Şimdi Ara

Kız düşürmek isteyenler için kesin çözüm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün forumun ortak sıkıntısıdır kız düşünmek. Forumun %80 bu tür konularda çok çekingen ancak şimdi vereceğim taktikle her türlü kızı %97* başarı oranıyla düşürebileceksiniz.

İlk olarak düşüreceğimiz kızı seçiyoruz. Biraz balık etli kilolu olursa düşürmesi daha kolay oluyor. Zayıf ve kısa kızların denge merkezi aşağıda olduğu için kolay kolay düşmüyorlar. Kızı belirledikten sonra arkasından yavaşça yaklaşıyoruz ve tam adımını çekecekken ayağına çelmeyi takıyoruz. Artık kızı düşürmüş bulunuyorsunuz

*Atletik ve sporcu kızlar hariç.

• Okumayın
  • Blok
  • her okumama gülüyorum lan böyle yazılara delimiyim la ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Bütün forumun ortak sıkıntısıdır kız düşünmek. Forumun %80 bu tür konularda çok çekingen ancak şimdi vereceğim taktikle her türlü kızı %97* başarı oranıyla düşürebileceksiniz.

İlk olarak düşüreceğimiz kızı seçiyoruz. Biraz balık etli kilolu olursa düşürmesi daha kolay oluyor. Zayıf ve kısa kızların denge merkezi aşağıda olduğu için kolay kolay düşmüyorlar. Kızı belirledikten sonra arkasından yavaşça yaklaşıyoruz ve tam adımını çekecekken ayağına çelmeyi takıyoruz. Artık kızı düşürmüş bulunuyorsunuz

Tamam.

• Siz kaçın beyler beni gördü
  • quote:

Bütün forumun ortak sıkıntısıdır kız düşünmek. Forumun %80 bu tür konularda çok çekingen ancak şimdi vereceğim taktikle her türlü kızı %97* başarı oranıyla düşürebileceksiniz.

Hocam doğru tespit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi kalkabilirsin

• kız kaldırmayı öğretsene bide bu seferde cılız mı bulacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C Vatandaşı

her okumama gülüyorum lan böyle yazılara delimiyim la ben

+1
  • geçen kızın birine yaptım sıranın köşesine çenesini vuruyodu nerdeyse
  • Ben bu tiple bunu yapsam kız düşmez havada asılı kalır

şaka şaka
  • @rockymarlboro
  • var ol delikanlı
  • Kız kaldırmanın da tekniğini alabilir miyiz dostum ?
  • Konuyu ciddi konu sandım gelip çelme takarak düşürebilirsiniz diyecektim ama zaten konunun amacı buymuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.