Şimdi Ara

Kız arkadaşımla aramda oluşabileceğini düşündüğüm statü farkı hakkında tavsiyelere ihtiyacım var (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
9.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fırat.ç.

    Maalesef doğru olan bir saçmalık bu. Günümüz kızlarına mı özel, Türk kızlarına mı özel, yoksa herkes için geçerli bir şey miydi ki zaten bu? Karşılıklı sırılsıklam sevmek varken nedir bu insanlardaki ters psikoloji bilemiyorum.

    Alıntıları Göster
    Karşılıklı sevgi mi? Hocam insanların birbirine karşı karsılıklı saygısı bile yok.En basitinden trafikte görebilirsiniz.Karşılıklı sevgi diye birşey yoktur.Birisi sever diğeri zaman geçirir.




  • Hocam gittigi yere kadar gitsin, zamanla gorursunuz ne problem cikacagini

    yurumeyecek olursa (bastan zaten ikiniz de olabileceklerin farkindasiniz) birbirinizi kırmadan geregini yaparsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loast kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onun da çok başarılı olmasını istiyorum, iyi kazansın kendi ayakları üzerinde rahatça dursun isterim tabii ki ama ben de öyle olayım hani aramızda uçurum olmazsa benim için sorun olmaz bence bu yüzden ben de kendimi azami düzeyde geliştirmeye çalışıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam bu konuda sanırım Atatürk gibi olup çıkabilecek problemleri baştan çözmek gerekiyor :D Bende de o yeti hiçbir zaman olmadı maalesef :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam üniye yeni girdiğine göre 18-19 civarı değilmi bu arkadaş? Çok erken düşünüyorsun büyüsün biraz daha statü,zenginlik gibi gençlik heveslerinin boş olduğunu anlar.
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o 20 ben 22, benim daha önce ilişkilerim oldu onun ise ilk ilişkisiyim bu yüzden belki de olgunliğa verilebilir diye düşündüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ilişkiniz çok yeni. Evliliği düşünene kadar ohoo. Takılın gününüzü gün edin, kim ne para kazanacak o hiç belli olan birşey değil. Evlilikte temelde sıkıntı yoksa sen çok kazanıyorsun ben kazanıyorum gibi sorunlar olmaz. Böyle şeyler sorun haline geliyorsa başka sorunlar var demektir.

    Eşim ile tanıştığımızda ben istediğim bölüme gidemediğim için yapamadığım bölümü bırakmak üzereydim, eşim ise benim istediğim bölümü terk edip okuduğum bölüm ile ilgili birşeyler yapmak istiyordu. Ben konservatuar sınavına girmeye cesaret edememişken o girip okulu bırakmış.

    Aradan 10 yıl geçti, bu süreçte ben çalıştım, onun dükkanı oldu, dükkanı batırdı, ben psikolojik bunalımlara girdim, iş bulamadım, sonra evlendik, yine evde pineklerken baktık para bitiyor, girdim çalışmaya başladım. Eşimi işe göndermedim, açıktan okulunu bitirsin askere gitsin gelsin çocuk yapalım diye. Nitekim aynen öyle oldu, döndü 2 senede verdi kalan tüm derslerini, gitti geldi, çağrı merkezine girdi, orası kapandı, ben o arada gayet iyi kazanıyordum. Sonra il değiştirdik, eşim benden fazla kazanmaya başladı, sonra iş değiştirdi, ben terfi aldım, derken benden fazla para kazanmaya başladı. Ama para pul bizim için hiç sorun olmadı, o kadar beraber yapmak istediğimiz şey var ki, para sadece bunun için araç. Tuzumuz kuru da değil hani, topu topu 6000 maaş girmiyordur evimize, kira kredi vs hareket edecek durumumuz yok. Asla aklımın ucundan geçmedi insanlar bana derken "Eşin neden çalışmıyo oha" ben koca okutuyorum diye hem dalgayla karışık hem de gururla söylüyordum.

    Diyeceğim odur ki, problemler kişiye göre değişir. Doğru kişiyi seçtiyseniz size engel gibi görünen şeylerin aslında hiç kafaya takılmayacak şeyler olduğunu anlarsınız.

    Takmayın çok.




  • Iscaladon I kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim, sanırım sizi bu zorlu sureçte birbirinize olan sevginiz birlikte tutmuş, umarım ben de bu denli umutlu olurum ilişki hakkında. Sağlıcakla kalın mutluluğunuz daim olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen çok çabuk hayallere kapılıyorsun. Yapma böyle evlilik filan. O yaşlarda çok çabuk fikirleri değişiyor. 1 yıl sonra ayrılalım der. Evlenene kadar 3-4 kişiyle arkadaşlık yapar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AFV kullanıcısına yanıt
    Aslında kastım evlilik değildi tam, daha çok uzun mesafedeyken bile kopmadığımızdan değer verdiğim bir ilişki olmasını kastetmiştim. Bu yönüyle bakınca bunları düşünmem erken olabilir ama daha önce ilişkilerimle kıyaslayınca ağırlığı olduğu için ben de üzerine bu kadar düştüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hernos2

    Ulan şuraya yazılanlara bak millet ne kadar abartmış.Biri davul bile dengi dengine yazmış.Olum birisi doktor birisi öğretmen la.İkiside güzel ve kutsal meslek.Ha onuda geçtim diyelim ki arasında dağlar kadar fark vardı.Kız doktor bu adam manav olsa kaç yazar?Önemli olan kalplerin ne hissettiğidir.İlişkide maddiyata değer veren parayla mutlu olabileceğini düşünen varsa onlara ben daha bişey demiyorum.Paragöz olmuş onlar.
    Hocam ben tecrübeye sabit bunu diyorum siz neye dayanarak bu yorumu yaptınız ?
    Kalplerin hisstemesi falan geçen yüzyılda kaldı.
    Dizilerde bile hep zengin erkek fakir kız olur aksi daha görülmemiş olsa bile tek tük çünkü karşı cinsin gözü hep yükseklerde olur. İlişkide ben maddiyata önem veriyorum demiyorum zaten bunu diyen genelde hanımlar oluyor :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam sakin bunları düşünmek için daha erken. Eğer ki anlattığın gibi güzel bir ilişkin varsa zaten maddiyat bir problem olmaz kaldı ki eğer öyle biriyse anlarsın. Ha dersen ki ben bunu çok dert diyorsan da işler ciddiye bindiğinde gidip benim etim budum bu dersin ama bunu yapma. Niye diyecek olursan daha erken. Bir okullar bitsin, işinizi tutun önünüze bakın o zaman her şey netleşir zaten.

    İmrenerek bakmasında bir şey arama bende yanımdan BMW geçince imrenerek bakıyorum ama eve döndüğüm araba Punto 1.3 MJ. Arabası olmayan da bana imrenerek bakıyor. Hepimizde olan bir şey sonuçta.
  • diğer arabalara imrenerek herkes bakar kardeşim, zaten seni mal mülk için tercih edecekse ayrı.. Ki çok gençsiniz, düşündüğün şeye bak. Hayatını yaşasana sen, su akar yolunu bulur.
  • İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Yani zorlu diyebilir miyim bilmiyorum ki, bir zorluk olarak görmedim hiç, hala görmüyorum. Para araç sadece. Kim daha çok alıyor kim daha az önemi yok ki, ben mi anormalim ya herkes neler yazmış kendimden şüphe ettirdiniz!

    Tabii ki umutlu olman gerekiyor. Çok kafaya takmayın, çok düşünmeyin bence. Çok daha önemli kriterler var en basitinden en kişiye özeline kadar. Onları karşılıyor mu karşındaki, ya da sen onunkileri karşılayabiliyor musun, bunu öğrenin bence. Ama mümkünse kesinlikle KESSİİNNLİKLE en az 1 yıl aynı evde yaşayın evlenmeden. Asıl deneme süreci bu oluyor.
  • Hocam bu tavırlar devam ederse ayrılmanı tavsiye ederim
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Mesela arkadaş kız arkadaşının yanında daha güzel kızlara imrenerek bakarsa sorun olmaz mı? Herkes imrenerek bakıyor sonuçta?

    O kız bu çocuğu önemsese, bu çocukta bir gelecek görse kendiyle, onun arabasındayken başkasına yarsımazdı.

    Çok benzer bi olay başıma geldi, o kızdan bi kötülük görmedim bu anlamda, ama karakterini de belli etti nihayetinde.

    Arkadaşım, yurt dışına açıl türk kızlarından çok daha iyileri, başarılıları ve karakterlileri var, arabandayken başka arabalara yarsımayacak, araba gibi bi materyale yarsımayacak kadar olgun insanlar var dışarıda. İngilizce bilen adamsın önünde engel yok senin
  • Bir kere % 99 ikinizin de üniversitesi bittiğinde siz diye bir şey olmayacak çünkü ayrılmış olacaksınız

    Geriye kalan % 1 ihtimal için konuşursak yani hala daha beraberseniz de bu iş yani evlilik vs. yine olmaz çünkü kadın tarafı erkeği daha güçlü ister. Bu para gücü olur popülerite olur yakışıklılık/güzellik olur her biri varsa bu adamın kız bulma ihtimali artar.

    Ben de senin durumuna benzer bir durum yaşadım fakat kızla arkadaştık ben ise aramızda bir şeyler olsun istiyordum fakat aynı zamanda bu konuyu da dert ediyordum. Danıştığım kişilerin çoğu evet erkek daha fazla kazanmalı dedi. Üzgünüm ama burası Türkiye dostum.

    Sana tavsiyem yol yakınken, kıza da daha fazla alışmadan ayrıl.
  • hayır hocam araçla insanı nasıl aynı kefeye koyabildin araba sadece bir eşya, araç gereç gibi düşün. Daha iyisine biz de bakıyoruz alabilsek binebilsek şeklinde. Ama sevgilini eşini daha güzeliyle değiştirmeyi düşünüyorsan o senin bileceğin iş. Demek istediğim bunlara takılmaması.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    E hocam kızlar da güzel kızlara imrenerek bakıyor? :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.