Kiz arkadasim Annesi'ne beni anlatmisti, annesi de bugun soru sormus, Ickisi var mi, kumari var mi, sigara vs, kotu aliskanliklar ile ilgili. Kiz arkadasim da yok demis sigarasi kumari arada icki alir demis, "kiz gibi erkek" falan demis bunu bana soyledi. Bende sinirlendim, hakaret gibi gordum. Kiz arkadasim Kürt ve o toplumda bir erkege kiz gibi demek iyi anlama geliyor dedi, ben pek inanmadim. Bu toplumu taniyan bilen var mi? Soyledigi ne kadar dogru? |
Kiz gibi Erkek Ne Demek ?

-
-
Aynen iyi anlama geliyor, tasma takar gezdiririm ben buna demiş kısaca
-
nasıl desem hocam hafif yuvarlak demek istemiş
-
hocam kız gibi derken kötü anlamda da olabilir iyi de. ya küçümsemiş ya da kız gibi kötü bir huyu yok anlamı olabilir. ama kürtlerde genelde iyi anlamda kız gibi denmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkenin sorunu bu işte:
Karşı cinse benzetilmek hakaret kabul ediliyor...
-
Alakası yok, ezmek için söylüyorlar genelde. Ezik gibi bir şey, içkisi yok sigarası yok falan derler. Erkek olmak için öyle şeyler yapman lazım bu foseptik çukurunda
-
Böyle nasıl desem yumoş yumoş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en iyisi sigaraya alkole kumara başla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kız arkadaşın senin için kız gibi erkek mi demiş ?
kanki gibiyiz demek istemiş o zaman. biraz da sert değil, yumuşak huylu demek istemiştir.
-
Tamam aşkım olur aşkımcı erkek işte. Dişilerin belli etmediği ama tiksindiği erkek modeli. Tiksinme bilinçaltlarında gerçekleştiği için farkına varmadan soğurlar bu erkek modelinden. Dişilerin genlerine liderlik yapan ve dişi onayı gözetmeden özgüvenli davranan erkeğe ver mesajı kodlanmıştır.
Off en sevdigim. Femboy
Yuh, o kadar da degil. @cübbeli mehmet
-
Bir nebze de kotu anlamda soyledigini dusunmuyorum, 3 senedir Polonya da yasiyorum, hem okuyorum hemde buyuk bir teknoloji sirketinde Test Muhendisi olarak calisiyorum, maasim vs ortalamanin ustunde. Sanirim benim tahammul edemedigim nokta insanlarin cehaleti uzerinden beni elestirmesi ve/veya beni kotu, uygunsuz gormesi.
Ne yazik ki insanlarin cehaletine mudahale edemiyoruz, ne yaziktir ki gercek mutlulugu yasayacak kadar cahil kalamadik.
-
Bir Kürtle evlenip çocuk yaparsan hem genlerine hem kültürüne ihanet edersin. Sağlıklı bir toplum için ayrılmanı tavsiye ederim
Kürt değilim fakat araştırmışlığım var kültürlerini vesaire açıkçası kız gibi erkek demenin hakaret olduğunu düşünüyorum enazından kibar falan deseydi keşke belki sadece onun köyünde akrabalarında böyle bir gelenek vardır ama sanmıyorum
Dediklerinize bakılırsa fazla kaliteli bir erkeksiniz size tavsiyem ilişkinizi sorgulayın çünkü daha iyilerine rahatça elde edebilirsiniz
Kız gibi erkeğe hâllenirler valla hiç acımazlar
büyük ihtimal seni sağlayıcı erkek olarak görü ya , yani maskulanitenden değil maddi imkanlarından ve kızı asla aldatmadan çocuklarınıza bakabilecek pasif birey oalrak görüyor. belli bir yaştan sonra kızlar güzellikleri gitmek üzereyken artık evlilik yolunu seçer ve senin gibi kişiler ile evlenmeye çalışır.
-
CSB
böyle ılık ılık demiş senin için
Böyle nasıl desem yumoş yumoş
|
nasıl desem hocam hafif yuvarlak demek istemiş |
Alakası yok, ezmek için söylüyorlar genelde. Ezik gibi bir şey, içkisi yok sigarası yok falan derler. Erkek olmak için öyle şeyler yapman lazım bu foseptik çukurunda |
Bir Kürtle evlenip çocuk yaparsan hem genlerine hem kültürüne ihanet edersin. Sağlıklı bir toplum için ayrılmanı tavsiye ederim
|
Dediklerinize bakılırsa fazla kaliteli bir erkeksiniz size tavsiyem ilişkinizi sorgulayın çünkü daha iyilerine rahatça elde edebilirsiniz |
Benzer içerikler
- arveles ten kaç saat sonra alkol alınır
- kaputa giren kedi nasıl çıkarılır
- anıtkabir otopark
- saçı ıslak gösteren ürünler erkek
- en az kokan sigara
- sodyum iyon batarya
- havadan su üreten cihaz
- çay bardağı emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X