< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız soruma cevap vermedi?

-
-
Hocam kendini kullandırma değmez.
-
hocam önceki sorulara cevap veriyordu. bu soruyu atlayıp yardım istemesi beni kullanmak istiyor gibi.
-
Boş ver. Değmez dediğim gibi.
-
Evet guzel olmamis. Bakarsin yardim edersin bi, ondan sonra illa manita olmak zorunda degil, arkadasca da istifade edebilirsin, yok cok kullanildigini hissediyorsan biptiri cekersin ;) ama etrafinda kiz arkadasin olsun, baska kizlar onu kiskanip arzulayabilir seni. Tabi kendi cazibeni de arttirman kaydiyla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben x şehrindeyim o y şehrinde komşu şehirler. bu orada memur ben burda öğrenciyim. onun bulunduğu şehir benimkindende kötü belki haftasonu gelirse takılırız diye planlıyorum.
-
ha gelir, çok beklersin, avucunu yalarsın... kızdan arkadaş olmaz...
-
Haklısın hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
net kullanmaya çalışıyor hocam sakın bu tarz kızlara taviz vermeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendini kullandırmana değmez bırak ne hali varsa görsün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevap coins kazanırsın
Kıza yardım ettin diye illa seninle takılıp gezmek zorunda mı ? Senden senin bildiğin bir konu hakkında yardım istemiş yardım edeceksen ondan onun notunu aldığı senin almadığın bir ders varsa onu iste yada şu kadar paraya işini çözerim de
Hocam yardım ettim diye takılmak zorunda değil bende farkındayım. Tanıştığımız uygulama tinder. Normal muhabbet ederken sorduğum soruya cevap vermeyip kendisine yardım istemesi olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben üniversite grubu varda oradan bulup sana yazdı sandım o zaman kullanıyor
Konuşmayı bilmiyorsunuz
Daha önce yüz yüze gelmediğin, "Tinder'dan tanıştığın" bir kız dersi için senden yardım istiyor. Sen tamam diyorsun, sonra bilgisayardan olurmuymuş... ALLAH aşkına tinder'ın amacı belli, niyet belli. Baktın kız senden yardım mı istedi, "yoğunum, müsait olursam bakarım" diyeceksin. Konuşursun, -bu durumda pek olacağını düşünmüyorum ama neyse- baktın ekmek yiyebileceğin bir şey var, 'kısıtlı olarak' birazcık yardımcı olursun. Baktın ekmek yok, başka kapıya gidersin.
Kızla okulda, kursta vs. tanışırsın tamam; çok bir beklentin olmaz ama tinder da tanıştıysan hızlıca sonuca gitmen lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 24 Kasım 2023; 14:36:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X