Şimdi Ara

Kız Arkadaşım ve Annem Anlaşamıyor (Evden GİT! mevzuları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler annem 10 gün önce eve geldi ve 10. günün akşamı ikiside anlaşamadığını söyledi. Biri diyor ben oğlumla ayrı eve çıkıcam.Siz anlaşamazsanız ayrılırsınız demi diyor.
    Diğeri "annen eve geldi hastayım diyor ama 2 saat banyoda ortalığı siliyor. Birşey yediğinde çöpleri atmıyor diyor.

Anneme git diyemiyorum kadın zaten hasta gitcek yeri yok evden kaçtı.(üvey babamdan)
    Kız arkadaşımla zaten 2 yıldır aynı evdeyiz ve 4 yıldır çıkıyoruz. Ayrıca evin kirası onun parasından kesiliyor faturaları o ödüyor. Ben gıda ve diğer tüm giderleri karşılıyorum. Ama zar zor yetiyor paramız kimse evden çıkamaz yani ve bir alışmışlık var aramızda. Kız ailesi ile küstü benim için. Bilemiyorum ne yapacağımı dertleşmek istedim.

• Hocam sen evden git annenle kız beraber yaşasın

Şaka maka ama gerçekten zor bir durum umarım çıkar bi yol bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin zor kardeş

• Anne>Dünya. İlerde pişman olacağın şeyler yapma

• 250gr için o güzel insanı üzme.

• ara yol bul zor da olsa

250gr deyip geçme kız da senin için ailesini karşısına almış anladığım kadarıyla

sana değer verene değer ver

• Hikayedeki kilit isim üvey baban, onu ikna edip anneni göndermen lazım yanına. Annenin ne sebeple "kaçtığını" bilmiyorum, o da önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğerki kız senin için bir şey yapmamış olsa ne olursa olsun anneni üzme derdim ama kız ailesini karşısına almış kirayı o veriyor diyorsun öyle senin için bir şey yapmamış bir kız değil yani. Oturup bir orta yol bulmaya çalışın belki gerçekten de annen haksızdır
  • Alıcan ikisini aynı yerde oturup konuşucağanız azıcıkda duygusala bağlıcan ben ikinizide değer veriyorum ikinizde beni üzüyorsunuz böyle yaptıkça yapmayın felan fistan ayağına yat
  • İkisiyle otur konuş anlaşsınlar birbirlerine karışmasınlar ikiside atsan atılmaz satsan satılmaz

• skyfor kullanıcısına yanıt
    Evet annem haksız bunu kız söylüyor bende zaten görüyorum. Misal birşeyler yiyor çöpünü atmıyor hastayım dedi hastahaneye gittik ilaç aldık ilaçlar bana dokanıyo diyip hiç ilaç içmiyor. Ağrım var diyor gidiyor temizlik yapıyor herşeye alerjisi olduğunu söylüyor ona göre yemek bulmaya çalışıyoruz. Hani tamam ne isterse alıyorum ama. 1 haftadır günde 3 sütlaç 1 meyveli yogurt 1 bazlama istiyor sabit olanlar bunlar ve ekstralarda var. Kız bunu yüzüme söylediğinde üzüldüm ama farkında olduğum içinde kıza bişey diyemedim. Sıkıntılı bir durum. Kardeşime söyledim ya gönder onu gönder ben ev tutana kadar bakarım diyor kendiside birahanede çalışıp dandik bi otelde kalıyor. Ayrıca asker kaçağı bakamayacağını biliyorum yani. Su an olabilecek tek durum annemin kendine çeki düzen vermesi
  • Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt
    Annemin anlattığına göre hem küfür ve hakaret varmıs hemde aldatmıış bu manyak adam. Geçenlerde konustular gayette samimiydiler. geri döncem falanda diyor arada. tuhaf bi durum orasıda
  • Pit0N kullanıcısına yanıt
    1- Her ne kadar sevsemde beni ve 2 ağabeyimi yuvaya verdi. 8 yaşımdan bu yaşa kadar kendim yetiştim.
    2- Annem iyiliğinden ziyada saf biraz. Ama aynı zamanda kurnazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exphantum

Annemin anlattığına göre hem küfür ve hakaret varmıs hemde aldatmıış bu manyak adam. Geçenlerde konustular gayette samimiydiler. geri döncem falanda diyor arada. tuhaf bi durum orasıda

Söver de döver de sonuçta o benim kocam mantığı var gibi annende, senin için güzel, kullan bunu. Döneceğim diyorsa da zorla göndermemiş olursun. Çıkışın üvey baban.
  • Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt
    Evet bana da son çare o gibi duruyor..
  • Onlara bu davranışlarının kötü olduğunu söyle.

• Exphantum E kullanıcısına yanıt
    Büyük konuşmasakın. Bir gün çocuklarından vazgeçmeyi düşünecek kadar dibe vurursun aklın şaşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exphantum

Evet bana da son çare o gibi duruyor..

Anneni onu aldatan adama geri göndermeni önermem

• hatanın en büyüğü sende çünkü çok monoton bir hayat yaşıyorsunuz hayatınızda hiçbir hareket aktivite bi güzelllik yok, zamanında abazalığın ağır basmış ananı o üvey babaya bırakıp rest çekip kız arkadaşınla eve çıkmışsın bu hiç normal birşey değil hiçbir ana baba böyle bir olayı kabul edemez kızında ailesi sıkıntılı demekki sizinki aşk değil bildiğin mallık, daha dorusu kolaya kaçmak. zor olan kızı o evinden teliyle duvağıyla çıkarmak anasının babasının rızasını almak aileler arasında anlaşmayı sağlamaktır çünkü evlenince sadece siz değil ailelerde evleniyor, siz afedersiniz şeyinizin keyfine eve çıkmışsınız zaten sıkıntılı bi olay bu ondan sorada vay efendim kız arakdaşımla annem anlaşamıyor
  • Ana gibi yar olmaz salla o kızı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.