VW Jetta Multimedya Ekran Sorunu
Vw Jetta Motor Sesi
|
İsteğe Bağlı Sigorta Primi
Arkadaşlar merhaba,
2008 mart ayında ilk sgk tescilim yapıldı. 4500 prim günü ve 60 yaş şartına tabiyim. Şuan sezonluk çalışıyorum, yani senede 6 ay sgk 4a primim yatıyor. Diğer 6 ay işsizim ve primim yatmıyor. Bu çalışmadığım 6 ayı elden isteğe bağlı olarak ödesem yine prim günüme sayılır mı? Şuan 1500 günüm var, kalan 3000 günümü isteğe bağlı elden yatırarak 4500 güne tamamlayabilir miyim?
Bluetooth Hoparlor
|
Bluetooth Baglanti Sorunu
|
|
|
TTNET Yavaş internet
Arkadaslar, istanbul pendik tarafinda ikamet ediyorum. (Istanbul'un gobeginde). 8 mbps sinirsiz internetten sonra taahut yeniledi ve 16 mbps sinirsiz 24 aylik internet aldik henuz 4 ay gecti. Hiz testi he 2 mpbs nin altinda cikiyor ve internet son derece yavas.
Ttnet'i aradik ve ariza kaydi olusturduk. Adrese gelip baktilar. Bina girisine kadar 15 mpbs geliyor ve daireye 2 mpbs geliyor dediler ve bina ic tesisatta sorun var dediler. Ev bizim olmadigi icin tadilat yapmak istemedik ve disardan CAT6 kablo cekip daireye o sekilde internet alin dedi gorevli.
Elektrikci cagirdim ve CAT 6 kablo cektirdim. Fakat kabloyu direk modemin ADSL portuna baglayinca internet isigi hep kirmizi yandi ve hic internet alamadim. Bu CAT6 kabloyu modeme baglarken arada bi aparat vs oluyor mu? Bina ile isim kalmadi, kabloyu direk ttnetin bina girisindeki kutudan cektigim halde bir turlu internet alamadim.
Yil 2021 hala internet hiz problemleriyle ugrasiyoruz!
Istanbul Artvin arasi otoyol ucreti
Arkadaslar bayramin son gunu istanbuldan artvine gidicem fakat o geredeye kadar olan 3 saatlik anadolu otoyolunu kullanamak istemiyorum. 3 saatlik yol icin 30 tl otoyol ucreti aliyorlar. Bu parayi benzin alip 100 km yol yapar arabam.
Kisacasi bu otoyolu kullanmadan normal yoldan gidilir mi?
Monster notebook HDD baglama
|
ASUS VIVOBOOK X505BP, AMD A9 9420 3.0GHZ, 4GB RAM, 1TB HDD, 15.6", AMD RADEON 2GB, WINDOWS 10. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 203
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 42.233 (Bu ay: 1.074)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic