arkadaslar ben 16 yasndayım sewgilm 15 ne hediye alabilirm kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz sewinirim
iç çamaşırı
quote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
iç çamaşırı
oldu başka? töbe töbeee
Bak benim fikrim var Bu anketi salla
Şimdi kız arkadasının resmini al internet üzerinden sonra birazcık oynama yap işte yanına eklenti yap yada Photoshop bilen biri varsa o yapsın sonra onu bir harici diske kayıt ettir
+ Pufyidik yastık al Beyaz olsun git o resmi o yastığın üstüne BASTIR
Al sana özel bir hediye
En kötü iht. gene resmini al git ressama Cizim yapsın o resmi ne bileyim sana ait olsun anladınmı :D
quote:
Orjinalden alıntı: W7K2D!
Bak benim fikrim var Bu anketi salla
Şimdi kız arkadasının resmini al internet üzerinden sonra birazcık oynama yap işte yanına eklenti yap yada Photoshop bilen biri varsa o yapsın sonra onu bir harici diske kayıt ettir
+ Pufyidik yastık al Beyaz olsun git o resmi o yastığın üstüne BASTIR
Al sana özel bir hediye
En kötü iht. gene resmini al git ressama Cizim yapsın o resmi ne bileyim sana ait olsun anladınmı :D
olabilrdi ama benm yarına almam lazım bunu doğum gününde yaparım :)
ben altın kolye alırdım ama kız arakdaşım olmadıgı için alamıyorum
Ben gümüş kolye kalp şeklinde kalbin içinde ikimizin baş harfleri vardı. Çok sevmişti tavsiye ederim.
ortadan ikiye ayrılmış kalp al yarısını sen tak yarısını o taksın
kolye veya t-shirt al. parfüm sakın alma derim.
Parfüm veya t-shirt alma.Bu;karşıdaki kişinin tarzına saygısızlık anlamına gelir.En azından parfüm öyle.En mantıklı olan cüzdan,kız kolye takı vb sevmiyor olabilir.Ama yine de son söz sende:D
adidas cüzdan veya gümüs kolye al bence tbi karar senin
mp3 çalar al eğer mp3 ü varsa mp4 çalar al ,oda warsa xbox360 al
e hiçbiri bence bu anketten hiçbirini alma
gıt kontor al valla bu ara en cok revacta o var. 500 al senı kımseye degısmez bak
kol saati, markalı bişey...
Ben en sevdiği grubun 1 albümünü , 1 t-shirtini , rozetlerini falan alıcam . En fazla 40-50ye patlar ..
quote:
Orjinalden alıntı: cLean famiLy girL
adidas cüzdan veya gümüs kolye al bence tbi karar senin
bende öle yapıcam büyük ihtimal :)
quote:
Orjinalden alıntı: Aytürk
Parfüm veya t-shirt alma.Bu;karşıdaki kişinin tarzına saygısızlık anlamına gelir.En azından parfüm öyle.En mantıklı olan cüzdan,kız kolye takı vb sevmiyor olabilir.Ama yine de son söz sende:D
söylediğn mantıklı :) cüzdan alıcam sanırım çünkü pek takmıyo kolye tsk ederm tavsiyen icin ;)