Şimdi Ara

Kız arkadaşım ve Güven Sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 18 gündür kız arkadaşımla gayet mutluyduk ama bugün bize geldiğinde bana söyledikleri kafamı karıştırdı ve halada çok kötüyüm. Yazlıkta yazın hoşlandığı bi çocuk olduğunu 3 gün çıktıklarını ve ayrıldıklarını aslında çıkmak denemez ama dedi. Daha önce bana ilk çıktığı olduğumu söylemişti. Neyse msn şifresini falan istiyordum ama vermezdi bugün zorla yanımda açtırdım ve o çocuğu sildirdim sonra telefondanda sildi.

Ama şifresini vermemişti. Ben telefonunu kurcalarken şifresini gördüm ve az önce o netten çıkınca girdim. Akşam bana tekrar eklersem kızar mısın demişti ayrılırım çok ciddiyim demişti. Şifresini bildiğimi bilmiyor şuanda. Ve denedim şifreyi oldu. Girdiğimde o çocuğu tekrar eklediğini gördüm.

Off beni çok seviyor ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Napacam kararsızım.?

• Ayrıl.. Sen onu uyarmışsın, demişsin o halde yine ekliyorsa düşünmenin anlamı yok. O seni gözden çıkarmış.. Bence ilerde daha da boynuz yemek istemiyorsan şimdiden ayrıl.. Ayrıca kaçan kovalanır diye bi söz de var bilmem anlatabildim mi en azından ne tepki veriyor anlarsın..
    Kesinlikler ayrıl derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 27 Nisan 2007; 23:31:56 >

Orjinalden alıntı: sleep

Ayrıl

Maalesef katılıyorum..

Ayrıl

hocam naptın sen ya..

arkadaşım sadece güven ve bunu hissetmesini bil..başka hiç bişi sölemicem...gözlerine bak ve hisset..
    hissetmiosan @sleep e uy ve ayrıl direk; üzülmemek için

Doðacak güneş gibi Halkın kara yazgısının üstüne
    Yumruklar dalgalanıyor göklerde
    Kızıl bantlı şehitlerimizle!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikretuzun88

Mesaj atıp ayrılmayı düşünüyorum zaten ama kararsızım. Off sigara alkol 2 saattir.

Neyini düşünüyorsun kardeşim o göze almış zaten.. Bence ilerde daha çok pişman olmadan ayrıl.. Öyle ya da böyle pişman olacaksın en azından gururun olur
    Daha Fazla Göster
  • devam et eğlen

тяαη¢ємαηια Loves Money So Much!
  • Kızlar bahane, hayat şahane (uymadı ama neyse..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

bas tekmeyi HAYAT KISA DEĞMEZ HİÇ Bİ KIZA

+ 99999....

bi yeri olanın dini olmas eklenti ...

Orjinalden alıntı: Luaxelit

quote:

Ayrıl

hocam naptın sen ya..

arkadaşım sadece güven ve bunu hissetmesini bil..başka hiç bişi sölemicem...gözlerine bak ve hisset..
    hissetmiosan @sleep e uy ve ayrıl direk; üzülmemek için

Hocam sen güvenebilir misin aynı şartlarda adam demiş zaten ''Ayrılırım tekrar eklersen'' diye yani buna başka yapacak birşey bulamıyorum..
    Kız seçimin yapmış

• yaşayacağını 1-2 gün içinde yaşa, ayrıl

Bunlar basit şeyler falan ama hoş şeyler değil. Yaşın, kurmayı planladığın ilişkinin türü ne bilmiyorum ama temel sağlam olmalı. Bu silme, ekleme vs. temeli çürütmüş bi kere...

Bu arada eğlen, alacağını al vereceğini ver ayrıl diyen arkadaşlara; sizinde bacınız kardeşiniz var muhabbeti yapmayacağım ama eden bulur bunu unutmayın. Birisinin lastiğini patlatırsanız, gün gelir lastiği patlak arabaya binmek zorunda kalırsınız.

Kızlara düşkün olun, onların kölesi olun vs. demiyorum. Kızlara; bir insana olması gerektiği kadar saygı gösterin yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhk -- 27 Nisan 2007; 23:46:51 >

Off off.

Şimdi msn'e girdi seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama onuda eklemem lazım diyor annesinin arkadaşının oğluymuş beni böyle kabul et diyor. Yapamam diyorum.

Off off.

Ne alaka ya çıkmışlar öyle şey mi olur canım
    rest çek ya ben ya o de bakalım ne diyecek ama dikkat et başka adres alabilir oraya ekler sen sildi zannedersin yani artık güven olmaz söyleyeyim

• quote:

Şimdi msn'e girdi seni çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama onuda eklemem lazım diyor annesinin arkadaşının oğluymuş beni böyle kabul et diyor. Yapamam diyorum.

Off off.

Kızlarda ßahane Çok ßunlara ALdanma Derim

Ayrıl.. Sen onu uyarmışsın, demişsin o halde yine ekliyorsa düşünmenin anlamı yok. O seni gözden çıkarmış.. Bence ilerde daha da boynuz yemek istemiyorsan şimdiden ayrıl.. Ayrıca kaçan kovalanır diye bi söz de var bilmem anlatabildim mi en azından ne tepki veriyor anlarsın..
    Kesinlikler ayrıl derim

+ 1

@fatihhk
    Sonra daha çok üzülürsün
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.