Şimdi Ara

..........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
43.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 27 Nisan 2024; 13:42:52 >

Bir Kadının Size "Kardeşim" Demesinin Anlamları

Bir kadının size "kardeşim" demesinin genellikle birkaç farklı anlamı olabilir. Duruma ve ilişkinizin bağlamına bağlı olarak, bu ifadenin ne anlama geldiğini anlamak önemlidir.

• Gerçek Kardeşlik: Kadın sizin gerçek kardeşiniz olabilir. Bu durumda, size "kardeşim" demesi doğal ve beklenen bir durumdur.

• Samimiyet: Kadın size karşı samimi ve rahat hissediyor olabilir. Size "kardeşim" demesi, size yakın olduğunu ve size güvendiğini gösterir.

• Arkadaşlık: Kadın sizi sadece bir arkadaş olarak görüyor olabilir. Bu durumda, size "kardeşim" demesi, sizinle yakın bir dostluk bağı kurduğunu gösterir.

• Flört: Kadın size flörtöz bir şekilde "kardeşim" diyebilir. Bu, size karşı romantik duygular beslediğini gösterebilir, ancak doğrudan ifade etmekten çekiniyor olabilir.

• Reddedilme: Kadın size "kardeşim" diyerek sizi kibarca reddediyor olabilir. Bu durumda, sizinle romantik bir ilişki istemediğini ima ediyor olabilir.

Kadının size "kardeşim" demesinin tam anlamını anlamak için sözlü olmayan ipuçlarına ve genel bağlama dikkat etmek önemlidir. Örneğin, size gülümsüyorsa veya fiziksel olarak yaklaşyorsa, bu flörtöz bir niyet gösterebilir. Öte yandan, soğuk veya mesafeli görünüyorsa, bu platonik bir ilişkiyi tercih ettiğini gösterebilir.

Sonuç olarak, bir kadının size "kardeşim" demesinin anlamı bağlama göre değişebilir. Bu ifadenin tam anlamını anlamak için sözlü olmayan ipuçlarına ve genel ilişki dinamiklerine dikkat etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence bitmiştir.
    cevaplarım içten olabilir bu da size koyabilir
  • Korkarım ki bitmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşı olan kıza aşık kişi sonunda teklif ediyor.

Şansını zorla kaybedecek bir şey yok. Kadınların kızların vs. ne yapmak istediğini anlamak imkansızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 27 Nisan 2024; 13:43:12 >
  • hly- kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: hly-

Ayrıca böylelerini anlamak çok güç bundan kastın nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 27 Nisan 2024; 13:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

quote:

Çok basit genelleme yapmak için söylemiyorum ; yani karşımdaki bayan o kadar çok asılıyor ki bana bu sözle olsun koluma girmeyle olsun vs ama ağzından sen kardeşimsin lafı çıkıyor bunu anlamak böylelerini anlamak çok zor hem senle vakit geçiriyor eğleniyor samimiyet muhabbet sıcaklık hat safhada ama durduk yere de bu kelimeyi söylüyor ee şimdi burda ki tutarsızlık nedir bakın kardeş gibi görüyor demeyin sakın kardeş gibi olsa bu şekilde olmaz çünkü biliyorum

Hmm.. Tamam anladım e o zaman doğrusun bir mesafe olması gerekir.Böyle yakınlık ve sonrasında kardeşim pek uygun olmuyor.

• bana bir kız bunu dedi diye ayrilmistim o sıralar aramız limoniydi bir de kardeşim diyince vedalastim sonra ne olduysa hüngür hüngür aglamisti zor zaptetmistim kendisini daha üzülmesin diye de konuşup aramızdaki sorunları halletmistik.

işin özü hiç bir kız kolay kolar kardeşim kanlı demez arada birşey yoksa da bunu diyorsa o zaman aranızda birsey olması imkansız gibidir. kızların kibar bir şekilde "bana sulanma" laflarindan biri gibi gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

quote:

Çok basit genelleme yapmak için söylemiyorum ; yani karşımdaki bayan o kadar çok asılıyor ki bana bu sözle olsun koluma girmeyle olsun vs ama ağzından sen kardeşimsin lafı çıkıyor bunu anlamak böylelerini anlamak çok zor hem senle vakit geçiriyor eğleniyor samimiyet muhabbet sıcaklık hat safhada ama durduk yere de bu kelimeyi söylüyor ee şimdi burda ki tutarsızlık nedir bakın kardeş gibi görüyor demeyin sakın kardeş gibi olsa bu şekilde olmaz çünkü biliyorum

Hmm.. Tamam anladım e o zaman doğrusun bir mesafe olması gerekir.Böyle yakınlık ve sonrasında kardeşim pek uygun olmuyor.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 27 Nisan 2024; 13:43:38 >

• Bitmiştir diyorum.Sen şimdi buna gidip ona hissettikleri söylesen beni kardeşim olarak arkadaşım olarak görüyorum diyecek boş ver gitsin.Oda sana bir şeyler hissediyor olsa sana o kadar yakın olamaz bence tabi hanım hanımcık edepli bir kız ise insan utanır çekinir yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bitmemiştir. Tecrübe ile sabittir. Kızlar bunları önemsemez, kardeşim der der sonra seninle birlikte olabilirler. Birazda kızın harbiliği ile ilgili bir durum. 2 türlüde tanıdıklarım oldu ama ilki daha fazlaydı. Yani şansın devam ediyor.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • hly- kullanıcısına yanıt
    quote:

Bitmiştir diyorum.Sen şimdi buna gidip ona hissettikleri söylesen beni kardeşim olarak arkadaşım olarak görüyorum diyecek boş ver gitsin.Oda sana bir şeyler hissediyor olsa sana o kadar yakın olamaz bence tabi hanım hanımcık edepli bir kız ise insan utanır çekinir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 27 Nisan 2024; 13:44:9 >

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Kesinlikle bitmemiştir. Tecrübe ile sabittir. Kızlar bunları önemsemez, kardeşim der der sonra seninle birlikte olabilirler. Birazda kızın harbiliği ile ilgili bir durum. 2 türlüde tanıdıklarım oldu ama ilki daha fazlaydı. Yani şansın devam ediyor.

Ya zaten kızla aramız yine iyi ama eskisi gibi değil; hani yine konuşuyoruz muhabbet ediyoruz ama ben bu işin peşini bırakmam gibi mezun olana kadar yanında olacam o kızın her daim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.