Şimdi Ara

Kız konusu takıntı olmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok salaklik ozguvensizlik kendimi geri çekmeden dolayı vs bunlardan dolayı kız arkadaşım vs olmadı ama o zamanlar bir problem yoktu niye olmadı vs diye şimdi baya takıntı hale geldi 2-3 senedir takıntı olmaya başladı kitap okuyacak konsantre bile olamıyorum. Nasıl duzeltil ne yapsam bilemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tipin yoktur aga hiç kandırma kendini. Tavsiyem imkanın varsa estetik ameliyat ol şansını bir daha dene. He yok bir kadın için gidip estetik ameliyat falan olmam dersen düzenli eskorta görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asla ama asla önermem. bana bak delikanlı, evladım benim iyi dinle beni.

kız yoksa dert yoktur. bak sakın unutma, kendini çok çok geliştir. bir kız senin gelişmemen için elinden geleni yapar, sana psikolojik olarak yük olur, sana maddi olarak yük olur, senin mutlu olmaman için her şeyi yapar. Senin hayat enerjini sömürür. Sürekli kendisini merkeze koyar, senin hayatın 2.plana atılır.

Bunların hepsini yaşadım, asla ama asla bunu böyle düşünme. Fırsat olarak gör. Bir kızın sana katacağı ne var, basit düşün. Ekonomine katkıda bulunmaz, ruhsal durumuna bulunmaz, sana iltifat etmez, seni saymaz, seni aldatır, kandırır, bir ton yalan, kavgalar...

Sakın ! Sakın ola takıntı yapma ! Bak kardeşim bu satırları iyi oku. Birşeyleri takmak varya, çok çok daha, altından kalkamayacağın bir hal alır

Önce derin nefes al, meditasyon yap, nefesini izle, ben sana öğretirim. Kızı ondan sonra bulacaksın

Kız bulursun, benim 7 aydır takıntıydı, ama takmamaya başladım, özgüvenim arttı

Kardeşim sakın yapma, şu beynin varya beynin dünyadaki herşeyden önemli. Beynini düzelt, sonra kızları mutlaka bulursun

• Kardeşim şu an senin bunu takıntı yapmaman için evine bile gelirim, çünkü hayatına edeceği etkiyi tahmin edemezsin, akıl sağlığı bu. Kız da bulursun sağlam bir akılla, ülke de kurarsın, uzaya da çıkarsın. Ama takıntı yapıp, tedavisi olmayan bir yola girmek.. akıllı ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız değil kızlar konusu !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guest-25E21FF01 G kullanıcısına yanıt
    Psikolojik olarak problem yaratamaz , ama en azından 1,2 tane olsa yeterdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.