Şimdi Ara

Kız mevzusu [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bi kız vardı dünya tatlısı. 1 yıldır falan hoşlanıyordum, seviyordum ama söyleyemiyordum. Bundan 2 ay önce sevdiğimi söyledim, tepki göstermedi. Yine de bana eskisinden biraz daha yakın davranıyordu, yani şansım vardı. Herneyse bi soğuma oldu aramızda, bi kızla tanıştım. Kızla baya yakın olduk kız sevgili olalım dedi ilk defa bi kızdan teklif aldım şaşkınlık içinde. Kızı hiç sevmedim ama çıktık. Herneyse facebook denilen lanet olası sosyal ağda kızla ilişkisi var yaptık. O 1 yıldır hoşlandığım kızın facebook hesabı hep donuktu. Olacak ya, tam ilişki yaptık, kız hesabını açtı. Sonra gördü tabii. Mesajda baya bi saydırdı. Çıktığım kızdan hemen ayrıldım. 1 aydır kendimi affettirmeye çalışıyorum. ask.fm denilen ergen soru sorma ağında, beni sormuşlar 2 defa. Birincisinde "arkadaşım, severim :)" yazmış, aylar önce en yakın olduğum kız. Şuanda çok soğuk. Bugün bi kez daha sormuşlar, "aramiz bozuk ama cok severim" demiş. Şimdi sizden tavsiye istiyorum. Ne yaptımsa aramız düzelmedi. Ne yapabilirim, buluşma ayarlayabilirim aslında, hediye falan mı alsam? Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum yardım edin arkadaşlar

• up
  • ışık var gibi bence yüzyüze biter bu iş hata yaptığını kabul et ve onunla birlikte mutlu olmak istediğini söyle
  • Kiz seni yedekte bekletiyor sen hala ozur dileme derdindesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite

Kiz seni yedekte bekletiyor sen hala ozur dileme derdindesin

+1
  • Beylerrrr! Unutmayın siz erkeksiniz. Dışarı doğru uzanan bir çıkıntımız var, onların yok. Onlar bize bağımlı biz onlara değil. Her kıza yakınlaş el altında tut peşinde süründür onlar senin için adam terketsiz ne yapmışsınız be kardeşler
  • quote:

+1

Zaten isteseydi ilk söylediğinde olurdu birşeyler
    Yedek lastik olma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kızın ciğerine kadar biliyorum, eminim öyle bişey olmadığına.
  • Bence oluru var bu ilişkinin
  • Yedek olmak için sevgilinden ayrılmışsın hll spr dvm
  • Ciktigin kizdan bu kadar kolay mi ayrilmak? Hemen bi lafina kanip terk etmissin öbürünü

• Banada oynatıyor gibi geliyor hocam. Ancak bu mesele yüzyüze çözülür . Demen gereken tek şey şu "ÇOK karışık mesajlar verdin, olmayacağını düşündüm bu yüzden . Ama istersen deneyebiliriz" Bence böyle demelisin..Zaten kız da hoşlanıyorsa senden olay ilerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Ciktigin kizdan bu kadar kolay mi ayrilmak? Hemen bi lafina kanip terk etmissin öbürünü

Eski sevgilimle bu kız yüzünden ayrılmadık.
  • Soran kendisi.

(Yani sanırım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Soran kendisi.

(Yani sanırım.)

Kendim sorsaydım söylerdim.
  • işte "bian seninle aramızda bişey olamayacağımı düşündüm ve kendimi kanıtlamak adına öyle saçma bişey yaptım o senin tırnağın bile olamaz ben 1 yıldır sana aşığım aklımda fikrimde gecemde gündüzümde sen varsın tek lafınla silerim herşeyi lütfen uzaklaşma benden " yaz kanka yada buna benzer bişey işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByPhatgit

quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Soran kendisi.

(Yani sanırım.)

Kendim sorsaydım söylerdim.

İyi o zaman affet

• saydırdığında unuttum seni yazıcaktın köpeğin olurdu
  • Direk yaz boyle boyle hala senden hoslaniyorum diye. Sonucta kabul etmese dünyanın sonu değil ya ne olucak

• Yüzyüze görüşsek aslında çözüleceğini sanıyorum, ama ne diyeceğim orası var..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.