Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vendettaa0
    Okulda tanımadığım bir kız var kızla bir kac gun deli gibi kesiştik sonra birinden bunun adını ogrendim face de ekledim, kabul etti.sonra aradan 1 hafta gecti ben hala konusamadım kızla, baktım silmis beni arkadas listesinden.kızla konusup tanısmam lazım kac gundur kafam bozuk bu olaya yardım edin lutfen.

Yol gosterin lutfenn
  • Bende birsey sormak istiyorum.

Baksanıza simdi kızla bulustunuz bir kafeye gidiyorsunuz.. Oturuyorsunuz filan napion ne dion günlük konusmaları gectin .. Sonra ne konusabilir ki kızla ben biraz bu sey sorun yasiyorum yardimci olabilir misiniz ?

Normalde pek konuskan biri degilim,ondan kaynaklaniyor galiba yardimci olabilecek var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Masters

quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..

Arkadaşlar,kızın numarasını almak için ufak taktikler önerebilir misiniz?
    Benim taktiklerim,daha çok zaman gerektiriyor.Kızın beni arkadaşı olarak görebileceği bir zaman dilimi kadar.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

"Telefonda çok tl var numaranı verirsen gönderebilirim."de

• quote:

Orijinalden alıntı: DurmakYok

Bende birsey sormak istiyorum.

Baksanıza simdi kızla bulustunuz bir kafeye gidiyorsunuz.. Oturuyorsunuz filan napion ne dion günlük konusmaları gectin .. Sonra ne konusabilir ki kızla ben biraz bu sey sorun yasiyorum yardimci olabilir misiniz ?

Normalde pek konuskan biri degilim,ondan kaynaklaniyor galiba yardimci olabilecek var mi ?

böyle durumda etrafımı gözlemliyorum elbet bir cisim, bir insan bir şey, aklıma birşey getiriyor ve anlatmaya başlıyorsun.bir kızla hiç birbirimizi tanımıyorduk yukardada anlattım zaten ilk buluştuğumuzda 1 saat aralıksız ben konuştum zaten konuşmak zorudaydım hep bu taktiği uygularım.. e tabi baktın olmuyor öyle havadan suda sorular sorabilirsin..
  • bu kiz milletini anlayamiyorum yaa !!
    kizla henuz bulusmadim, ona gore bulusmak icin henuz cok erken, bnde okulda fln goruselm dedim tmm dedi, okulda konusuyrz arada. Ama bu siralarda mesajlarima cevap vermiyor :S Kendisi ilk yazan olunca guzelce mesajlasiyoruz, ama ben bisey yazdigimda cevap vermemezlik yapio :S mesela dun konusuoduk, sonra konusmamiz bitti, 10 dk sonra fln da napiosun dedim, cvp vermedi, 1 saat sonra nie cvp vermiosun yazdim, yine bisey demedi, 2-3 saat sonrada muzik dinliyorm sen napiosun dedi, musait misin yazdim , evet dedi, musait miydin dedim sonrada, telefona bakmamistim bi sure dedi. Yalan mi dogrumu anlamadim, dogruysa bile insan bi kusura bakma telefona bakmamistim yazar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644

bu kiz milletini anlayamiyorum yaa !!
    kizla henuz bulusmadim, ona gore bulusmak icin henuz cok erken, bnde okulda fln goruselm dedim tmm dedi, okulda konusuyrz arada. Ama bu siralarda mesajlarima cevap vermiyor :S Kendisi ilk yazan olunca guzelce mesajlasiyoruz, ama ben bisey yazdigimda cevap vermemezlik yapio :S mesela dun konusuoduk, sonra konusmamiz bitti, 10 dk sonra fln da napiosun dedim, cvp vermedi, 1 saat sonra nie cvp vermiosun yazdim, yine bisey demedi, 2-3 saat sonrada muzik dinliyorm sen napiosun dedi, musait misin yazdim , evet dedi, musait miydin dedim sonrada, telefona bakmamistim bi sure dedi. Yalan mi dogrumu anlamadim, dogruysa bile insan bi kusura bakma telefona bakmamistim yazar...

yalaaaaaaaaaaaannn
  • benim yazı da kontrolden çıktı olaydan hikaye yazıp sonra onu tekrar forumda yazabilmek için anı-olay şeklinde döndürmeye çalışınca baya saçma bi' şey oldu. neyse yazacağım ama yoksa dert olur bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

benim yazı da kontrolden çıktı olaydan hikaye yazıp sonra onu tekrar forumda yazabilmek için anı-olay şeklinde döndürmeye çalışınca baya saçma bi' şey oldu. neyse yazacağım ama yoksa dert olur bana.

yazmalısın
  • Beyler benim durumada bir care bulalim ne yapacagimi bilemez haldeym kisaca anlataym kizin biri vardi kizla tek kelime konusmusluqumuz yk dershanede ayni sniftaydik dershane btti snra arkadasm kizi ekleyp bnim onu sevdigimi soylemis kizda bunu o dqlde ndn sn soyluyorsun dedi bn ekledim kiz dedi dusunecegim dedi seninde digerleri gibi olmasini istemiyorum falan dedi bende okey dedim 1 hafta sonra isi hayira getirdi aslinda hayira getirmedi ama sonucta evetde demedi tmm dedim uzuldugumu belli ettim kizla 3 4 gun konusmadik sonra kizin duvarina girdim ben ne begendiysem kiz begenmis bnm yorum yaptigim yerlere kizda yorum yapmis daha sonra naber die mesaj attim hemen cevap geldi iyi olmaya clisiorm fln dedi senden hoslaniyorum ama hizli davranmaya gerek yok dedi iste konusuyoruz ben olmayacaqini dusundum bana acidiginicinmi tekrar konusuorz dedim hayir bende senden hoslaniyorum dedi kiza saat 1o da msj atiyorum cvp gelmio iyi geceler diyorum cevap yazmio cogu zaman ben atmadigim surece 24 saat bekledim mesaj atmiyor insan ister istemez uzuluyor ne yapmaliyim artik mucadeleyi birakip faceden silmeyi dusunuyorum siz olsnz napardiniz Bu arada mobilden yazdigm icin kisaltmali yazmis olabilirim apaci demeyin :) Cevaplayan arkadaslara tesekkurler..

• Herkese günaydın tüm donjuan kardeşlerime merhaba havalarda artık iyice ısınıyor deli gibi oluyoruz bazı kardeşlerim facede eklediler saolsunlar ama facede çok konuşamıyorum genelde açık oluyorda başında çok durmuyorum işten kalan kısmımıda pek sanalda geçirmeyeyim diyiyorum

Bi abimiz yukarda doğru yazmış paran varsa konuşmasan notr damen kamburu olsan bile yeter,bizim gibi orta halli insanalr için ise paso konuşmak laf yapmak lazım herşeyin bedeli var gibisinsen,bu arada banlandıktan sonra kendime daha iyi geldim tüm Türk kızlarından özür diliyorum,hepsi havalı olsada onlara canım feda,prensestir onlar,onlar ne derse o yaşama gayemiz onlar

Dh nin gözü önünde Tüm havalı kızlardan özür diliyorum,onlar güçlü çıktı kardeşlerim boyun eğmemiz lazım hatta evimi falan taşıyacam gidecem başka bi yerde tek başıma yaşayıp elizabeth yapacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Herkese günaydın tüm donjuan kardeşlerime merhaba havalarda artık iyice ısınıyor deli gibi oluyoruz bazı kardeşlerim facede eklediler saolsunlar ama facede çok konuşamıyorum genelde açık oluyorda başında çok durmuyorum işten kalan kısmımıda pek sanalda geçirmeyeyim diyiyorum

Bi abimiz yukarda doğru yazmış paran varsa konuşmasan notr damen kamburu olsan bile yeter,bizim gibi orta halli insanalr için ise paso konuşmak laf yapmak lazım herşeyin bedeli var gibisinsen,bu arada banlandıktan sonra kendime daha iyi geldim tüm Türk kızlarından özür diliyorum,hepsi havalı olsada onlara canım feda,prensestir onlar,onlar ne derse o yaşama gayemiz onlar

Dh nin gözü önünde Tüm havalı kızlardan özür diliyorum,onlar güçlü çıktı kardeşlerim boyun eğmemiz lazım hatta evimi falan taşıyacam gidecem başka bi yerde tek başıma yaşayıp elizabeth yapacam.

Sabah sabah ne içtin?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

quote:

Herkese günaydın tüm donjuan kardeşlerime merhaba havalarda artık iyice ısınıyor deli gibi oluyoruz bazı kardeşlerim facede eklediler saolsunlar ama facede çok konuşamıyorum genelde açık oluyorda başında çok durmuyorum işten kalan kısmımıda pek sanalda geçirmeyeyim diyiyorum

Sabah sabah ne içtin?

ne ısmarlayacan dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

quote:

Sabah sabah ne içtin?

ne ısmarlayacan dostum

Banlanma sebebin Türk kızlarına söylediğin şeyler miydi ki?

• BENİMLE ÇIKARMISIN ? ? ?

Bu soruya bir bayanın verebileceği cevaplar ve bu cevapların gerçek anlamları :

1-Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım.
    (İstediğin şey mümkün değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip götürecek, güldürüp-eğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacım var. Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni.)

2 - Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum.
    ( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.)

3- Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek.
    (Senden başka birkaç kişi daha var; ama bir türlü karar veremiyorum.)

4 - Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim.
    (Henüz Alemlerin tadını yeterince çıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkaç yüz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)

5- Seni yeterince tanımıyorum.
    (Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs...)

6- Teklifine Sıcak bakıyorum ama şimdi olmaz. zamana bırakalım...
    (Saz heyetinde on sekizinci Keman olarak çalmaya devam et. Gencim, güzelim, çekiciyim. Bunların tadını en dibine kadar çıkarmak istiyorum; diğer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum. Gözaltı torbalarım ortaya çıktığında kabul edeceğim.)

7- Seni seviyorum. Ama ben çok seçici birisiyim; kolay kolay beğenmem. Hemen karar vermemi bekleme.
    ( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum. Bana layık olmak çok zordur. Superman - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum. Güç, karizma, zenginlik, zeka, statü, fizik, kimya, falan hepsi birarada olmalı. Kız kurusu olmak pahasına da olsa arayacağım. Eğer bulamazsam can simidim olursun, değil mi kerizciğim?..)

8- Hayatım şu anda karmakarışık, israr etme.. Ben seni ararım.
    (Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... )

9- Aşk bana göre değil...
    ( Kendime güvenim yok. Bir ilişki sürdürmek için çaba harcamaktansa evde Televizyon izleyip, pasta-börek yerim. Nasılsa Ailem zamanı gelince birisini bulur.)

10- Aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam.
    (Hiç tipim değilsin. Ama ileride yöneticim olursun da burnumdan getirirsin diye açık açık söyleyemiyorum.)

11- Şu sıralar kariyerime konsantreyim.
    (Yaptığım iş dışında hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok.)

12- Ben nişanlıyım.
    (Ne güzel eğleniyorduk. Neden üzerime geldin ki sanki. Sonunda doğruyu söylemek zorunda kaldım işte...)

13- Evet, kabul ediyorum...
    (Dürüst bir bayan)

14- Hayır, kabul etmiyorum.
    (Dürüst bir bayan daha

Alintidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanım keleşi getir -- 19 Nisan 2011; 11:34:34 >

• arkadaslar yazacagım yazı biraz uzun olacak ama yorumlarınızı istiyorum bu konu hakkında...

bundan 3 ay önce bir arkadasım vesilesiyle bir kızla tanıstım. arkadasım, hep kız sana cok benziyor huylarınız görüşleriniz falan aynı diyordu. yakın geçmişte başımdan kötü bir aşk hikayesi geçmiş bunu cevremdeki herkes bilir. kızında bnm gbi aşk acısı varmış ve kız ayrılalı daha 2 ay olmus..arkadasım hep diyordu o bunalımda sende bunalımda şakayla karısık birbirinizi teselli edersiniz falan diyordu. tabi aynılarını kızada diyordu. işin özü kız bnm ilgimi cekti bende kızın ilgisini cektim... ama şu bir gerçekti ki diğer kızlardan gerçekten farklıydı.ağırbaşlı gösterişi sevmeyen hanım bir kızdı. faceden ekledim ilk muhabbetimizi orda gercekleştirdik. baktım gercektn beni kaale alıyor ilk o msj atıyor gercekten brseyler hissettiğini anlamıstım. 2.gün tel numarasını aldım. 1 hafta boyunca çok mesajlastık.ona ''bunu demek henuz demek erken ama seni önemsiyorum '' gbi msjlar attım. bnm hakkımda olumlu düşüncelerin varmı falan diye o da olumlu olmasa seninle konusmazdım diyordu.

1 hafta sonra ilk yüzyüze geldik. aynı üniversitede okuyoruz.tatil bitti okula dönmüşüz okulun ilk günüde yüzyüze tanışma faslı işte... ilk günler herşey iyiydi fakat ilerleyen günler facede hep bunalım şarkılar üstünede vurgulayıcı sözler ünlem işaretleri falan.ben tepki göstermiştim. sen deli gbi aşıksın hala geçmişten sıyrılamamışsın dedim. öyle düşünüyorsan konusmayalım brdaha dedi ben tabi hemen geri vites.çünkü bu kız gercekten bana hayal kırıklıklarımı unutturmustu.onu gercekten istiyordum. birgün konusuyoruz yine faceden. ben sanırım bu iş olmucak dedim.senin unutamadıgn bazı şeyler var dedim. o da evet hala unutamadgm bazı şeyler var geçmişte falan dedi.. ben etkileyici bir veda konusması gbi neyse hayırlısı buymus falan filan konusmayı kapattım kendine iyi bak mutlu ol falan dedim kapattım sohbet peceresini. 10 dk sonra kız yazdı sen cok cabuk nokta koydun hemen bitirdin oysa ben öyle düşünmüyordum falan tabi ben bunu görünce hemen eridim orda...

bu konusmadan 5 gün sonra artık teklif etmenin zamanı geldiginin farkına vararak cafeye cagırdım oturduk sohbet muhabbet derken sıra geldi teklif etmeye...

ilk teklif ettim kabul etmedi. ''hala eski hayal kırıklıklarım var yeni bir ilişki düşnemiyorum yapamam '' dedi. bende sanırım bnden bi elektrik alamadın hareketlerimden tavırlarımdan hoşlanmadın sanırım dedim o da kafa salladı .... sonra ben orda bi triplere girdim faln kız dediki bana şuan sendeki sıkıntıyı o kadar iyi anlayaibliyrum ki sendeki sıkıntı bana geçti falan dedi... sonra ben ardından unutacaksan geçmişi beraber unutalım o cocugu unutacaksan benimle unut belki bnden etkilenmemiş olabilrisin ama sana verebileceim sonsuz bir sevgi saygım ve sadakatim var dedim. sonra durdu peki deneyelim o zaman dedi. 2. teklifimde kabul etmişti. artık sevgiliydik. beni sevmedigiini b,liyordum. o da kendisi diyordu sevmek için zaman geçmesi lazım diye... baştan mıçmıştım birkere. zayıf halka oldugumu belli etmiştim ona karsı.ipler onun ellerindeydi hep onun ellerinde kaldı zaten.

buluşmalarımızda senin yanında hiç sıkılmıyorum zaman cabuk geçiyor senin yanında egleniyorum falan bu seni sevmeye başladıgımın göstergesi diyordu.beni sevmeye başladıgını söylüyordu.1 ay geçti aradan ve bana hayatımın en güzel mesajını attı. ''SAMİMİYETİN O KADAR GERÇEKÇİ Kİ ÇOK DERİNDEN HİSSEDİYORUM SMİMİYETİNİ ATMOSFERİNE KAPILIYORUM SEVGİLİM İYİKİ VARSIN SENİ SEVİYORUM''

bu mesaj beni uyutmamıstı o gece.ilk defa bu kadar mutluydum. o mesajdan sonra 1 hafta sevgisini belli ediyordu bana.sevgime karsılık veriyordu. telefonda saatlerce konusuyorduk benden hiç sıkılmıyordu yani. ben onun gözünde karakter sahibi bir insanmışım.hep bunu söylerdi bana.

lakin

5-6 gün sonra çok kırıcı olmaya kadar. kırıldıgımı söylüyordum bnde hayata kırgınım boşver eski XXX öldü artk ben böyleyim işine gelmiyorsa ayrılırsın olur biter gbi mesajlar. neden eski XXX öldü diiynce sorunca senden kaynaklanmıyor eskide yaşadıklarım öldürdü vs vs... ben hep alttan aldım.hep onun üzülmemesini istedim. hatta birgün bana senin yaptıklarının karsısında kendimden utanıyorum sana karsı kırıcı oldugumun farkındayım o kdar kötü davranıyorum ama sen hep alttan alıyorsun diyordu... yaptıgı yanlısın o da farkındaydı.

yalnız şunu farketmiştim buluştugumzda bazı özel şeyler yaşıyorduk ve bunun akabinde beni sevdiğini söylüyordu. sevmeseydim bunları yapmazdım diyordu. ve ben onun ilkiymişim eski aşık oldugunun sadece elini tutmuş!!( ne kadar dogru tartısılır)kırıcı ve küstahca konusan kız özel şeylerden sonra beni sevdigini söylüyordu beni bırakma vs vs... ayrıca bu özel yaşanılanlardan sonra vicdan muhasebesi yapıyordu pişman oluyordu ama tekrar buluştugmuzda yine aynılarını yapıyordu...

anlamıstım bu kız gercekten dengesizdi. anlık hevesleriyle hareket ediyordu.

ilişkimizin 2.ayı dolmustu.birgün arkadasımdan bir haber aldım.fake adresten eski sevgilisini eklemeye yeltenmiş.. arkadasım kızmış ve bunu bana söyledi. bunu duydugumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. o gün ayrıldık. ben ayrıldım. kavga etmedik.arkadasca ayrıldık.ben ağlamaklıyken o çok rahattı....
    ve ertesi gün tekrar gittim yanına tekrar barısmak istedim..(büyük aptallık)... ''kaset yine başa sarcak birbirmizi üzmenin bir anlamı yok'' diyordu hep. ben ona düşüncelerim degişti ben mücadele etmek istiyorum falan diyordum ona o istemedigini söylüyordu hep. hiçmi birşey hissetmedin bana karşı diye sordugumda ilk başlarda hissediyordum ama ileriye dönük degildi diyordu.

ayrıldıktan sonra hemen eski sevgilisini fake hesaptan eklemiş. sevgilisi oldugunu öğrenmiş. hatta eski sevgilisinin kız arkaadası benim kıza msj bile atmıs fake adresler ekleyip duruyorsun bizi rahatsız etme falan...o gün bnm kız eski sevgilisini arıyor sevgiline söyle bana saçma sapan msjlar atmasın ben öyle cocukca işlerle ugrascak biri dglm falan çocukta bnm kıza ben nişanlandım demiş.aileler arası yüzük bile takıldı falan... evet eski sevgilisi nişanlanıyordu...

ben ona mektuplar sürprizler falan yapıyordum... anlamıcaksın dimi dedi ben zamanında bir şrfsizi svdim başkasını sevemiyorum niye anlamıyorsun diyordu. ama benden rahatsız olmuyordu. hala şakalaşıyorduk gülüşüyorduk koluma vuruyordu..sanki sevgiliymişz gbi veya sıkı dostmuşuz gbi. ''biliyormusun biz arkadasş olsaymısız cok iyi anlasırmısız'' dedi bana. bu üniversitede güvendigim tek erkek sensin diyordu bana.gercekten karakter sahibi bir insansın ve senin gbisi az dediyordu bu okulda.

benm yaptıgım büyük aptallık... kız başkasına aşık ben hala onu kovalıyorum...beyin başka söylesede kalb zıttını söylüyodu.

ayrldıktan 3 hafta sonra şehirlerarası otobüste denk geldik. otobüs boşalınca yanına gttim. tekrar barısmak için gtmemiştim halini hatrını sormaya gtmiştim ama dayanamadım yine dil döktüm yalvardım yakardım... ama bnden rahatsız olmuyordu hçbir şekilde... otobüsten indik kadıkoyde başbaşa yemek bile yedik. koluma grdi ama arkadasca diyordu. montumun önünü kendi ilikliyordu üşüycen hasta olcan falan... hala samimiydik. ama beni sevmedigini söylüyordu. bu mevzudan sonra 1 ay konusmadık bile doru dürüst.

ve dün..

beni faceden silmiş. ben tabi yine damar bişiler yazdım gönderdim cvp atmadı.

anladım ki iyi karakter sahibi olmak bir işe yaramıyormuş.
    anladım ki ugruna neler feda edebileceklerini ona göstersen bile o yine bildigini okurmus.
    anladım ki ne kadar iyi olursan o kadar değersizleştini anladım
    anladım ki hçbir kıza geregnden fazla önem vermeyecekmişsin yoksa g.tu kalkar senide küçümsermiş
    anladım ki kendi fikirlerinden vazgeçmeyecekmişsin ben vazgeçtim o da bnden vazgeçti.
    anladım ki kıza hor davranacaksın ki seni önemsesin.

daha anladığım coook şey var aslında yazmakla bitmez ama bnm için sağlam bi tecrübe oldu bu. HİÇBİR KIZ SANILDIGI GBİ MASUM DEGİLMİŞ. hep bi umursamama triplerinde olmak gerekiyormuş. birdahaki ilişkimde gercekten bunları yapacagım.

ama size şunu soramadan edemiyecegim:

sizce birgün olurda bu kız beni ararmı bana dönermi???

çünkü düşünüyorum da eski sevgilisini unutunca kalbinin küskünlüğü geçince ilk arayacagı insan güvenecegi insan olcaktır. ve bana çok güveniyor... ben onu cok seviyorum hala...

ben ona birkeresinde sormustum hiçmi mutlu edemedim az da olsa mutlu edemedimmi diye sormustum. o da yani az da olsa mutlu oldum demişti...

deli gbi eskisine aşıkken ben onu az da olsa mutlu edebiliyorsam bu bile başarıdır.

bu anlatıgm kız cok cocuk biri degil. akıllı başlı olgun biri. ama dengesiz yanları var yuakrda anlattıgm gbi

baya bi uzun oldu okuyana helal olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confusion. -- 19 Nisan 2011; 12:06:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: confusion.

arkadaslar yazacagım yazı biraz uzun olacak ama yorumlarınızı istiyorum bu konu hakkında...

bundan 3 ay önce bir arkadasım vesilesiyle bir kızla tanıstım. arkadasım, hep kız sana cok benziyor huylarınız görüşleriniz falan aynı diyordu. yakın geçmişte başımdan kötü bir aşk hikayesi geçmiş bunu cevremdeki herkes bilir. kızında bnm gbi aşk acısı varmış ve kız ayrılalı daha 2 ay olmus..arkadasım hep diyordu o bunalımda sende bunalımda şakayla karısık birbirinizi teselli edersiniz falan diyordu. tabi aynılarını kızada diyordu. işin özü kız bnm ilgimi cekti bende kızın ilgisini cektim... ama şu bir gerçekti ki diğer kızlardan gerçekten farklıydı.ağırbaşlı gösterişi sevmeyen hanım bir kızdı. faceden ekledim ilk muhabbetimizi orda gercekleştirdik. baktım gercektn beni kaale alıyor ilk o msj atıyor gercekten brseyler hissettiğini anlamıstım. 2.gün tel numarasını aldım. 1 hafta boyunca çok mesajlastık.ona ''bunu demek henuz demek erken ama seni önemsiyorum '' gbi msjlar attım. bnm hakkımda olumlu düşüncelerin varmı falan diye o da olumlu olmasa seninle konusmazdım diyordu.

1 hafta sonra ilk yüzyüze geldik. aynı üniversitede okuyoruz.tatil bitti okula dönmüşüz okulun ilk günüde yüzyüze tanışma faslı işte... ilk günler herşey iyiydi fakat ilerleyen günler facede hep bunalım şarkılar üstünede vurgulayıcı sözler ünlem işaretleri falan.ben tepki göstermiştim. sen deli gbi aşıksın hala geçmişten sıyrılamamışsın dedim. öyle düşünüyorsan konusmayalım brdaha dedi ben tabi hemen geri vites.çünkü bu kız gercekten bana hayal kırıklıklarımı unutturmustu.onu gercekten istiyordum. birgün konusuyoruz yine faceden. ben sanırım bu iş olmucak dedim.senin unutamadıgn bazı şeyler var dedim. o da evet hala unutamadgm bazı şeyler var geçmişte falan dedi.. ben etkileyici bir veda konusması gbi neyse hayırlısı buymus falan filan konusmayı kapattım kendine iyi bak mutlu ol falan dedim kapattım sohbet peceresini. 10 dk sonra kız yazdı sen cok cabuk nokta koydun hemen bitirdin oysa ben öyle düşünmüyordum falan tabi ben bunu görünce hemen eridim orda...

bu konusmadan 5 gün sonra artık teklif etmenin zamanı geldiginin farkına vararak cafeye cagırdım oturduk sohbet muhabbet derken sıra geldi teklif etmeye...

ilk teklif ettim kabul etmedi. ''hala eski hayal kırıklıklarım var yeni bir ilişki düşnemiyorum yapamam '' dedi. bende sanırım bnden bi elektrik alamadın hareketlerimden tavırlarımdan hoşlanmadın sanırım dedim o da kafa salladı .... sonra ben orda bi triplere girdim faln kız dediki bana şuan sendeki sıkıntıyı o kadar iyi anlayaibliyrum ki sendeki sıkıntı bana geçti falan dedi... sonra ben ardından unutacaksan geçmişi beraber unutalım o cocugu unutacaksan benimle unut belki bnden etkilenmemiş olabilrisin ama sana verebileceim sonsuz bir sevgi saygım ve sadakatim var dedim. sonra durdu peki deneyelim o zaman dedi. 2. teklifimde kabul etmişti. artık sevgiliydik. beni sevmedigiini b,liyordum. o da kendisi diyordu sevmek için zaman geçmesi lazım diye... baştan mıçmıştım birkere. zayıf halka oldugumu belli etmiştim ona karsı.ipler onun ellerindeydi hep onun ellerinde kaldı zaten.

buluşmalarımızda senin yanında hiç sıkılmıyorum zaman cabuk geçiyor senin yanında egleniyorum falan bu seni sevmeye başladıgımın göstergesi diyordu.beni sevmeye başladıgını söylüyordu.1 ay geçti aradan ve bana hayatımın en güzel mesajını attı. ''SAMİMİYETİN O KADAR GERÇEKÇİ Kİ ÇOK DERİNDEN HİSSEDİYORUM SMİMİYETİNİ ATMOSFERİNE KAPILIYORUM SEVGİLİM İYİKİ VARSIN SENİ SEVİYORUM''

bu mesaj beni uyutmamıstı o gece.ilk defa bu kadar mutluydum. o mesajdan sonra 1 hafta sevgisini belli ediyordu bana.sevgime karsılık veriyordu. telefonda saatlerce konusuyorduk benden hiç sıkılmıyordu yani. ben onun gözünde karakter sahibi bir insanmışım.hep bunu söylerdi bana.

lakin

5-6 gün sonra çok kırıcı olmaya kadar. kırıldıgımı söylüyordum bnde hayata kırgınım boşver eski XXX öldü artk ben böyleyim işine gelmiyorsa ayrılırsın olur biter gbi mesajlar. neden eski XXX öldü diiynce sorunca senden kaynaklanmıyor eskide yaşadıklarım öldürdü vs vs... ben hep alttan aldım.hep onun üzülmemesini istedim. hatta birgün bana senin yaptıklarının karsısında kendimden utanıyorum sana karsı kırıcı oldugumun farkındayım o kdar kötü davranıyorum ama sen hep alttan alıyorsun diyordu... yaptıgı yanlısın o da farkındaydı.

yalnız şunu farketmiştim buluştugumzda bazı özel şeyler yaşıyorduk ve bunun akabinde beni sevdiğini söylüyordu. sevmeseydim bunları yapmazdım diyordu. ve ben onun ilkiymişim eski aşık oldugunun sadece elini tutmuş!!( ne kadar dogru tartısılır)kırıcı ve küstahca konusan kız özel şeylerden sonra beni sevdigini söylüyordu beni bırakma vs vs... ayrıca bu özel yaşanılanlardan sonra vicdan muhasebesi yapıyordu pişman oluyordu ama tekrar buluştugmuzda yine aynılarını yapıyordu...

ilişkimizin 2.ayı dolmustu.birgün arkadasımdan bir haber aldım.fake adresten eski sevgilisini eklemeye yeltenmiş.. arkadasım kızmış ve bunu bana söyledi. bunu duydugumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. o gün ayrıldık. ben ayrıldım. kavga etmedik.arkadasca ayrıldık.ben ağlamaklıyken o çok rahattı....
    ve ertesi gün tekrar gittim yanına tekrar barısmak istedim..(büyük aptallık)... ''kaset yine başa sarcak birbirmizi üzmenin bir anlamı yok'' diyordu hep. ben ona düşüncelerim degişti ben mücadele etmek istiyorum falan diyordum ona o istemedigini söylüyordu hep. hiçmi birşey hissetmedin bana karşı diye sordugumda ilk başlarda hissediyordum ama ileriye dönük degildi diyordu.

ayrıldıktan sonra hemen eski sevgilisini fake hesaptan eklemiş. sevgilisi oldugunu öğrenmiş. hatta eski sevgilisinin kız arkaadası benim kıza msj bile atmıs fake adresler ekleyip duruyorsun bizi rahatsız etme falan...o gün bnm kız eski sevgilisini arıyor sevgiline söyle bana saçma sapan msjlar atmasın ben öyle cocukca işlerle ugrascak biri dglm falan çocukta bnm kıza ben nişanlandım demiş.aileler arası yüzük bile takıldı falan... evet eski sevgilisi nişanlanıyordu...

ben ona mektuplar sürprizler falan yapıyordum... anlamıcaksın dimi dedi ben zamanında bir şrfsizi svdim başkasını sevemiyorum niye anlamıyorsun diyordu. ama benden rahatsız olmuyordu. hala şakalaşıyorduk gülüşüyorduk koluma vuruyordu..sanki sevgiliymişz gbi veya sıkı dostmuşuz gbi. ''biliyormusun biz arkadasş olsaymısız cok iyi anlasırmısız'' dedi bana. bu üniversitede güvendigim tek erkek sensin diyordu bana.gercekten karakter sahibi bir insansın ve senin gbisi az dediyordu bu okulda.

benm yaptıgım büyük aptallık... kız başkasına aşık ben hala onu kovalıyorum...beyin başka söylesede kalb zıttını söylüyodu.

ayrldıktan 3 hafta sonra şehirlerarası otobüste denk geldik. otobüs boşalınca yanına gttim. tekrar barısmak için gtmemiştim halini hatrını sormaya gtmiştim ama dayanamadım yine dil döktüm yalvardım yakardım... ama bnden rahatsız olmuyordu hçbir şekilde... otobüsten indik kadıkoyde başbaşa yemek bile yedik. koluma grdi ama arkadasca diyordu. montumun önünü kendi ilikliyordu üşüycen hasta olcan falan... hala samimiydik. ama beni sevmedigini söylüyordu. bu mevzudan sonra 1 ay konusmadık bile doru dürüst.

ve dün..

anladım ki ugruna neler feda edebileceklerini ona göstersen bile o yine bildigini okurmus.
    anladım ki hçbir kıza geregnden fazla önem vermeyecekmişsin yoksa g.tu kalkar senide küçümsermiş
    anladım ki kendi fikirlerinden vazgeçmeyecekmişsin ben vazgeçtim o da bnden vazgeçti.

daha anladığım coook şey var aslında yazmakla bitmez ama bnm için sağlam bi tecrübe oldu bu. HİÇBİR KIZ SANILDIGI GBİ MASUM DEGİLMİŞ. hep bi umursamama triplerinde olmak gerekiyormuş. birdahaki ilişkimde gercekten bunları yapacagım.

çünkü düşünüyorum da eski sevgilisini unutunca kalbinin küskünlüğü geçince ilk arayacagı insan güvenecegi insan olcaktır. ve bana çok güveniyor... ben onu cok seviyorum hala...

ben ona birkeresinde sormustum hiçmi mutlu edemedim az da olsa mutlu edemedimmi diye sormustum. o da yani az da olsa mutlu oldum demişti...

deli gbi eskisine aşıkken ben onu az da olsa mutlu edebiliyorsam bu bile başarıdır.

bu anlatıgm kız cok cocuk biri degil. akıllı başlı olgun biri. ama dengesiz yanları var yuakrda anlattıgm gbi

öncelikle baştan sona okudum hikayen güzelmiş sen onu deli gibi severken onun aklı hep başkasında ve senle çıkmışsada o aklındakini unutabilirim diye çıkmış belliki ama yapamamış.. yani seni bi güzel kullanmış ama sen hala ona karşı ilgili olduğun için ve o sevdiği kişiden çok daha sağlam biri olduğun için senide kaybetmek istememiş yani yedekte tutuyo seni.. sana diceğim şuki eğer hala muhabbet ediyorsan o kızla bütün ilişkini kes gitsin ve bekle elbet umduğunu bulamadığında, çok yalnız kaldığında çalacağı ilk kapı sen olacaksın, hatta belki yine seninle birlikte olmak isteyecek ama seni gerçekten sevmesi çok zor, imkansız değil ama zor.. kendini fazla kaptırma o kıza ve dünyada sadece o kız olmadığını bil.. eğer çok seviyorum unutamıyorum diyorsanda beklemesini bileceksin sabret elbet sana döner bence ama seni sevebilirmi orasını bilemem.. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: confusion.

arkadaslar yazacagım yazı biraz uzun olacak ama yorumlarınızı istiyorum bu konu hakkında...

lakin

ve dün..

oKUDUM selam kardeşim,yazdıklarına benzer şeyler yaşamıştım bende ama en sonunda dedimki sevgilim olmasa bile sonuçta hep yanımda sadece sevgiliyiz diye bi isim koymuyoruz önemli olan onu çok sık görebilmen yanında olmansa sorun yok,bazen severler ama isim vermek istemezler çünkü bazı takıntılardan kurtulamazlar sen onu nasıl görmek istiyorsan gör,onun seni değil senn onu nasıl gördüğün önemli. yalvarman dil dökmen aslında kendini ele vermen anlamına geliyor kız hangi duruma girse sende o duruma girecen otomatik kız seni yönetecek,burdada bi çok kişi aynı şeyi söyleyecektir ama o anki duygular o kadar farklıki bi anda oluyor bende zamanında çok dil döktüm pişmanmıyım değilim çünkü seviyordum ve o an onun öyle olması gerekiyordu,her zaman beraberdik ama sadece sevgiliyiz demiyorduk böyle bişeyi kabullenip sık sık devam etmiştik hep,kız sana iyice alışınca artık sana iyice bağlanır bi gün zor bi duruma düşeceği zaman kız düşünecek etrafına bakacak ona kim değer veriyor,kim onun zarar görmesini engellemek istiyor tabiki sensin çünkü seviyorsun ve kızın aklına sen gelecen seni arıyacak buna eminim,bazen çok zor olsada biraz mesfer var mesela bi kaç gün üstüne düşme bak inan kız seni arıyacak gerçekten biraz değer verdiyse arar ama dediğim gibi bazen ağırlığını koy çok ilgilenme bi kaö gün zor olacak ama bunu yaparsan iyi olur.

Bizim kızların anlamadığı bişey var,bi kızın bi erkeği ne kadar sevdiği önemli değil,bi erkeğin bi kızı ne kadar sahiplenip mutlu etmesi sevmesi önemlidir.Erkeklar için bi kızda namussa,kız içinse bi erkekde sahiplenme önemlidir.

• @dragen

geri aramak istese bile aramaz çünkü çok gururlu biri.bana tekrar dönmeye çalışmak istese bile yapamaz gururunu yenemez. ama umarım dedigin gbi olur

@Utkuhan

benim bu sene son senem hatta son 1 ayım okulum bitiyor. onun 1 senesi daha var. kısacası birdaha birbirimizi görme imkanı yok!! tamamen kopacagız iki yabancı olacagız... 1 kaç gün mesafeli ol demişsin fakat zaten 1 aydır hiç konusmadım bile onunla...

şuanda kzın psikolojisi şu: teklifini kabul ettğim için çok pişmanım keşke baştan kabul etmeseydim.. zaten hep söylerdi bunuda bana pişman oldugunu... hep küçümserdi beni 2 ayda ne sevgisi ne bağlanması der dururdu.
    çok kötü aşık degilim ona hayran da degilim. ama o aradıgım insandı.tam dengimdi. o da bunun farkında hep diyordu zaten bana sen aradıgım insansın görüşlerimiz hep aynı derdi. onunla bir ömür geçirebilirdim.

kızlar hep o kızla muhabbet ederken o cocuktan daha iyisinimi bullacaksın sen kaybedersin falan seni sevdigi her halinden belli falan demişler o da iyiliğine birşey diyemem tam sevilecek bir insan ama olmayınca olmuyor diyip kesip atıyormus.

şu halime bakın ortaokul cocukları gbi oldum kusura bakmayın. ama çekmeyen anlayamıyor bu durumu.

• CONFUSİON haklısın yazdıklarında elinden geleni yapmışsın,okulunun biteceğini bilmiyordum ve zaten zamanından gereken mesafeyide vermişsin ama bizim kızların huyu bu sanırım,bişeye hayır diyiyorlarsa nolursa olsun o değişmiyor, gurur verici bişey bu onlar adına,yakında üniv bitiyor iş hayatına atılacan belki artık önüne bakmak,para kazanmak ve olursa olgun biriyle cidid ilişki yaşayacan bu iyide olsa kötüde olsa bi anı olarak kalacak sende ben 27 yaşındayım 19 yaşında sevdiğim kız bazen aklıma gelir güzel bi anı olarak hatırlarım:

Bi kız bulacağın zaman aklı karışmamış,ne yaptığını bilen değişen değilde kesin kararlar verebilen biri bulursan o kişi seni mutlu eder,artık böyle entrikalar insanı yoruyor dediğin gibi liseli yıllarda kaldı bunlar hayat zaten zor bide bunlar çıkınca insan yoruluyor cidden,herşeyin hayırlısı olsun umarım seni mutlu edecek birini bulursun

• aslında çoğumuzun problemi aynı.. cafe vs gibi yerlerde otururken muhabbetin belirli yerden sonra tıkanması
    arkadaş çok güzel öneri sunmuş başkalarının anılarını kendi başınızdan geçmiş gibi anlatın diye
    bunun için bi anı database'si oluşturalım kısa ve çok komik olanlardan herkez kendi başından geçmiş gibi anlatsın seçip seçip
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.