Şimdi Ara

Kız Arkadaşımdan Demin Ayrıldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: konur37

quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: konur37

Yav arkadas kizlar bole. Artik kizlarla iliski kurmuyorum. Artik oğlan buldum bitane kiz gibi onla iliski kuruyom. kafam rahat...

Kız milletine güven olmayacağını bende geç olsada anladım uzun bir süre ilişki kurmamayı düşünüyorum hemde çok uzun bir süre artık kendime ve aileme vakit ayırıcam geleceğime bakıcam ileride eğer evlenmeye karar verirsemde yabancı bir kız bulmaya çalışıcam çünkü Türk kızları gerçekten çok değişik ve garip seni inanılmaz derece mutlu ederler ama bir süre sonra sana Dünya'daki en büyük ve dayanılması güç acıyı yaşatırlar unutmaya çalışmaktan başka birşey yapmıycam mecbur.

Hepsinin bi tarafi kalkmis hocam. Gecen sene mıçımdan ayrılmayan kız bu sene ıyy dıyor asad

yalancının.

• konuda bazi arkadaslar kiza neden soguk davrandigini sormadin demisler çocuk daha ne kadar alttan alsın sorsa cozulmezdi . Tersliyormuş çocugu kendini ne saniyor bu kiz, değer verse uzun süre soğuk davranmaz ve terslemezdi bizim elemani . Akıllıca davrandi bunun aksini soyleyip moralini bozmayin çunku gercekler boyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yil platonik kaldim olm ben

Seninkinden de beter bi durumda o beni terktmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru karar, geçmiş olsun öncelikle. Yasadiklarini okuyunca kendimi gördüm. Aynı olaylar benimde başıma geldi. Bence arkadaş kalmamalisin, yarın ben arkadaş olmak istemiyorum de. iyice sars. sakin geri dönme. sana doğum gününde mesaj atabilir ve tekrar başlamak için sinyal verebilir. bir süre devam ettkten sonra aynısını intikam almak için yapacak. kısacası dik dur eğilme sakın

• Seviyorsan hala asiksan git konus bence

• aşk meşk hikaye gençler
    Bağlanmayın bakın yolunuza
    Iyi kızlarıda üzmeyin
    Bi ata sözü var bilirsiniz
    Deveye diken insana üzen yaranır
    Seven üzülür, üzen sevilir küfürlü daha bi anlamlı oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Boştayaa numarasını ver

Ciler gelir

Sesli güldüm :)
  • valla bu devirde düzgün bir ilişki için böyle liseden falan başlayıp sonuna kadar gitmen lazım yoksa ilerde bir deyim var başına o gelir " kendi köyünün öpülmüşünü almayan başka köyün sevilmişini alır " diye o yüzden iyi düşünüp öyle hamleler yapmak en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

aşk meşk hikaye gençler
    Bağlanmayın bakın yolunuza
    Iyi kızlarıda üzmeyin
    Bi ata sözü var bilirsiniz
    Deveye diken insana üzen yaranır
    Seven üzülür, üzen sevilir küfürlü daha bi anlamlı oluyo

Son cümlenin küfürlü versiyonuna katılıyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

valla bu devirde düzgün bir ilişki için böyle liseden falan başlayıp sonuna kadar gitmen lazım yoksa ilerde bir deyim var başına o gelir " kendi köyünün öpülmüşünü almayan başka köyün sevilmişini alır " diye o yüzden iyi düşünüp öyle hamleler yapmak en iyisi

Bu deyişi ilk defa duydum lan ahahahahha

• herkeze teşekkür ne la, dediğin gibi eve kapan biraz Türkçe kelime çalış.
  • Öncelikle kendine yeni aktiviteler bul doğa yürüyüşü olur,balık tutmak olur,turlara katılmak olur vs. yavaş yavaş eski haline dönersin sosyal medya uygulamalarından da kişi listenden çıkar.

Not:Edindiğim tecrübelere göre Türk kızlarının %75'inden cacık olmaz ne yaptıklarının farkında değiller düzgün olanlarınında zaten eşleri var 1 senedir ilişkim yok kafam rahat istediğimi yapıyorum karışan yok eden yok bir zaman sonra etrafta dolaşan çiftleri görünce benim niye kız arkadaşım yok diye başlarsan bu tripten kurtulamazsın görmemezlikten gel aktivitelere katıl mutlu ol hayatın tadını çıkar.

(İZMİR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 21 Nisan 2014; 11:09:32 >
  • Bana böyle işler çok saçma geliyor. Baştan beri ayrılacağını bildiğin kızla neden beraber olursun ki. Kimisinin 1 hafta,1 ay kimisinin 1 yıl ama olacak belli. Bunu soyledikten sonra evlenmeden birbirimizi tanımıyacak mıyız diyenler olabilir. Bu soylediklerimi daha lise yıllarında dusunenler için diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm birşeyi en sonunda yaptım iyimi yaptım bilmiyorum ama olan oldu. Kız arkadaşım bana soğuk davranıyor diye bir konu açmıştı ve sizin yorumlarınızıda dikkate alarak bu işi bitirmeye karar verdim demin kız arkadaşımı telefonla aradım ve acil buluşalım dedim buluştuğumuzda lafı fazla uzatmadım Merve ben sana çok önemli birşey söylicem bunu söylemem gerekiyor artık ikimizinde canı yansın istemiyorum dedim ve direk söyledim merve ben senden ayrılmak istiyorum uzun zamandır bana karşı soğuk davranıyorsun sana ne desem tersliyorsun bana sıkıntılarını anlatmıyorsun benden ayrılmak istediğini anladım ve bunu birlikte bitirmemiz daha doğru olucak bu yüzden ayrılalım ikimizde daha fazla yorulmayalım dedim. Şaşırdı bana yapma lütfen ben seni seviyorum dedi ilkten geri adım atıcaktım ama daha fazla aklımı kurcalamak istemediğimden artık içimde eskisi gibi sana karşı samimiyet kalmadı dedim gene normal arkadaş olalım hatta benim en iyi arkadaşım olucaksın ama artık sevgili olmayalım biz birbirimize uygun değiliz dedim. Doğrumu yaptım bilmiyorum ama bu sözleri kullanırken kalbim inanılmaz hızl ıattı ve içim parçalandı sanki kalbime birşey sapladılar elim, ayağım bile titredi sevdiğim kızdan ayrıldım biraz önce şuanda çok fena bozuk durumdayım ama sizlerle yeniden vakit geçirip, moral bulacağıma inanıyorum artık uzun bir süre hiç bir kızla görüşmiycem muhtemelen eve kapanıcam okuldan eve, evden okula eğer toparlamam uzun alacakmı bilmiyorum ama şuanda kendimi çok garip hissediyorum hepinize bana yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim bana yardım ettiğiniz için.

Madem seviyosun niye ayrlıyosun ? Kız soğuksa git problemi cöz.Kökünden sokup attın mı sımdı ne oldu icin rahat bile değil kafan kızda kalmıs sen dıyosun ki okuldan eve evden okula universite okuyosan vizeler finaller pert uyandırıyım..Lisedeysen ne ders dinlersin ne bişey her güldüğünde aklına o gelcek ben ufaktan uyandırıyımda senı ha dersenki ben 2 3 ay boyle acı ceker unuturum.O zaman koy ver gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: amonobel

Şimdi git duşa gir. Açabildiğin kadar soğuk suyu aç ve kafandan akmasına izin ver. O soğuk su başından her akışında beraber üşüdüğünüz zamanlar gelsin aklına. Bu hatıralar soğuk suya karışan göz yaşın gibi akıp gitsin zamanla. Sonra git ve uyu. Sabah kalktığında her şey eskisi gibi olacak ve sen de yeniden hayatına devam edeceksin.

Böyle yaptıktan sonra bence sabah kalktığında zatürre olacak.
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Bana böyle işler çok saçma geliyor. Baştan beri ayrılacağını bildiğin kızla neden beraber olursun ki. Kimisinin 1 hafta,1 ay kimisinin 1 yıl ama olacak belli. Bunu soyledikten sonra evlenmeden birbirimizi tanımıyacak mıyız diyenler olabilir. Bu soylediklerimi daha lise yıllarında dusunenler için diyorum.

Mantıklı düşünen birini buldum sonunda.

Dhde kız terk etme konusuna pek raslamayız hadi hayırlısı

• Boşver kardeşim kızlardan daha önemli şeyler var hayatta. Gelir geçer bu tarz şeyler. Önemli olan gerçek arkadaşlıklar. Aşk dediğin gelip geçici şeydir. Arkadaşlarınla falan takıl, cips kola falan parti tarzı şeyler yapın kafayı dağıtın. Yani fazla takma kafaya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.