Şimdi Ara

Kız arkadaşımla aramda oluşabileceğini düşündüğüm statü farkı hakkında tavsiyelere ihtiyacım var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
9.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6-7 seneye kalmaz senin 3 katın para kazanır fena ezer seni, güleceğim ama yaşanacak olan gerçek bu
  • Teşekkür ederim ben de gelen cevaplar ışığında bekleyip görmeye karar verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde doktor ve öğretmen karşılaştırması geçen cümleyi okuduktan sonra ilişkinizin selasını duyar gibi oldum bir an. Ve o an anladım ki...
  • Kafanda çok kurmuşsun. Aksine kız arkadaşınla gurur duy. Çok kompleks yapıyorsan bul bir ev kızı.
  • Cok fazla takma. Bu konulara da girmeyin akisina birakin.
    Sen kendine inaniyor ve guveniyorsan cok daha fazlasini kazanirsin.

Onun yapabilecegi tek sey var hekimlik, statu farkindan kastin maas ise onu katlarsin emin ol, yeter ki kendini gelistir.

Görüyorum ki buradaki bazi kisiler o seni katlar gecer gibi cumleler kurmus, emin ol kendini gelistirdigin surece kazanmanin siniri yok.

İngilizce egitiminde remzi hoca var saygi duydugum bir hocam.
    Dilin var iyi bir insan olur ve kendini gelistirirsen kapilar acilir, uluslararasi sirketlerde calisabilirsin, sadece egitim olarak gorme bolumunu.
    Lise mezunu olup sadece guveniyle sirketleri olan bir adamin yaninda aylik 30-40k kazanan tanidigim var.
    Statu hicbir seydir emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~PainKiller -- 11 Ekim 2019; 21:28:53 >
  • Kadinlar kendinden dusuk statulu veya dusuk kazanan bir erkege asla saygi duymazlar.
    Kadinin sevgisinin temelinde hayranlik yatar ve dusuk kazanan bir erkege hayranlik besleyecek bi neden bulamazlar.
    Cok yakisikli olsa bile erkegin gucu gecmiste kaslariyla avlanabilmesiydi gunumuzde ise maddi guc.
    Toplum buna kiroluk falan desede gercek dunyaya hosgeldin.
    Statu, egitim, para miktari bakimindan kendinle esdeger ve hatta bana sorarsan kendinden assagida bir kiz bulmalisin.
    Bu kizla simdi hersey lay lay lom. Ama is ciddiye bindiginde kiz sana saygi sevgi hissetmemeye baslayacak. Hatta senden daha yuksek statude maasta birini bulursa gozunun yasina bakmadan gidecek.
    Bunun orneklerini cok gorursun.

• hocm amma etmişin o kz senden başarlı yada zeki falan değil gitmiş baba parasıyla diş hekimliği kazanmış :D Ayrıca "seni seviyorm az kazanman önemli değil" yerine "
    saçmalama sen ileride çok başarılı olacaksın bunun bir önemi yok(çok kazanacağını düşündüğüm için bir önemi yok)" demesi sana kızın bakış açısı hakkında ipucu vermeliydi.

Kızdaki materyalistliğe bak milletin mesleğine göre ilişki analizi kasıyor.En boş insan tipi.Gözünü aç hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-353989BAF -- 11 Ekim 2019; 22:34:29 >
  • 25 yaşından önce ciddi ilişki yorar adami yormayin kendinizi derim %80 ayrılıyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~PainKiller kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için, bilgi birikim ve kültür açısından mesela o çok geride. Bu sene haftada 10 saat ingilizce dersi var ve ben yardimcı oluyorum arada sınıfıma alıyorum o da ögrensin diye. İşyerinde mesela saygı duyuyorum ve onun yanında bunu yaşamak hoşma gidiyor

• Konuyu biraz geç gördüm arkadaşım. Benim sana tavsiyem(deneyim ile sabittir)
    HER NE KOŞULDA OLURSA OLSUN
    kendinden daha güçlü bir kadınla birlikte olursan hayatın boyunca mutsuz olursun. Geçiçi bir dönemde bu durum böyle olsa bile bu sonuç hiçbirzaman!!! Değişmez. Atalarımız boşa dememiş davul dengi dengine diye.. bizim ki si farklı herkes gibi değil der dediğini duyar gibiyim. Ama sana acı bir haberim var sizinkisi de herkes gibi lütfen en yakın zamanda bu sorundan kurtul. Para herşeyi satın alamaz ama mutluluk herşeyi satın alabilir.

• Bundan birkaç ay önce İstanbul'daki bir devlet üniversitesinde diş hekimliği son sınıf okuyan liseden beri tanıdığım sempatik bir kıza birbirimizi zaten tanıyoruz bunu ilerletmeye ne dersin tarzında soru sorduğum da klasik friendzone olayını yaşadım. Bunda ne var ki her gün okuduğumuz konu diyeceksin fakat öncesi var. Ben bu kıza yazmadan önce liseden tanıdığım başka bir kız arkadaşıma durumu anlatmıştım. Bana onun hayal ettiği hayat standartlarını sağlayamacağımı(son sınıf ee muhendisiyim) o yüzden sempatikliğine takılmamam gerektiğini başka adaylara bakmamı söylemişti. Dediğine uymadım tabiki ve başıma gelecek geldi. Sana da tavsiye üst hayat standartıyla fazlaca ilgiliyse ayrıl demiyorum tabiki ama davranışlarında bir anormallik görürsen kızdaki lüks gelecek ve statü kaygısı konularına yoğunlaşmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

• İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    statü farkı derken bende sen üniversite mezunu ,o ise ilkokul falan zannettim :)

anlaşmak için statüden çok daha önemli şeyler var
  • Dostum senin yerinde olsam, buraya yazılanlara göre hareket etmezdim. Kötü şekilde bitse bile yaşayıp görmek isterim açıkçası. Bunu bilerek hareket edersen bence sonunda 'keşke' demezsin. En doğru kararları vermeniz dileğimle..
  • epifizguy kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi kendim tecrübe etmem gerekecek sanırım tek çekincem dışarı yansıtmasam da üzülmekten korkuyor olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: İmpreZaa xd

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi kendim tecrübe etmem gerekecek sanırım tek çekincem dışarı yansıtmasam da üzülmekten korkuyor olmam
    Bittiği için üzülme. Yaşandığı için gülümse :)
  • Kaybetmekten korktuğunu söylemişsin, yavaş yavaş hazırla hocam kendini
    kızlar genelde kendileri oturup birey gibi düşünmezler, yakın zamanda ailesi veya arkadaş çevresi ya boşuna mı çalışıp hekimlik kazandın, sen elin öğretmenine mi bakacaksın kendi maaşınla?, onun yerine güzel bir hekimle evlen hayatınız kurtulur VS VS gibi önergeler ile kızın hayatına karıştıklarında bu ilişki bitebilir.
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    Evet aslında çevreden etkilenme olabiliyor, biz daha ilişkiye başlamadan ailem benden bir doktor bekler demişti xd

• bir sürü diş hekimi var ve çok sayıda mezun gelmeye devam ediyor. mezun olanların ilk önceliği devlete kapak atmak ama devlete girmek sınavla falan değil, kurayla neden mi büyük çoğunluğu devlete girmek için çabalıyor dersen özel polikliniklerde yeni mezuna teklifler asgari ücrete kadar düşmüş durumda
    özelde bir kaç yıl çabalayıp pratiğini iyi geliştirirse o zaman 10 bin bandını aşmaya başlar ama bak.
    çokta kafana takma o mezun olana kadar durum daha da kötüleşir.. nasıl mı mesela şuan bile çok düşük ücreti kabul etsen de özelde kendini geliştirme imkanını sana sunan yer çok yok. sadece basit işlemleri yapacaksın, kanal bile yasak diyen yer çok.

• lüks arabalara imrenerek bakıyorsa ayrıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

Hocam bu kız milletine değer vermezsen değer kazanırsın.
    Maalesef doğru olan bir saçmalık bu. Günümüz kızlarına mı özel, Türk kızlarına mı özel, yoksa herkes için geçerli bir şey miydi ki zaten bu? Karşılıklı sırılsıklam sevmek varken nedir bu insanlardaki ters psikoloji bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.