Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Demin Ayrıldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
2
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

1-2 gün afallama dönemi olur.Sonra yavaş yavaş pişmanlık ve üzülme dönemi bu dönem çok önemlidir.Sakın kıza yazayım deme tükürdüğünü yalama 2 ay veriyorum 2 ay sonra unutmamış olacaksın ama acın baya hafiflemiş olacak koymayacak sana fazla.Sonra zaten başka bi kız bulursun.2 ay içinde ne yapacam dersen alkol fazla kullanma.Bilgisayarda takılmayı seviyorsan seni sarcak bi online oyuna ve yabancı diziye başla.Bilirim bu soğuk tavırları hiç çekilmez şeydir ama insanın totosu da yemez kızdan ayrılmaya seviyosundur sonuçta benım de boyle bı kız arkadaşım vardı 2 sene once sureklı kapris,trip bi trip atıyordu 5-6 gun o yazmıyordu ben yazmıyordum.Sabah gunaydın yazarken sonuna gulen yuz koymadıgım ıcın trip yiyordum.Sonra yine boyle bi olay oldu eeh başlarım boyle işe dedim ayrıldım yani sevgi bi yere kadar onemlı olan senın mutlulugun senın kafanın rahatlığı.Ayrıldıktan 2 ay sonra kendime gelince dedim ulan dunya varmış ya , ne çekmişim ya dedim.Ayrıldıktan sonra okulda bi tavırlar aynı sınıftaydık bu arada boyle laf sokmalar felan çaktırmadan çok bunalmıştım artık kızı öldüresim vardısaf oyle hareket yaparak daha da soguttu kendını benden.Sonra ayrı bi şehirde daha rahat bi kız arkadaşım oldu her gittiğimde seviştim kızla , bu kadar rahat oldugunu başlarda anlamıstım ama o eski saftirik kız beni tatmin edemediği için biraz da bu şekil takılayım dedim ve baya keyifli bi 6 ay geçirdimSonra zaten kız saçma sapan bi bahane uydurup ayrıldı , yazları o şehre gidince o da nerdeyse ağzımın içine düşecekti ama sallamadım biten bitmiştir.Şimdi özel yeteneğe hazırlanıyorum kursta bi takım kızlar var bakalım

Ben kendimi komple eve kapatmayı düşünüyorum hayatla bağlantımı koparmam gerekicek belli bir süre galiba toparlanmam için uzun sürede başka bir kızla konuşmayacağım sanki ona ihanet ediyormuşum gibi düşünürüm zaten ondan şuanda ayrıyım ama hayla içimde ona karşı sevgi var bu sevgiyi gömene kadar başka bir kızla konuşmıycam.

Fazla aklına gelmesini istemiyorsan sana yapman gerekenleri yukarıda yazdımBu arada dışarı çıkıp arkadaşlarla biraz kafanı dağıt diyen olacaktır.Arkadaşın hafiften bunalımlı bi tipse ondan da mumkun oldugunca uzak dur veya kız konusu açma yoksa emınım onun da saçma sapan bı kız derdi vardır bara gidersiniz 3-4 biradan sonra bi bakmışın kızı aramışın.Sonra ertesi gün ne yaptım ben deme...Eve kapanıp online oyununu oyna dizini izle.

• Yav arkadas kizlar bole. Artik kizlarla iliski kurmuyorum. Artik oğlan buldum bitane kiz gibi onla iliski kuruyom. kafam rahat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konur37

Yav arkadas kizlar bole. Artik kizlarla iliski kurmuyorum. Artik oğlan buldum bitane kiz gibi onla iliski kuruyom. kafam rahat...

Kız milletine güven olmayacağını bende geç olsada anladım uzun bir süre ilişki kurmamayı düşünüyorum hemde çok uzun bir süre artık kendime ve aileme vakit ayırıcam geleceğime bakıcam ileride eğer evlenmeye karar verirsemde yabancı bir kız bulmaya çalışıcam çünkü Türk kızları gerçekten çok değişik ve garip seni inanılmaz derece mutlu ederler ama bir süre sonra sana Dünya'daki en büyük ve dayanılması güç acıyı yaşatırlar unutmaya çalışmaktan başka birşey yapmıycam mecbur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konur37

Yav arkadas kizlar bole. Artik kizlarla iliski kurmuyorum. Artik oğlan buldum bitane kiz gibi onla iliski kuruyom. kafam rahat...

Kız milletine güven olmayacağını bende geç olsada anladım uzun bir süre ilişki kurmamayı düşünüyorum hemde çok uzun bir süre artık kendime ve aileme vakit ayırıcam geleceğime bakıcam ileride eğer evlenmeye karar verirsemde yabancı bir kız bulmaya çalışıcam çünkü Türk kızları gerçekten çok değişik ve garip seni inanılmaz derece mutlu ederler ama bir süre sonra sana Dünya'daki en büyük ve dayanılması güç acıyı yaşatırlar unutmaya çalışmaktan başka birşey yapmıycam mecbur.

Hepsinin bi tarafi kalkmis hocam. Gecen sene mıçımdan ayrılmayan kız bu sene ıyy dıyor asad

bu arada konu sahibi arkadaş, eğer kız arkadaşın dediğin gibi sana soğuk davranıyorsa, seni tersliyorsa ve ortada görünür bir sebep yoksa, gel konuşalım dediğinde yan çiziyorsa o senden ayrılmak için fırsat kolluyordur muhtemelen.umarım ikiniz için de hayırlısı olur.arkadaş kalmayın bence çünkü işiniz daha da zorlaşır.
  • khalef kullanıcısına yanıt
    Evcil hayvanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oksijenli

Evcil hayvanım.

aylık maaşı ne kadar? sigortanı yapıyorlar mı? yatacak yer ve yiyecek de onlardandır herhalde?
  • Bir kaç saat önce ayrılalım dediğimde gözleri doldu bana lütfen yapma ben seni seviyorum dedi o an biraz karıştı aklım ama genede ayrıldım. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Evcil hayvanım.

aylık maaşı ne kadar? sigortanı yapıyorlar mı? yatacak yer ve yiyecek de onlardandır herhalde?

Komik jojhuq seniiii.

• quote:

quote:

quote:

Evcil hayvanım.

Komik jojhuq seniiii.

takılıyorum hocam kusuruma bakma rahatsız ettiysem de sempatik geldi avatarın ondan yaptım yoksa kimseye ilişmem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evcil hayvanım.

Komik jojhuq seniiii.

takılıyorum hocam kusuruma bakma rahatsız ettiysem de sempatik geldi avatarın ondan yaptım yoksa kimseye ilişmem

Yok rahatsız olmadım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Showtek -- 20 Nisan 2014; 22:36:36 >

• Daha yasiniz kac arkadas sanki? Boyle asik takilmalar melankolik tavirlar falan. Bi gun bitecegi zaten belliydi ki ilerde bugunleri dusununce ne malmisim diyeceksin. Bosver isine gucune hayatini yasamaya bak. Uzme kendini genc adam.

• En iyi arkadaşım olacaksın kısmı palavra orayı geç. Unun dışında aramıza hoşgeldin

• Sevseydin ayrılmazdın ayrılalım dıyemezdın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık mesajlarıma cevap vermiyordu, yüzüme gülmüyordu, eskisi gibi benimle konuşmuyordu birşey dediğimde terliyordu mesajlarıma neden cevap vermiyorsun dediğimde sürekli bahane üretiyordu bazı sıkıntılarının olduğunu biliyorum ama bir iki kelimede olsa bana cevapverebilirdi içim çok doldu defalarca söyledim bana içini dök seni seve, seve saatlerce dinlerim benden birşey saklama diye ama anlatmıyordu benimde canım sıkılmaya başlamıştı artık, kendime dert ediyordum ve birkaç saat öncede ilişkimiz bitti yarın onun bana yabancı tavırlarını nasıl yenicem onu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

Sevseydin ayrılmazdın ayrılalım dıyemezdın

Onu çok seviyordum ve hayla içimde ona karşı bir sevgi var ama tavırları ve hareketleri, soğuk davranması beni buna zorladı.
  • quote:

Artık mesajlarıma cevap vermiyordu, yüzüme gülmüyordu, eskisi gibi benimle konuşmuyordu birşey dediğimde terliyordu mesajlarıma neden cevap vermiyorsun dediğimde sürekli bahane üretiyordu bazı sıkıntılarının olduğunu biliyorum ama bir iki kelimede olsa bana cevapverebilirdi içim çok doldu defalarca söyledim bana içini dök seni seve, seve saatlerce dinlerim benden birşey saklama diye ama anlatmıyordu benimde canım sıkılmaya başlamıştı artık, kendime dert ediyordum ve birkaç saat öncede ilişkimiz bitti yarın onun bana yabancı tavırlarını nasıl yenicem onu düşünüyorum.

dostum. 1.5 senelik ilişkim var benim. sana yaşadıklarımı anlatayım. geçmişte yaşadığımız bazı olaylar benim kafama takılmıştı,yanlış anlama aldatma ,erkeklerle takılma vs gibi olaylar değil. hakarete varan şeyler diyeyim bana karşı. neyse kızın sürekli mesajlaşmak istemesi,tripleri falan beni iyice soğutmuştu. ama 1.5 sene , kolay değil. kızın bana karşı hataları vardı ama benimde vardı tabii ki. ama geçen hafta dayanamadım artık ara verelim dedim. demez olaydım. bu hayatta gözüm kapalı güvenebileceğim tek insandı kendisi ailemden sonra, bana karşı sürekli dürüst olmuştu,birlikte çok fedakarlıklar yapmıştık,çok mutlu günlerimiz oldu,beraber onca şey yaşadık ve halen birbirimizi seviyorduk. ara verelim dememden sonra kız yıkıldı ama biliyordum ki yazmayacaktı,o kişilikte bir insandı. daha sonra ben dayanamadım, çok kötü durumdaydım zaten. kızı kahvaltıya davet ettim , beraber kahvaltı edip konuştuk ve aynı hataları yapmamaya özen gösterelim diyip sımsıkı sarıldık. konuşarak halledemeseydim belki bitecekti gerçekten ama konuşarak halletmeyi denemelisin bence. içine atma.saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

Artık mesajlarıma cevap vermiyordu, yüzüme gülmüyordu, eskisi gibi benimle konuşmuyordu birşey dediğimde terliyordu mesajlarıma neden cevap vermiyorsun dediğimde sürekli bahane üretiyordu bazı sıkıntılarının olduğunu biliyorum ama bir iki kelimede olsa bana cevapverebilirdi içim çok doldu defalarca söyledim bana içini dök seni seve, seve saatlerce dinlerim benden birşey saklama diye ama anlatmıyordu benimde canım sıkılmaya başlamıştı artık, kendime dert ediyordum ve birkaç saat öncede ilişkimiz bitti yarın onun bana yabancı tavırlarını nasıl yenicem onu düşünüyorum.

dostum. 1.5 senelik ilişkim var benim. sana yaşadıklarımı anlatayım. geçmişte yaşadığımız bazı olaylar benim kafama takılmıştı,yanlış anlama aldatma ,erkeklerle takılma vs gibi olaylar değil. hakarete varan şeyler diyeyim bana karşı. neyse kızın sürekli mesajlaşmak istemesi,tripleri falan beni iyice soğutmuştu. ama 1.5 sene , kolay değil. kızın bana karşı hataları vardı ama benimde vardı tabii ki. ama geçen hafta dayanamadım artık ara verelim dedim. demez olaydım. bu hayatta gözüm kapalı güvenebileceğim tek insandı kendisi ailemden sonra, bana karşı sürekli dürüst olmuştu,birlikte çok fedakarlıklar yapmıştık,çok mutlu günlerimiz oldu,beraber onca şey yaşadık ve halen birbirimizi seviyorduk. ara verelim dememden sonra kız yıkıldı ama biliyordum ki yazmayacaktı,o kişilikte bir insandı. daha sonra ben dayanamadım, çok kötü durumdaydım zaten. kızı kahvaltıya davet ettim , beraber kahvaltı edip konuştuk ve aynı hataları yapmamaya özen gösterelim diyip sımsıkı sarıldık. konuşarak halledemeseydim belki bitecekti gerçekten ama konuşarak halletmeyi denemelisin bence. içine atma.saygılar

Başka meselelerde var işin içinde arkadaşlarım olumsuz yorum yapıyor kız arkadaşım için. Kız arkadşaımın benden önce 5 tane sevgilisi oldu ve üstelik öpüştüde buna karşın ben bırakın öpüşmeyi daha hiç bir kızın elini bile tutmadım arkadaşlarım bana doğru kişi değil senin için diyorlar birazda ordan takıyorum kafaya.

• olum git at mesaj ben seni seviyorum ya de, bitirme böyle saçma şeylerden dolayı belki başka şeyler vardır sen bu durumdaysan kız ne durumdur olum üzmeyin şu kızları
  • Yapma lan boyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.