Şimdi Ara

Kız meselesi (durum vahim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 5 aydır bir kızın pesindeyim 2 ay önce cesaretimi topladım ve konuşmaya başladım gecen hafta hersey sekteye uğradı .Kiza açıldım (yazdiklarimi gorseniz yemin ederim aglarsiniz) fakat kimseyi düşünmediğini bana söyledi .Kiz lise son sınava girecek halı ile o yüzden dikkatinin dağılmasından korkuyor beyler ben cok aşığım günde 1 kere yüzünü görsem yeter bana bu durumun icinden nasıl çıkıp onu ikna edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen hemen durumlar ayni ben 3 senenin sonunda konusmaya basladim kizla 2 aydan fazla oldu konusmaya baslayali duygularimi biliyo konusuyoruz oyle ama lys zamani diye acilmiyorum olacagi varsada olmaz ve soylersem kaybederim onu o yuzden biraz sabredip lys den sonra soylemeyi dusunuyorum suan gayet iyi gidiyo bence insallah olur

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

İkna etmeye calisma oluruna birak , vakit gecir arkadas olarak zaten senin duygularini bildigi icin bi yerden sonra severse sever , kizlar bizim gibi 1haftada asik olmazlar tanidikca severler

Akıl icin sagol kardesim ama Kiz oyle bı seviyeye geldi ki iletişimimizi kesmek istiyor yoksa hevesleneceksin ve bende cok üzülecem diyo ama ben kopmasını istemiyorum ya napsam bilemedim

• Bende iş olsun maksat takılmak olsun vakit geçsin diye kızlara yazdığım dönemler işte. Bu YGS/LYS zamanı kızla konuşuluyorum falan dedim senden hoşlanıyorum böyle böyle -tabiki yalan - neyse işte kız sınava odaklanması gerektiğini söyledi yani reddetti,neyse işte sınav dönemi bitti falan ama o süre zarfında hiç konuşmadık. Son LYS'den çıktım aradan en fazla yarım saat geçti o kızdan "Naber? :)" diye mesaj. Yani dostum bekle anlıcağın
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • aşk diyetini yazıyorum düzenli bir şekilde her gün iki posta atıyorsun antep fıstığı, fındık,mesir macunu, sadrazam arra bunları yemiyorsun

Orijinalden alıntı: Vatov

Bende iş olsun maksat takılmak olsun vakit geçsin diye kızlara yazdığım dönemler işte. Bu YGS/LYS zamanı kızla konuşuluyorum falan dedim senden hoşlanıyorum böyle böyle -tabiki yalan - neyse işte kız sınava odaklanması gerektiğini söyledi yani reddetti,neyse işte sınav dönemi bitti falan ama o süre zarfında hiç konuşmadık. Son LYS'den çıktım aradan en fazla yarım saat geçti o kızdan "Naber? :)" diye mesaj. Yani dostum bekle anlıcağın

Hacı haklısin ama demek istediğim kendimi anlatabilme şansım bile olmadı az konuşsaydık arkadas ortamında vs şans cok yüksekti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız değil kızlar konusu !
    15 yıl önce açıldı
    Kız konusu ( biraz farklı )
    13 yıl önce açıldı
    Kız meselesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

quote:

Bende iş olsun maksat takılmak olsun vakit geçsin diye kızlara yazdığım dönemler işte. Bu YGS/LYS zamanı kızla konuşuluyorum falan dedim senden hoşlanıyorum böyle böyle -tabiki yalan - neyse işte kız sınava odaklanması gerektiğini söyledi yani reddetti,neyse işte sınav dönemi bitti falan ama o süre zarfında hiç konuşmadık. Son LYS'den çıktım aradan en fazla yarım saat geçti o kızdan "Naber? :)" diye mesaj. Yani dostum bekle anlıcağın

Hacı haklısin ama demek istediğim kendimi anlatabilme şansım bile olmadı az konuşsaydık arkadas ortamında vs şans cok yüksekti

He sende o sorun var,ben kızla zaten tanışıyordum arkadaştık ama senin durum vahim, bu durumlar için 2 farklı yöntem deniyoruz. İlk olarak bir büyük başımızda olur ve kanımza girmeye başlar sonra büyüğün sözünü dinleyip bir şeyler yaparız ama bundan pişmanda olabiliriz işte o kötü.İkinci olarak ise yeni biri,yani tam bu tip bir boşluktayken yeni tanıştığın biri ve samimide olursanız kısa sürede çok şey değişebiliyor yani denendi
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• quote:

quote:

quote:

He sende o sorun var,ben kızla zaten tanışıyordum arkadaştık ama senin durum vahim, bu durumlar için 2 farklı yöntem deniyoruz. İlk olarak bir büyük başımızda olur ve kanımza girmeye başlar sonra büyüğün sözünü dinleyip bir şeyler yaparız ama bundan pişmanda olabiliriz işte o kötü.İkinci olarak ise yeni biri,yani tam bu tip bir boşluktayken yeni tanıştığın biri ve samimide olursanız kısa sürede çok şey değişebiliyor yani denendi

Kardes yeni biri benim icin bı çözüm yolu değil bu kızın üzerinden bı çözüm yolu lazım ne kadar sevdiğimi söyledim ona bildigin ilan i ask ettim daha ne yapayım bir akıl verin

• Sen yine iyisin , sana birini düşünmüyorum demiş. Benim gibi başka birini seviyorum , olmaz dememiş Az da olsa bi şansın var.

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Sen yine iyisin , sana birini düşünmüyorum demiş. Benim gibi başka birini seviyorum , olmaz dememiş Az da olsa bi şansın var.

Eeee dememiş şe sorun ne aga

quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Sen yine iyisin , sana birini düşünmüyorum demiş. Benim gibi başka birini seviyorum , olmaz dememiş Az da olsa bi şansın var.

Eeee dememiş şe sorun ne aga

Cümle devrik oldu biraz Bana söylediği başka birini seviyorum , o yüzden olmaz. Sana söylediği ise birini düşünmüyorum. Bu yüzden senin az da olsa bi şansın var

• Offffff gecmis olsun ya yemin ederim darlandim dediğini görünce ondan büyük acı var mıdır acaba

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.