Şimdi Ara

KIZ KONUSU(ENTRİKA İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi kızın biriyle uzun süredir takılıyoruz.Arkadaşlarıyla tanıştırıyor vs. Dışarıda geziyoruz,bildiğiniz sevgili gibiyiz.Ama kız önceki erkek arkadaşında boynuzu yemiş,şimdi erkeklere karşı biraz daha dikkatli yaklaşıyor.
    Ben bu kanka ayağından halbuki şikayetçiyim.Hani arada da canım,güzelim falan diye yapıştırıyorum.

Şimdi beyler birkaç konuşma geçti aramızda.Bunu aldatan çocuk,ben seni aldatmadım falan diye de mesajlar atıyor.İşte aldatan çocuk yeni sevgilisiyle fotoğrafını kıza atmış,ben seni aldatmadım ama şuan çok mutluyum sen kendi haline yan falan demiş. Kızda birşey diyememiş tabi,içi içini yiyor.Acaba aldatmadı mı falan bir şans daha versem ne olurdu falan diye.

Şimdi işler sarpa sardı beyler.Kız sanırım öteki çocuğa aşık ya da değil kızda bilmiyor.Bende kızı bildiğiniz sazan.avi'ye getirmiş durumdayım. Şimdi ne yapmam gerek,ne yapayım ya?Bende ne yapacağımı şaşırdım.

• bişey anlamadım ama seviyosan git konuş bence
  • 3. kişiye mok yemek düşer derler ya. afiyet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

3. kişiye mok yemek düşer derler ya. afiyet olsun

Abi ama olay çok karışık yani.Şimdi aldatan çocuk mutluyum diye fotoğrafını mesaj atıyo.Kız üzülüyo takamıyo da .Ama benle de takılıyo,şimdi bu bana takmadan ben mi taksam?
  • Ne sorunlu kızmış be sal gitsin uğraşma, hiç sevmem böyle sorunlu tipleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Ne sorunlu kızmış be sal gitsin uğraşma, hiç sevmem böyle sorunlu tipleri

Abi bende saldım gitti zaten birkaç kere.Hani dedim bir daha görüşmeyelim falan filan ama kız sonra bana mesaj attı özür dilerim falan diye.Kız da güzel olmasa uğraşmıcam,sonuçta ciddi birşey düşünmüyorum.Tatil mekanında yaşıyoruz,hani lazım yedekte 1-2 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Abi ama olay çok karışık yani.Şimdi aldatan çocuk mutluyum diye fotoğrafını mesaj atıyo.Kız üzülüyo takamıyo da .Ama benle de takılıyo,şimdi bu bana takmadan ben mi taksam?

bence o kızı koluna takmaya bak yuvadan uçmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

quote:

Aynen diyorum bende.Hani 1 ay falan takılırız.Sonra ne yapcaksa yapsın,sorunlu tip zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

quote:

Aynen diyorum bende.Hani 1 ay falan takılırız.Sonra ne yapcaksa yapsın,sorunlu tip zaten.

ayarı ver boş durma tabiki , kiz da belki senle resim çeker sevdiği çocuğa atar , maksat ramazanın alevini alsın

• İntikam almak istersen her zaman yanındayım de. Ya da nerede istersen oradayım diyebilirsin
  • Aha buraya yazıyorum o kız eski sevgilisine dönecek (tecrübe konuşuyor) Bence dediğin gibi o sana takmadan sen ona tak tabi senin kişiliğine kalmış birazda.Ben saldım kızı gitti bişey yapmadım.
  • Abi işte kişiliğe laf ediyorsun,anlıyorum.Bende biliyorum eski sevgilisine dönecek zaten ben aşık değilim. Ama şimdi kız bana acımadan takacak eski sevgilisine dönecek,ben salak mıyım bana takacak kıza acıyayım?
  • Basta knk ayagindan kurtul.daha cok iligi gostermeye bak.ama dikkat et abaza sifati yeme yeni ayrilan kizin uzerine birden atlanmaz.(atlamak burda mecazi anlamda yanlis anlasilma olmasin)

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Basta knk ayagindan kurtul.daha cok iligi gostermeye bak.ama dikkat et abaza sifati yeme yeni ayrilan kizin uzerine birden atlanmaz.(atlamak burda mecazi anlamda yanlis anlasilma olmasin)

Abi daha çok ilgi göstermeye bak diyorsun da ne yapayım?Zaten gezip tozuyoruz,hani kızın kafası bence sürekli eski erkek arkadaşında.Ama kızda barışmak istiyo/istemiyo havasında çok kararsız.Ben arada kaynayacağım biliyorum o yüzden ne yapmam gerektiğini soruyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Basta knk ayagindan kurtul.daha cok iligi gostermeye bak.ama dikkat et abaza sifati yeme yeni ayrilan kizin uzerine birden atlanmaz.(atlamak burda mecazi anlamda yanlis anlasilma olmasin)

Abi daha çok ilgi göstermeye bak diyorsun da ne yapayım?Zaten gezip tozuyoruz,hani kızın kafası bence sürekli eski erkek arkadaşında.Ama kızda barışmak istiyo/istemiyo havasında çok kararsız.Ben arada kaynayacağım biliyorum o yüzden ne yapmam gerektiğini soruyorum.

İste aklini celmen lazim.celersen bisicikler olmaz.

• Haxballdaki Leo sen misin lan hiç pas atmadın
  • Kızla küstük konuşmuyoruz ama hala beni düşünüyo kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

/>

Lan ne fırsatçı herifsin senin yanında tökezlemeyede gelmez hemen dürtüklersin sen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.