Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIM BENİ TERK ETTİ :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sevişsende sevişmesende kızın senden ayrılmayacağının garantisi yok psikolojisine bağlı sanırım. Ama yaşanmış bir şeyler kişileri özel olarak yakınlaştırır.

Onsuz olmaz, onsuz nefes alamıyorum vb. bağlandığınız için oluşan geçici şeylerdir. Hayattan keyif almaya bakın. En iyisi niye gitti diye üzülmek yerine iyi anlarımız oldu demek yeterli. Hayat devam ediyor ve zamanla unutulur. Şöyle düşününce dünyada milyarlarca kız var. Türkiye olarak konuya bakacak olursak kendinizi kısıtlamayın. Bulunduğunuz ilde bile tanışmadığınız daha kaç kız vardır günde kaç tane görüyorsunuz? İlla sevgili olarak olaya bakmamak lazım insan olarak değerlendirirseniz çevrenizde aynı kafadan insanların bulunması mı iyi yoksa tek sadece bağlı kaldığınız ve sonra dönüp baktığınızda takılı kaldığınız ileri gidemediğiniz kişiler mi? Kendiniz cevaplayın.
  • Bu kızların evlenme acelesi nedir bunu anlamıyorum bende ?
  • Benzer durumu 3 kez üst üste yaşadım desem belki inanmazsın... Kızlara asla güvenmeyeceksin, seni deli gibi severken her şeyi yaparlar ama biraz senden soğumuşlarsa her şeyi bahane ederler. En güzel en iyisini getirsen kabul etmezler ve kendilerini her konuda senden daha kötü durumda olan birinin kucağına atarlar ve bir bakmışsın o adamdan da tekme yemişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonio-montana

Arkadaslar,

3 yillik kiz arkadasim beni terk etti.

Beni terkettikten sonra bi cocukla 6-7 ay beraber oldu fakat daha sonra onunla da yollari ayrildi.

3 yil boyunca yatmak disinda herseyi yaptik, resmen bir butun olmustuk.

Evlenmekte biraz aceleciydi bense biraz daha bekleyelim derdim ona. O ara teyzemi kaybettim memlekete gittim 1 ay kaldim.

Dondugumde kiz artik eskisi gibi degildi, ki yanilmadim baska biriyle gorusmeye basladi.

Bi zaman sonra bende artik serbest biraktim onu ve yanilmadim beni terk etti gitti.

O cocukla 7 ay takildi ve onunlada ayrildi.

Resmen karim gibi dusunmustum onu ve beni terk etmesi bana cok koydu.

Dogudaki namus cinayetlerini bir nebzede olsa yadirgamadim. Adam bosandigi dul karisinin baska biriyle beraber olmasini yediremiyor gidip karisini vuruyor. Adamlara hak verdim valla, bu kizi karim gibi dusunmustum.

Gitsem ona zarar versem ben suclu olcam hapislere duscem, bana donse o zamanda onu kullanilmis biriymis gibi dusunucem yine kendi icimi yicem. Onu seviyormuyum? lanet olsun ki malesef evet.

Kafayi yicem arkadaslar, beni terk ettikten sonra hic biseyden zevk almiyorum, hersey anlamsiz geliyor bana, resmen hayattan sogudum. Napicam bilmiyorum.

rakını kap gel ben 5 senedir beraber olduğum kız tarafından terk edildim. 4 sene oldu halen canım yanıyor. :(

• kardeşim sen manyakmsn kız gitmiş başkasıyla takılmış işte. sana bu yanlışı yapmış o kız o adamın elini tutarken senin bunu düşünüp zaten o kızdan soğman gerekirdi. bugün seni terk ettiyse yarın yine terk edebilir. ve bu acıları yine çekebilirsin. ya güzel kardeşim aç bak gözünü hayat ne güzel bi dünya kız var. kafana göresini bulursun. sen oturup onu düşünüp üzülüyosun. ya o ? senin üzüldüğünün yarısı kadar üzülmüşmüdür acaba ? yapmayın ya lan tamam acı çekinde geri dönersede kabul etmeyin ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.