunluğundan dolayı özür diliyorum ve yardımı dokunacak herkese teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644

off offf anlamiyorum ya, bugun kizla hersey cok guzeldi, hatta okulda fln da gorustuk yuzyuze, aksam cikista konusurken kiza senacim dedim, ne ara senacim olduk demez mi :s dunyam basima yikildi, ? yolladim ona, en yazdigini gormedin heralde dedi, ben de dedimki ben birbirimize yakin oldugumuzu hissetmistim... tmm yok bisey dedi oda. 3 saat sonra falan napiosun dedi, ark larla pesteydik, mac yapiorm dedim, sen napiosun diede sormadim, tmm dedi oda. ama benim moral 0 ztn, cok uzgunum, arkadaslar teselli etmeye calisiolar falan. aksam eve geldim, mahalleden arkadasa anlattm olaylari, dedi bunlari bana degil kiza solesen pismanliktan geberir dedi, tmm dedim bende yazdim kiza; sena bu solicklerimde cok ciddiyim zaten moralimde acayip bozuk, ben sana ne kadar yaklassam sen o kdr uzaklasiosun, bugun sirf sen mutlu ol die senacim dedim ama anladimki hata yapmisim, herneyse iyi geceler. yazdim biraktm. sonra kiz dediki, hata yapmadin zamanlama kotuydu, moralim bozuktu k.b dedi, neyse iyi geceler yazdim, oda iyi geceler dedi, 20 dk sonrada ozur dilerim .. yazdi, ama cvp vermedim, yarin yazcam uyuyodm falan die. iyi yapmismiyim ? nedn bole davranio bu kiz anlamiyorm, ben ona senacim diyince bisey kazanmiyorumki, mutlu olsun , sevinsin die soledim, pisman etti, gunumde berbat gcti sirf bu yuzden

Kardeşim sen normal bi insan gibi davranmışsın o anormal bizim kızlar nasıl yetiştiriliyor gçemişte çokmu ezildiler böyle psikojileri bozuldu anlamadım canım cicim yada güzel bi dille hitap ettinmi seninde yazdıgın gibi ne çabuk samimi odluk gibi lafları duyunca insan deliriyor ailenemi tecavüz ediyorum nedir tatlı bi dille yorumlanıyor işte Amerika uzaya gitti biz halen kızları mutlu etme uğruna kendimizi harcıyoruz ukraynanın nüfusu 10 milyon herkes mutlu mesut bizim nüfusumuz 72.5 milyon halen kız ayarlayamayan insanlarımız var.

Türk kızı nasıl bi yapıda biliyormusun seni deli gibi sevse bile onun belli aşamaları var,blli bi zaman var nasıl bi bilinç altıysa artı bi oyun gibi düşün o levellri atlayıp,sabredip o anı bekleyene kadar kıza asla cicim diyemessin mesela 30 gün bi süre var ancak o süre geldiği zaman kıza öyle diyebilirsin 29.gün desen kız ya noluyor ne çabuk samimi olduk der bnce ciddi söylüyorum bunu bu ülkedeki kızların kesinlikle psikologa gitmeleri lazım inanırmısın benle köpek gibi sevişen bi kız vardı 3 4 kere ilişkiye girdik ama bana sonra Utkuhan sana güvenmiyorum demezmi,yahu ilişkiye girmeden o laf söylenir ilişkiye girmişiz her yerini görmüşüm kız bana sana güvenmiyorum diyiyor böyle bi saçmalık olurmu.

Faceden geçen bi kız ekledi beni dedi tanışalım bende tamam dedim öyle biraz konuştuk,sonra dedimki faceden konuşmak çok saçma tanıyacaksan numaramı vereyim öyle konuşalım dedim kız başladı yok öyle böyle demeye falan bende tamam o zaman hoşçakal yazdım kız bana bir sürü şey saydı tamammı ve konuşalım dedi bende tamam peki madem o kadar istiyosun konuşalım sonra kız bana bak nasıl döndün cin olmadan adammı çarpacan,hiç bi zaman bi bayana güvenme bak bunu bana yazanda bi bayan öyle saçma şeyler yazdı falan bende ağzıma geleni söyledim sonra faceden engelledim arkadaş siktir ederiz gitmezler gel deriz gelmezler.

27 yaşındayım hayatımda yüzlerce kız oldu ama sadece 1 kez yabancı bi kızla bişey yaşadım inanın bana o bi yabancı kız hayatımda gördüğüm tüm türk kızlarına bedeldir,yabancıların bekaretimi yok namussuzmu o hallerine rağmen yine bizim kızlara tercih ediyorum hiç değilse ne olduklarını biliyorum.

Allah düşmanımı bi yahudiye düşürsün ama Türk kızına düşürmesin bunu cidid yazıyorum.

• hocam bide şöyle bir sorun var ki çoğu kişinin başına geliyordur herhalde.benim kız arkadaşım kanka yani baya yakınız.ben bu kızdan hoşlanmaya başladım sanırım onu düşünüyorum durduk yere rüyamda görmeye başladım,dedim herhalde bilinçaltına işledi bu kız.ama genelde boşta kaldığım zamanlarda aklıma hep o geliyor bende duygularım kabarmasın diye uzak davranmaya çalışıyorum.yan yana konuşmamaya gayret ediyorum normalde hızlı bir şekilde heyecanla konuşurduk bir olay anlatırken anı yaşıyormuş gibi anlatırızda.açıkçası ne yapıcağımı bilmiyorum bu durumda.ilk başlardaki gibi tam bir dost gibi görmüyorum galiba artık.böyle bir durumda çözüm yeni kız bulup düşünceleri ona yöneltmektir herhalde ama işte olmuyor.

edit:kız tavlama rehberinde yazınca garip oldu ama yeni konu açmakta istemedim.ayrıca birde utkuhan a sorun diye bir konu açmak lazım aslında:P:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 14 Nisan 2011; 4:43:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: taha644

off offf anlamiyorum ya, bugun kizla hersey cok guzeldi, hatta okulda fln da gorustuk yuzyuze, aksam cikista konusurken kiza senacim dedim, ne ara senacim olduk demez mi :s dunyam basima yikildi, ? yolladim ona, en yazdigini gormedin heralde dedi, ben de dedimki ben birbirimize yakin oldugumuzu hissetmistim... tmm yok bisey dedi oda. 3 saat sonra falan napiosun dedi, ark larla pesteydik, mac yapiorm dedim, sen napiosun diede sormadim, tmm dedi oda. ama benim moral 0 ztn, cok uzgunum, arkadaslar teselli etmeye calisiolar falan. aksam eve geldim, mahalleden arkadasa anlattm olaylari, dedi bunlari bana degil kiza solesen pismanliktan geberir dedi, tmm dedim bende yazdim kiza; sena bu solicklerimde cok ciddiyim zaten moralimde acayip bozuk, ben sana ne kadar yaklassam sen o kdr uzaklasiosun, bugun sirf sen mutlu ol die senacim dedim ama anladimki hata yapmisim, herneyse iyi geceler. yazdim biraktm. sonra kiz dediki, hata yapmadin zamanlama kotuydu, moralim bozuktu k.b dedi, neyse iyi geceler yazdim, oda iyi geceler dedi, 20 dk sonrada ozur dilerim .. yazdi, ama cvp vermedim, yarin yazcam uyuyodm falan die. iyi yapmismiyim ? nedn bole davranio bu kiz anlamiyorm, ben ona senacim diyince bisey kazanmiyorumki, mutlu olsun , sevinsin die soledim, pisman etti, gunumde berbat gcti sirf bu yuzden

Kardeşim sen normal bi insan gibi davranmışsın o anormal bizim kızlar nasıl yetiştiriliyor gçemişte çokmu ezildiler böyle psikojileri bozuldu anlamadım canım cicim yada güzel bi dille hitap ettinmi seninde yazdıgın gibi ne çabuk samimi odluk gibi lafları duyunca insan deliriyor ailenemi tecavüz ediyorum nedir tatlı bi dille yorumlanıyor işte Amerika uzaya gitti biz halen kızları mutlu etme uğruna kendimizi harcıyoruz ukraynanın nüfusu 10 milyon herkes mutlu mesut bizim nüfusumuz 72.5 milyon halen kız ayarlayamayan insanlarımız var.

Türk kızı nasıl bi yapıda biliyormusun seni deli gibi sevse bile onun belli aşamaları var,blli bi zaman var nasıl bi bilinç altıysa artı bi oyun gibi düşün o levellri atlayıp,sabredip o anı bekleyene kadar kıza asla cicim diyemessin mesela 30 gün bi süre var ancak o süre geldiği zaman kıza öyle diyebilirsin 29.gün desen kız ya noluyor ne çabuk samimi olduk der bnce ciddi söylüyorum bunu bu ülkedeki kızların kesinlikle psikologa gitmeleri lazım inanırmısın benle köpek gibi sevişen bi kız vardı 3 4 kere ilişkiye girdik ama bana sonra Utkuhan sana güvenmiyorum demezmi,yahu ilişkiye girmeden o laf söylenir ilişkiye girmişiz her yerini görmüşüm kız bana sana güvenmiyorum diyiyor böyle bi saçmalık olurmu.

Faceden geçen bi kız ekledi beni dedi tanışalım bende tamam dedim öyle biraz konuştuk,sonra dedimki faceden konuşmak çok saçma tanıyacaksan numaramı vereyim öyle konuşalım dedim kız başladı yok öyle böyle demeye falan bende tamam o zaman hoşçakal yazdım kız bana bir sürü şey saydı tamammı ve konuşalım dedi bende tamam peki madem o kadar istiyosun konuşalım sonra kız bana bak nasıl döndün cin olmadan adammı çarpacan,hiç bi zaman bi bayana güvenme bak bunu bana yazanda bi bayan öyle saçma şeyler yazdı falan bende ağzıma geleni söyledim sonra faceden engelledim arkadaş siktir ederiz gitmezler gel deriz gelmezler.

27 yaşındayım hayatımda yüzlerce kız oldu ama sadece 1 kez yabancı bi kızla bişey yaşadım inanın bana o bi yabancı kız hayatımda gördüğüm tüm türk kızlarına bedeldir,yabancıların bekaretimi yok namussuzmu o hallerine rağmen yine bizim kızlara tercih ediyorum hiç değilse ne olduklarını biliyorum.

Allah düşmanımı bi yahudiye düşürsün ama Türk kızına düşürmesin bunu cidid yazıyorum.

cok haklisin, bide kiz gelmis ozur dilio sonra, hata yapmadin falan dio, kendiside bilio hatalinin kendisi oldugunu, b*ku b*kuna butun gun moralim bozuk sekilde dolastm :/

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..

Arkadaşlar,kızın numarasını almak için ufak taktikler önerebilir misiniz?
    Benim taktiklerim,daha çok zaman gerektiriyor.Kızın beni arkadaşı olarak görebileceği bir zaman dilimi kadar.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

"Telefonda çok tl var numaranı verirsen gönderebilirim."de
  • Arkadaşlar süpersiniz :) direk tecrübelerimi aktarayım bu yazdıklarınızın çogunu bekar olsam denerdim çünkü tip saglam olsada kızlarla iletişim problemi yaşıyodum kısaca çok utangactım bi o kadarda çapkındım cok moka sardıgım zaman olmustur velhasıl evlenene kadar 30un üstünde manita yapmışımdır 2 senedir evliyim 1 yaşında oglum var ve bomba . evlendikten sonra biraz parayı vurduk ev yazlık jip vb. istisnasız hergün fabrikada yada etrafımdan üç dört tane takılalım teklifi alıyorum evli oldugumu bilmelerine ragmen. hayatın bana verdigi ders şu paran varsa land rover yoksa game over

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 14 Nisan 2011; 17:17:26 >
  • arkadaslar lütfen okuyup cevap yazın

1 sene once bir kıza baya iyi vurulmustum.(onu düsünmek uyuyamiyacak kadar) her derste kesiyodum. ama bana hiç pas vermiyodu.

neyse geçen sene o 2 kez aynı kisiyle çıkıp ayrıldı. bende bu kızdan soğudum. kızı her gorduğum yerde onun farkedeceği bir sekilde izlerken son 1 senedir bir kere bile bakmadım.

1-2 ay once arkadasla o kızın on sırasına oturduk (duvar kenarı). bende dersi dinlerken hocayı takip ediyomus misali yan oturup hocaya bakıyomus gibi yapıyordum. ben hocaya bakarken kızda acaba banamı bakıyor tripleriyle farkettirmeden bakıyodu ve ben arkaya donup arkadaslar konusurken sürekli baktığını farkediyodum.bu olaylar 1-2 ay kadar devam etti bırkaç küçüçük beni umutlandırıcak olaylar yasandı. benim aklım gene kıza gitti. gene onu düsünüyorum. eskisi gibi olmasada yatarken tek düsündüğüm o. galiba bu kızı çok seviyorum. 1-2 gün önce eski sırama geçtim baya uzaklastık. en azından unuturum diyorum

NOT= ön sırada oturduğum vakitlerde kızla konusmalar hariç hiçbir göz temasında bulunmadım8zaten çok az konustuk). kız yokmus gibi davrandım. bazende duymamazlıktan geldim.
    arkadasada soyledim kızların içine düsme bırak onlar senle konusmaya çalıssınlar sürekli espri yapmaya çalısma dedim. sagolsun arkadasla geçen seneki ezik irtibamı düzeltmis oldum.

sadece içimi doktum arkadaslar yazımda olaydan çok durum var kusura bakmayın.

küçük bir soru= bugün arkadasla koridordan yürürken kız karsıdan geliyodu ben onu gorunce hemen arkadasla konusuyomus gibi yaptım gözucuyla baktım gözünü kapatmıs gibi yere bakarak ilerliyordu yanındada arkadası vardı. bu olaya bir yorum yapılabilirmi _? (

Not 2 = kızın kendine güveni %100 gördüğünüz en egoist insandır kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beidou -- 14 Nisan 2011; 17:27:34 >

• aynı sınıftayız.iyi arkadaşız.biraz daha dikkatini çekmek istiyorum.belli etmek istiyorum bi takım şeyleri.ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.