|
Kızla baya samimiydik görünüşümü vs beğeniyordu övüyordu her neyse tipten yana bir sıkıntı yoktu. Herşeyi yapıyorduk çok samimiydik hatta kızın tipi pek iyi değil ama sevmiştim. Ancak kıza olan duygularımı gizliyordum bi ara bizi sevgili zannetmiş birileri kız bunu bana söyleyince şakayla karışık kıza rüyanda bile göremessin vs demiştim. Neyse kız başka biri ile samimi olmaya başlayınca rahatsız oldum ve yine biraz şakayla karışık (kıskanıyo gibi gözükmek istemedim ama bayada uyuz olmuştum duruma) bu adamla ne kadar zamandır tanışıyorsunda benden bile önde görüyorsun gibi birşey dedim. Kızda onla kendini kıyaslamamalısın bile sen çok değerlisin dedi. Neyse bi kaç gün sonra o elemanla sevgiliysen söylüyebilirsin sorun olmaz, ama arkadaşsan benden önde görmen saçma olur arkadaşlığımızı bitiririm gibi bir imada bulundum. Yine kız sen çok daha değerlisin niye böyle düşünüyorsun gibi şeyler söyledi. Geçenlerdede kız o elemanla beni whatsapp grubuna aldı ve çıkmaya başladıklarını söyledi. Şok oldum hatta sövesim geldi ama hayırlı olsun dedim geçtim. Bu olayda dün oldu artık kıza yazasımda gelmiyor açıkcası ihanete uğramış gibi hissediyorum ama suçluyamıyorumda bende açılmadım hiç napıyım sizce? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler