Şimdi Ara

Kız arkadaşımla bitirdik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 2.5 senelik ilişkim gecen hafta bitti neden diye sorarsanız nedenini bilmiyorum durduk yere ayrıldı benden cocuk cocuk hareketleri olmaya başladı kısacası seviyorum galiba bilmiyorum nasıl kurtulcam bu dertten bilmiyorum bu saate unutamıyorum bilmiyorum azcık gecmisimizden bahsedeyim yardımınız için

Kız arkadaşımla sürekli kavga gürültü kötü söz geciyodu 2.5 sene icinde 45 günümüz normal güzel geçti bn bile şaşırdım dogrusu kız arkadaşımla ayrıldığımızda 2. Kere sevgili yaptı 1. De sevmedim dedi 2. Çıktığı çocuğa cok güvenip gögüslerin fotosunu atmıs evet yanlıs duymadınız 2.5 yıllık sevgilim yaptı bunu bana bende onla cıkarken cok halt yedim böyle şeyine söz etmek istemedim ben küfür etmişimdir sinirle Öfkeyle ama onun bana küfürleri biraz ağırdı anneme 2 yasında ki kardeşime küfürleri oldu beni bütün şehir becersin herkes üstümden geçsin gibi laflar söyledi ciddi düşündüğün kız böyle bişey diyince insan ister istemez kötü oluyo2. Çocukla çıktığını duydum gittim çağırdım çocuğu kardeşim bak bu kız böle böyle benim geçmişim var bu kız sana yakısmaz dedim cocuk bana dedi ben anladım kardesm 2 haftada cinsel ilişki konusunu açtı fotolar Attı dedi ben sktir ederim bidaha dönerse dedi ve döndü ettide artık sıkıldım Kızın o hatasını göz önünde tutmadım bişey demedim ses etmedim kız arkadasımla suan 1 hafta oldu ayrıyız benım bu kızı cıkarmam lazım hayatımdan aklımdan kurtulmak istiyorm unutmak istiyorm her döndüğünde terslemedim hep kbul ettim artık kabul etmek istemiyorum ama yapamıyorum cok mu baglandım seviyomuyum bilmiyorum her zmaan yanında oldum hep mutlu etmeye çalıştım elini cebine koydurmamaya çalıştım hersey Yaptım onun icin ayrıldıgımızda geldim konuştum yüzüne karsı ama hiç banamısın demiyo yardım edersiniz öneri verirseniz cok mutlu olurum şimdiden tezekkür ediyorum gercekten canım sıkkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsterrr -- 22 Eylül 2015; 1:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hemen evlenmeyince öyle olur

o yuzden kız bulurken,hetkesin mıncıkladıgı kız bulunuyor

• Bu kızdan hayır gelmez hocam. Unutmak için tüm iletişimini kesmen lazım. Sosyal medyadan engelle önce. Numarasını da sil. Etrafında onu anımsatacak bir şey bırakma. Kusura bakma ama bu kız bildiğin kaşar ve dengesiz.

• Okumadım ,yenilerine açıl .

• 2.5 sene kısa zaman değil. İnsan istemese bile bağlanır alışır deli gibi sever.
    Hatalarını affeder. Yine birlikte olur. İçinde ukte kalmış belli.
    Ama yapacak bir şey yok. Bende sevgilimden ayrıldım 2 hafta oldu.
    Beni sosyal ağlardan sildi fotoğraflarımızı da sildi. Ben ise silmedim hala duruyor her şey.
    Ama bende numarasını sildim yoksa her gördüğümde içim acıyordu. Her aklıma geldiğinde üzülüyordum.
    Yine gün içinde aklıma çok kez geliyor.
    Ama zaman o kadar güzel ki gerçekten harika bir ilaç.
    Zaman geçtikçe duygularımı ona karşı olan duygularımı kaybettiğimi hissediyorum.
    O benim hayatıma ansızın girdi senin sevgilinde senin hayatına ansızın girmiştir.
    Benim sevgilimde senin sevgilinde hayatlarımızdan ansızın çıktılar.
    Yani bu böyledir. Bir kaç ay geçecek başka bir insan girecek hayatımıza ansızın.
    Sadece sabretmeliyiz. Gidip karı kız avına çıkacak değiliz gerek yok. Ansızın olacak her şey sabret dostum ve bekle gör.

• Böyle yapan kıza dönerken kesinlikle salaklık demektir.Seni enayi beklemiş her canı sıkıldığını başkasına gidip ondanda posta yiyince tekrar sana gelmiş, karaktersiz biri unut artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göğüslerini attığını duyunca okumayı bıraktım. Arkadaş bu ne rahatlıktır ya günümüz kızlarındaki. Seni çok iyi anlıyorum 2.5 sene az süre değil ama şu olay benim bile midemi bulandırdı buradan. Affedebilir misin bilmiyorum ama yaptığı şey kolay affedilecek şey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cinsel ilişkiye girdin mi ? Girdi isen git bir hpv testi yaptır bu çift yıldızlı kaşara benziyor.
  • sana yazık kardeşim, benimde böyle bi sevgilim vardı ayrıldım ne bok olduğu ayrılınca anlaşıldı iyiki ayrılmışım dedim aslında sevmiyodum ama uzun süre ilişki yaşayınca insan baglanıyo.Sevdiğinden değil yani.Bence tekrar deneme yoluna bak unutsun,hiçbir önemi kalmaz senin için.
  • Haklsınız sabrediyorum bunaldım artık bu olaylar cok yıprattı baglandıgım icin her dönüşünde kıramadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Göğüslerini attığını duyunca okumayı bıraktım. Arkadaş bu ne rahatlıktır ya günümüz kızlarındaki. Seni çok iyi anlıyorum 2.5 sene az süre değil ama şu olay benim bile midemi bulandırdı buradan. Affedebilir misin bilmiyorum ama yaptığı şey kolay affedilecek şey değil.

Artk Herşeyi normal karşılıyorlar sanırm

• Cevap basit saplantı haline getirmişsiniz.Kendiniz de çözemiyorsunuz.En güzeli psikolojik yardım almak sizin için.Bence ciddi ciddi psikolojik yardımı düşünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Cevap basit saplantı haline getirmişsiniz.Kendiniz de çözemiyorsunuz.En güzeli psikolojik yardım almak sizin için.Bence ciddi ciddi psikolojik yardımı düşünün derim.

Dogru artık ne yapcagımı bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: gosmugo

2.5 sene kısa zaman değil. İnsan istemese bile bağlanır alışır deli gibi sever.
    Hatalarını affeder. Yine birlikte olur. İçinde ukte kalmış belli.
    Ama yapacak bir şey yok. Bende sevgilimden ayrıldım 2 hafta oldu.
    Beni sosyal ağlardan sildi fotoğraflarımızı da sildi. Ben ise silmedim hala duruyor her şey.
    Ama bende numarasını sildim yoksa her gördüğümde içim acıyordu. Her aklıma geldiğinde üzülüyordum.
    Yine gün içinde aklıma çok kez geliyor.
    Ama zaman o kadar güzel ki gerçekten harika bir ilaç.
    Zaman geçtikçe duygularımı ona karşı olan duygularımı kaybettiğimi hissediyorum.
    O benim hayatıma ansızın girdi senin sevgilinde senin hayatına ansızın girmiştir.
    Benim sevgilimde senin sevgilinde hayatlarımızdan ansızın çıktılar.
    Yani bu böyledir. Bir kaç ay geçecek başka bir insan girecek hayatımıza ansızın.
    Sadece sabretmeliyiz. Gidip karı kız avına çıkacak değiliz gerek yok. Ansızın olacak her şey sabret dostum ve bekle gör.

İnşallah dostum desteğin icin teşekkürler

• Kız mahallede tren yapıcakmış az daha sen diyosun aklımdan çıkmıyo

• Bu kızla anca malum işi yaparsın sonra arkana bakmassın.Arkadaşın dediği gibi çift yıldızlı kaşar
  • Hacım bu tür kızların öyle bir özelliği var ki bunlar akıllanmazlar aldatmak en büyük hobileridir illa başkasını sevdiği için aldatmaz kaşarlık için aldatır herkesle biraz eli yüzü düzgün olan herkesle ilişkiye girmek cinsellik konuşmak isterler ama zevk aldıkları bu değil zevk aldıkları istedikleri zaman istediklerini kullanıp atmalarıdır

Ha bunların sonu ne mi olur su testisi su yolunda gider bu kısır döngüleri devam edip gider sakın mutlu fotolarına falan aldanma çünkü takio edeceksin sanal alemden biliyorum bunların içi çok huzursuz olur kendi gölgeleriyle bile geçinemezler bak kardeşim şunu iyi bil bu kızlar 30 yaşına gelmeden mok yoluna gider uzak dur bundan uzak dur ki onunla mok yoluna gitme...

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

Hacım bu tür kızların öyle bir özelliği var ki bunlar akıllanmazlar aldatmak en büyük hobileridir illa başkasını sevdiği için aldatmaz kaşarlık için aldatır herkesle biraz eli yüzü düzgün olan herkesle ilişkiye girmek cinsellik konuşmak isterler ama zevk aldıkları bu değil zevk aldıkları istedikleri zaman istediklerini kullanıp atmalarıdır

Ha bunların sonu ne mi olur su testisi su yolunda gider bu kısır döngüleri devam edip gider sakın mutlu fotolarına falan aldanma çünkü takio edeceksin sanal alemden biliyorum bunların içi çok huzursuz olur kendi gölgeleriyle bile geçinemezler bak kardeşim şunu iyi bil bu kızlar 30 yaşına gelmeden mok yoluna gider uzak dur bundan uzak dur ki onunla mok yoluna gitme...

Kardeş 2. Çıktığı çocukla konustum çocuğa siktir git dedi diye cocuk bunu siktir etti bu kadar gururlu olamadım anama bacıma sövdü siktir edemedim her geldiginde kabul ettim bu da nede olsa her döndüğümde kabul ediyor diyip sallamıyo hiç bişeyi artık nefret ettim bıktım dedigin gibi 7 sinde neyse 70 i de odur bide diyoki koluna adımı yazdır Kalıcı Dövme ile bırak gecicisini yaptırmak istemiyorum cok cıvık karşına geciyorum söyle neden soğuk davranıyorsun bi hatam mu var diyorum mal mal yere bakıyo özgüveni 0 hiç birşey söylüyemiyo salak salak sırıtıyor Karşımda elimden gelse bogcam atıcam çocukluğunu atamams sanki üstünden hareketleri tam bir cocuk hareketini iyice sıkıldım bunaldım artık

• dostum bazı insanlar vardır aldıkları nefes dünyaya zarardır bu kızda o tiptenmiş bundan ne anne olur ne de eş bırak yoluna gitsin takıntı yaptıysında çekinme psikiyatriye git
  • Ya bu kızları nerden buluyorsanız orda bırakın beyler üstünden bütün şehir geçmiştir dedigi gibi yani bisey beklememek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 23 Eylül 2015; 0:09:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.