Şimdi Ara

.......... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
43.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten senin ona yazma ihtimaline karşın böyle demiştir sana.
    zor artık

Orijinalden alıntı: Legendery

quote:

Orijinalden alıntı: hly-
    Oda sana bir şeyler hissediyor olsa sana o kadar yakın olamaz bence tabi hanım hanımcık edepli bir kız ise insan utanır çekinir yani.

Nasıl yakın olamaz anlamadım; birşeyler hissediyor ki yakın davranıyor diye düşünüyom
    Şu kadarını söyleyeyim mesajlaşmaları buraya koysam oha dersiniz artık en basitinden

ikimiz de aynı fakültedeyiz bana bir gün
    aynen şu mesajı attı ''hayatım napıyon'' mesela geziye gitmiştik yanımda bi kız vardı koluma girdi kızdan korumak için hatta sakın bakma ona dedi tüm bunlardan sonra kalkıp da kardeşim ayağı yapması zoruma gidiyo

Denemesi bedava bir açıl bakalım ne diyecek hülya demişti dersin sonra.Şöyle söyleyeyim sana ilgisi olsa neden kardeşim kelimesini karıştırsın bu bir,ikincisi ya insan hoşlanmış olduğu erkeğin yanında çokta rahat olamaz çekinir azıcık yahu hareketine oturup kalkmasına azından çıkacak cümleye saf iyi temiz bir hoşlanmış olduğu erkeğin koluna gir çok rahat hareketler öyle rahat rahat muhabbet edemez sıkılır utanır ha bu ne yapıyor sana sevgilinmiş gibi davranıyor ya sen hiç düşünemiyor musun sen arkadaşısın sana böyle yakın sen bu kızla beraber olsan bu diğer arkadaşlarına bu şekilde yakın olabileceğini düşünemiyor musun acaba bak olmaz o kızla ciddiyim emin olmak için dene o zaman açıl ona dene ve gör diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

ya abi derse

• İlişkilere bak.Vıcık vıcık, sümüklü böcek kıvamında ilişkiler.Gördükçe,okudukça midem bulanıyor kusasım geliyor.Bu derece omurgasız, onursuz, kişiliksiz ilişkiler nasıl olabilir aklım almıyor.Bu ilişkileri sürdürenlerin gözümde bir hayvan kadar değeri yok.

Neymiş o ona hayatım diyormuş sonra kardeşim diyormuş bu da bana niye böyle dedi diye düşünüyor.Lan o kızdan hayır mı gelir?O kız kız mı bir kere?Hatta o kız insan mı?Böyle akışkan sümük gibi bir kıvama gelmiş artık o.Sabun olsa kıçımı yıkamayacağım bir duruma gelmiş hala o kişi hakkında düşünüyorsun.Bu da senin geldiğin durumu gösterir.Neymiş başka kız koluna girince bakma falan diyormuş.Tek kelime ile iğrenç tamamen iğrenç.Sadece üzülüyorum insanlığın küçük et parçaları için geldiği duruma bak.
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
  • quote:

quote:

quote:

Oda sana bir şeyler hissediyor olsa sana o kadar yakın olamaz bence tabi hanım hanımcık edepli bir kız ise insan utanır çekinir yani.

Nasıl yakın olamaz anlamadım; birşeyler hissediyor ki yakın davranıyor diye düşünüyom
    Şu kadarını söyleyeyim mesajlaşmaları buraya koysam oha dersiniz artık en basitinden

ikimiz de aynı fakültedeyiz bana bir gün
    aynen şu mesajı attı ''hayatım napıyon'' mesela geziye gitmiştik yanımda bi kız vardı koluma girdi kızdan korumak için hatta sakın bakma ona dedi tüm bunlardan sonra kalkıp da kardeşim ayağı yapması zoruma gidiyo

Denemesi bedava bir açıl bakalım ne diyecek hülya demişti dersin sonra.Şöyle söyleyeyim sana ilgisi olsa neden kardeşim kelimesini karıştırsın bu bir,ikincisi ya insan hoşlanmış olduğu erkeğin yanında çokta rahat olamaz çekinir azıcık yahu hareketine oturup kalkmasına azından çıkacak cümleye saf iyi temiz bir hoşlanmış olduğu erkeğin koluna gir çok rahat hareketler öyle rahat rahat muhabbet edemez sıkılır utanır ha bu ne yapıyor sana sevgilinmiş gibi davranıyor ya sen hiç düşünemiyor musun sen arkadaşısın sana böyle yakın sen bu kızla beraber olsan bu diğer arkadaşlarına bu şekilde yakın olabileceğini düşünemiyor musun acaba bak olmaz o kızla ciddiyim emin olmak için dene o zaman açıl ona dene ve gör diyorum.

Sıkıntı da burda zaten diğer erkeklere böyle değil bi bana böyle ama anlaşılan bu muhabbeti hiç açmamak olacak sanırım dediğin gibi bu olay bitmiş üstelemenin bi anlamı da yok gibi sanırım.

• Dostum şu anki kız arkadaşım da bana kardeş diyordu. Sebebini sorduğumda 'sinirlendiğini biliyordum, gıcıklık olsun diye diyordum' dedi. Yani bitmemiştir gardaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

İlişkilere bak.Vıcık vıcık, sümüklü böcek kıvamında ilişkiler.Gördükçe,okudukça midem bulanıyor kusasım geliyor.Bu derece omurgasız, onursuz, kişiliksiz ilişkiler nasıl olabilir aklım almıyor.Bu ilişkileri sürdürenlerin gözümde bir hayvan kadar değeri yok.

Neymiş o ona hayatım diyormuş sonra kardeşim diyormuş bu da bana niye böyle dedi diye düşünüyor.Lan o kızdan hayır mı gelir?O kız kız mı bir kere?Hatta o kız insan mı?Böyle akışkan sümük gibi bir kıvama gelmiş artık o.Sabun olsa kıçımı yıkamayacağım bir duruma gelmiş hala o kişi hakkında düşünüyorsun.Bu da senin geldiğin durumu gösterir.Neymiş başka kız koluna girince bakma falan diyormuş.Tek kelime ile iğrenç tamamen iğrenç.Sadece üzülüyorum insanlığın küçük et parçaları için geldiği duruma bak.

O kişi hakkında düşündüğüm şeyi nerden çıkardın ki ? Ben genel olarak kadınların neden böyle biryolu tercih ettiğini genelden özele inerek yani kendi yaşadıklarımı belirterek durumumu açıkladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Harris

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

ya abi derse

• Bitmiştir hocam boşuna kendini üzme. Seven, hoşlanan kız sürekli mesafelidir senden adım bekler. Ne, hayatım, bitanem diyen kızlarla arkadaşlık ettim hepsi arkadaş olarak gördü ama ciddi bir ilişki yaşadıklarım her zaman mesafeli olanlardı

• Canim ablacigim diyip opseydin

Orijinalden alıntı: Player 1

Kaybedecek ne var ki ? MTV de bununla ilgili program bile var.

Arkadaşı olan kıza aşık kişi sonunda teklif ediyor.

Şansını zorla kaybedecek bir şey yok. Kadınların kızların vs. ne yapmak istediğini anlamak imkansızdır.

Programın adı nedir?

Orijinalden alıntı: BluePage

Bitmiştir hocam boşuna kendini üzme. Seven, hoşlanan kız sürekli mesafelidir senden adım bekler. Ne, hayatım, bitanem diyen kızlarla arkadaşlık ettim hepsi arkadaş olarak gördü ama ciddi bir ilişki yaşadıklarım her zaman mesafeli olanlardı

Hayallerimi bitirdin yapma be hocaaamm

Bitmiştir hocam boşuna kendini üzme. Seven, hoşlanan kız sürekli mesafelidir senden adım bekler. Ne, hayatım, bitanem diyen kızlarla arkadaşlık ettim hepsi arkadaş olarak gördü ama ciddi bir ilişki yaşadıklarım her zaman mesafeli olanlardı

Çok güzel yazmışsın vallahi

quote:

Hayallerimi bitirdin yapma be hocaaamm

Doğruyu yazmış ama.
  • Ee hocam sonuç ne oldu

• 4 yillik lise arkadasim, cok samimiyiz kardesim filan yazmisti yilliga o kadar diyim sonra ben asik oldum. gittim seni seviyorum dedim oda karsilik verdi. ama bunu yapacaksan hoslandigina emin ol benim gibi 1 ayda soguma, tamam seviyorsunda sevgili olarak mi istiyorsun? emin ol bundan degilsen arkadasliginida kaybediceksin

edit: gercekten 2012 konusumu ne zorluklarla yazdim bu mesaji, hortlatan ölür inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 16 Şubat 2015; 4:13:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Basima geldi hicbi insanla ugrasmadigim kadar ugrastim bu sorunu cozmeye olmadi

AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.