Şimdi Ara

kız arkadaşımdan topuklu ayakkabı giymediği için ayrıldım şimdi barışmak istiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sürekli babet ayakkabı giyiyor. kaç kere sevmiyorum babet ayakkabı giymeni desem de sürekli giymeye devam etti. kendisi çok kibar narin bir ayağa sahip, ince bir ayak bileği, ayağı gayet bakımlı ve düzgün, tırnaklarınının sürekli bakımını yapıyo beyaz frenchli ve çok güzel görünümdeler, kısacası harika bir ayağa sahip, zaten ben ayağı güzel olmayan bir kızla sevgili olmam biliyosunuz. ayağını saklamasını gerektirecek hiç bir engel yok. topuklu ayakkabılar giymesini söylüyorum. ne alıyor ne giyiyor. ben evime aldım da bana geldiğinde birlikte olduğumuz zamanlarda zorla giydiriyorum. yürüyemiyo desem zaten giymesine izin vermem de taş gibi yürüyor. babet giyip geldiğinde beni tahrik etmiyosun dedim. senin beni tahrik etmen lazım benim seni istemem lazım dedim. topuklu ayakkabı giyersen seni duvardan duvara fırlatırım dedim. banaa mısın demedi. ondan ayrılmak istediğimi söyledim. bunun için mi benden ayrılıyosun dedi. evet dedim topuklu ayakkabı giymediğin için senden ayrılıyorum dedim. sürekli babet babet iğrenç gözüküyosun dedim. neyse o an bu durumda hiç bişey demedi gayet gidersen git falan yaptı da. şimdi üzerinden 2 gün geçti ve pişman olduğunu belirten mesajlar atıyor. ayrıldığımızın ilk günü topuklu ayakkabılar aldığını söyledi. bundan sonra hep topuklu ayakkabı giyicem benim tombul göbeklim dedi. hiç cevap vermedim. ikinci gün de topuklu ayakkabıyı giyip çekildiği resimleri bana attı. bide özel bi kaç resim. ben o resimleri görünce zaten 5 kere gittim geldim. tam kıvamına da getirdim istediğimi yaptım aslında. affetsem mi artık ne dersiniz. sürekli topuklu ayakkabı giyicem diyo. çaresiz kaldım??
  • hll knk
  • hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayak fetişisti misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Ayak fetişisti misin?

8unu yazmak için gelmiştim

• Ben olmuş diyorum, hatta önlerden bile derim sırtıma geçirseler, içimizdeki Babet Girl Sucks! duygusunu kesinlikle çok iyi yansıtan bir CSB.

8/10

•  kız arkadaşımdan topuklu ayakkabı giymediği için ayrıldım şimdi barışmak istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • la he he

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Ayak fetişisti misin?

aklıma gelen ilk şey buydu
  • Topuklu ayakkabı fetişi misin?

• E yuh artık yaa
  • quote:

zaten ben ayağı güzel olmayan bir kızla sevgili olmam biliyosunuz.

bilmez miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

sürekli babet ayakkabı giyiyor. kaç kere sevmiyorum babet ayakkabı giymeni desem de sürekli giymeye devam etti. kendisi çok kibar narin bir ayağa sahip, ince bir ayak bileği, ayağı gayet bakımlı ve düzgün, tırnaklarınının sürekli bakımını yapıyo beyaz frenchli ve çok güzel görünümdeler, kısacası harika bir ayağa sahip, zaten ben ayağı güzel olmayan bir kızla sevgili olmam biliyosunuz. ayağını saklamasını gerektirecek hiç bir engel yok. topuklu ayakkabılar giymesini söylüyorum. ne alıyor ne giyiyor. ben evime aldım da bana geldiğinde birlikte olduğumuz zamanlarda zorla giydiriyorum. yürüyemiyo desem zaten giymesine izin vermem de taş gibi yürüyor. babet giyip geldiğinde beni tahrik etmiyosun dedim. senin beni tahrik etmen lazım benim seni istemem lazım dedim. topuklu ayakkabı giyersen seni duvardan duvara fırlatırım dedim. banaa mısın demedi. ondan ayrılmak istediğimi söyledim. bunun için mi benden ayrılıyosun dedi. evet dedim topuklu ayakkabı giymediğin için senden ayrılıyorum dedim. sürekli babet babet iğrenç gözüküyosun dedim. neyse o an bu durumda hiç bişey demedi gayet gidersen git falan yaptı da. şimdi üzerinden 2 gün geçti ve pişman olduğunu belirten mesajlar atıyor. ayrıldığımızın ilk günü topuklu ayakkabılar aldığını söyledi. bundan sonra hep topuklu ayakkabı giyicem benim tombul göbeklim dedi. hiç cevap vermedim. ikinci gün de topuklu ayakkabıyı giyip çekildiği resimleri bana attı. bide özel bi kaç resim. ben o resimleri görünce zaten 5 kere gittim geldim. tam kıvamına da getirdim istediğimi yaptım aslında. affetsem mi artık ne dersiniz. sürekli topuklu ayakkabı giyicem diyo. çaresiz kaldım??

Abi bende babet giysin isterim babet cok guzel yakisir kizlara hele topuklu ayakkabi bazi kadinlarda oyle kotuki durdurup soyleyesjm bile geliyor bazen

• Delik aynı delik.

• başarılı yazılmış bir csb, tebrik ederim.
  • Yalar yutarım öyle sevgilim olsa.
  • hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

sürekli babet ayakkabı giyiyor. kaç kere sevmiyorum babet ayakkabı giymeni desem de sürekli giymeye devam etti. kendisi çok kibar narin bir ayağa sahip, ince bir ayak bileği, ayağı gayet bakımlı ve düzgün, tırnaklarınının sürekli bakımını yapıyo beyaz frenchli ve çok güzel görünümdeler, kısacası harika bir ayağa sahip, zaten ben ayağı güzel olmayan bir kızla sevgili olmam biliyosunuz. ayağını saklamasını gerektirecek hiç bir engel yok. topuklu ayakkabılar giymesini söylüyorum. ne alıyor ne giyiyor. ben evime aldım da bana geldiğinde birlikte olduğumuz zamanlarda zorla giydiriyorum. yürüyemiyo desem zaten giymesine izin vermem de taş gibi yürüyor. babet giyip geldiğinde beni tahrik etmiyosun dedim. senin beni tahrik etmen lazım benim seni istemem lazım dedim. topuklu ayakkabı giyersen seni duvardan duvara fırlatırım dedim. banaa mısın demedi. ondan ayrılmak istediğimi söyledim. bunun için mi benden ayrılıyosun dedi. evet dedim topuklu ayakkabı giymediğin için senden ayrılıyorum dedim. sürekli babet babet iğrenç gözüküyosun dedim. neyse o an bu durumda hiç bişey demedi gayet gidersen git falan yaptı da. şimdi üzerinden 2 gün geçti ve pişman olduğunu belirten mesajlar atıyor. ayrıldığımızın ilk günü topuklu ayakkabılar aldığını söyledi. bundan sonra hep topuklu ayakkabı giyicem benim tombul göbeklim dedi. hiç cevap vermedim. ikinci gün de topuklu ayakkabıyı giyip çekildiği resimleri bana attı. bide özel bi kaç resim. ben o resimleri görünce zaten 5 kere gittim geldim. tam kıvamına da getirdim istediğimi yaptım aslında. affetsem mi artık ne dersiniz. sürekli topuklu ayakkabı giyicem diyo. çaresiz kaldım??

Sen adammısın la?

• quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

quote:

zaten ben ayağı güzel olmayan bir kızla sevgili olmam biliyosunuz.

bilmez miyiz

NE BU AYAK SEVDASI. off off.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.