Bildirim
Sevgilimin doğum günü ama param yok.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çikolata al -
güzel bi defter al ona nostalji yap.tabi belli bi geçmişiniz ve vaktin varsa -
Git bir mezarlığa birkaç çeşit çiçek topla evden de bir lastik al bağla onları kıza ver. -
Kaç gün var doğum gününe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pm. -
quote:
Orijinalden alıntı: KapıcıHamza
Kaç gün var doğum gününe
2 hafta var. -
Nerede yaşıyorsun.. -
Nette güzel fikirler var el emeği isteyen onlara bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Hafta var demek. İstanbul'da oturduğunu varsayıyorum.
Şimdi başlasan dilenmeye günde 50 lira kazansan 10 lira harcasan olur 40 lira.
40*14=560 lira . hadi eyvallah hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Heisen berg
quote:
Orijinalden alıntı: KapıcıHamza
Kaç gün var doğum gününe
2 hafta var.
Küçük kalp şeklinde bir kutu al dostum. ( 10 lira falan ) Bu kutunun içine güzel sözler yazarak bu sözlerin bulunduğu ufak not kağıtları ve elinde varsa fotoğraflarınızı ekle.
( Hazır fotoğrafınız yoksa ek 5 lira daha bulmaya ve 1-3 fotoğraf çıkartmaya bak)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En realist cevabım buydu hocam -
Bir Çiçek Al onu hediye et birde şiir yaz -
quote:
Orijinalden alıntı: hachiko
Nerede yaşıyorsun..
İstanbul ama sadece fikir istiyorum ben
tavsiye verenlere teşekkür ederim -
quote:
quote:
Nerede yaşıyorsun..
tavsiye verenlere teşekkür ederim
Konu aç kızın doğum günü ile alakalı biz yazarız konuya nete girebiliyor mu :)
Seneler önce babam buna benzer birşey yapmıştı hayatımda rahat ve mutlu uyuyabildiğim bir kaç geceden biri idi..
Sanırım 23. yaş günüm idi o gün evde bi tatsızlık olmuştu arkadaşa gitmiştim o sene beyin ameliyatı olmuştum bu yüzden uyku uyuyamıyordum bu sıkıntılarım da vardı eve dönmüştüm annem ve babam gece işe gitmişti devamın da yatmaya çalışıyordum uyuamıyordum olduğum ameliyattan dolayı gece 2 gibi telefon çalmıştı telefonu açtım babam çıktı oğlum akşam kızmıştın bize doğum günün kutlu olsun dedi sonra babamın fabrikadaki tüm iş arkadaşları hep bir ağızdan doğum günün kutlu olsun mustafa diye bağırmıştı fabrikada telefondan ..Sevinçten ağlamış ve 9 geceden sonra ilk defa uyumuştum.. LAn bak gene gözlerim yaşardı yazarken..
Konu açarsan biz yazarız kıza da okutursun hem ucuz olur hem güzel olur diye düşündüm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 23 Aralık 2015; 0:57:33 >
-
Küçük kalpli bir kutu al içini jelibon ile doldur.Kutunun en altına da güzel sözler falan yaz.Al sana hediye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Manevi hediye bul sen şiir benden sana. Beğenmezse şiir yazmam artık -
quote:
quote:
quote:
Nerede yaşıyorsun..
Seneler önce babam buna benzer birşey yapmıştı hayatımda rahat ve mutlu uyuyabildiğim bir kaç geceden biri idi..
Sanırım 23. yaş günüm idi o gün evde bi tatsızlık olmuştu arkadaşa gitmiştim o sene beyin ameliyatı olmuştum bu yüzden uyku uyuyamıyordum bu sıkıntılarım da vardı eve dönmüştüm annem ve babam gece işe gitmişti devamın da yatmaya çalışıyordum uyuamıyordum olduğum ameliyattan dolayı gece 2 gibi telefon çalmıştı telefonu açtım babam çıktı oğlum akşam kızmıştın bize doğum günün kutlu olsun dedi sonra babamın fabrikadaki tüm iş arkadaşları hep bir ağızdan doğum günün kutlu olsun mustafa diye bağırmıştı fabrikada telefondan ..Sevinçten ağlamış ve 9 geceden sonra ilk defa uyumuştum.. LAn bak gene gözlerim yaşardı yazarken..
Konu açarsan biz yazarız kıza da okutursun hem ucuz olur hem güzel olur diye düşündüm..
O anı düşününce benim de gözlerim yaşardı. Babaların değerini bilmek lazım.
Edit: Bir kere daha okudum bir kaç damla daha aktı gözümden, ulan saatten mi yoksa anı mı bu kadar etkiledi anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boreas The God -- 23 Aralık 2015; 1:09:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Detroit Tigers
quote:
quote:
quote:
Nerede yaşıyorsun..
O anı düşününce benim de gözlerim yaşardı. Babaların değerini bilmek lazım.
Teşekkür ederim zahmet edip okuduğun için...
-
Hocam geçen yıl benimde bütçem yoktu. Bir peluş hayvan aldım oyuncakçıdan normal büyüklükte bi peluş tavşandı. 20 tl verim ona. Arkasından pastanede pasta yedik peluşu verirken aslında varlığım yanında olsa iyiydide bunu ben mişim gibi hayal et de hediyeye bir de anlam yükle. ( Kızlar hatırası olan şeylere bayılıyrlar.) Pastane yaklaşık 20 tl tuttu. Sonra bir de giderken küçük çocuğun başında durduğu bi çiçekçi vardı. Orda bir de küçük bi buket yaptır ben 5 tl vermiştim. Yada gülde alabilirsin ama 1-2 çiçek karışımı buketler daha hoş. 20 + 20 + 5 = 45 liraya geçen yılı çıkarmıştım. Gönlüm isterdiki yüzlerce binlerce lira dökeyim ama öğrenciyiz napalım. 2 hafta sonra tekrar doğum günü var.30 tl birikmişim var şuan. o zamana kadar 100 tl ye çıkarırım güzel bi doğum günü daha geçiririz. Bu senede sinema + pasta + hediye + çiçek yapmayı düşünüyorum.
Benzer içerikler
- tekila fiyatları
- burundan gelen tuhaf koku nasıl geçer
- mavi dikiş ipi kalırsa ne olur
- sonda acıtır mı
- 25 günde kaç kilo verilir
- dünyanın en büyük vinci
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X