Şimdi Ara

Kız Milleti Değil Mi AMAN AMAN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Dün gece konuştuk yüz yüze kabul etti. Ama beni terketmeyi şu mevzu için göze aldın sevginden şüphe duyuyorum şimdi dedi. -

Kız arkadaşımla artık kopma noktasındayım,1 seneyi aşkın ilişkiyi dün bitirmek üzereydi ve ya üzereydim...Yarın konuşuruz dedim ve telefonu bıraktığımı söyledim.
    Beni sevdiğini söyleyip bir ton güzel söz yazıp sadece beni biraz anla ve bu kadar kıskanç olma dedi.Mevzu giyim kuşam mevzusu tahmin edeceğiniz gibi.Ve bana verdiği sözleri yok sayıp bir kaç gündür sürekli ben bunu istiyorum izin ver bırak modundaydı.Hayır diyordum sebeplerini söylerek(İstediğim şey abartı değil arkadaşlar sadece bir kaç elbise için laf ettim,giymeyeceğine söz verdi.) Dün son olarak dediki beni anlamayacak dediğinde diretecek beni yok sayacaksan beni arama,sorma dedi.
    Cevap olarak verdiği sözleri unutan birini aramayacağımı söyledim.
    Uzadı konuşma nitekim o güzel sözlü mesajlar sonrası,herşey dilediğin gibi olsun böyle mutlu oluruz inş.,Ve ilişkimizi bitmedi dedim.

DEDİM AMA...

Ben bu şekilde verdiği sözü tutamayan,bana bu kadar basit bi olay için arama beni diyebilen biriyle artık birlikte olamayacağım kanısındayım.Hiç sallamıyorum şuan umrumda değil her mesaj atışında canım,bitanem,vs. koyuyorum ama sırf laf...

Ne yapmamı önerirsiniz...
    Siz ne düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaká Leite -- 5 Temmuz 2012; 20:29:36 >

• ayrıl gitsin ya zaten kızların alayı m*l boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

ayrıl gitsin ya zaten kızların alayı m*l boşver

bro, bunları okuyor musunuz ya? ben üşeniyorum valla.
  • Değiştirmeye çalıştığın insanla beraber olamazsın çünkü değişirse o mutsuz olacak,değişmezsede sen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

Değiştirmeye çalıştığın insanla beraber olamazsın çünkü değişirse o mutsuz olacak,değişmezsede sen..

Değişim olmadan tam istediğini bulmakta çok zor ama hocam.Ve ben onun için değişirken mutlu olabiliyordum
  • Hocam sen zaten kızdan sogumuşsun.Bekara kız boşamak kolay derler ama bence ayrıl.
  • gına getirmişssin sonunda dmk kıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıl gitsin kız da sen de mutlu ol...
  • Birlikte olunan insanın giyim kuşamına karışma konusunu çok doğru bulmasam da eğer söz verdiyse ve sözünü tutmadıysa daha da önemlisi artık ona karşı birşeyler hissetmiyorsan bitir uzatma bence..Bazen insanın içindeki sevgi biter ama karşı tarafa yenilmeme inadı,onu elden kaçırma veya yalnız kalma korkusu gibi sebeplerden dolayı bir türlü o son söz çıkmaz ağızdan..Eğer sende de böyle bir durum varsa hiç zorlama kendini direk bitir ama yok hala seviyorum vs. diyorsan durumu düzeltmeye bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Birlikte olunan insanın giyim kuşamına karışma konusunu çok doğru bulmasam da eğer söz verdiyse ve sözünü tutmadıysa daha da önemlisi artık ona karşı birşeyler hissetmiyorsan bitir uzatma bence..Bazen insanın içindeki sevgi biter ama karşı tarafa yenilmeme inadı,onu elden kaçırma veya yalnız kalma korkusu gibi sebeplerden dolayı bir türlü o son söz çıkmaz ağızdan..Eğer sende de böyle bir durum varsa hiç zorlama kendini direk bitir ama yok hala seviyorum vs. diyorsan durumu düzeltmeye bak..

Hala seviyorum diyemiyorum maalesef.Ama bu kadar kolayda bitirmek istemiyorum sürünsün istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Birlikte olunan insanın giyim kuşamına karışma konusunu çok doğru bulmasam da eğer söz verdiyse ve sözünü tutmadıysa daha da önemlisi artık ona karşı birşeyler hissetmiyorsan bitir uzatma bence..Bazen insanın içindeki sevgi biter ama karşı tarafa yenilmeme inadı,onu elden kaçırma veya yalnız kalma korkusu gibi sebeplerden dolayı bir türlü o son söz çıkmaz ağızdan..Eğer sende de böyle bir durum varsa hiç zorlama kendini direk bitir ama yok hala seviyorum vs. diyorsan durumu düzeltmeye bak..

Hala seviyorum diyemiyorum maalesef.Ama bu kadar kolayda bitirmek istemiyorum sürünsün istiyorum.

O kadar çektirdi yani sana bunca zaman..

• Ayrıl bence salla salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

Orijinalden alıntı: eternity

Değiştirmeye çalıştığın insanla beraber olamazsın çünkü değişirse o mutsuz olacak,değişmezsede sen..

Değişim olmadan tam istediğini bulmakta çok zor ama hocam.Ve ben onun için değişirken mutlu olabiliyordum

arkadaş haklı, sevmek olduğu gibi kabul etmektir. Değiştirmeye çalışmayacaksın, uyum sağlayacaksın.
    Şayet uyumsuz olduğun kanısındaysan 1 dakika bile kaybetmeyeceksin.
    Çünkü bu işin şakası olmaz.
  • Sen de karışma sen kaşınmışsın, sahibi misin onun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Sen de karışma sen kaşınmışsın, sahibi misin onun?

+1
  • 1 haftaya kalmaz unutrsunuz bu sefer farklı bi sorun çıkar
  • Sevmiyorsan boşuna mutsuz etme ikinizi de ayrıl gitsin
  • Bir kaç gün önce 2 senelik ilişkimi bitirdim saymadıgı laf kallmadı bana ama sallamıyorum mesaj atmıyorum
  • Pat diye kes cevap vermeyi, hiç adını koymadan, bişey söylemeden ayrıl...

işte o zaman tırmalar telefonun, pc klavyenin tuşlarını, asıl süründürmek o olur, sessizce çık hayatından ve 2-3 ay telefonunda hiçbir yabancı numarayı açma, şizofren gibi sarıp sarıp aynı mesajları atar sana her gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Pat diye kes cevap vermeyi, hiç adını koymadan, bişey söylemeden ayrıl...

işte o zaman tırmalar telefonun, pc klavyenin tuşlarını, asıl süründürmek o olur, sessizce çık hayatından ve 2-3 ay telefonunda hiçbir yabancı numarayı açma, şizofren gibi sarıp sarıp aynı mesajları atar sana her gece

denendi onaylandı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.