Şimdi Ara

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler bayanlar, 1,5 yıldır sevgiliyiz benim yaş 18 onun yaşı 17 geçen sene ayakkabı almıştım. Bu sene aklıma pek seçenek gelmiyor, max 100 120 liralık falan maddiyattan öte manevi bişeyler olabilir akılda kalıcı olsun yani..

Not: Kalpli kutuda seni seviyorumun 100 farklı şekli cart curt böyle şeyler klasik geliyor bunların dışındaki önerilerinizi bekliyorum..

• Kol saati al. Ama kaliteli bişey istersen en az 250 TL'den başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Kol saati al. Ama kaliteli bişey istersen en az 250 TL'den başlar.

o kadar bütçem yok malesef.. yinede sağol
  • Kaliteli marka bi gözlük al gözlerine güneş gelmesin tatlı bayanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin ve onun olduğu bi resml puzzle yaptırıp süslü cümlelerle verebiiirsin kız arkadaşının hoşuna gidecektir.

• Kardes ikinizin resmini puzzle yaptir. Cok tutuyor son zamanlarda

• şu puzzle olayını 2 arkadaşım daha önerdi :D ama bana oda güzel gelmiyor nedense :D gerçi ben değil sevgilim beğenecek ama bakalım sağolun cevaplarınız için..

Diğer öneriler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    BUGÜN DOĞUM GÜNÜM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Selam beyler bayanlar, 1,5 yıldır sevgiliyiz benim yaş 18 onun yaşı 17 geçen sene ayakkabı almıştım. Bu sene aklıma pek seçenek gelmiyor, max 100 120 liralık falan maddiyattan öte manevi bişeyler olabilir akılda kalıcı olsun yani..

Not: Kalpli kutuda seni seviyorumun 100 farklı şekli cart curt böyle şeyler klasik geliyor bunların dışındaki önerilerinizi bekliyorum..

athlon2 x2 bütçenize uygun

• quote:

Nick-entry uyumu

Bence direk parayı ver ne almak istiyosa o alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Walking Dead -- 17 Haziran 2012; 0:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD al

quote:

Selam beyler bayanlar, 1,5 yıldır sevgiliyiz benim yaş 18 onun yaşı 17 geçen sene ayakkabı almıştım. Bu sene aklıma pek seçenek gelmiyor, max 100 120 liralık falan maddiyattan öte manevi bişeyler olabilir akılda kalıcı olsun yani..

Nick mesaj uyumu

• Nerede yaşıyorsunuz ? Hediyeyi bilemem ancak size güzel bir mekan önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD al

quote:

git ikinizin fotoğrafını çektir. Çerçevelet sana verdiğim değeri bi kez daha hatırlatmak istedim yazdır işlem tamam.
    100 lira

• Kızlar genelde bilgisayardan öyle aşırı derecede anlamıyor. Git az gblı ama görünüşü güzel bir flash bellek al. Çok pahalı olmaz muhtemelen. Not defterinden basit bir web sitesi hazırla. Çok basit olması inan sorun olmaz. Siteye menüler koy, günlük yazmanı tavsiye ederim. Güzel hikayeler ekleyip vs. bir şeyler yapabilirsin

Emin ol çok şaşırır çünkü not defterinden öyle bir şey beklemez. Flashla ver ona anı olarak kalsın. Yanınada sevgilinin giyim tarzına göre bir şey al neye ihtiyacı varsa, kızlar hep söyler şuyum eksik buyum eksik. Atıyorum git güzel bir hırka al.

Hem maddi hem manevi

edit: Ayrıca ucuz,ilginç şeylerde bulabilirsin. Değişik bardaklar t shirtler vs.vs. bunlarla hediyeyi pekiştirebilirsin. Ben hiçbir zaman 100 liramı komple harcamıyorum. Bölüştüre bölüştüre hediyelerle daha mutlu oluyorlar hem hediyeler bir işe yarıyor anı oluyor veya daha çok kullanılıyor örneğin diye açacağımda laf uzar vs.vs. diyerek geçiştireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 17 Haziran 2012; 1:01:22 >

• yeni bir ayakkabi daha al.. ne de olsa bir bayan icin o coktan eskidi..
  • bi paket lays+kola
  • kara kalem çalışması
  • Güzel bir gümüş kolye alabilirsin, Saat alabilirsin, T-shirt + Kot+ Şapka + Gözlük alabilirsin ama bu durumda ucuza kaçmanda fayda var, Güzel bir küpe alabilirsin.

Bunları bir değerlendir.
  • Kolye öneririm.
  • kalemtıraş al
  • quote:

Orijinalden alıntı: StupiFieD

Nerede yaşıyorsunuz ? Hediyeyi bilemem ancak size güzel bir mekan önerebilirim

Ankara hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.