Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIM BENİ TERK ETTİ :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 yillik kiz arkadasim beni terk etti.

Beni terkettikten sonra bi cocukla 6-7 ay beraber oldu fakat daha sonra onunla da yollari ayrildi.

3 yil boyunca yatmak disinda herseyi yaptik, resmen bir butun olmustuk.

Evlenmekte biraz aceleciydi bense biraz daha bekleyelim derdim ona. O ara teyzemi kaybettim memlekete gittim 1 ay kaldim.

Dondugumde kiz artik eskisi gibi degildi, ki yanilmadim baska biriyle gorusmeye basladi.

Bi zaman sonra bende artik serbest biraktim onu ve yanilmadim beni terk etti gitti.

O cocukla 7 ay takildi ve onunlada ayrildi.

Resmen karim gibi dusunmustum onu ve beni terk etmesi bana cok koydu.

Dogudaki namus cinayetlerini bir nebzede olsa yadirgamadim. Adam bosandigi dul karisinin baska biriyle beraber olmasini yediremiyor gidip karisini vuruyor. Adamlara hak verdim valla, bu kizi karim gibi dusunmustum.

Gitsem ona zarar versem ben suclu olcam hapislere duscem, bana donse o zamanda onu kullanilmis biriymis gibi dusunucem yine kendi icimi yicem. Onu seviyormuyum? lanet olsun ki malesef evet.

Kafayi yicem arkadaslar, beni terk ettikten sonra hic biseyden zevk almiyorum, hersey anlamsiz geliyor bana, resmen hayattan sogudum. Napicam bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızların gözü her zaman daha iyisindedir unutma,sıkılmıştır senden artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya hocam hem yatmak hariç her şeyi yaptık diyorsun hen de evlenmekte aceleciydi ben erteledim diyorusn sonra da terkedip gittiğine mi şaşırıyorsun? Kız resmen cirpinmis beni bırakma diye sen sallamamışsın birader kusura bakma. Biraz kadın erkek cinsel dalgalanmasi olsun hormonal denge olsun oku öğren. Kızın birtakım ihtiyaçları olmuş o kadar yakinlastiktan sonra oduna öyle yakın olsan felaket bir şekilde etkilenir. İlişkini sen yakmissin bir de gidip töre cinayetlerini anlıyorum diyorsun! Kusura bakma birader ama psikiyatrist desteğine ihtiyacın var çok ciddi bir şekilde. Karın gibi gördüysen evlenecektin. Burada bir sorumlu varsa o da sensin, hem kızı hem kendini yakmışsın.

Terk etmek bu kodar kolay mi? Aynisini ben ona yapsaydim o ter turlu pisligi cikefligi yapardi bana, gidip mahkemeye bana zorla sahip olmaya calisti vs her seyi derdi biliyorum.

Ulan Gamze, bu bana yapilirmi? Biliyorum her iliskinde beni hatirlayacaksin ve hic kimse ben olmayacak, benden daha zenginini daha yakisiklisini bulsanda bir baska ben yoktur bu dunyada

Ben şunu anladım, bir derdin varsa bu lanet foruma yazmayacaksın.Daha beter oluyor. Saçma sapan insanlar yorum atıyor daha da sinirleniyorsun. Yazma buraya kendini ancak kendin kurtarabilirsin.Forumda objektif düşünebilen insanların sayısı çok az ve nadir. Salla gitsin. Forumda yorum yapanların yarısı rahat ve mutlu. Empati ne demek diye sorsan bilmezler. Bizde empati kurmalarını bekliyoruz. Dışardaki insanlardan farksızpar işte, buradan medet umuyoruz ama nafile. Kız arkadaşın seni terk ettiyse bırak gitsin, düşünmeye bile değmez.

Orijinalden alıntı: trustem.111

Ya hocam hem yatmak hariç her şeyi yaptık diyorsun hen de evlenmekte aceleciydi ben erteledim diyorusn sonra da terkedip gittiğine mi şaşırıyorsun? Kız resmen cirpinmis beni bırakma diye sen sallamamışsın birader kusura bakma. Biraz kadın erkek cinsel dalgalanmasi olsun hormonal denge olsun oku öğren. Kızın birtakım ihtiyaçları olmuş o kadar yakinlastiktan sonra oduna öyle yakın olsan felaket bir şekilde etkilenir. İlişkini sen yakmissin bir de gidip töre cinayetlerini anlıyorum diyorsun! Kusura bakma birader ama psikiyatrist desteğine ihtiyacın var çok ciddi bir şekilde. Karın gibi gördüysen evlenecektin. Burada bir sorumlu varsa o da sensin, hem kızı hem kendini yakmışsın.

Kesinlikle bu adamı dinle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Usta sen takılma buradaki yobazlara. Bekara karı boşamak kolay derler.
    Ben şunu anladım, bir derdin varsa bu lanet foruma yazmayacaksın.Daha beter oluyor. Saçma sapan insanlar yorum atıyor daha da sinirleniyorsun. Yazma buraya kendini ancak kendin kurtarabilirsin.Forumda objektif düşünebilen insanların sayısı çok az ve nadir. Salla gitsin. Forumda yorum yapanların yarısı rahat ve mutlu. Empati ne demek diye sorsan bilmezler. Bizde empati kurmalarını bekliyoruz. Dışardaki insanlardan farksızpar işte, buradan medet umuyoruz ama nafile. Kız arkadaşın seni terk ettiyse bırak gitsin, düşünmeye bile değmez.

Haklisin. Cogunun zaten bu sekilde bir partneri olmamistir hala lise yillarindaki iliskilerinden bahsederler.

Neyse bu kiz gitti, belki unulutulacak ama bunca yaptiklarindan sonra bana donerse ne yapicam?? onu kabul edemem baska bir erkekle takildiktan sonra. Fakat bir o kadarda onu cok seviyorum.

• antonio-montana A kullanıcısına yanıt
    Sen baya bir samimi geldin ya.

Aynı durumu ben yaşıyorum.

Bir film önersem izler misin? Ama ya daha kötü olursan? Seni kötü etkilemek istemem. Kötü birşey yapmazsan,ana mantığı kavrarsan filmdeki,kendine geleceksin. Bir nevi ilâç gibi. Filmin adı "500 days of summer" izle gitsin. Soudtrackleri bile yeter. Kesinlikle izlemelisin. Altını çiziyorum.

Ha tekrar sana geri dönerse (ki dönecek)mesajla seni etkilemeye çalışacak veya karşına çıkmaya çalışacak. Kendimden biliyorum. 1 yıl sonra "Rüyamda seni gördüm, merak ettim. İyi misin?" mesajı geldi. Sana da bu tür buna benzer bir mesaj gelir,arar vsvs.

Sen filmi izle.

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Sen baya bir samimi geldin ya.

Aynı durumu ben yaşıyorum.

Bir film önersem izler misin? Ama ya daha kötü olursan? Seni kötü etkilemek istemem. Kötü birşey yapmazsan,ana mantığı kavrarsan filmdeki,kendine geleceksin. Bir nevi ilâç gibi. Filmin adı "500 days of summer" izle gitsin. Soudtrackleri bile yeter. Kesinlikle izlemelisin. Altını çiziyorum.

Ha tekrar sana geri dönerse (ki dönecek)mesajla seni etkilemeye çalışacak veya karşına çıkmaya çalışacak. Kendimden biliyorum. 1 yıl sonra "Rüyamda seni gördüm, merak ettim. İyi misin?" mesajı geldi. Sana da bu tür buna benzer bir mesaj gelir,arar vsvs.

Sen filmi izle.

Bana donerse o an ki psikolojim ile OK dicem ama ilerde bu takildigi adam aklima gelcek huzursuz olcam bu sefer tartismalar baslicak. Asaga tukursen biyik yukari tukursen sakal, gel de cik isin icinden. O filmi izlicem bu aksam

• antonio-montana A kullanıcısına yanıt
    İki ucu boklu değnek.

''Yatmadigin kadina hesap soramazsin''

Dini inanciniz, ahlaki bakis aciniz beni ilgilendirmez. Ama sonuc ortada.

Bir kizla sevismeden butun olamazsin. İmkani yok. Bir kadinin en masum, en korunmasiz, en guzel hali ciplak halidir. Sevismeden baglanmaz kadin sana. Sen de onu tam anlamiyla sahiplenemezsin.

Ha sevisti diye de illa omur boyu seninle olacak diye bir sey yok. Surekli kavga edersiniz. Kadin kafasinda tartar. Yahu bu adamla sevistik ama mutsuzum. Ayrilsam mi devam mi etsem diye dusunur.

Ama senin durumun garip degil. Senin gibi terkedilen pek cok insan tanidim.

İliski iki tarafli olur. Genelde kadinlar, sevismek icin yanip tutusurken, bunun sinyallerini verirken, erkek israrla sevismez. Namusum der, alnindan oper vsvs.

Evlilik dedigin senin en nihayetinde yasal sevisme hakki elde etmek degil midir ? Birbirinizi zaten onceden seversiniz, gezersiniz, her seyi yaparsiniz. Ama o imzayla, aile onayli yasal sevisme hakki elde edersiniz.

Gecmis olsun ne diyim. Bir dahaki iliskinde bunlari goz onunde bulundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Zamaninda cok sevdigim, saydigim ve iliski danismani olan bir abim su lafi soylemisti ;

''Yatmadigin kadina hesap soramazsin''

Dini inanciniz, ahlaki bakis aciniz beni ilgilendirmez. Ama sonuc ortada.

Bir kizla sevismeden butun olamazsin. İmkani yok. Bir kadinin en masum, en korunmasiz, en guzel hali ciplak halidir. Sevismeden baglanmaz kadin sana. Sen de onu tam anlamiyla sahiplenemezsin.

Ha sevisti diye de illa omur boyu seninle olacak diye bir sey yok. Surekli kavga edersiniz. Kadin kafasinda tartar. Yahu bu adamla sevistik ama mutsuzum. Ayrilsam mi devam mi etsem diye dusunur.

Ama senin durumun garip degil. Senin gibi terkedilen pek cok insan tanidim.

İliski iki tarafli olur. Genelde kadinlar, sevismek icin yanip tutusurken, bunun sinyallerini verirken, erkek israrla sevismez. Namusum der, alnindan oper vsvs.

Evlilik dedigin senin en nihayetinde yasal sevisme hakki elde etmek degil midir ? Birbirinizi zaten onceden seversiniz, gezersiniz, her seyi yaparsiniz. Ama o imzayla, aile onayli yasal sevisme hakki elde edersiniz.

Gecmis olsun ne diyim. Bir dahaki iliskinde bunlari goz onunde bulundur.

1yili askin beraber oldugu ve cok mutlu oldugu kisiye bakireligini veren kiz daha mi baglanir. Daha mi cok sever. Kizlarda da erkeklerde olandan var mi yani. Sevisince soguyabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elin başka bir kız eline değmediği için bana sarman normal. Gay mısın nesin?

Boş yapma evlat.

• Yahu şu kızları niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum ne güzel sevişin yiyisin gezin tozun nedir bu sevme aşık olma aşk acısı çekme muhabbetleri ,kız şuan başkasıyla sevişiyordur sen onu bunu bırak sevişecek başka kız bul illa birini çok sevmek bağlı kalmak sahiplenmek zorunda değilsiniz işte bu yüzden seven düşünen taraf her zaman yara alan kaybeden taraf oluyor

İlk haftadan sevisip de sonra baglanan, evlenen, askindan ölen kizlar da var.

2 yil sonra sevisip, soguyup ayrilan kizlar da var.

Toplum bir kap gibi. Kadinlar da bu kaba gore sekil alan su gibidir. Sen kadina baski yaparsan, kadin haliyle seninle sevismeyecektir. Goruyoruz yani, tecrubeli kadina hemen o.. Damgasi yapistiran erkekleri. Burasi Turkiye. Erkeklerin cogu boyle. Haliyle kizlar ne yapsin. Kezban oluyorlar iste kaba tabirle.

Bunlar oryargisiz yaklasilmasi gereken seyler. Yok 2 yil sevismedi, namuslu. Yok ilk gun sevisti namussuz diye bir sey yok.

Ona bakarsan memleket namuslu kadindan gecinmiyor. Sorsan, penisin yerini gosteremezler sozde. Ee bu kadar erkek hangi kadinlarla beraber oluyor o zaman ? Az mantik.

• Ver para çıkayım. Bende çok meraklısı değilim milletle kalmaya. İnsanlar umurumda değil.Çevresel faktörlerden dolayı onların yanında bulunuyorum mecburen sadece. Kendi başıma mutluyum. Eski kız arkadaşım hariç kimse zerre umurumda değil. Ne yazık ki bende onun umurunda değilim sanırsam.Ama az kaldı unutucam. Onla doğmadım ki, onsuz öleyim. Eşantiyonla vermediler yanımda. Az kaldı az.Ben onu defterden silince o da bana geri dönecek. Bu sefer de ben farklı yerlerde olucam. Hem mental olarak,kafa olarak. Hem de yer,mekan olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napalım yani -- 17 Nisan 2016; 17:52:50 >
  • Türkiyede kadinlara neden bu kadar önem veriliyor ?Yasadigimiz su donemde iliskilerdeki yapilmiyacak seyleri erkeklerden cok kadinlar yapiyor ama erkekler uzuluyor.

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Türkiyede kadinlara neden bu kadar önem veriliyor ?Yasadigimiz su donemde iliskilerdeki yapilmiyacak seyleri erkeklerden cok kadinlar yapiyor ama erkekler uzuluyor.

Aynen katiliyorum kardes!

Bak bu antipati, antibiyotik gibi geldi ! 😬

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.