Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Demin Ayrıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olm hemen duygusala bağlama yaw kızla muhabbeti kopartma bakarsın tekrardan sevgili olursunuz ve ilişkiniz tekrardan başlayınca kız önceki ilişkide yaptığı hataları tekrarlamaz.Sizin gibi parlak gençlerimizi hep bu meseleler yüzünden kaybediyoz.
  • lordima89 kullanıcısına yanıt
    Yaş kaçtı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyoşa

Yaş kaçtı?

18
  • İlk konunun linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: Lyoşa

Yaş kaçtı?

18

Hayatın karşına ne çıkaracağı belli olmaz.Boşver dostum iyi yapmışsın.Madem çok seviyordu zamanında kıymetini bilseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

İlk konunun linki

http://forum.donanimhaber.com/m_90728781/f_//tm.htm#90728781
  • hll knk.sen ona tekmeyi basmasan o sana tekmeyi basıcaktı.hem bu şekilde sana daha çok aşık olur.peşinden falan koşma ihtimali var.
  • dün konuştuğumuz gibi ama biraz zor arkadaş kalırsınız yani biriniz özleyip geri dönecektir kardeşim eğer pişman olursan bundan dolayı ona söyle bence hayırlısı olsun hakkında kardeşim
  • Saolun arkadaşlar sizleri çok seviyorum iyiki bu foruma üye olmuşum bana büyük moral oluyorsunuz birşeyleri bu forum sayesinde öğreniyorum, gözlerimi açabiliyorum ve gene bu forum sayesinde, sizlerle toparlanmayı umuyorum şuanda büyük acı çekiyorum onunla son birkez daha görüşüp kokusunu derin, derin içime çekip sıkıca sarılasım var ama dediğiniz gibi hayatın ne getireceği belli olmaz kendimi toparlamaya çalışıcam. :)
  • la yaşiniz genç başka işlerle ugrasin guldurmeyin forumdaşlarinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: kamahaled

dün konuştuğumuz gibi ama biraz zor arkadaş kalırsınız yani biriniz özleyip geri dönecektir kardeşim eğer pişman olursan bundan dolayı ona söyle bence hayırlısı olsun hakkında kardeşim

Saol kardeşim inşallah sende hak ettiğin, istedediğin sevgiye, mutluluğa, huzura sahip olursun. :)
  • quote:

Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm birşeyi en sonunda yaptım iyimi yaptım bilmiyorum ama olan oldu. Kız arkadaşım bana soğuk davranıyor diye bir konu açmıştı ve sizin yorumlarınızıda dikkate alarak bu işi bitirmeye karar verdim demin kız arkadaşımı telefonla aradım ve acil buluşalım dedim buluştuğumuzda lafı fazla uzatmadım Merve ben sana çok önemli birşey söylicem bunu söylemem gerekiyor artık ikimizinde canı yansın istemiyorum dedim ve direk söyledim merve ben senden ayrılmak istiyorum uzun zamandır bana karşı soğuk davranıyorsun sana ne desem tersliyorsun bana sıkıntılarını anlatmıyorsun benden ayrılmak istediğini anladım ve bunu birlikte bitirmemiz daha doğru olucak bu yüzden ayrılalım ikimizde daha fazla yorulmayalım dedim. Şaşırdı bana yapma lütfen ben seni seviyorum dedi ilkten geri adım atıcaktım ama daha fazla aklımı kurcalamak istemediğimden artık içimde eskisi gibi sana karşı samimiyet kalmadı dedim gene normal arkadaş olalım hatta benim en iyi arkadaşım olucaksın ama artık sevgili olmayalım biz birbirimize uygun değiliz dedim. Doğrumu yaptım bilmiyorum ama bu sözleri kullanırken kalbim inanılmaz hızl ıattı ve içim parçalandı sanki kalbime birşey sapladılar elim, ayağım bile titredi sevdiğim kızdan ayrıldım biraz önce şuanda çok fena bozuk durumdayım ama sizlerle yeniden vakit geçirip, moral bulacağıma inanıyorum artık uzun bir süre hiç bir kızla görüşmiycem muhtemelen eve kapanıcam okuldan eve, evden okula eğer toparlamam uzun alacakmı bilmiyorum ama şuanda kendimi çok garip hissediyorum hepinize bana yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim bana yardım ettiğiniz için.

çok hızlı davranmadın mı?
    belki de düzelebilirdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

la yaşiniz genç başka işlerle ugrasin guldurmeyin forumdaşlarinizi

Abi yaşımız genç olsa ne yazarki duygularımız aynı acı çekiyoruz ben onunla evlenip ölene dek huzurlu, mutlu yaşayabileceğimi umuyordum ama hayalden ötesi değilmiş demek hakkımızda hayırlısı buymuş demekki. :)
  • Düşünceleriniz farklı olabilir benim hiç sevgilim olmadı ama karşımdaki insan üzülecekse asla ayrılmazdım eğer kızı üzdüyseniz bence barışın ha kız üzüldü sonra başka biri ile çıkıyor o zaman gelip buradakilere teşekkür edersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 gün afallama dönemi olur.Sonra yavaş yavaş pişmanlık ve üzülme dönemi bu dönem çok önemlidir.Sakın kıza yazayım deme tükürdüğünü yalama 2 ay veriyorum 2 ay sonra unutmamış olacaksın ama acın baya hafiflemiş olacak koymayacak sana fazla.Sonra zaten başka bi kız bulursun.2 ay içinde ne yapacam dersen alkol fazla kullanma.Bilgisayarda takılmayı seviyorsan seni sarcak bi online oyuna ve yabancı diziye başla.Bilirim bu soğuk tavırları hiç çekilmez şeydir ama insanın totosu da yemez kızdan ayrılmaya seviyosundur sonuçta benım de boyle bı kız arkadaşım vardı 2 sene once sureklı kapris,trip bi trip atıyordu 5-6 gun o yazmıyordu ben yazmıyordum.Sabah gunaydın yazarken sonuna gulen yuz koymadıgım ıcın trip yiyordum.Sonra yine boyle bi olay oldu eeh başlarım boyle işe dedim ayrıldım yani sevgi bi yere kadar onemlı olan senın mutlulugun senın kafanın rahatlığı.Ayrıldıktan 2 ay sonra kendime gelince dedim ulan dunya varmış ya , ne çekmişim ya dedim.Ayrıldıktan sonra okulda bi tavırlar aynı sınıftaydık bu arada boyle laf sokmalar felan çaktırmadan çok bunalmıştım artık kızı öldüresim vardısaf oyle hareket yaparak daha da soguttu kendını benden.Sonra ayrı bi şehirde daha rahat bi kız arkadaşım oldu her gittiğimde seviştim kızla , bu kadar rahat oldugunu başlarda anlamıstım ama o eski saftirik kız beni tatmin edemediği için biraz da bu şekil takılayım dedim ve baya keyifli bi 6 ay geçirdimSonra zaten kız saçma sapan bi bahane uydurup ayrıldı , yazları o şehre gidince o da nerdeyse ağzımın içine düşecekti ama sallamadım biten bitmiştir.Şimdi özel yeteneğe hazırlanıyorum kursta bi takım kızlar var bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

quote:

Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm birşeyi en sonunda yaptım iyimi yaptım bilmiyorum ama olan oldu. Kız arkadaşım bana soğuk davranıyor diye bir konu açmıştı ve sizin yorumlarınızıda dikkate alarak bu işi bitirmeye karar verdim demin kız arkadaşımı telefonla aradım ve acil buluşalım dedim buluştuğumuzda lafı fazla uzatmadım Merve ben sana çok önemli birşey söylicem bunu söylemem gerekiyor artık ikimizinde canı yansın istemiyorum dedim ve direk söyledim merve ben senden ayrılmak istiyorum uzun zamandır bana karşı soğuk davranıyorsun sana ne desem tersliyorsun bana sıkıntılarını anlatmıyorsun benden ayrılmak istediğini anladım ve bunu birlikte bitirmemiz daha doğru olucak bu yüzden ayrılalım ikimizde daha fazla yorulmayalım dedim. Şaşırdı bana yapma lütfen ben seni seviyorum dedi ilkten geri adım atıcaktım ama daha fazla aklımı kurcalamak istemediğimden artık içimde eskisi gibi sana karşı samimiyet kalmadı dedim gene normal arkadaş olalım hatta benim en iyi arkadaşım olucaksın ama artık sevgili olmayalım biz birbirimize uygun değiliz dedim. Doğrumu yaptım bilmiyorum ama bu sözleri kullanırken kalbim inanılmaz hızl ıattı ve içim parçalandı sanki kalbime birşey sapladılar elim, ayağım bile titredi sevdiğim kızdan ayrıldım biraz önce şuanda çok fena bozuk durumdayım ama sizlerle yeniden vakit geçirip, moral bulacağıma inanıyorum artık uzun bir süre hiç bir kızla görüşmiycem muhtemelen eve kapanıcam okuldan eve, evden okula eğer toparlamam uzun alacakmı bilmiyorum ama şuanda kendimi çok garip hissediyorum hepinize bana yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim bana yardım ettiğiniz için.

belki de düzelebilirdi?

Bilmiyorumki aklım çok karışıktı, hayla öyle ve daha fazla acı çekip, aklımda soru işareti kalsın istemedim ve bitirmeye karar verdim şuanda çok daha fazla acı çekiyorum ama olması gerek buymuş hakkımızda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

quote:

belki de düzelebilirdi?

Bilmiyorumki aklım çok karışıktı, hayla öyle ve daha fazla acı çekip, aklımda soru işareti kalsın istemedim ve bitirmeye karar verdim şuanda çok daha fazla acı çekiyorum ama olması gerek buymuş hakkımızda.

eger geride bırakabilirsen ne mutlu sana
    ama zor bir sürec yasayacağa benziyorsun
    yeni bir kız bul ve yaranı sar

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

1-2 gün afallama dönemi olur.Sonra yavaş yavaş pişmanlık ve üzülme dönemi bu dönem çok önemlidir.Sakın kıza yazayım deme tükürdüğünü yalama 2 ay veriyorum 2 ay sonra unutmamış olacaksın ama acın baya hafiflemiş olacak koymayacak sana fazla.Sonra zaten başka bi kız bulursun.2 ay içinde ne yapacam dersen alkol fazla kullanma.Bilgisayarda takılmayı seviyorsan seni sarcak bi online oyuna ve yabancı diziye başla.Bilirim bu soğuk tavırları hiç çekilmez şeydir ama insanın totosu da yemez kızdan ayrılmaya seviyosundur sonuçta benım de boyle bı kız arkadaşım vardı 2 sene once sureklı kapris,trip bi trip atıyordu 5-6 gun o yazmıyordu ben yazmıyordum.Sabah gunaydın yazarken sonuna gulen yuz koymadıgım ıcın trip yiyordum.Sonra yine boyle bi olay oldu eeh başlarım boyle işe dedim ayrıldım yani sevgi bi yere kadar onemlı olan senın mutlulugun senın kafanın rahatlığı.Ayrıldıktan 2 ay sonra kendime gelince dedim ulan dunya varmış ya , ne çekmişim ya dedim.Ayrıldıktan sonra okulda bi tavırlar aynı sınıftaydık bu arada boyle laf sokmalar felan çaktırmadan çok bunalmıştım artık kızı öldüresim vardısaf oyle hareket yaparak daha da soguttu kendını benden.Sonra ayrı bi şehirde daha rahat bi kız arkadaşım oldu her gittiğimde seviştim kızla , bu kadar rahat oldugunu başlarda anlamıstım ama o eski saftirik kız beni tatmin edemediği için biraz da bu şekil takılayım dedim ve baya keyifli bi 6 ay geçirdimSonra zaten kız saçma sapan bi bahane uydurup ayrıldı , yazları o şehre gidince o da nerdeyse ağzımın içine düşecekti ama sallamadım biten bitmiştir.Şimdi özel yeteneğe hazırlanıyorum kursta bi takım kızlar var bakalım

Ben kendimi komple eve kapatmayı düşünüyorum hayatla bağlantımı koparmam gerekicek belli bir süre galiba toparlanmam için uzun sürede başka bir kızla konuşmayacağım sanki ona ihanet ediyormuşum gibi düşünürüm zaten ondan şuanda ayrıyım ama hayla içimde ona karşı sevgi var bu sevgiyi gömene kadar başka bir kızla konuşmıycam.

• quote:

pm den konuşabiliriz bende terkedildim

• alayına yol ver

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.