Şimdi Ara

Kız Arkadaşım ve Annem Anlaşamıyor (Evden GİT! mevzuları) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OCA

hatanın en büyüğü sende çünkü çok monoton bir hayat yaşıyorsunuz hayatınızda hiçbir hareket aktivite bi güzelllik yok, zamanında abazalığın ağır basmış ananı o üvey babaya bırakıp rest çekip kız arkadaşınla eve çıkmışsın bu hiç normal birşey değil hiçbir ana baba böyle bir olayı kabul edemez kızında ailesi sıkıntılı demekki sizinki aşk değil bildiğin mallık, daha dorusu kolaya kaçmak. zor olan kızı o evinden teliyle duvağıyla çıkarmak anasının babasının rızasını almak aileler arasında anlaşmayı sağlamaktır çünkü evlenince sadece siz değil ailelerde evleniyor, siz afedersiniz şeyinizin keyfine eve çıkmışsınız zaten sıkıntılı bi olay bu ondan sorada vay efendim kız arakdaşımla annem anlaşamıyor

Her ne kadar sevsemde beni ve 2 ağabeyimi yuvaya verdi. 8 yaşımdan bu yaşa kadar kendim yetiştim. 8 yaşında rest mi çekeyim ?
    Yorumları okumuyorsun geliyorsun burada yorum yapıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

hatanın en büyüğü sende çünkü çok monoton bir hayat yaşıyorsunuz hayatınızda hiçbir hareket aktivite bi güzelllik yok, zamanında abazalığın ağır basmış ananı o üvey babaya bırakıp rest çekip kız arkadaşınla eve çıkmışsın bu hiç normal birşey değil hiçbir ana baba böyle bir olayı kabul edemez kızında ailesi sıkıntılı demekki sizinki aşk değil bildiğin mallık, daha dorusu kolaya kaçmak. zor olan kızı o evinden teliyle duvağıyla çıkarmak anasının babasının rızasını almak aileler arasında anlaşmayı sağlamaktır çünkü evlenince sadece siz değil ailelerde evleniyor, siz afedersiniz şeyinizin keyfine eve çıkmışsınız zaten sıkıntılı bi olay bu ondan sorada vay efendim kız arakdaşımla annem anlaşamıyor

senin eski nick hll knk mıydı? Öyleyse bu kadar saçma bir yorum beklemiyordum

• kesinlikle tercihin annen olsun
  • ortak nokta bulup ikna etmelisin ikisinide. yoksa başka sorunlar ortaya çıkacaktır
  • Annene bunun onur kirici bir davranis oldugunu soyle. Seni dogurup buyutmus olabilir ama geri kalan hayatinda birlikte yasamayi sectigin insana saygili olmasi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exphantum

Beyler annem 10 gün önce eve geldi ve 10. günün akşamı ikiside anlaşamadığını söyledi. Biri diyor ben oğlumla ayrı eve çıkıcam.Siz anlaşamazsanız ayrılırsınız demi diyor.
    Diğeri "annen eve geldi hastayım diyor ama 2 saat banyoda ortalığı siliyor. Birşey yediğinde çöpleri atmıyor diyor.

Anneme git diyemiyorum kadın zaten hasta gitcek yeri yok evden kaçtı.(üvey babamdan)
    Kız arkadaşımla zaten 2 yıldır aynı evdeyiz ve 4 yıldır çıkıyoruz. Ayrıca evin kirası onun parasından kesiliyor faturaları o ödüyor. Ben gıda ve diğer tüm giderleri karşılıyorum. Ama zar zor yetiyor paramız kimse evden çıkamaz yani ve bir alışmışlık var aramızda. Kız ailesi ile küstü benim için. Bilemiyorum ne yapacağımı dertleşmek istedim.

Şu hayatta kim istediklerini yapabiliyorki öyle veya böyle alışacaklar hayat bu yapacak birşey yok illa birinden vazgeçmek zorunda değilsin karşına al ikisini durumu söyle

• anne #1
  • Ananı da al git.

• Anan seni kıskanıyor elin kızı seni alacak diye

• Bu soru sorulur mu la tabiki anneni kov.
  • ananı da al gel sen de
  • Al iksinide karşına konuş.

• Elalemin kızı annemin tükürüğü bile olamaz
  • Olum nasıl hayatlar bunlar kız arkadaşın ile birlikte yaşıyorsun. Cidden Dünyanın suyu çıktı artık

• Kardeş sen düzenini kurmuşsun kız arkadaşınla evlilik vs olur mu bilemem de öyle anadan hayır gelmez sal gitsin. Herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda.

• Kız arkadaşını seç.
  • Arkadaşlar insanların kız arkadaşı,sevdiği insan hakkında nasıl 250 gr falan kelimeler kullanıyorsunuz,adamlık mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Exphantum

ananı da al gel sen de

Tm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Arkadaşlar insanların kız arkadaşı,sevdiği insan hakkında nasıl 250 gr falan kelimeler kullanıyorsunuz,adamlık mı bu?

Kendileri kadınlara o gözle bakıyor da ondan... hayatlarında anneleri hariç hiç bir kadını sevmemişler ve sevilmemişler ezikler kıskançlıktan yazıyorlar öyle. Kedi ciğer ilişkisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

250gr için o güzel insanı üzme.

Sizin gibiler için karşı cins 250 gramdan ibaret zaten. Kızın ailesini sevgilisi için karşısına almış olması falan hiç önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.