Şimdi Ara

kız arkadaşımla ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımla güzel bi iliskimiz var ama hic bi kızla konuşma mi istemiyo dun bi kaç kızla konuştum trip attı baya kızdı ara verelim falan dedi onu hallettik. Benim için ne yaparsın dedim babamı bile karşıma alırım dedi. Bi arkadaşı benden için .... Çocuğu şeklinde küfür kullandı kız bi arkadaşı ve onunla bi daha görüşmeyeceksin dedim tamam görüşmeyeceğim dedi burda da bi sorun yok. ama sorun surda normalde biz bugün bulusacaktik ama sevgilim olaydan dolayı kafam karışık başka bi gün buluşalım dedi ben de kabul etmedim çok baskı yaptım bugün bulusmassak bi daha bulusmam falan diye ama en son bana dediği kelime aşkımdan Ölsem de bugün bulusmam başka bi gün olsun dedi. Ben de geri adim atmak istemiyorum ona ayrıldığımı söyledim ama simdi barissam barisir benimle. Peki sizce ne yapiyim geri adim atıp barisiyim mi yoksa hayatımda artik senin gibi birisi yok mu deyim? Açıkçası ipler benim elimde ama onun eline vermek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana kalmış. Eğer seviyosan barış. Bi de o kadar üstüne gidecek bişey yokmuş ki niye zorladın o kadar

• Birbirinizi dovun kim gucluyse ipler onda kalir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama onun eline vermek istemiyorum

• Onun eline vermek istemiyorum dan sonrasını okumadım.

• Allah başka dert yazmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: multicaglar

Sana kalmış. Eğer seviyosan barış. Bi de o kadar üstüne gidecek bişey yokmuş ki niye zorladın o kadar

ya seviyo muyum aslında bilmiyorum ama onu istiyorum iyi bi kız ve de bana iyi geliyo. zorlamamdaki nokta şu birinisi benim dediğim olsun istedim inat ettim bi de hani mesela dedim ya gelmessen bi daha buluşmam falan diye sonra da geri aıdm atmak istemedim. çünkü onun aklında istediğimi yaptırdım diye bi düşünce oluşmasın diye böyle bi şey yaptım
  • sevgi falan hikaye ne sevgisi. egonu tatmin et bitti de o peşinden koşsun boşver daha ne kızlar çıkar karşına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

Allah başka dert yazmasın.

amin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

sevgi falan hikaye ne sevgisi. egonu tatmin et bitti de o peşinden koşsun boşver daha ne kızlar çıkar karşına.

ya benim amacım da o zaten o peşimden koşsun istiyorum 2 gün önce seni kaybetmekten korkuyorum falan demişti hatta. mesele şu o benim peşimden koşarsa ben onu bırakmam ama ben onun peşinden koşarsam o zaman sıkıntı olur. şimdi diyorum ki ben ayrılırsam o peşimden koşar mı yoksa o da bırakır mı? peşimden koşması için ne yapmam lazım
  • Adamdaki lukse bak, her gun tonlarca kiz konusu aciliyor, bu geri adim atmiyor

• Ergen tavirlari bunlar bi de dogum tarihine 1980 yazmisin nickin de ergence tam onayli %100 ergen

• Bune saçma ilişki lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Ergen tavirlari bunlar bi de dogum tarihine 1980 yazmisin nickin de ergence tam onayli %100 ergen

bu zaten asıl hesabım değil ifşa olmamak için bunu kullanıyorum 96 lıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastmustaine

Bune saçma ilişki lan

yorumun için teşekkür ederim kardşeim
  • Fake uyelik sinirsiz ban sebebi :000000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 18 Aralık 2014; 8:50:58 >
  • sen barışırsan hapı yutarsın bi kere kız bu ayrılamıyor diyip oynatır seni. o seviyorsa sensiz yapamam cart curt diyorsa gerçek olup olmadığını anlarsın bir sey yapma bekle görürsün kızın gerçek yüzünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

sen barışırsan hapı yutarsın bi kere kız bu ayrılamıyor diyip oynatır seni. o seviyorsa sensiz yapamam cart curt diyorsa gerçek olup olmadığını anlarsın bir sey yapma bekle görürsün kızın gerçek yüzünü

bi süre mesaj atmadan bekleyim mi?
  • İki kez cevap yazdım sildim.. Anlamadım galiba :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.