Şimdi Ara

kiz arkadasla yasanilan sorun...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba... Üniversitede tanisdigim bir kiz arkadasim var. Çoğunlukla fb üzerinden gorusuyoruz. Sevgili değiliz ancak ikimizin de sevgilisi yok. İzmirli. Sohbetler daha çok dersler notlar üzerinden gidiyor ama birkac gün önce yanindaki bir erkeğin sevgilisi olup olmadigini soracak kadar ileri gittim ve çok net şekilde hayir dedi. Hatta işyerinden arkadaşı olduğu seklinde aciklama bile yapti. Neden bizim üniversiteye geldiğimden felan konustuk. Asil hedefinin psikoloji okumak istediğini söyledi. Benim yillardir hedefim budur dedim. O da neden gidemedigini acikladi. Ailesiyle sıkıntı yasadigini söyledi. Bende cevap olarak "istediğin bir seyin gerçekleşmemesi ne demek iyi bilirim seni anliyorum" dedim. Bu mesajdan sonra gorusuruz cikmam lazim dedi ve gitti. Ben o mesaji kendisiyle birlikte olmak istiyormusumda olmuyormus gibi anladigini düşünüyorum. Ama gerçekten bölümle ilgili hayalini kastetmistim sanirim biraz düşünmeden konuştum ve acisini cekiyorum. Dun aksam bu muhabbetten 5 saat sonra tekrar mesaj attim ancak cevap vermedi. Az öncede yamaç paraşütü yaparken çektirdiği bir fotograf atti facebooka. Bu biraz zoruna gitti acikcasi.
    Bu durumu nazil duZeltebilirim? Kizi onemsiyorum.
    Büyüklerimden ve kardeşlerinden yardim bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direk yaz ben onu değil bunu kastettim diye.

Kıza da bu konuyu at inanır.
  • sen normal konusmussun bosver takilma buna kardesim. Kiza mesaj atma o atana kadar . O konusmadan kendine pay cikardiysa kapasiteai ortada kizin , dedigim gibi sen mesaj atma yoksa kendini bir sey sanacak boyle aptal konularda trip atip saygisizlik yapan birisine verecegin en guzel cevap bir sey yazmamaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son mesajima cevap vermediği için tekrar konu da acamiyorum kitlendim kaldim. Ustelemek de istemiyorum israrla. Bi şekilde dengeyi Kurman lazim.
    Gerçekten yardima ihtiyacim var hocam.

• kızın seninle bir alakası yok kardeşim boşa uğraş verip kendini yedek yapma, oyun hamuru olma..
  • Peki dediğimiz gibi yapacagim... Mesaj atarsa konusuruz. Sonuc olarak kendimi biliyorum. Yanlis bir şey yapmadim. Sadece bir ihtimal iste canini mi sıktım acaba dedim.
    Neyse saglik olsun. Üzerine gitmek istemiyorum.

• VeNoM kullanıcısına yanıt
    Bunu düşündürecek birsey yapmadi aslında sadece bu olay iste. Yanlis yaptigimi düşünmustum bi an o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 9 Kasım 2014; 2:03:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öneriler için tesekkur ederim hepinize... Mantigin peşinden gideceğim...

• hocam kızın canını boşver, sana yaptığı o saygısızlığı düşününce onun sana özür borcu var , sen onun triplerini çeken sevgilisi değilsin arkadaşısın , bunları başkasına satsın . Kıza sert çık yerini bilsin yani yazdığı zaman :) tıpış tıpış yazacak sana yazmazsa verdiği değer ortada olur :) Dediğim gibi kızı kırdım mı falan diye düşünüp üzülme hatan yok

• Özür beklemiyorum ama en azindan mesajima cevap verseydi veya konuşmak istemiyorsa bunu acik acik soyleseydi. Önceleri ilk mesajları hep o atardi. Neyse takmayacagim.

• Belki kız da hep ilk kendisinin yazmasindan, senin sessiz kalmandan şikayet ediyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FikirLideri

Belki kız da hep ilk kendisinin yazmasindan, senin sessiz kalmandan şikayet ediyordur.

Yine de boyle birşey yapmamaliydi. Ben zaten değer veriyorum. Ama beni takmayip öyle eğlence fotolari atmasi hoşuma gitmedi. Bir de konusmayi tam ben kendimi açmaya basladigim kritik bir anda kesti. Muhtemelen kasitli yapti. Farkli bir şeyler planladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 9 Kasım 2014; 3:40:31 >
  • Kardesim hoslanan kiz bu konulara takilmaz. Bi sekilde devami gelir. He hoslanmiyorsa nasil etkileyebilirim diye bir soru soruyorsan oncelikle suan onun yazmasini bekle. Gunluk muhabbetlerden sonra iki ucu acik muhabbetlerle devam :) sevgilinmiydi gibi bir soru guzel mesela sormussun. Burdan yardir bu tarz konulardan. Sonra konusma iyiye gidiyorsa kahve ismarlama muhabbetine sor. Sonrasi sana kalmis :)

• Hoslanmamasi için bir neden yok. Bir mesajina bakar hocam. Cevap versin kahve kolay. Yine de neden bir anda boyle durdu ve o fotolari nispet yapar gibi ekledi anlamiyorum.

• yahu kız işte takılma. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, sevgilin olmayan sadece arkadaş olan biri sana trip atamaz. cevap vermemiş olay bitmiş, sakın üstleme bu mevzuyu. takılma önüne bak.

seni görmezlikten gelen birine 1-2 mesajlaşma dan sonra kahve teklif edersen bu yaptığın kendi kendine saygısızlık olur, karşı tarafın sana saygısızlığını kabul etmek olur, karşı tarafın gözünde de bitersin. ama asıl önemli olan karşı tarafın gözünde bitmiş olup olmamak değil. asıl önemli olan mevzu: "şeyinde mi?" yani seni umursamayan birinin gözünde bitmiş olmak senin şeyinde mi? yani umrunda mı. bence umrunda olmamalı.

benzeri başıma geldi, gelip kendisi benimle arkadaş olan, benimle gezmeye başlayan, benimle başka yerlere gitme planları programları yapan kız bi anda mesajıma cevap vermemeye başladı. ben ne yaptım, ben de bir şey yazmadım. cevap vermeyeni tekrar dürtmem. kız iki ay ne cevap verdi ne aradı. sonra birden beni arayıp beni birlikte tatile gitmeye davet etti. ben ne yaptım? tabiki kibarca konuşup kızın isteğini kabul ettim. hehe şaka tabi. kıza dedim aradığına çok şaşırdım dedim. hani plan program yapıyordun sonra bi anda yok oldun dedim :D bunu söylemekte kötü bir şey yok. ben de sitem eder gibi değil normal söyledim. çünkü bu bir mantıksızlık ve özelikle kızların sevgilisi olmayan birine bunu yapmaları durumunda uygun dille bu saçmalığın konuşulması gerek. her neyse işte kız da kem küm biseyler zırvaladı. ben de teşekkür edip reddettim kızın isteğini.

karakterli olun arkadaşlar. siz kendinize saygı duyup gerekeni yaparsanız kimse size kızmaz, karekterli oldunuz diye kimse sizi ayıplamaz.

şimdi tabi arkadaşlık kaldığı yerden devam. gene konuşuyoruz, gene tatil planı bilmemne.. ama böyle dengesizlere çok mesafeli yaklaşmak gerek.

tabi bunlar hep mantık gereği yapılması gereken şeyler ama biz erkeğiz. ne yazık ki bizi sevmeyene bile bağlanabilme gibi bir zayıf yanımız var. önemli olan öyle durumlarda bile karakteri koruyabilmek. kızlar bu yönden çok şanslı, onlarda kendilerini sevmeyen birine sevgi duyma olayı pek yok. ama bizde var.

• Kızın yaptığı şey saygısızlık, trip atmak falan olarak nitelendirilmiş. Trip atmak falan değildi bu. Konuşmayı kesmek istemiş, kesmiş.
  • Vermez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

yahu kız işte takılma. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, sevgilin olmayan sadece arkadaş olan biri sana trip atamaz. cevap vermemiş olay bitmiş, sakın üstleme bu mevzuyu. takılma önüne bak.

seni görmezlikten gelen birine 1-2 mesajlaşma dan sonra kahve teklif edersen bu yaptığın kendi kendine saygısızlık olur, karşı tarafın sana saygısızlığını kabul etmek olur, karşı tarafın gözünde de bitersin. ama asıl önemli olan karşı tarafın gözünde bitmiş olup olmamak değil. asıl önemli olan mevzu: "şeyinde mi?" yani seni umursamayan birinin gözünde bitmiş olmak senin şeyinde mi? yani umrunda mı. bence umrunda olmamalı.

benzeri başıma geldi, gelip kendisi benimle arkadaş olan, benimle gezmeye başlayan, benimle başka yerlere gitme planları programları yapan kız bi anda mesajıma cevap vermemeye başladı. ben ne yaptım, ben de bir şey yazmadım. cevap vermeyeni tekrar dürtmem. kız iki ay ne cevap verdi ne aradı. sonra birden beni arayıp beni birlikte tatile gitmeye davet etti. ben ne yaptım? tabiki kibarca konuşup kızın isteğini kabul ettim. hehe şaka tabi. kıza dedim aradığına çok şaşırdım dedim. hani plan program yapıyordun sonra bi anda yok oldun dedim :D bunu söylemekte kötü bir şey yok. ben de sitem eder gibi değil normal söyledim. çünkü bu bir mantıksızlık ve özelikle kızların sevgilisi olmayan birine bunu yapmaları durumunda uygun dille bu saçmalığın konuşulması gerek. her neyse işte kız da kem küm biseyler zırvaladı. ben de teşekkür edip reddettim kızın isteğini.

karakterli olun arkadaşlar. siz kendinize saygı duyup gerekeni yaparsanız kimse size kızmaz, karekterli oldunuz diye kimse sizi ayıplamaz.

şimdi tabi arkadaşlık kaldığı yerden devam. gene konuşuyoruz, gene tatil planı bilmemne.. ama böyle dengesizlere çok mesafeli yaklaşmak gerek.

tabi bunlar hep mantık gereği yapılması gereken şeyler ama biz erkeğiz. ne yazık ki bizi sevmeyene bile bağlanabilme gibi bir zayıf yanımız var. önemli olan öyle durumlarda bile karakteri koruyabilmek. kızlar bu yönden çok şanslı, onlarda kendilerini sevmeyen birine sevgi duyma olayı pek yok. ama bizde var.

Güzel konuşmuşsun hocam öncelikle eline sağlık üşenmeden yazmışsın bir bir... Bugün birkaç etkileşimi daha oldu facebook üzerinden başkalarıyla ve yine cevap vermedi mesajıma. 24 saatlik çalışma sistemi vardı onu düşünerek düne kadar bekledim kendi kendimi avuttum gibi bir şey oldu ama bu saatten sonra mesaj atsa bile cevap vererek kendimi düşürmeyeceğim. Vizelerde gelirse yüzyüze konuşuruz o zaman uygun bir dille bu yaptığı saçmalığı. Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Kızın yaptığı şey saygısızlık, trip atmak falan olarak nitelendirilmiş. Trip atmak falan değildi bu. Konuşmayı kesmek istemiş, kesmiş.

Haklısınız hocam.

• Ben olsam kızı kazanmaya çalışmazdım.
  • Bosverdim :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.