Şimdi Ara

kız sana sarilarak uyumak istiyorum dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
7
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciktigim falan degil epeydir muhabbet ediyoruz kiz 04:02 sularinda dedi bunu bende uyuyalim dedim ne zaman diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

din arab'ın, hukuk sizin, harp Türklüğündür!
  •  kız sana sarilarak uyumak istiyorum dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 22 Ocak 2014; 4:17:46 >

Orijinalden alıntı: Mister Spak

sadece bana mı sarılacaksın? yaz

dur hocam olayi baslamadan bitirmiyim, kiz guzel ben 20 kiz 19 yasinda, valla ben anlamadim bu isi hic hesapda yoktu

Daha Fazla Göster
  • Parçala onu aslan

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Anlamadım

Orijinalden alıntı: EbBüyükKıyak

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Anlamadım

Stand-up izlemediysen anlamazsin hocam. Cem yilmaz orda kendi. Seyiyle konusuyor.

• _____________________________
  • Sarıl gitsin bişey olmaz.

• Sevgi kaynaklı mı cinsellik kaynaklı mı bunu daha önce yaptım kız gerçekten yakın arkadaşımdı hemde tatil yerinde mayo falan rahat yer 5 gün kaldık tek katlı ev eşyalı referans sağlam olunca sıkıntı olmadı açtık klimayı yattık 5 gün boyunca en ufak cinsellik hissetmedim öyle konuştuk konuştuk hayaller anılar derken uyuduk kaldık sabah kahvaltı vs öyle geçti ha kendimden şüphelendim mi evet ister istemez lan dedim tercihleri mi kişiselleştirdin falan ama insan gerçekten iradeli olunca oluyormuş demek ki tercihlerde sıkıntı yok fabrika ayarında kol gibi irade sahibiyim 4 teker disk fren abs asr hepsi var şimdi yazınca ben bile hadi lan nasıl olur diyorum ama oluyor lan yaptık oldu yani kıza sordum hiç korkmadın mı "güvendim" dedi sadece ben kendime bu kadar güvenmiyorum ayrı konu nasıl güven verdiysem artık çok acayip bir yıldı.

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Sevgi kaynaklı mı cinsellik kaynaklı mı bunu daha önce yaptım kız gerçekten yakın arkadaşımdı hemde tatil yerinde mayo falan rahat yer 5 gün kaldık tek katlı ev eşyalı referans sağlam olunca sıkıntı olmadı açtık klimayı yattık 5 gün boyunca en ufak cinsellik hissetmedim öyle konuştuk konuştuk hayaller anılar derken uyuduk kaldık sabah kahvaltı vs öyle geçti ha kendimden şüphelendim mi evet ister istemez lan dedim tercihleri mi kişiselleştirdin falan ama insan gerçekten iradeli olunca oluyormuş demek ki tercihlerde sıkıntı yok fabrika ayarında kol gibi irade sahibiyim 4 teker disk fren abs asr hepsi var şimdi yazınca ben bile hadi lan nasıl olur diyorum ama oluyor lan yaptık oldu yani kıza sordum hiç korkmadın mı "güvendim" dedi sadece ben kendime bu kadar güvenmiyorum ayrı konu nasıl güven verdiysem artık çok acayip bir yıldı.

Bravo dostum. Bende daha once kizla uyudum ama sevgilimdi. Simdi bu kiz birden bire niye boyle dedi anlamadim ev problemide yok sehirdisindayiz ikimizde zaten ayni unideyiz. Sanirim iki uc gun icinde gelicek benim eve. O zaman uplaticam konuyu.

• Kız oldugundan emin olmadan yapma derim kalkınca korkmıyasın

Orijinalden alıntı: LawLess437

/>

Gece gece kahkaha attım.Ulan ya

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Sevgi kaynaklı mı cinsellik kaynaklı mı bunu daha önce yaptım kız gerçekten yakın arkadaşımdı hemde tatil yerinde mayo falan rahat yer 5 gün kaldık tek katlı ev eşyalı referans sağlam olunca sıkıntı olmadı açtık klimayı yattık 5 gün boyunca en ufak cinsellik hissetmedim öyle konuştuk konuştuk hayaller anılar derken uyuduk kaldık sabah kahvaltı vs öyle geçti ha kendimden şüphelendim mi evet ister istemez lan dedim tercihleri mi kişiselleştirdin falan ama insan gerçekten iradeli olunca oluyormuş demek ki tercihlerde sıkıntı yok fabrika ayarında kol gibi irade sahibiyim 4 teker disk fren abs asr hepsi var şimdi yazınca ben bile hadi lan nasıl olur diyorum ama oluyor lan yaptık oldu yani kıza sordum hiç korkmadın mı "güvendim" dedi sadece ben kendime bu kadar güvenmiyorum ayrı konu nasıl güven verdiysem artık çok acayip bir yıldı.

Bravo dostum. Bende daha once kizla uyudum ama sevgilimdi. Simdi bu kiz birden bire niye boyle dedi anlamadim ev problemide yok sehirdisindayiz ikimizde zaten ayni unideyiz. Sanirim iki uc gun icinde gelicek benim eve. O zaman uplaticam konuyu.

Sevgili değiliz hiç olmayı düşünmedim belki millete sevgili olmak daha güzel gibi geliyor ama sevgili olunca işler değişiyor biraz o rahatlık gidiyor iş biraz sıkıntıya giriyor mesaj atmadın telefona bakmadın neredeydin sen yıllardan beri arkadaşız sevgili olduk diyelim araya kıskançlık vs girdi ayrıldık yılların arkadaşlığını nasıl sileyim 6 yaşından beri yakın arkadaşız öyle bir durumda çocukluğumun içi boşalır, aynı lojmanda kalıyorduk o zamanda evimize gelip giderdi çok ciddi bir güven var arada gayette ortalama üstü bir kız çirkin falan değil göçmen geni mevcut aileler birbirini yakından tanıyor babası geçen sene "niye evlenmiyorsunuz lan siz birbirinizi 15 yıldır tanıyamadınız mı dedi dedi" şaka yollu yerin dibine girdim .

• İlk kez mi sarılarak uyuyacaksın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.